Ajax-loader

Camryn ​Bennett még csak húszéves, de azt hiszi, pontosan tudja, milyen lesz majd az élete. Ám egy vad éjszaka után az észak-karolinai Raleigh legmenőbb belvárosi klubjában ismerősei és önmaga elképedésére úgy dönt, otthagyja megszokott életét, és elindul a vakvilágba. Egy szál táskával és a mobiltelefonjával felszáll egy távolsági buszra, hogy megtalálja önmagát – és helyette rálel Andrew Parrish-re.

A szexi és izgató Andrew úgy éli az életét, mintha nem lenne holnap. Olyan dolgokra veszi rá Camrynt, amilyenekre a lány sosem hitte magát képesnek, és megmutatja neki, hogyan adja meg magát a legmélyebb, legtiltottabb vágyainak. Hamarosan ő lesz Camryn merész új életének központja – olyan szerelmet, vágyat és érzelmeket kelt, amilyeneket a lány korábban elképzelni sem tudott. De Andrew nem árul el mindent Camrynnak. Ez a titok vajon örökre összehozza őket – vagy mindkettőjüket elpusztítja?

Értékelések
4.5/5 - 6 értékelés alapjánBíró Alexa
5.0/5

Amikor buszozok mindig ez a könyv ugrik be. Egyszerűen fantasztikus volt. Ahol Camryn megdöbbent, ott én is, amin mosolygott, azon én is és amin sírt, azon én is sírtam.Boros Andrea
4.5/5

Egy könyv, amire nem én találtam. Egy könyv, amit egy kolléganőm ajánlott. Egy könyv, ami romantikus. Egy könyv, amit, ha elolvasol elkezdesz gondolkodni. Egy könyv, ami megmutatja, hogy vannak még csodák. Egy könyv, ami bebizonyítja, hogy mindenkinek megvan a másik fele. És, hogy ehhez a felismeréshez át kell élned egy szörnyű sorscsapást? Igen! Mert a legtöbb változás az életben valami rossz dologgal kezdődik. De tudjuk, érezzük, hogy lesz valami új, valami jó, valami más…
Nagyon jó könyv, ajánlom nem csak azoknak, aki imádják a romantikus történeteket, hanem azoknak is, akikben ott a vágy a mindennapokból való kiszakadásra.


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

56.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók