Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Ottivilága
5.0/5

A ​könyv egy gyors paleolit táplálkozás összefoglaló is. Akit érdekel a téma és nem akar sokat könyvet elolvasni annak ez jó választás. Szendi Gábor tudományos ember, ezért minden állítás forrásokkal alátámasztott és alapvetően igényesen van megírva a teljes könyv. Mi nem paleosan eszünk, de alapvetően glutén, tej és cukormentesen főzök (különböző okok miatt) és ehhez nagy segítséget adnak a Paleo szakácskönyvek. Nekem Mezei Elmira receptjei nagy kedvenceim, mert törekszik a lehető legegyszerűbb alapanyagokból, gyorsan elkészíthető ételeket közreadni. Olyanokat, melyeket akár hétköznap is elkészíthetünk. Ráadásul az ő receptjei közül sok ízlik azoknak is, akik nem mentes módon esznek. Pl. ebben a könyvben is van egy sajtos szezámmagos, nagyon egyszerű és olcsó aprósüti, amit folyamatosan kérnek tőlem, hogy készítsem el…


Annamarie
5.0/5

Szerintem ​erről nem kell véleményt írni. Ugye?
Vagy hiszed, vagy nem. Vagy kipróbálod vagy nem.


cfve
2.5/5

Nem ​vagyok paleolitos, kíváncsiságból olvastam el a könyvet. Volt benne jópár érdekes recept, de a legtöbb olyan alapanyagokat igényel, amiket errefele be sem lehet szerezni! Szóval nem győzött meg, átállni nem fogok, azt a pár érdekes és kivitelezhető receptet majd kipróbálom (még nem volt idöm, így azt nem tudom, beválnak-e)


Dorothy_Gray
4.5/5

Teljes ​mértékben nem értek egyet a paleolit táplálkozással de nagyon sok mindenben igaza van, ebben a gyűjteményben pedig nagyon jó receptek vannak.


Ha ​csak egy könyvet akarsz elolvasni a Szendi-féle paleolit étrend témában, akkor ez a legjobb választás.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
0.5/5

Statisztika

10.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók