Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


imma
-/5

Ennek ​inkább azt a címet adnám, hogy Bogyó és Babóca – Hogyan tegyünk jóvá dolgokat, amiket önhibánkon kívül tönkretettünk. Mondjuk remélem, hogy Alfonz szülei otthon elmagyarázták a kisfiuknak, hogy ne hegedüljön ott, ahol mások labdáznak, Baltazárnak meg szólt valaki, hogy legközelebb ne a szánkópálya aljába építse a hóemberét…


Trudiz
5.0/5

Problémamegoldásra, ​együttes segítségnyújtásra látunk kedves példákat ismét. Patrik, a kék pattanóbogár kedvencem volt. :)


meseanyu
4.5/5

Bartos ​Erika tud valamit, ez kétségtelen, szerintem jó ez a sorozat, Boribonból már kinőtt ovisoknak.


Sakura
4.0/5

Gyerekeknek ​aranyos, nagyon szeretik. Hogy mi a varázsa, azt nem tudom, de nekem nem is kell, mert nem nekem íródott.


Egyben ​értékelem az egész sorozatot. (amíg nem lesz kedvenc része)
Lehet szeretni és utálni Bartos Erikát, de egy biztos, valamit nagyon tud. Legalábbis még nem igazán találkoztam olyan kisgyerekkel akit ne bűvölt volna el meséivel.
Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicakislány: aranyos történetek, egyszerű rajzok, szerethető szereplők szerintem a kicsiknek nem kis kell nagyon ennél több. Az én leánykám még kicsi (8 hónapos), ahhoz hogy igazán értékelje, de mégis mindennap „kéri” (odamászik a könyvekhez és veszi elő), hogy olvassak neki. Majd amikor nagyobb lesz és százmilliómkettedszerre is ezt akarja olvasni, biztos én is unni fogom, de egyelőre még bírom. Azt sosem felejtem el amikor azt mondta egy ismerős: „Aham, most még aranyosak, de az 500. olvasás után már csak kis erdei rohadékokként fogsz rájuk gondolni!” :D
Nem baj, szépen sorakoznak a polcon a DVD-kel együtt.


FruitBaby
5.0/5

Nagyon ​tetszett, a szereplők aranyosak, a történet kedvelhető!


szabszev
3.5/5

A ​tücsök hegedűjében csak az nem tetszett, hogy milyen ripsz-ropsz összedobták a hangszereket, hirtelen mindenki tudott játszani és már kész is volt a zenekar. Ha ez ilyen egyszerű, akkor nekem miért kellett évekig tanulnom és napi 2-3 órát gyakorolnom?! És még mindig nem tudom egy nyomorult dobot sem készíteni…
De ezen túllendülve aranyos kis könyv, sok hangszert lehet a gyereknek mutogatni. A második történetben Bogyóék tönkreteszik a hóembert, amit nem is ők építettek, de segítenek újraépíteni, mert lelkiismeret furdalásuk van. És végül azért be is vallják, hogy ők tették tönkre.


Duduci
4.0/5

Ennek ​a könyvnek a mottója az lehetne." Mindenki kivette a részét a munkából!" :)


padamak
4.0/5

A ​második fele, a Hóember története semmi zenét sem hangoztat. Meg egyszer (a 3. oldalon) azt mondja, hogy “Hamarosan elállt a hóesés” – ehhez képest a hátralévő 17 oldalon véges-végig hópihék díszlenek a rajzokon… Ezektől függetlenül Kicsilányunk ezt is újra- és újraolvastatta.
De már visszaviszem a könyvtárba. (Apropó! A könyvtárosnő mondta, hogy be lehet íratni az ilyen kicsiket is. Mondom, még csak négy éves. Nem baj – így ő – van 2,5 éves “olvasónk” is…)


Juci
4.0/5

Aranyos, ​de egy 16 hónaposnak még “magas”. :) (Később nagy favorit lett.)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

46.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók