Ajax-loader

Rohanó ​napjainkban gyakran pont arra jut a legkevesebb idő, ami valójában a legfontosabb. Törekszünk a boldogságra, de vajon tudjuk-e, hogy mi tesz bennünket boldoggá? Ismerjük-e saját magunkat elég jól ahhoz, hogy képesek legyünk a megfelelő irányba haladni? Melyikünket ne foglalkoztatnának olyan kérdések, mint hogy mit gondolnak rólam a munkahelyemen, az iskolában, vagy épp a szomszédjaim? Vajon mennyire vagyok vonzó személyiség, illetve, hogy mit látnak meg bennem a férfiak?
Az önismeret kulcsfontosságú ahhoz, hogy képesek legyünk helyesen értelmezni a külvilág jelzéseit, és kiteljesíthessük a bennünk rejlő varázslatos személyiséget, a nőt, az asszonyt.
De kik is vagyunk valójában? Ez a kérdés évezredek óta foglalkoztatja az emberiséget. Kíváncsiságunk csodálatos velünk született képességünk, amelynek segítségével képesek vagyunk megismerni a világot és önmagunkat is.
Mennyire vagyok a társaság középpontja, rámenős – vagy ne’ adj isten -, agresszív, esetleg zárkózott, visszahúzódó? Érzelmes vagyok-e, vagy inkább hideg, vagy mennyire vagyok gondoskodó anya, barátnő vagy esetleg szerető? Mennyire vagyok őszinte, vagy inkább kényszeres… hmm, nem igazmondó…?
Megannyi megválaszolandó kérdés, melyekre a szituációs személyiségtesztek segítségével könnyed, szórakoztató formában válaszokat kaphatunk.
A kérdésekben nincsenek jó és rossz válaszok, hiszen mindannyian emberek vagyunk és ebből kifolyólag egyediek, különbözőek, másféleképpen látjuk a világot. Köszönhetően a gazdag pszichológiai ismeretanyagnak, az egészen finom megközelítések segítségével elhelyezhetjük magunkat egy képzeletbeli skálán.
Végezetül pedig a személyiségteszteknek két roppant fontos erénye van, az egyik az, hogy az eredményt rajtunk kívül senki sem látja majd, nem kell megmutatni senkinek, ha nem akarjuk…

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók