Ajax-loader

1995 ​nyarán Monica Lewinsky huszonegy éves volt, frissen végzett főiskolai hallgató. Fizetés nélküli nyári gyakorlaton vett részt a Fehér Házban; munkája során kapcsolatba került Bill Clintonnal, az Egyesült Államok elnökével.
Ami ezután történt, világszerte ismert tény: egy jó kedélyű, fiatal lány beleszeretett az amerikai elnökbe, és emiatt neki és családjának is kegyetlen, nyilvános megaláztatásban volt része.
Bill Clinton számára a kaland csupán közéleti pályafutása alatt elkövetett számos botlásának egyike volt. Monica, “az a nő” – ahogyan Bill Clinton utalt rá nyilvánosan – rettenetes dolgokon ment keresztül az utóbbi két évben, melyek egyszerre voltak megalázóak és lélekölők.
Monica Amerika legnagyobb hatalmi játszmájának eszközévé vált, miután “barátnője”, Linda Tripp elárulta őt. Starr nyomozásai Monicát kelepcébe csalták, és nemcsak őt, de családját és barátait is börtönbüntetéssel fenyegették, amennyiben nem hajlandók együttműködni.
Mindennek tetejébe, miközben a világ kinyilvánította véleményét Monicáról, neki a törvény megtiltotta, hogy védje magát.
Íme, elénk tárul az igazi Monica Lewinsky. Egy jószívű, de bajba került amerikai lány története bontakozik ki előttünk, akit látszatra “ideális” körülményei egy sor önpusztító kapcsolatba sodortak bele nála jóval idősebb férfiakkal.
Monica története megdöbbentően őszinte és meglepő, nemcsak szokatlan és valószínűtlen témája miatt, hanem azért is, mert ami vele történt, az bármelyik amerikai lánnyal megeshetett volna, aki a megfelelő helyen volt, de nem a megfelelő időben.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók