Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Ashriver
4.0/5

Ez ​már sokkal jobb volt, mint az első rész. Bár a szereplők még mindig kiforratlanok, főleg Nash. Most komolyan, simán elmehetne mellékszereplőnek, bár a végén az kiakadása, na az jó volt. De Kaylee nagyot ugrott a szememben. Az igaz, hogy a bűntudat vezérli és ezért kockára tesz mindent, még a saját életét is, de legalább kész áldozatot hozni, hogy megmentsen akár egy életet/lelket is. Tod-ról pedig kiderül, hogy a saját érdekében képes mindent és mindenkit feláldozni. De a végén ez mind hasztalan lesz. Én egy kicsit fennakadtam azon, hogy senki sem üvöltött vele legalább egy sort, azért amit tett, vagyis amit nem tett. Emma pedig kb annyit szerepelt benne, hogy elkérték a kocsiját, meg bemutatták neki Todot. Azt értem, hogy a hangsúly a főszereplőn van, vagyis Kayleen, de azért nem kellene szinte kiírni belőle a szereplőket, akik elég fontos szerepet töltöttek be az első részben.
És akkor ott van még az Alvilág. Imádtam ott lenni. Igazán játszódhatna ott a történet, nekem bejönnek a veszélyes világok, ahol még a növények is vérből táplálkoznak, és az Alvilág minden morbid vágyamat teljesíthetné e téren. Most komolyan, miért nem játszódhat ott az egész történet? Sokkal izgalmasabb lenne!


Szami81
2.0/5

En ​ugyan nagyon szeretem a lassan folyo torteneteket, de ezt annyira untam – foleg az elso felet – hogy majd bealudtam rajta. Sok uresjarat es fecseges volt benne, a tortenetet 5 mondatban el lehet meselni.
Brrr…
Egyszeruen fel nem foghatom, hogy irhat ilyet valaki, aki megirta a Stray c. sorozatot, ami amugy az egyik oriasi kedvencem.


Hópárduc
3.0/5

Hát…nem ​is tudom.
Lehet, nem leszek ezzel a sorozattal megelégedve, de már úgy vagyok vele, hogy csak végig olvasom.
Azt hittem, hogy kicsit izgalmasabb lesz a második rész.
Haladósnak, haladós, azzal nincs gond, de valahogy nem köti le az olvasót.
A történet nem lenne rossz, de valahogy a szereplők is semmit mondóak.


Edina_Varga
3.5/5

Alakul, ​de még mindig messze van attól, hogy imádjam.
Kayleeban tetszett az erő, amivel keresztül vitte a terveit. Még akkor is, ha nem úgy alakult ahogy szerette volna. De megint úgy éreztem túl van az ő szerepe misztifikálva. Míg vele ellentétben Nash szerepet sem kap a sokkal több tudasának dacára sem. Nem beszélve a szüleikről. Csak vannak, hogy ellentmondani lehessen nekik. Mert Kaylee megold mindent egyedül, miközben Nash fogja a kezét, Tod pedig kihasználja…


Zeraphic
5.0/5

★ ​★ ★ Imádtam ★ ★ ★

Nekem egyre jobban tetszik ez a sorozat.
Megint nagyon izgalmas volt, új kalandba keveredtünk két lúdvércünkkel és a szőke kaszással.
Egy olyan mozzanatot nem tudok mondani, ahol unatkoztam volna.

Kaylee hihetetlen csaj, én iszonyatosan bírom.
Nash továbbra is ott van mellette és imádják egymást.
Tetszik, hogy Kay apja is már benne van a történetben, olyan aranyos ahogy próbálja felvenni a ritmust, mint egy “kamaszlányos apa”.
Valahol megértem a döntéseit, de a háttér ismeretében túlzásnak találtam a büntetést, mellyel “sújtotta” a kis szerelmespárt.
Persze annyira nem hatotta meg őket a dolog, találtak kiskaput.
Mondjuk nem az alvilágra kellett volna nyílnia, de hát abból főzünk, amink van :)))

Rachel Vincent stílusára ráismerek azért. A befejezés hiába jó, azért egy kis keserédesség mindig vegyül a cukormázba. Ennél a szériánál ez azért sokkal gyengébben tűnik fel (szerencsére!), mint a Kóborok sorozatnál, és ezért nem győzők elég hálás lenni :)

Még mindig nem értem ezt a hatalmas lepontozást.
Simán megérdemli a 90%-ot.
Kalandos, nincsenek üres járatok benne, örökké van min izgulni vagy kiért.
A karakterek teljesen kidolgozottak, és újdonságokkal van tele, újabb titkokat ismerhetünk meg állandóan.

Már alig várom a következő részt!!!!
A borító gyönyörű. Illik a regényhez.


rafaelo0824
4.5/5

Sokkal ​jobb volt, mint az első rész, igaz Kaylee és Nash párosát még mindig nem szeretem, de szerencsére nem is volt annyi nyálas rész, mint az elsőben. Tetszett az egész démon biznisz és az Alvilág is. Bírtam, hogy nem fekete-fehér a történet, Tod nem erkölcsileg tökéletes karakter, hanem nagyon is emberi. Kaylee már-már önpusztítóan segítőkész, Nash meg gyakorlatilag csak azért van ott, hogy sápadozzon. Igaza volt az előző részben, a férfi lúdvércek nem valami hasznosak, ráadásul ez a példány agyilag sincs topon… Különben vicces és szórakoztató sorozat ez, tetszik.


Skeletrino
4.5/5

Izgalmas, ​pörgős, hihető.
Nagyon tetszett, hogy gyorsan visszakapcsolódhattam a történetbe, mert már régen olvastam az első kötetet. És ez megtörtént néhány oldal alatt úgy, hogy nem voltak direktbe visszautalások. Főhősnőnk még mindig szimpatikus, talpraesett, gondolkodó fiatal. Tetszett a sztori alakulása, kíváncsivá tett merre tartunk. A végén klassz volt a hoppanálás :D (tutira ez kell hogy eszébe jusson mindenkinek), de olyan Rachel Vincentes volt, szóval élveztem az olvasást, nagyon is.


Vicimaci
3.5/5

Na! ​Hát ez már határozottan jobb lett mint az első rész! Még a végén,lehet megszeretem ezt a sorozatot…de ehhez még van mit fejlődnie a dolgoknak!
Az előző részhez képest,ez sokkal izgalmasabb volt…mégis azt mondanám,hogy megmaradt a monotonitás :/
A szereplők közül Kaylee volt az,aki elkezdett a jó irányba változni,a többiek azonban…hát hűek maradtak magukhoz…
Nash,olyan mint egy robot…az egyetlen érzelem,amit kinyilvánít, az a kéjvágy,egyébként meg olyan mintha egy fatuskó szaladgálna mindenmerre Kayleeval. Pl.: {{Ott haldoklik a csaj egy pokolfajzat előtt,aki éppen ismerteti,hogy mindjárt meghal,és Nash konkrétan le se szarja…}}
Tod meg…én eddig őt szerettem a legjobban hármuk közül,erre kiderül hogy egy idióta…Ja,és visszatérve a példámra {{miért nem ő hurcolta a “nem szerelme,mégis kockára tette az öccse és barátnője életét érte” hugát?!}}

Tehát,összegezve:
Az Alvilági részek #ezek voltak a kedvenceim# és az a pici kéjvágy Kaylee és Nash között,határozottan jobba tette ezt a történetet.Remélem, a karakterek folyamatosan javulni fognak,mert ez így még gyenge lábakon áll.Úgyhogy karakterfejlődésért és jó sok izgalomért esedezem a kövi részben!

✿ A teljes értékelésért,nézz be a blogomra :3
{{ https://konyvszornyecske.blogspot.com/2018/12/konyv-sorozat-ertekeles-rachel-vincent.html }}


deen
4.0/5

A ​szereplőket még mindig kiforratlannak érzem, de a történet egyébként tetszett. Kaylee-t egyszer még a lelkiismerete viszi a sírba. A bűntudata miatt, hogy a nénikéje négy ártatlan lelket küldött az Alvilágba, ahol örök kínzásra vannak kárhoztatva, most mindent kockára tesz, hogy visszaszerezze egy popsztár lelkét. Nash, mint örök mellékszereplő, persze továbbra is asszisztál Kaylee mellett, mondván nem akarja, hogy baja essen, így ha lebeszélni nem tudja, akkor legalább ő is kiveszi a részét a dolgokból. Bár a gondolkozás, ötletelés és a problémamegoldás mindig Kaylee-re jut, Nash inkább csak sodródik az árral. Ezért nem értem, hogy Kaylee apja, miért hiszi, hogy Nash viszi rossz útra a lányát, hát ennyire sem ismerte meg? Tod az egyetlen, akiről kiderülnek dolgok, köztük az, hogy igen számító és a saját céljai érdekében még Kaylee-t is hajlandó feláldozni. Ez esetben viszont Nash hozzáállását nem értem, én tuti leüvöltöttem volna legalább a fejét testvéremnek, ha ilyet tesz. A történet vége viszont szerintem izgalmasabb volt, mint az előző részben, főleg, hogy itt sem sikerül minden úgy, ahogy eltervezték, és kapunk egy kis csavart.


kevice
4.0/5

Mivel ​az elso resz utan nem vartam sokat a konyvtol, ezert egy szinte “na essunk tul rajta” felkialtassal estem neki es en lepodtem meg a legjobban, amikor ra kellett jonnom, hogy tetszik. Lekotott es erdekesnek is talaltam a sztorit. Mondjuk nagy erossege volt, hogy nem volt tul hosszu, mert el is lehetett volna nyujtani, mint a retestesztat, de szerencsere nem tettek :-)
Ami tetszik ebben a sorozatban, hogy mer a szereplokhoz nyulni. Tehat mindig van egy sajnalatos halal es bar happy end a vege, azert keseru a szank ize.
Osszessegeben tetszett, de nem mondom, hogy rohanok a kovetkezo reszert, de nem tartom kizartnak, hogy elolvasom :-)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

41.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók