Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Naiva
5.0/5

Uh, ​volt itt minden. A szimpla krimi nem érdekel, nem is köt le, de természetfeletti köntösben nagyon tudom élvezni. Annyira imádom Nalini világát. Nem semmi tehetsége, illetve képzelőereje lehet, hogy egy ilyen világot létre tudott hozni. Nalini történeteire jellemző, hogy a történet lassan bontakozik ki, de ezt úgy éri el, hogy közben nem unatkozom. Jason nem olyan érdekes karakter, mint a huncut Illium, vagy az érzékeny Aodhan, mégis kíváncsi voltam rá. Eddig valamiért kihagytam a ninja-kémmester kötetét. A hősnőt, Mahiyát nagyon szerettem. Olyan édes, nagyon könnyen szerethető angyallány. Nagyon örültem, hogy Venom/Méreg többször is felbukkant. Már nagyon várom, hogy az ő történetéig eljussak. Az eredeti borító mennyivel jobban néz ki.


Jason… ​nem hittem volna, hogy ennyire nagyon szeretni fogom. -
Odavagyok ezért a sorozatért.


Nalini ​könyveiben mindig úgy vegyíti a fantasyt, a krimit, és az erotikát, hogy azok tökéletesen összefonódjanak, kielégítve az olvasó lelkének minden szegletét. A végtelenségig írhatna, létrehozhatna 300 részes sorozatokat, és akkor sem lehetne megunni. Ha olyan olvasmányra vágyunk, melytől kétségtelenül tökéletes minőséget kapunk, Nalini bármelyik műve megfelelő választás.

Raphael és Elena legendás szerelmét nehéz felülmúlni, de nincs is rá szükség, hiszen az Angyali vadász sorozat mindegyik kötetében egyedi szereplőket kapunk, akik bár máshogy, de nem kevésbé erőteljesen képesek szeretni társukat. Azt hihetnénk, hogy ennyi érzékenyen kibontakozó szerelmi történet után a bemutatott szereplők sablonosak és egydimenziósak, azonban erről szó sincs. Mindannyian mások, ugyanakkor hasonlóképpen kedvelhetők, és megtörtségük ellenére hatalmas lelkierővel rendelkeznek, mely lehetővé teszi, hogy minden részben egy új, csodálatos szerelem beteljesülését kísérhessük figyelemmel. Az, hogy ez szolgáltatja az alapot Nalini minden könyvéhez, inkább előny, mint hátrány, mert amellett, hogy tudjuk, nagyjából mire számíthatunk, az izgalom sem marad el.

Nincs ezzel máshogy Jason és Mahiya sem. Jason hatalmas traumát élt át gyermekként, így felnőve, Raphael kémmestereként érzelmileg szinte mindenkitől elzárkózik, nagyon keveseknek tárja ki a szívét, s igyekszik a benne tomboló űrt elfojtani. Páncélja azonban megreped, amikor találkozik Mahiyával, s meglátja benne a felszínes hercegnő álarca mögött lakozó tehetséges, tisztaszívű lányt. Mahiya Neha udvarában nőtt fel, létezésével minden percben emlékezteti a veszélyes arkangyalt arra, hogy testvére elárulta, és elcsábította tőle szerelmét. Mahiya apját és egyben Neha szerelmét viszont egy ismeretlen tettes kegyetlenül kivégezte, a gyilkos személyének kiderítésére pedig ki más lenne alkalmasabb Jasonnél, aki különleges rejtőzködő képességének köszönhetően úgy képes elvegyülni a sötét árnyak között, mint senki más. Innen jön a kötet címe is.

A korábbi könyvekben Jason megismerésére kevés alkalom adódott, ám ami késik, nem múlik. Ahogy Mahiya egyre közelebb kerül a férfi szívéhez, úgy áshatunk mi is egyre mélyebbre, és érinthetjük meg a titokzatos angyal lelkét. Közben a nyomozás sem marad el, a krimi szál is tartogat izgalmakat, a lassú izzás a két szerelmes között pedig további érzékletes leírásokkal kecsegtet. A két angyal megismerkedésének története mellett a nagy egészre is ráláthatunk: a háttérben az első kötettől kezdve folyamatosan forrong valami, ami remélhetőleg a későbbiekben fog kicsúcsosodni, miután az írónő az összes fontos szereplőt bemutatta nekünk. Az Angyalárny szerencsére olvasható a többi résztől függetlenül is, így aki szívesen megismerné Nalini stílusát, kezdhet akár ezzel is. Viszont a történet az érthetőség miatt tartogat az előzményekre utaló spoilereket, úgyhogy akit ez zavar, inkább az _Angyalvér_rel és a kapcsolódó folytatásokkal ismerkedjen meg először.

[[https://koffertzitzah.blogspot.com/2020/12/nalini-singh-angyalarny.html]]


DittaV
5.0/5

Már ​az elején is tudtam, hogy Jasont kedvelni fogom, hogy a története nagyon fog tetszeni és negyedszeri olvasásra is szeretem a könyvét, úgy vélem, nem fog megváltozni ez a jövőben sem. A történet több szempontból is nagyon bejött, egyrészt imádom a kígyókat és ha olyan sokat nem is szerepeltek, de Neha udvara azért bővelkedett bennük. Másrészt pedig jobban megismerhettük Jasont, aki egy elég kényes és különleges feladatot kapott Raphaeltől. Sokáig nem gondoltam, hogy Mahiya méltó társa lesz Jasonnek és még a végén is az volt az érzésem, hogy talán másféle nő jobban illett volna hozzá, miközben Mahiya azért bebizonyította, tudja, mire van szüksége az Árnynak. Remélem, a következő részekben még találkozunk velük, ahogy Dmitri és Honor is feltűnt, Meg hát az angyalom, Aodhan – nagyon kéne neki egy könyv :)


Tamlilla
4.5/5

Majdnem… ​
Valami azonban hiányzott. Jason nem váltotta ki belőlem azt az érdeklődést, amit Dmitry vagy Rafael. Pedig jó történet volt, izgalmas, és a mellékszálon futó sztorik is érdekes pluszt nyújtottak. A Honor szál különösen tetszett.
Következő rész várható vajon? :(


Őszintén, ​eleinte nem vonzott Jason könyve. Vagyis Jason története igen, de jobban szeretem, ha nem angyal-angyal párosról van szó. Ezért is halogattam ezt a könyvet, meg persze az is bennem volt, hogy utánna nem lesz több rész. /még/
A könyv első pár oldala nem nyűgözött le. Kellett egy kis idő, mire beletudtam élni magam. Igaz, örültem, hogy még ha kicsit is de ott voltak a többiek is, de még így is lassan indult a történet. Na de utánna….. Se lát se hall fázisba léptem.
Jason élete nem volt könnyű, ahogy a hercegnőé se. Mind kettőt nagyon sajnáltam és nagyon örültem, hogy találkoztak.
A jelenetek, mikor repültek vagy mikor Jason fekete szárnyát láthattam a hercegnő szemén át….. húúúú…azok teljesen elvarázsoltak.
A történet is jó volt, lehetett gondolkozni, hogy ki a gyilkos / bár én hamar rájöttem/ meg aggódni. Vagyis én azért kicsit aggódok, hogy mi lesz Dimitrivel és a párjával…..
A könyv vége?!Nem gondoltam, hogy így lesz vége, de nekem tetszett. Szép lett. Illet Jasonhöz :)):))
Szoval ez az angyal-angyal történet is tetszett.
Kérem a következő részt.


Bagneso
4.5/5

Tartottam ​egy újraolvasást, hogy kicsit felelevenítsem a sorozatot, mielőtt elmerülök Jason történetében. Persze ezúttal sem utoljára olvastam újra, mert mindenestül szeretem ezt a világot és a lényeit, és kész! :) Most pedig sor került a titokzatos, hosszú hajú, tetkós kémre, hogy középpontba kerüljön, és kibontakozhasson. Bevallom, ő kevésbé nőtt a szívemhez az előzmények során, mint Dmitri, de ez utóbbit szerintem nálam már nem is fogja lekörözni senki, így ezen nincs is mit csodálkozni. Viszont Jason is egy izgalmas karakter volt már a kezdetek óta, de kérdem én: melyikük nem az a Hetek közül? :) Az írónő nagyon jól és ötletesen fűzte tovább a cselekményt az előzményekhez igazítva, így egyszerre illett be ez a rész Jason saját történetének, de kiváló folytatásnak is, ami tovább vitte a korábban felgöngyölített szálakat, de adott hozzá újakat is, amik további érdekességként szolgálnak a folytatásokra nézvést. Jasont illetően is erősen kapcsolódott a múlt a jelen eseményihez, a karakterének mibenlétének megismeréséhez. Egy biztos: az írónő nem bánik kesztyűs kézzel a Hetekkel! Bőven mér rájuk fájdalomból és sötétségből, de ezekből kiindulva legszebb mindig az út a boldogsághoz! :) Ráadásul út közben még bőven adagol izgalmakból is, hogy tényleg ne unatkozzunk olvasás közben, az érzékletes leírásokról már nem is szólva. Előzetesen én sem egy Mahiya típusú nőt képzeltem volna Jason párjául, de végül is azt mondhatom, jól kitalálta és felépítette kettejük össze és egymásra találását Singh, annak meg külön örülök, hogy közben pont csak annyit csiszolt Jason karakterén, hogy érezhető legyen rajta a változás, mégis valahol megmaradjon annak, akinek a történet indulásakor megismertük. A bónusz pedig egyértelműen Dmitri és Honor, hogy néhány jelenet erejéig bepillantást kaptunk kicsit az ő életük alakulásába is, de ugyanilyen öröm Raphaelékről olvasni is, úgyhogy remélem ezt a jó szokását megtartja Singh a folytatásokra! :)


Az ​elején nem tetszett annyira, mint a korábbi részek, vagy legalábbis Mahiya nem tűnt annyira érdekes személyiségnek, mint Elena vagy Jessamy, de idővel, ahogy haladtam a vége felé, kezdtem felvenni a fonalat, és érdekelt, hogyan lesz vége. :) Az utolsó fejezet miatt végül megkapja az 5 csillagot. Szeretem a meghitt pillanatokat. ❤️


josageszter
5.0/5

Mindenképpen ​a sorozat eddigi egyik legjobb kötete számomra. Jason személyisége múltja és Mahiya jelleme és karaktere annyira tökéletesen kiegészíti egymást, hogy őket az író is egymásnak teremtett. Ahogy egyre több köteten vagyok túl, érzem azt, hogy az írónő képzelete tényleg kifogyhatatlan. Ennyi köteten át, ennyi különféle szereplő és háttértörténet, valami lenyűgöző. Ráadásul elég komoly történetek, hiszen minden szereplőt olyan mélyen belelök az író a sárba, ahogyan csak tud. Nincs semmi finomkodás, semmi kedveskedés. Erőszak, fájdalom, átverés, molesztálás, féltékenység, irigység. Az összes bűnt fel lehetne sorolni, de ahogyan kombinálja őket az írónő, mindig valami új lesz a végeredmény. Ebben a kötetben Jason, Mahiya és Neha története is brutális, az ebből fejlődött karakterek hitelesek. A történet pörgős, a titkok folyamatosan és fokozatosan adagoltak, a helyszín valami új és különleges. A történet vége lezárt, a szereplőink is mindig megkapják a megérdemelt jutalmat a sok szenvedés után.


felícia97
5.0/5

Elképzelésem ​sincs Nalini hogy csinálja,de ismét sikerült egy lenyűgöző és fantasztikus részt kiadnia a kezei közül.Imádtam akárcsak a sorozat többi részét.Egyszerűen nem tudom megunni ezt a világot a szereplőivel együtt,és minden alkalommal csak szidom magam ha eszembe jut,hogy képes lettem volna kihagyni az életemből,éppen ezért pedig hatalmas hálával tartozom mindazon molyoknak,akiknek lelkes áradozásait látva adtam egy új esélyt a sorozatnak. :) Dmitri könyve után nem meglepő módon nagyon vártam már Jason történetét,hiszen eddig olyan keveset tudhattunk meg az árnyak között megbújó kémmesterről.Kíváncsi voltam mi történt vele a múltban és hogy ki lesz az a nő aki képes megérinteni a zárkózott angyal lelkét.Nagyon jó ötlet volt áttenni a cselekményt egy másik arkangyal Neha udvarába,mert ez rendkívül feldobta a cselekményt az elhagyhatatlan nyomozós vonal mellett. A Neha párját kíméletlen módon gyilkolják meg,ez pedig nagyon komoly gondokat is okozhat az angyaltársadalomban,különösen ha az arkangyalnő elveszíti a kontrollját ezért Raphael Jason-t küldi hogy felderítse és segítsen megoldani az ügyet.Neha azonban feltételeket szab miként léphet az angyal az udvarba:véresküt kell tennie Mahiya hercegnőnek aki az udvar tagja,ezzel együtt pedig meg kell tartania minden titkot a nyomozással kapcsolatban.Jason nem is sejti hogy valójában a legnagyobb kihívást nem az ügy megoldása jelenti majd számára hanem a szépséges hercegnő aki egyáltalán olyan amilyennek elsőre tűnik,és bizony felkelti a csendes és visszafogott kémmester figyelmét… Úgyhogy nagyon jó volt,élvezettel olvastam a részleteket,hogy hogyan derül ki egyre több minden,és voltak meglepő dolgok,például rögtön Mahiya származása,de az egész helyzet ami a végén kiderült szintén rendkívül érdekes volt.Nem unatkoztam egy percig se.A háttérszál mellett pedig nagyon tetszett Jason és Mahiya közötti kapcsolat lassú alakulása.Szerintem így volt tökéletes,különösen ha figyelembe vesszük Jason jellemét,de a hercegnő remek választás volt mellé.Nagyon szerettem mindkettőjüket:Mahiya-t az erős jelleme és nagyszerű szíve miatt,Jason-t pedig ugyan a Hetek tagjaként már korábban a szívembe zártam,de az éles eszével és a hűségével ismét bebizonyította,hogy nem véletlenül van Raphael bizalmasai között.Fájt a szívem érte amikor végén kiderült hogy mi volt az a szörnyű esemény ami megváltoztatta az egész életét,de most már ott van neki Mahiya,aki biztos rév a számára a sok szenvedés után. :) Jó volt látni a többiek felbukkanását is,de csak arra volt elég hogy még többet akarjak olvasni róluk,és most már Jason-ékról is. :) Picit szomorú vagyok hogy egy ideig nincs tovább,de mivel tudom hogy érkezni fog a folytatás sok év után, nem keseredek el,mert alig várom hogy kézbe vehessem a következő kötetet.Remélem arra és az utána következő részekre se kell sokat várni! ujjak keresztben Addig is ábrándozom még kicsit mert nem állok még készen hogy elengedjem ezt a világot. :D


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

95.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók