Ajax-loader

Évszázadokkal ​ezelőtt egy lidérces éjszakán Sebastian Wroth vámpírrá változott. Telve gyűlölettel és örök magányra kárhoztatva nem sok értelmét látja az életnek, amíg egy gyönyörű és veszedelmes teremtés el nem jön hozzá, hogy megölje. A Dermedtszívű Kaderin két imádott leánytestvére a vámpírok áldozatává vált, azóta a valkűrnek nincsenek érzései. Mégis valahányszor találkozik Sebastiannal, újult erővel támad fel benne a kéjvágy, és képtelen véghezvinni küldetését. Sebastian és Kaderin menthetetlenül egymásba szeretnek, és közösen titokzatos ereklyék nyomába indulnak ősi sírokon és katakombákon át, akár a történelmet is újraírva, hogy elnyerjék az örök boldogságot. Ám eljön a pillanat, amikor Kaderin választásra kényszerül; szerelem vagy család, élet vagy halál.

Kresley Cole világhírű sorozata megérkezett. A számos országban bestseller regényeket fergeteges akciók, ördögien szenvedélyes szex és lenyűgöző szereplőgárda jellemzi. A Vámpírok alkonyat után sorozat az olvasókat egy varázslatos és démoni világba vezeti, ahonnan nincs visszaút.

Értékelések
5.0/5 - 1 értékelés alapján

És magamat ismételve: Nagyon Hiányzott! :D
Sebastian fantasztikus karakter. Egy igazi úriember, kedves, humoros, harcos és állati jóképű! (gondolataimban) A legtöbb, ilyen típusú főhős általában roppant beképzelt, és nagyon tisztában van vele, hogy egy félisten és ennek megfelelően is viselkednek, de ő szerény és visszahúzódó, ez nagyon szimpatikus volt benne. Most azt mondom ő a kedvenc, de még hátravan Garreth könyve! ^^

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/kresley-cole-vampirszereto/en-es-a-konyv/marcsi


Kapcsolódó könyvek