Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


mate55
4.5/5

Ismét ​meglepetésben volt részem, ugyanis Gerald Seymur könyve az előzetesen vártnál jobbnak bizonyult. A “Tagadható halálban” szinte minden benne van, ami a politikai krimikre jellemző. Akik szeretik R. Ludlum vagy F. Forsyth regényeit azoknak bátran ajánlom ezt a könyvet.


Mió
4.5/5

Szeretném ​azt hinni, hogy ez a történet némi valós háttérrel írói fantázia terméke…Szeretném azt hinni, hogy nem, nem!, az emberiség már túl van azon, hogy hogyan irtsuk ki azt,aki nem olyan, mint mi, aki nem úgy él,mint mi, aki másban hisz,mint mi….Szeretném azt hinni, hogy az egyik oldal hőse nem tükörképe a másik oldal hősének…Pedig de…


mlas
4.0/5

Ez ​az, aminek ígéri magát. Talán a közepe kicsit elnyújtott, de összességében végig érdekes, izgalmas olvasmány


jaspi
4.5/5

Remek ​könyv egy titkos akcióról, ahol a titkos szolgák szeretnék elkerüli a látszatát is annak, hogy ők voltak. Csak azt nem értettem, hogy miért „politikai krimi” lett a műfaji besorolás. Számomra ez a fogalom olyan történeteket jelöl, ahol a politika, a hatalom megszerzése, illetve megtartása meghatározó szerepet játszik.
Ebben a regényben azonban erről szó sincs. Itt a hírszerzés azonosít egy bomba gyárost, akinek elrendelik a megölését. A történet legnagyobb része a célpont megfigyeléséről szól.
Összességében egy olvasmányos, izgalmas könyvet kapunk a fedett akciók világából. Akik szeretik az ilyen, egyszerű katona szemszögéből bemutatott történeteket nem fognak csalódni. A politikai krimik kedvelői viszont vegyék figyelembe, hogy ebben a regényben politikai machinációk nincsenek.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

26.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók