Ajax-loader

Értékelések

Az alábbi értékelések a Rukkola felhasználóitól származnak. További értékeléseket itt olvashatsz.4 csillag annak a hatalmas munkának és utánajárásnak, ami ehhez a könyvhöz kellett.
Gyakorlatilag ez egy nagyon érdekes, de szörnyen megírt regény. Nem olvastam még J. R. dos Santos-tól mást, de ezen könyv alapján nem jó regényíró. Dokumentarista könyvnek tökély lenne. Mindent szó szerint idéz, megkereshető a Bibliában is, érvekkel támaszt alá és nagyon jól és érthetően magyaráz. De a párbeszédek……… Kritikán aluli. A karakterek is. Ennél a nyomozónőnél irritálóbb olaszt még sosem formáltak meg! Elnagyolt, tipikus karaktert akart alkotni és lett belőle egy hisztérika. Fiatalnak írja le Santos, mégis úgy viselkedik, mint egy begyöpösödött öreglány, aki még életében nem hallott semmilyen kritikát a Bibliára. Lehet én nézek sok DoQ tv-t, de aki nem jár csukott szemmel és füllel az már egy két ilyen teóriát hallott, mindegy hogy vallásos vagy nem…
A háttértörténet meg teljesen felesleges. Kb. 20 oldalanként 1 oldalt kap a nagyon elhivatott gyilkos. Ennyi idő alatt nem is tudta felkelteni az érdeklődésem! Inkább ki is hagytam volna.

Biztos, hogy olvasni fogok még dos Santos-t, és csak reménykedni tudok, hogy ott jobb lesz maga a cselekmény.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/j-r-dos-santos-a-vegso-titok/en-es-a-konyv/marcsi


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
3.3/5

Statisztika

23.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók