Ajax-loader

“Kedves ​Mikulás!
Én egy aranyhörcsög vagyok, nem embergyerek, ne haragudj rám, hogy mégis levelemmel zavarlak! Tudom, hogy rengeteg dolgod van, de nagyon szépen kérlek, teljesítsd nekem is egy kívánságomat!
Nagyon szeretem a gazdámat, aki rendkívül kedves velem, de sajnos, alig-alig van pénze, ezért nem tud nekem mókuskereket venni, pedig igen nagy szükségem volna rá, mert szűkös otthonomban, mozgás nélkül rettenetesen el fogok hízni.
A kívánságom mégsem az, hogy te hozz nekem mókuskereket, hanem ennél komolyabb. Biztosan tudod te is, hogy nekünk, állatoknak, nincsen saját mikulásunk, pedig az én mókuskerekemhez hasonlóan még nagyon sok kívánságot kellene teljesítenie, ha volna. Hiszen nekünk is van szívünk, lelkünk, mi is érzünk, szeretünk, és kívánságaink is vannak.
Azt viszont semmiképpen sem szeretnénk, hogy téged terheljünk a saját kéréseinkkel, hiszen tudjuk, hogy neked így is éppen elég sok munkád van. Ezért az összes állat nevében szeretnélek egyetlen-egy kívánság teljesítésére megkérni: KERESS NEKÜNK EGY ÁLLATMIKULÁST! Ő majd elhozza nekem a mókuskereket, és megajándékoz minden állatot, mint ahogyan te az embereket.
Tisztelettel üdvözöl: egy bánatos aranyhörcsög.”

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

9.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók