Ajax-loader

A ​gyönyörű és gazdag lányok kegyetlen játékokat űznek A hamis mosolyú szívtiprók bűnös vágyakkal teltek Hazugságok, titkok, botrányos viszonyok 1899, Manhattan

Képzeld el, hogy Jane Austen a legvadabb Bad Girl…

Az elbűvölő Elizabeth Holland New York egyik befolyásos és gazdag családjának leánya; bálkirálynő, aki úgy játszhat a férfiszívekkel, ahogy neki tetszik. Ám egy nap rossz hírek érkeznek, a családot anyagi csőd fenyegeti. Liz egy módon mentheti meg a becsületüket, ha hozzámegy Henry Schoonmakerhez, a nőcsábász, részeges, de gazdag fiúhoz. Az esküvő gondolatát mindketten gyűlölik, Elizabeth gyermekkori szerelmével folytat viszonyt, míg Henry a Holland család kisebbik lányát szédíti. Ekkor a városi bulvárlapok kedvelt szereplőjét, Manhattan üdvöskéjét, az álompár női tagját szörnyű baleset éri… Elizabethet sokan irigyelték, de vajon kinek állhatott érdekében végleg elhallgattatni?

A fényűzés világában öt fiatal veszélyes életet él. Az ártatlanság kora számukra korántsem ártatlan.

„Ármány és szerelem, féltékenység és árulás. A szépség a legédesebb bosszú!”
– Cecily von Ziegesar, a népszerű Bad Girl-sorozat írónője

Értékelések
5.0/5 - 2 értékelés alapján


Fantasztikusan hozza az írónő a kor jellegzetességeit: elvárt viselkedés, a gazdagság bálványa, rangok, titkos szerelmek. Élveztem minden könyvvel töltött percet.


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

11.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók