Ajax-loader

A ​kalandvágy, a találékonyság, az éhség és a kísérletezőkedv együttesen formálták táplálkozásunkat és az étrendek kialakulásának történetét, civilizációnknak ezt az érdekes és élvezetes fejezetét. Szerepe volt ebben a fejlődésben a természettel folytatott harcnak, az érdekes találmányoknak és felfedezéseknek, a háborúknak és a kisstílű intrikáknak éppúgy, mint az egyes népek viszontagságos sorsának és a furcsa véletleneknek.
Kiadványunk szövegben és képekben ismerteti meg olvasóinkkal az ősember kásáját, a spártaiak nem túlságosan kívánatos fekete “löttyét”, majd Trimalchio lakomájának fogásait és a Napkirály fényűző udvarát és konyháját. Végül egy kis ízelítőt adunk a modern, nemzetközi konyha specialitásaiból is.
A tehetséges szerzőpár azonban nem az ínyencek könyvét írta meg. Szórakoztató és egyben új tanulságokra, összefüggésekre utaló olvasmány is ez a mű, és felhívja korunk emberének figyelmét arra, hogy táplálkozásának ésszerű megoldása az emberiség nagy és sürgős feladatai közé tartozik.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók