Ajax-loader

“Kinek ​adna Nobel-díjat? Mi a véleménye Cassius Clayről? Kedvenc étele a világűrben? Milyennek ismerte Gérard Philipet? Új szívvel is lehet sportolni?”
Hámori Tibor ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel ostromolta a nagyvilágban világhírű riportalanyait, akikkel – a sajtófogadásokon kívül – nem könnyű találkozni. Tyereskoával, Pablo Casalsszal, Roger Mooreral, Barnard professzorral és a többi “sztárral” interjút készíteni tehát riporteri bravúr.
Az ismert újságíró – három sikeres színdarab és több könyv szerzője – nem elégszik meg a tények, a nyilatkozatok közlésével. Riportjaiban elmondja, milyen küzdelmek árán “fektette kétvállra” a konok menedzsereket, hogyan sikerült még sajátkezűleg írt aforizmákat és publikálatlan fotókat is “kicsikarnia” a “megközelíthetetlen” hírességektől, és – mivel egykor élsportoló volt – a testnevelés és a sport témájáról sem feledkezik el.
Ennek a könyvnek “Egy riporter kalandjai” is lehetett volna a címe. A riportalanyok népszerűsége, a gazdag illusztráció, a szerző szituációérzéke és ötletei kellemes szórakozást ígérnek.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók