Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


AniTiger
5.0/5

Már ​a Daniel és Denisa által vitt Halkirálynő sorozatban is nagy rajongója voltam Patrick Wyne „fantasztikusainak” és imádtam Joy-t, a titokzatos művésznőt, de valahogy sosem volt hangulatom a regényhez – bele-belevágtam és pár fejezet után ott hagytam. Hogy miért? Így olvasás után bizton állíthatom, hogy azért, mert egy MARHA vagyok!

Órák alatt elolvastam, mert képtelen voltam letenni. Elképesztően izgalmas volt, bár az elején valóban nem bilincselt le, de amikor elkezdődött Joy elrablásának kísérletével, folytatódott a három jó barát szomorú történetével és kibontakozott a háttérben álló susmus?! Kihűlt a teám, megszáradt a hajam és elmúlt éjfél, mire a végére értem.

Kedvencek? Mindenki! Szeretem ezt a csoportot és Joyt!

Bővebben – http://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2016/01/vavyan-fable-halkiralyno-0.html


Black_Angel
4.5/5

Nagyon ​jó történet, csak kusza.. sok a szereplő benne, volt hogy néhány oldalt újra kellett olvasnom hogy megértsem, miről is van szó. De ettől eltekintve,tetszett :)


KillerCat
5.0/5

Ez ​a kötet Patrick és Joy történetét meséli el,ők később szerves részei lesznek a csapatnak. Bár nem szerepelnek benne a kedvenceim,a történet izgalmas,hű a Fable stílushoz.


FreeAngel
3.0/5

Nekem ​ez most őszintén szólva nem annyira tetszett. Nem volt rossz, de a kétharmadától a háromnegyedéig csak végigrágtam magam. Az eleje még érdekes volt meg egy darabig élveztem is, de aztán már mindenki csak összevissza rohangált, mindenki mindenkit üldözött és azt se tudtam, hol áll a fejem, olykor el is vesztettem a fonalat.. A vége akciódús lett, de Fable burleszkjei nekem sokkal jobban fekszenek, mint ez.


Stiga
5.0/5

Én ​ezt is nagyon imádtam. :) Kicsit persze hiányoltam Belloqot, de azért Patric is kitett magáért, hogy a szívembe lopja magát (és most lopta igazán a szívembe magát, bár eddig sem volt vele bajom). :) Jó volt megismerni a szürkeruhásokat másabb szemmel, mint ahogy eddig láthattam őket.

A legjobban most annak örülök, hogy még idén érkezik egy új Halkirálynő kötet!! :D


Andrée
5.0/5

Mire ​odáig jutottam, hogy be tudtam szerezni ezt a könyvet, már a Halkirálynő 5-6 körül jártam. De nagyon örültem, hogy megvan a “kezdet” is. Bele is vágtam bőszen, aztán meglepődtem, hogy ez bizony nem Denisa és Daniel történet, hanem leginkább Patrick és Joy, na meg az akciócsoport. Kicsit fanyalogtam is, de aztán kárpótolva lettem. Mivel a történet is egy jól megálmodott dolog, végül is Patrickról és Joyról csak morzsákat kapni a későbbi könyvekben, itt pedig főszerep és ők nagyon is szerethetők és tök vagányak ebben a könyvbe (is).
Úgyhogy így a könyv végén jön a mi lett volna, ha… a Halkirálynő róluk és nem Denisáékról szól. Ez már sosem derül ki, de egy könyv erejéig nagyon szerettem, hogy P&J volt a középpontban :)


diamondfox
4.0/5

Szeretem. ​Nehezen vadásztam le, de hál’ istennem az egri könyvesstand mindig meglepett ilyen jó vásárokkal! :)

Szóval a kommandósok, Patrick és Joy, ahhw… a sztori pedig csodálatosan hozza a megszokott stílust. Még mindig ez a kedvenc sorozatom! ♥


Vavyan ​Fable-ről annyit biztosan elmondhatok, hogy ő az egyik legjobb író, akinek volt, s van is lehetőségem, elolvasni a könyveit, és akinek az írásai a kedvenceimmé váltak (legalábbis ami(ke)t olvastam már tőle).

És ez alól, az e könyve se lett kivétel. Mint ahogyan a korábbi könyveinél láttam, úgy ennél is, hogy hű maradt önön magának stílusához.

Akció, humorral és némi ‘romantikus’ pillanatokkal, jelentetekkel megfűszerezve.

Igaz, most ebben kevesebb volt a ‘romantikus’ jelenet, avagy a csak Patrick és Joy (kettejük) közti pillanatok, de egyáltalán nem bántam, mert viszont a történet ahogyan kezdődött, úgy haladt s épült, miképp én nem tudtam letenni a könyvet, mert csak faltam a sorokat, s oldalakat egymás után (igaz némi szüneteket be kellett iktatnom, de amikor nem zavart semmi, s senki akkor rögvest kaptam az alkalmon, s olvastam tovább).

Maga a történet nagyon tettszett. A karakterek… nos, őket meg inkább csak megkedveltem. Talán, ha több jelenést kapott volna együtt Patrick s Joy, akkor esetleg még meg is szerethettem volna, de így csak megkedvelni sikerült őket… De az is jobb, mintha egyáltalán nem bírtam volna őket… Nem?! :D :)


nakomiyu
4.5/5

Ez ​az egyik kedvenc részem a sorozatból. Elég groteszk gondolat, hiszen itt még a fasorban sincsenek Mogorváék, de nekem mégis működött. (Felüdülés volt az írónő stílusa, ezt a Habospite után olvastam…)

Nem voltak nagyon magas elvárásaim, de nem is csalódtam. Nekem inkább olyan, mint egy jó “akciófilm”, okos gondolatokkal: vicces, pörgős, néhol abszurd, de lappang valami emberi a szereplőkben, amitől elhiszem őket, és képes vagyok aggódni értük, és nevetni velük. A srácok párbeszédein hatalmasakat kacagtam, Joy még szimpatikusabb is mint Denisa, Patrick meg… tolnám, mint a lopott biciklit :D.

Összességében tetszett, nem maradt bennem hiányérzet :).


Röfipingvin
5.0/5

Jó ​volt egy kicsit közelebbről megismerni az akciócsoportot :)(:


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

13.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás

Címkék

Kollekciók