Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Nagyon-nagyon ​rég olvastam ezt a könyvet és el is felejtettem milyen jo. Láttam sokan panaszkodnak arrol, hogy mennyire nem életszerü a történet, de könyörgöm ez egy fantasy sorozat, mégis mit várnak? Itt minden megtörténhet, és meg is történik. Igen, nem alakult ki hosszu fejezeteken át Meddoxék szerelme de nekem igy is tetszik. Kevés volt a romantika és a harcjelenet, de ez sem nagyon zavart. Szivesen olvastam volna az elözményekröl, mármint arrol, hogy mégis hogy sikerült ellopniuk a szelencét és utána mi történt, de igazábol ez is hanyagolhato. Nekem tetszett a történet igy ahogy van. Ami engem zavar az az, hogy ez a sorozat miét is hiányzik a polcomrol?


DittaV
4.0/5

Ez ​a sorozat sokkal jobb, mint az Atlantisz, itt kiforrottabb már Gena stílusa. Nagyon kedvelem a Lordokat, leginkább azokat, akik az erődben élnek. Az új fiúk még annyira nem lopták be magukat a szívembe, bár Sabin, már itt is érdekes volt, akárcsak Gideon. Azt kell mondjam, jó kis bevezető történet volt ez, Maddox az a fajta férfi, főleg Erőszakkal megspékelve, akiben megvan az a pasis őserő, amiért egy nő oda tud lenni. Ashlyn mondjuk nem azért érkezik, hogy belezúgjon egy olyan férfiba, mint Maddox, naivan azt hiszi, hogy segítséget kaphat és kap is, bár nem úgy, ahogy az elején gondolta. Tetszett, hogy Erőszak-Maddox által Ashlyn megtanulta uralni a hangokat és szűrni azt, ami tényleg hasznos belőle, Erőszak pedig talált egy más vágyat, ami kielégítheti, méghozzá a szerelmet és a békét. Belátom, a vége kicsit királylányos volt, egy amolyan próbatétel, hogy meghalnának-e egymásért, amint persze átmennek. Feltűnik Anya – a második részben már Anja -, aki egy igazán rossz kislány és imádja keverni azt a bizonyost, de úgy tűnik segítséget is nyújthat éppen. A másik csapat harcosai becuccolnak és elindul a vadászat Pandora szelencéje után. Biztosan nem lesz sima az út :)


Most ​egy kihívás miatt újra kivettem a könyvtárból és nem bántam meg. Jó volt újra olvasni ezt a történetet. Mindig is imádtam a görög mitológiát. Tetszik, hogy Budapesten játszódik. A karakterek jól ki vannak dolgozva, bár Ashlyn néha mintha két személyiség lenne. Egyik percben egy makacs nő, a másik percben meg egy ártatlan lány. Alig várom, hogy a többiek könyvét is olvassam, főleg Torin és Reyes könyvét.
Maddox pedig imádom. Úgy tűnik, hogy a Maddox-okat én csak imádni tudom, akármilyen sorozatban is szerepelnek. :)


abipter
5.0/5

Még ​mindig érzékien magával ragadó.
Eddig is ez volt a kedvenc részem, de annak fényében, hogy tervezem a magyarul megjelent összes kötet elolvasását, ki tudja? :)
{{Maddox és Ashlyn története számomra mindig is páratlan marad.}}


molybarby
4.5/5

Nagyon ​bejött ez a démonos cucc :D
Ashlyn és Madox között egyik pillanatról a másikra izzik fel a szenvedély. Ez egy ilyen könyvben, démonokkal és istenekkel teljesen rendben is van, nagyon is tetszett. Ahogy az egész könyv is. A fél pont levonást azért adtam, mert többet akartam. Több romantikus jelenetet, több harcot, egy picivel többet mindenből. Mégis annyira magával ragadó egy történet volt, hogy szinte faltam a sorokat. Szegény kicsi démonokat azért rendesen veri az élet, mégis mindegyiknek megvan a maga varázsa.


Szilvi00
3.5/5

Barátnőm ​polcán láttam meg a könyvet és azt gondoltam: tetkós pasi a borítón? Jöhet! :D
A fülszöveg is ígéretesnek hangzott és még az sem tartott vissza, hogy a sorozatnak csak négy része jelent meg magyarul. Tetszett a felépített világ, a budai hegyen élő hat halhatatlan és elátkozott harcos története ígéretesnek tűnt.
Maddox és Ashlyn sztorijának megvoltak a maga hibái. A Lorddal semmi bajom nem volt, de Ashlyn elég ellenmondásosan viselkedett és néha bosszantott. Minden olyan hirtelen jött és fura volt, hogy két nap elég volt egy örökké tartó és ezért bármit feláldozó szerelem kialakulásához…
Én azt hittem Ashlyn képessége nagyobb hangsúlyt kap a Vadászok ellene harcban, illetve a szelence utáni keresésben. Talán majd később!
Őszintén szólva élvezetes olvasmány volt, bár olvastam ennél igényesebbet is. Kb. ezt várja az ember egy paranormális-romantikus-erotikus regénytől, de még bőven van hova fejlődni a folytatásban.


Nem ​volt rossz, de a legjobb sem, mindenesetre tovább fogom olvasni a sorozatot, mert felkeltette a kíváncsiságom… egyébként nem tudom melyik volt előbb, de vagy ez hajazott az FTT-re, vagy az erre. :D


K_A_Hikari
4.5/5

“Csak ​egy bolond szaladna el a mennyországból, még akkor is, ha azt a darabka mennyet egy pokolbéli arc uralja.”

Bevallom őszintén, a fene se tudta, mit várok, mit akarok én ettől a könyvtől. Oké, Ash nem olvastatna velem szemetet, de mégis…én és a démonos urban fantasy? Annyira nem tudtam elképzelni, hogy ez nekem tetszeni fog.
Itt az élő bizonyíték arra, hogy néha jó ötlet a komfortzónán kívül olvasnivalót keresni.
(…)
Összességében nem volt ez rossz könyv, és nem bántam meg, hogy elolvastam. Biztos vagyok benne, hogy a többi karakter se fog nekiállni keresztszemes öltést tanulni, úgyhogy folytatni fogom a sorozatot.
Aki preferálja az erotikus fantasyt, a szexi démonokat, és elég türelme van, hogy ne akarja egy kiskanállal szíven szúrni a főhősnőt, az tehet vele egy próbát.
Még én se csalódottan tettem le a könyvet, pedig igazán válogatós vagyok mind fantasy, mind erotika műfajban.


Sorozatindító ​kötetként teljesen rendben volt, gyorsan olvasható, pörgős történet. Kicsit kidolgozatlannak tűnik még a világ és karakterek is, de jó irányba mutat ez a mitológiai, démonos, harcos vonal – remélem ez a következő kötetekben tovább fejlődik, mert hogy folytatni fogom a sorozatot, az biztos.
Maddox és Ashlyn párosa annyira nem fogott meg (picit gyors és következetlen volt minden…), sokkal inkább érdekel most Danika és Reyes sorsa, és kíváncsian várom mit kezd az írónő Torinnal. :)
Külön piros pont a budapesti helyszínért! :)))


tamikasipke
2.0/5

Vigyázat: ​FELNŐTT TARTALOM és FOGALMAZÁS!
Nem is tudom, hogy hol kezdjem.
Talán ott, hogy ilyen blődli szerelmi leírásokat utoljára hamvas tizenévesként olvastam Romana füzetekben. De ott legalább valahogy kialakult a két fél között a szerelem. Itt még ez sem volt meg, kificamodik a bokánk, és erre válaszul meredezik a mellbimbónk, meg nedvesek leszünk a lábunk között azonnal. (?) Teljesen elrugaszkodott.
A női főszereplő nagyon irritáló volt számomra, most akkor döntsük már el, hogy csábító fenevadak (?
) vagyunk, vagy zuhany alatt pityergő szűzkurvák. A kettő közötti ugrálás nem karakterfejlődés.

A könyv története a szerelmi szálat leszámítva tetszett, a körítés, a mitológiai utalások és háttér pedig nagyon jó ötlet, de valahogy teljesen félbemaradtnak, kidolgozatlannak éreztem sok helyen. Szívesen olvastam volna arról, hogy az egész Pandora szelencéjének kinyitása hogyan is történt, mit éreztek a Lordok, de erre ugye nem volt ideje az írónőnek két csikló dörzsölgetés között.
Ne értsen félre senki, szeretek olvasni erotikus töltetű könyveket (Gabaldon: Outlander a kedvencek között nálam), de amikor úgy érzem, hogy az egész szex téma tulajdonképpen csak töltelék, mert az írónő a komolyabb történeti fonál kibogozására képtelen lenne teljes mélységig, és helyette mitológiai környezetbe pakolt szirupos, még izgalmasnak se mondható romantikát kapok, akkor kicsit elmegy a kedvem a könyvtől.

Tudom, elvileg sorozatkezdő könyv, sokan írták, hogy itt az írónő inkább bemutatja és nagy vonalakban előre vetíti a következő könyveket, de ezzel csak az a bajom, hogy én sorozatkezdő könyvtől azt várom el, hogy beszippantson, hogy amikor az utolsó oldalra érek, akkor szinte fájjon, hogy a következő kötet még nincs elérhető közelségben. Itt csak azért fogom majd megkeresni valószínűleg a következő részt, mert kiváncsi vagyok a történetre (minusz szerelmi szálak és levekben tocsogás).

Környezet, mitológiai utalások, sztori: 3
Szerelmi vonal, romantikus leírások: 1
Akkor ezek után kap egy gyenge kettest.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
3.5/5

Statisztika

26.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók