Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


meseanyu
4.5/5

Nagyon ​jó kis bölcsészkrimi, kicsit lassú folyású, de hangulatos, érdekes, izgalmas. Gyönyörűen, líraian ír a szerző, igazi csemege ez a könyv szerintem.


Sicc
4.5/5

Különleges ​hangulatú könyv, lassan csordogáló, mégis izgalmas…nagyon jól adagolja a feszültséget, bár néha legszívesebben ugrottam volna egy oldalt, hogy megnézzem, hová lyukadunk ki. Bírtam Ruth-ot, az ironikus, csípős válaszaival.
A vége nekem kicsit furcsa volt, de egészében jó élményt hagyott bennem a könyv.


Honey_Wilkes
4.0/5

Jó ​kis olvasmány volt ez így januárra, hideg napokban még hidegebbről olvasni tökéletes:) A megoldással voltak problémáim, ahogy Ruth-t sem mindig értettem, de ezeken még minden baj nélkül felül tudok emelkedni. Megragadva a lényeget viszont az, hogy a szőke Ruth egyetlen fodrásznál töltött alkalommal alakul át feketévé, nekem fájt és nagyon szúrta a szemem:)


morcos74
3.5/5

Nagyon ​tetszett a hangulata, de bennem azért még néhány kérdés nyitott maradt. Úgy tűnik, mintha az író elfelejtett volna válaszolni néhány kérdésre. Nekem befejezetlen.


nalla
5.0/5

Csak ​gratulálni tudok, így lehet elcs…ni egy életet.
A múltban játszódó szál nagyon tetszett, érdekes volt megtudni hogyan is készült el a “festmény”.
A krimi szál végső megoldása egészen a végéig eszembe sem jutott.
Amszterdam bemutatása nagyon hangulatosra sikerült, szeretnék egyszer eljutni abba a városba. A két főszereplő közül ugyan egyik sem tudott közel kerülni hozzám, de ettől ez egy remek könyv.


Nagyon ​szerettem a könyv hangulatát, az egyedi stílusát, és az életszerűségét mind a szereplőkben, mind a cselekményben. Emellett krimiként is szuper, el tudja érni, hogy mindig másra gyanakodj:)


Fee
4.5/5

Letehetetlen ​krimi a téli Amszterdamban. Jó párosítás! :o)


mate55
3.0/5

A ​regény koncepciója rengeteg kiváló lehetőséget rejt magában, de úgy éreztem ezeket az író nem tudta kihasználni. Sajnos egy kicsit sokáig tart a felvezetés, mire valóban eljutunk odáig, hogy érdekes események történjenek, alábbhagy a figyelem és az unalom veszi át a helyét. Ettől függetlenül egy különleges hangulat végig uralkodott a könyv olvasásakor.


evol
4.5/5

Eltartott ​egy pár oldalon át, míg megszoktam a stílusát. De aztán már ment könnyedén. Tetszett a főszereplő karaktere és a sok részlet Amsterdamról.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

24.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók