Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Timesz
5.0/5

Nekem ​már az első rész is nagyon tetszett. Nagyon kedvelem Temperence Brennen-t. Nagyon szókimondó, pontos, alapos a munkájában is és a magánéletben is. Imádom a sorozatot is.


Katie_Sue
4.0/5

Az ​van, hogy #már megint# rohadtul nem bírtam szétválasztani ezt a Brennan-t a sorozatban szereplőtől. Eskü, még a hangját is hallottam. Ráaadásul az, hogy ők ketten totálisan mások, és az antropológián meg a modoron kívül semmi közös nincs bennük, szintén nem könnyítette meg a dolgom.
Ezt a személyes kis intermezzót leszámítva élveztem, bár időnként bevallom unatkoztam is. :D #a filmben sokkal érdekesebbek a boncolások, csontváz összerakások, meg az összes ilyen szarság :D#
Alapos kis nyomozás volt ez, minden szálat elvarrtunk #vagyis az írónő varrta el# és a végén ráaadásul kaptunk egy jó kis befejezést is. Beteg az összes szektás, én mondom!
Köszi, hogy Ryan is megjelent. Van egy olyan érzésem, hogy több van a pasiban, mint az időnként mogorva stílusa meg a jóképű pofija és az izmos teste :D Ryan is the new Booth!


danlin
4.5/5

A ​filmsorozat nagy rajongója vagyok, és bár a regénysorozat nem igazán hasonlít rá, egy izgalmas krimisorozat.
Tempe Brennan ebben a kötetben több különböző ügyet vizsgál, amik valahogy mégis összefüggnek egymással. Szerepet kap egy 100 halott apáca, egy furcsa egyetemi professzor és egy szekta, ami tagjait gyilkolja. Az egész könyv összetett volt, és felmerült, hogy valami az ügy része, és bár kapcsolódott mégsem úgy, ahogy eredetileg gondolta az ember. Ezért kiszámíthatónak nem nevezném a kötetet. Izgalmak is voltak bőven, nemcsak a nyomozás, hanem a zaklatás és Harry eltűnése miatt is. Összességében tetszett, hogy a sok részlet kiadja a végső képet.


VERDI
5.0/5

Írni ​egy könyvről ami még meg sem jelent, főleg úgy hogy el is olvastam, ez is kifejezi hogy:
- Hűdejóvagy!!!!
-
OK.

Elsősorban egy félcsillagot sem érdemelne meg, ha igazán igazságos akarnék, szeretnék lenni. Túl sok volt, és kicsit beletört a bicskája az irónőnek a törpénetbe, de nem veszi észre csak az, aki érteni is akarja a törpénetet, a könyvet, és nem csak elolvasni.

De az orvosi leírások lenyűgöznek, sok volt a tesózkodás, és a véletlen a törpénetben. Több millió négyzetkilóFeri Amcsi területe, Kanada még nagyobb, de pont ott kerül elő két hulla ahova Breni megy pihizni, és oda lesz kapcsolatos az ügy, ahol él.
Hehhe.
De kiváló munka, csak itt jobban előjön a mese, a történetet nézve, de a tudományos dolgok megint lenyűgöztek. Ebben a részben van egy Mr. Hodgins bones.

Ha elégetnek hamvasztással 3500köbcenti hamu marad utánad. Ennyi egy emberi élet. Hamu, és lélek. Mindkettőt elfújhatja a szél, de ………


Felnőtt tartalom————————————————————————-
A könyv megjelent ugyan ilyen Bőrbe mint ez, a beltartalom ugyan az. Én azt olvastam a Minden napra egy halott-at. De egyet elmondok, az bassza meg a büdös nagy lábujját aki fikát ken a könyv lapjai közé, hogy száradna bele a húgy a segglyukába, komolyan mondom minden 30. oldalon száradt egy fika. (könyvtárit olvastam)


kolika
4.5/5

Jó, ​hogy esélyt adtam ennek a sorozatnak!
Az első rész után nem voltam biztos, hogy tovább szeretném olvasni. S aztán mégis valahogy kezembe került. Nem bántam meg. Az első résznél folyamatosan kerestem, hogy miben egyezik meg a könyv és a film. Itt elengedtem a filmet, s a könyvre koncentráltam. Érdekes történet, kellően pörgős események. Számomra külön pozitívum volt, hogy Brennan-t végre emberként látom: ember,aki elborzad az emberek kegyetlenségétől, aki félti macskáját, aki aggódó anya stb. Kedvenc nem lett, de határozottan tetszett a könyv


sakuraa
5.0/5

Nem ​kellett csalódjak a sorozat második részében sem. Igaz, hogy az elejével egy kicsit nehezen boldogultam és nem volt annyira lendületes az egész történet, ráadásul egy kicsit sok volt a “véletlen” egybeesés, de nagyon élveztem a könyvet, amíg tartott, ugyanúgy, mint az első részt. Most is elég sokat kaptam az izgalmakból, aminek köszönhetően csak nagyon ritkán tudtam letenni a könyvet. Azért nem semmi, hogy Dr. Brennannak mennyi mindent kell elviselnie újra és újra. Rejtélyes halálesetekbe botlik, amikről úgy gondolja, hogy valamilyen módon összefüggnek egymással. Amikor csak a lányával szeretne egy kicsit kikapcsolódni, még akkor is utolérik a rosszabbnál rosszabb halálesetek, amikből, mégha akarja sem húzhatja ki magát. És, mint ahogyan az előző kötetben is, itt is sikerült annyira belebonyolódnia az ügybe, hogy végül az ellenség rá is szemet vetett és meg akarta ölni. Itt volt az az izgalmas pillanat is, amikor a könyv a kezemhez ragadt (:D). Végül – elég sok sérüléssel és lelki megrázkódtatással -, de sikerül mindenkinek megmenekülnie és a rosszakat pedig sikerül elfogni és rács mögé juttatni. A végén már alig vártam, hogy letisztázzák az ügyet, mert még elég sokminden homályos volt a történésekkel kapcsolatban, ugyanis néhány dologra már nagyon kíváncsi voltam. Már most gondolom, hogy a következő kötet se lesz unalmas. Ezek után nem lehet.


hinodranzer
5.0/5

Kicsit ​nehezen indult számomra ez a kötet is, de hamar belerázódtam, mert sokkal érdekesebb és feszültebb volt, mint az elődje.
Brennan ezúttal okosabb, bár ugyanazt a hibát elköveti, újra. A mellékszereplőket imádtam, remélem Harry még sokszor előkerül, és Claudelt is többször látjuk majd. :D
A szektákról folytatott hosszas beszélgetések nagyon tetszettek, lekötöttek. Ellenben a túl sok franciául hagyott kifejezéssel… :/


Mazsidrazsi
4.5/5

Ez ​a rész már sokkal lendületesebb volt. Tempe is megváltozott -nekem legalábbis -, és a mellékszereplők is kidolgozottabbak voltak. Sok volt a szál az elején, nem mindig tudtam követni, de lassan összeállt minden :)
A krimi része még mindig nagyon jó, de maga a történet kicsit lassan haladt a maga medrében.


homre
5.0/5

A ​Bones (Dr. Csont) az egyik kedvenc sorozatom. Mindig terveztem, hogy majd elolvasok Kathy Reichs-től egy könyvet, már csak kíváncsiságból is. Hát most itt volt az alakalom.

Tetszett. Izgalmas volt. Unatkozni nem lehetett, mindig történt valami, ami miatt az ember nem szívesen tette le. Rengeteg hulla, itt-ott amott. Először azt hittem, hogy több szálon fut az esemény, hogy majd több gyilkos kilétére kerül sor. De a vége fele körvonalazódnak a dolgok, a szálak összekapcsolódnak és kiderül, hogy minden összefügg mindennel. Még a XIX. században elhunyt apáca földi maradványainak kihantolását is hellyel közzel össze lehet kapcsolni a gyilkosságokkal (az apácára gondolok, akinek az unokahúga eltűnt). A hab a tortán, hogy még Tempe húga is a dolgok sűrűjébe keveredik, viszont ez már lehet kicsit sok volt.

Sok párhuzamot nem lehet vonni a sorozat és könyv között, de ennek ellenére is nagyon jó. Temperance hozza filmbeli modorát, ez sokszor vicces helyzeteket teremt. Tetszik, hogy többször elmegy sportolni. Ez számomra pozitív dolog. Jó olvasni, hogy egy fáradt nap után is van ereje elmenni futni. A macskájával viszont nem nagyon tudtam mit kezdeni. De hát a könyvben van neki egy. Hát jó.

Ryan nyomozónk szimpatikus. Tetszik, ahogy nyomul Tempe-re. Azt viszont nem bántam volna, ha még ennél is egy kicsit romantikusabb kapcsolat alakul ki közöttük.
De talán majd a követező könyvben. :)  Igen lesz majd következő. :)


JPityu
5.0/5

Talán ​még izgalmasabb volt, mint az előző kötet. Újat nem tudok írni, itt az előzőhöz biggyesztett értékelésem:
“Könyvben jobb, mint a sorozatban. Pedig a sorozatért rajongtam előbb. Úgy írja le a gyomorforgató dolgokat, hogy mégse forogjon, a magánéleti szál eszméletlenül izgalmas, olykor nagyon is humoros. A sok orvosi szakszó és az alig fordítgatott francia duma se zavart, mert a cselekmény és a szereplők személyiségének kidolgozottsága 10-ből 11-es! Számomra letehetetlen olvasmány volt, mondjuk mikor muszáj volt, megtettem… :)”


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

7.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók