Ajax-loader

…Megítélésem ​szerint a rémalakok nyüzsgésében a kancsi szándékúak világméretű összeesküvése húzódik meg.
És ebben nem az az új, hogy hírt ad magáról a félvakság és a kancsalság. Mindig voltak fogyatékosak, akik megjelentek, megértést és jóindulatot esedezve.
De most úgy lépnek elénk, mintha mindenki, akinek két szeme, egy orra és két füle van, köteles lenne számot adni furcsa megjelenéséért. Sőt, a kétszeműek irgalomért se folyamodhatnak, mert annyi gaztettet néztek végig két szemmel, hogy elvesztették jogukat a védekezésre. Ha valamit enyhíteni akarnak ítéletükön: úgy próbáljanak kancsalítani. Akkor a továbbiakban nemcsak helyesebben fogják látni a bonyolult világot, hanem moderneknek is nevezhetők!
És itt kerülök szembe véglegesen a ferdepofájúakkal és kancsikkal. Én ugyanis eredetileg – ezt őszintén be kell vallanom – kancsal vagyok. De hittel, tudással és szorgalommal küzdök ellene. Egyszer-egyszer már eljutok odáig, hogy duplán látom a világot, sőt néha képes vagyok gyönyörködni a szépségeiben. Ha valami torzat pillantok meg a valóságban, először a szememet tartom bűnösnek, és számtalanszor helyesnek bizonyult e feltételezés.
Ez a való: én első pillanatra mindég visszataszító és torz jelenségeket fedezek föl. De gyűlölöm a torzságot, a kétfejűeket, a káoszt, a színek értelmetlen egyvelegét.
Hát hogyne lennének ellenségeim azok, akik a káoszt és az értelmetlenséget kiagyalják? Akik nehéz agymunkával jutnak odáig, ahonnan eredetileg bámészkodom?…

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók