Ajax-loader

Könyvünk ​több mint hatszáz nagyszerű fényképpel illusztrálva mutatja be az autógyártás legnagyobbjait, a klasszikus típusokat, melyek említése lázba hozza a képzeletet. Gyönyörködhetünk a hírneves Porschékban, a klasszikus amerikai autócsodákban, a pazar Mercedesekben, a mindig ugrásra kész Jaguarokban, a tűzpiros Ferrarikban és a hűvösen elegáns Rolls-Royce-okban, a siker és beérkezettség szimbólumaiban.

Már jóval több mint száz éve annak, hogy Karl Benz elkészítette a háromkerekű Motorwagent, a világon az első, gyakorlatban is bevált, belső égésű motorral szerelt gépkocsit. Azóta sok autógyártó jelent meg a színen, hogy azután szinte nyom nélkül el is tűnjön a süllyesztőben. Néhány kivételes márka azonban már hosszú ideje élen jár a mérnöki precizitást és formatervezői kreativitást ötvöző, nagy teljesítményű csúcsmodellek gyártásában.

A Mercedes, a Rolls-Royce és a Cadillac a legelsők közé tartoznak, míg az olyan újabb jövevények, mint a Porsche, a Ferrari és a Jaguar, új színt vittek az autógyártásba a maguk fiatalos lendületével és magabiztosságával.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

20.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók