Egy rendkívüli igényességgel összeállított sorozat egyik kötetét tartja kezében az olvasó. A receptek válogatásánál ügyeltünk arra, hogy változatos – az egyszerűbb illetve a nehezebben elkészíthető – ételek kerüljenek a könyvünkbe. Reméljük, a PRÍMA SZAKÁCS mindenki számára megfelelő bevezetés a főzés örömeibe.
Értékelések 4.0/5 - 1 értékelés alapján
Kapcsolódó könyvek
Gáspár Katalin - 33 Palacsinta lépésről lépésre
"Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk."
Gáspár Katalin - 33 Palacsinta lépésről lépésre
"Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk."
Gáspár Katalin - 33 Palacsinta lépésről lépésre
"Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk."
Jeni Wright - 101 tésztaétel
Ezeket a gyorsan és egyszerűen elkészíthető recepteke úgy válogatták össze, hogy még azoknak se kelljen lemondaniuk a saját készítésű, finom, friss, házias ételekről, akiknek igazán szűkre szabott a szabadidejük. A lépésről lépésre haladó utasítások megkönnyítik még a kezdők dolgát is, míg a szemléletességről a teljes oldalas, színes ételfotók gondoskodnak. A receptek végén hasznos tájékoztató található az egyes ételek tápanyagtartalmáról.
Jeni Wright - 101 tésztaétel
Ezeket a gyorsan és egyszerűen elkészíthető recepteke úgy válogatták össze, hogy még azoknak se kelljen lemondaniuk a saját készítésű, finom, friss, házias ételekről, akiknek igazán szűkre szabott a szabadidejük. A lépésről lépésre haladó utasítások megkönnyítik még a kezdők dolgát is, míg a szemléletességről a teljes oldalas, színes ételfotók gondoskodnak. A receptek végén hasznos tájékoztató található az egyes ételek tápanyagtartalmáról.
Jeni Wright - 101 tésztaétel
Ezeket a gyorsan és egyszerűen elkészíthető recepteke úgy válogatták össze, hogy még azoknak se kelljen lemondaniuk a saját készítésű, finom, friss, házias ételekről, akiknek igazán szűkre szabott a szabadidejük. A lépésről lépésre haladó utasítások megkönnyítik még a kezdők dolgát is, míg a szemléletességről a teljes oldalas, színes ételfotók gondoskodnak. A receptek végén hasznos tájékoztató található az egyes ételek tápanyagtartalmáról.
Ismeretlen szerző - Party ételek
Remek ötleteket és nagyszerű választékot a Party ételek, mindazoknak, akik gyorsan és látványosan akarják vendégül látni barátaikat, ismerőseiket.
Az egyszerűen elkészíthető, mégis látványos ételek mellé, tálalási tanácsokat is ad a Séf expressz - de az egészséges életmód híveinek még diétás ötleteket is kínál.
Ismeretlen szerző - Party ételek
Remek ötleteket és nagyszerű választékot a Party ételek, mindazoknak, akik gyorsan és látványosan akarják vendégül látni barátaikat, ismerőseiket.
Az egyszerűen elkészíthető, mégis látványos ételek mellé, tálalási tanácsokat is ad a Séf expressz - de az egészséges életmód híveinek még diétás ötleteket is kínál.
Ismeretlen szerző - Party ételek
Remek ötleteket és nagyszerű választékot a Party ételek, mindazoknak, akik gyorsan és látványosan akarják vendégül látni barátaikat, ismerőseiket.
Az egyszerűen elkészíthető, mégis látványos ételek mellé, tálalási tanácsokat is ad a Séf expressz - de az egészséges életmód híveinek még diétás ötleteket is kínál.
Stephanie Donaldson - Ízek, illatok, fortélyok
Pazar képekkel illusztrált 40 remek ötlet és pompás fortély otthonunk díszítéséhez és illatosításához. 70 zamatos étel receptje a négy évszakra, köztük ínycsiklandó befőttek, pikáns savanyúságok és aranyszín zselék. A vidék legjava kincsei, virágok és fűszernövények illatos párnákhoz, méhviasz gyertyákhoz romantikus és rusztikus koszorúkhoz és virágfüzérekhez. Több mint 300 kép varázsolja elénk a vidéki udvarházak, gyümölcsösök és és zöldségeskertek hamisítatlan hangulatát.
Stephanie Donaldson - Ízek, illatok, fortélyok
Pazar képekkel illusztrált 40 remek ötlet és pompás fortély otthonunk díszítéséhez és illatosításához. 70 zamatos étel receptje a négy évszakra, köztük ínycsiklandó befőttek, pikáns savanyúságok és aranyszín zselék. A vidék legjava kincsei, virágok és fűszernövények illatos párnákhoz, méhviasz gyertyákhoz romantikus és rusztikus koszorúkhoz és virágfüzérekhez. Több mint 300 kép varázsolja elénk a vidéki udvarházak, gyümölcsösök és és zöldségeskertek hamisítatlan hangulatát.
Stephanie Donaldson - Ízek, illatok, fortélyok
Pazar képekkel illusztrált 40 remek ötlet és pompás fortély otthonunk díszítéséhez és illatosításához. 70 zamatos étel receptje a négy évszakra, köztük ínycsiklandó befőttek, pikáns savanyúságok és aranyszín zselék. A vidék legjava kincsei, virágok és fűszernövények illatos párnákhoz, méhviasz gyertyákhoz romantikus és rusztikus koszorúkhoz és virágfüzérekhez. Több mint 300 kép varázsolja elénk a vidéki udvarházak, gyümölcsösök és és zöldségeskertek hamisítatlan hangulatát.
Ismeretlen szerző - Kreatívan csirkéből
Természetesen zsírszegény, könnyű, különleges mégis egyszerű és gyors elkészíteni - ez a Séf Expressz ajánlata. Hogyha kevés az időnk, mégis szeretnénk egészségesen, ötletesen, gyorsan elkészíthető ételeket kínálni családunknak, vendégeinknek, akkor sok recepttel és ötlettel szolgálhatunk a szórakoztató konyhai munkához.
Ismeretlen szerző - Kreatívan csirkéből
Természetesen zsírszegény, könnyű, különleges mégis egyszerű és gyors elkészíteni - ez a Séf Expressz ajánlata. Hogyha kevés az időnk, mégis szeretnénk egészségesen, ötletesen, gyorsan elkészíthető ételeket kínálni családunknak, vendégeinknek, akkor sok recepttel és ötlettel szolgálhatunk a szórakoztató konyhai munkához.
Ismeretlen szerző - Kreatívan csirkéből
Természetesen zsírszegény, könnyű, különleges mégis egyszerű és gyors elkészíteni - ez a Séf Expressz ajánlata. Hogyha kevés az időnk, mégis szeretnénk egészségesen, ötletesen, gyorsan elkészíthető ételeket kínálni családunknak, vendégeinknek, akkor sok recepttel és ötlettel szolgálhatunk a szórakoztató konyhai munkához.
Hargitai György - Az én alapszakácskönyvem
Amikor Horváth Ilona több mint ötven éve megírta zseniális szakácskönyvét, még nem sejthette, hogy évtizedeken át ez lesz az, melyből a sütés-főzés tudományát nemzedékek sora tanulja meg. Ám az eltelt fél évszázad alatt sok minden változott konyhán és környékén. Más lett a választék, beszerezhetők az egzotikus gyümölcsök, a tengeri herkentyűk, és sok egyéb is kapható, ami pár évtizede még elképzelhetetlen volt. Már azon sem lepődik meg senki, ha olasz lasagne, kínai édes-savanyú leves vagy éppen zamatos thai rizses csirke az ebéd. De nemcsak a szokásaink és a körülmények változtak, hanem a felfogásunk is: figyelünk, mi kerül a kosarunkba vagy a tányérunkba, tudatosabban étkezünk. Átértékelődött tehát sok minden. Az én alapszakácskönyvem célja, hogy egy pillanatig sem feledve a magyar konyha számtalan kitűnő fogását és követendő hagyományait, az új kihívásoknak is megfeleljen. Így nemcsak a klasszikus hazai ételeket gyűjti össze, hanem sok-sok külföldi, de már itthon is rendszeresen főzött "mennyei" specialitást is. Helyet kapott még benne egy terjedelmes táplálkozási lexikon valamint egy kalóriatáblázat; a recepteket pedig kiegészíti számtalan fortély és egy olyan egyedülálló - a tudatos étkezéshez nélkülözhetetlen -, kis összefoglalás, melyből megtudhatjuk az adott étel kalória-, tápanyag- és koleszterintartalmát.
Hargitai György - Az én alapszakácskönyvem
Amikor Horváth Ilona több mint ötven éve megírta zseniális szakácskönyvét, még nem sejthette, hogy évtizedeken át ez lesz az, melyből a sütés-főzés tudományát nemzedékek sora tanulja meg. Ám az eltelt fél évszázad alatt sok minden változott konyhán és környékén. Más lett a választék, beszerezhetők az egzotikus gyümölcsök, a tengeri herkentyűk, és sok egyéb is kapható, ami pár évtizede még elképzelhetetlen volt. Már azon sem lepődik meg senki, ha olasz lasagne, kínai édes-savanyú leves vagy éppen zamatos thai rizses csirke az ebéd. De nemcsak a szokásaink és a körülmények változtak, hanem a felfogásunk is: figyelünk, mi kerül a kosarunkba vagy a tányérunkba, tudatosabban étkezünk. Átértékelődött tehát sok minden. Az én alapszakácskönyvem célja, hogy egy pillanatig sem feledve a magyar konyha számtalan kitűnő fogását és követendő hagyományait, az új kihívásoknak is megfeleljen. Így nemcsak a klasszikus hazai ételeket gyűjti össze, hanem sok-sok külföldi, de már itthon is rendszeresen főzött "mennyei" specialitást is. Helyet kapott még benne egy terjedelmes táplálkozási lexikon valamint egy kalóriatáblázat; a recepteket pedig kiegészíti számtalan fortély és egy olyan egyedülálló - a tudatos étkezéshez nélkülözhetetlen -, kis összefoglalás, melyből megtudhatjuk az adott étel kalória-, tápanyag- és koleszterintartalmát.
Hargitai György - Az én alapszakácskönyvem
Amikor Horváth Ilona több mint ötven éve megírta zseniális szakácskönyvét, még nem sejthette, hogy évtizedeken át ez lesz az, melyből a sütés-főzés tudományát nemzedékek sora tanulja meg. Ám az eltelt fél évszázad alatt sok minden változott konyhán és környékén. Más lett a választék, beszerezhetők az egzotikus gyümölcsök, a tengeri herkentyűk, és sok egyéb is kapható, ami pár évtizede még elképzelhetetlen volt. Már azon sem lepődik meg senki, ha olasz lasagne, kínai édes-savanyú leves vagy éppen zamatos thai rizses csirke az ebéd. De nemcsak a szokásaink és a körülmények változtak, hanem a felfogásunk is: figyelünk, mi kerül a kosarunkba vagy a tányérunkba, tudatosabban étkezünk. Átértékelődött tehát sok minden. Az én alapszakácskönyvem célja, hogy egy pillanatig sem feledve a magyar konyha számtalan kitűnő fogását és követendő hagyományait, az új kihívásoknak is megfeleljen. Így nemcsak a klasszikus hazai ételeket gyűjti össze, hanem sok-sok külföldi, de már itthon is rendszeresen főzött "mennyei" specialitást is. Helyet kapott még benne egy terjedelmes táplálkozási lexikon valamint egy kalóriatáblázat; a recepteket pedig kiegészíti számtalan fortély és egy olyan egyedülálló - a tudatos étkezéshez nélkülözhetetlen -, kis összefoglalás, melyből megtudhatjuk az adott étel kalória-, tápanyag- és koleszterintartalmát.
Ismeretlen szerző - Csirkék
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.
Ismeretlen szerző - Csirkék
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.
Ismeretlen szerző - Csirkék
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.
Claire Jacquet - Marina Veuillet - Hogyan felejtsük el az exünket egy pazar lakomával
Három jó érv, hogy megvegyük ezt a könyvet.
1. Elhagyott életünk párja, és vele az étvágyunk is. Azóta egy falat se megy le a torkunkon. Pedig enni kell - de csak igazán finomat. Ha fáj a szívünk, kényeztessük a hasunkat!
2. Épp most hagytuk el életünk párját, és a bűntudat ólomsúllyal nehezedik a gyomrunkra. A sikeres újrakezdést mi sem szolgálja jobban, mint egy pazar lakoma!
3. Legjobb barátnőnk/barátunk, aki eddig életvidám és csupa jókedv volt, riasztó apátiába süllyedt, mióta szakított kedvesével. Ez a könyv biztosan segít felrázni szendergő érzékeit!
Több mint 50 egyszerű és erőt adó, egyszemélyes recept.
Claire Jacquet - Marina Veuillet - Hogyan felejtsük el az exünket egy pazar lakomával
Három jó érv, hogy megvegyük ezt a könyvet.
1. Elhagyott életünk párja, és vele az étvágyunk is. Azóta egy falat se megy le a torkunkon. Pedig enni kell - de csak igazán finomat. Ha fáj a szívünk, kényeztessük a hasunkat!
2. Épp most hagytuk el életünk párját, és a bűntudat ólomsúllyal nehezedik a gyomrunkra. A sikeres újrakezdést mi sem szolgálja jobban, mint egy pazar lakoma!
3. Legjobb barátnőnk/barátunk, aki eddig életvidám és csupa jókedv volt, riasztó apátiába süllyedt, mióta szakított kedvesével. Ez a könyv biztosan segít felrázni szendergő érzékeit!
Több mint 50 egyszerű és erőt adó, egyszemélyes recept.
Claire Jacquet - Marina Veuillet - Hogyan felejtsük el az exünket egy pazar lakomával
Három jó érv, hogy megvegyük ezt a könyvet.
1. Elhagyott életünk párja, és vele az étvágyunk is. Azóta egy falat se megy le a torkunkon. Pedig enni kell - de csak igazán finomat. Ha fáj a szívünk, kényeztessük a hasunkat!
2. Épp most hagytuk el életünk párját, és a bűntudat ólomsúllyal nehezedik a gyomrunkra. A sikeres újrakezdést mi sem szolgálja jobban, mint egy pazar lakoma!
3. Legjobb barátnőnk/barátunk, aki eddig életvidám és csupa jókedv volt, riasztó apátiába süllyedt, mióta szakított kedvesével. Ez a könyv biztosan segít felrázni szendergő érzékeit!
Több mint 50 egyszerű és erőt adó, egyszemélyes recept.
Nicole Seeman - Szakácskönyv csajoknak, akik még be se tették a lábukat a konyhába
Ha vacsorára hívod a barátaidat, felajánlják, hogy majd ők hozzák az előételt, főételt... és a desszertet. Ennek mától vége! A kötet hatvan könnyen elkészíthető, modern, érthetően elmagyarázott receptet kínál, ami segít helytállni a konyhában nem túl magabiztos lányoknak is - minden körülmények között.
Nicole Seeman - Szakácskönyv csajoknak, akik még be se tették a lábukat a konyhába
Ha vacsorára hívod a barátaidat, felajánlják, hogy majd ők hozzák az előételt, főételt... és a desszertet. Ennek mától vége! A kötet hatvan könnyen elkészíthető, modern, érthetően elmagyarázott receptet kínál, ami segít helytállni a konyhában nem túl magabiztos lányoknak is - minden körülmények között.
Nicole Seeman - Szakácskönyv csajoknak, akik még be se tették a lábukat a konyhába
Ha vacsorára hívod a barátaidat, felajánlják, hogy majd ők hozzák az előételt, főételt... és a desszertet. Ennek mától vége! A kötet hatvan könnyen elkészíthető, modern, érthetően elmagyarázott receptet kínál, ami segít helytállni a konyhában nem túl magabiztos lányoknak is - minden körülmények között.
Ambrus Gizella - Kútvölgyi Mihály - Ízes Erdély
Nem szokványos szakácskönyvet vehet kezébe a Tisztelt Olvasó. Olyan kiadványt lapozhat át, amely Erdélyországból ad nem akármilyen ízelítőt. A művészi értékű felvételek segítségével valósággal megidézi a gyönyörű szép erdélyi tájakat és településeket, bepillantást nyújt népi hagyományaink gazdag világába, s kóstolót is kínál az erdélyi konyha legízletesebb fogásaiból. Megtudhatjuk ebből a könyvből azt is, hogy az édesanyja sütötte csigarétes volt Tamási Áron kedvenc elesége, hogy a nagyenyedi diákok a töltelékes káposztát szerették legjobban, s azt is, hogy hogyan készítik a gyimesi csángómagyarok a málégaluskát és a rakott puliszkát. A havasi pásztorokkal együtt kóstolhatjuk meg a vadcsomboros báránybordát, a friss ordát, az érett túrót és a zsendicét.
Családi tűzhelyünkön megfőzhetjük mindazokat az ételeket, amelyeket Ambrus Gizella székelyudvarhelyi fogadós főzőasszony készít a vendégeinek. Kútvölgyi Mihály sok-sok éven át gyűjtötte össze és rendszerezte ezeket a recepteket, színes táj- és ételfotói pedig otthonunkba varázsolják Erdély megőrzött értékeit.
Ambrus Gizella - Kútvölgyi Mihály - Ízes Erdély
Nem szokványos szakácskönyvet vehet kezébe a Tisztelt Olvasó. Olyan kiadványt lapozhat át, amely Erdélyországból ad nem akármilyen ízelítőt. A művészi értékű felvételek segítségével valósággal megidézi a gyönyörű szép erdélyi tájakat és településeket, bepillantást nyújt népi hagyományaink gazdag világába, s kóstolót is kínál az erdélyi konyha legízletesebb fogásaiból. Megtudhatjuk ebből a könyvből azt is, hogy az édesanyja sütötte csigarétes volt Tamási Áron kedvenc elesége, hogy a nagyenyedi diákok a töltelékes káposztát szerették legjobban, s azt is, hogy hogyan készítik a gyimesi csángómagyarok a málégaluskát és a rakott puliszkát. A havasi pásztorokkal együtt kóstolhatjuk meg a vadcsomboros báránybordát, a friss ordát, az érett túrót és a zsendicét.
Családi tűzhelyünkön megfőzhetjük mindazokat az ételeket, amelyeket Ambrus Gizella székelyudvarhelyi fogadós főzőasszony készít a vendégeinek. Kútvölgyi Mihály sok-sok éven át gyűjtötte össze és rendszerezte ezeket a recepteket, színes táj- és ételfotói pedig otthonunkba varázsolják Erdély megőrzött értékeit.
Ambrus Gizella - Kútvölgyi Mihály - Ízes Erdély
Nem szokványos szakácskönyvet vehet kezébe a Tisztelt Olvasó. Olyan kiadványt lapozhat át, amely Erdélyországból ad nem akármilyen ízelítőt. A művészi értékű felvételek segítségével valósággal megidézi a gyönyörű szép erdélyi tájakat és településeket, bepillantást nyújt népi hagyományaink gazdag világába, s kóstolót is kínál az erdélyi konyha legízletesebb fogásaiból. Megtudhatjuk ebből a könyvből azt is, hogy az édesanyja sütötte csigarétes volt Tamási Áron kedvenc elesége, hogy a nagyenyedi diákok a töltelékes káposztát szerették legjobban, s azt is, hogy hogyan készítik a gyimesi csángómagyarok a málégaluskát és a rakott puliszkát. A havasi pásztorokkal együtt kóstolhatjuk meg a vadcsomboros báránybordát, a friss ordát, az érett túrót és a zsendicét.
Családi tűzhelyünkön megfőzhetjük mindazokat az ételeket, amelyeket Ambrus Gizella székelyudvarhelyi fogadós főzőasszony készít a vendégeinek. Kútvölgyi Mihály sok-sok éven át gyűjtötte össze és rendszerezte ezeket a recepteket, színes táj- és ételfotói pedig otthonunkba varázsolják Erdély megőrzött értékeit.
Ismeretlen szerző - Dr. Oetker - Római tál
A mutatós edényben az egészséges és vitaminkímélő főzés ötlete ugyan már 2000 éves, de aktuálisabb, mint valaha. Első "Római tál" című könyvünk sikere is megmutatta, hogy manapság egyre többen fedezik fel újra a jó, öreg agyagedényt, és egyre többen keresnek hozzá új recepteket. Ezért bocsátjuk közre most második könyvünket, amely 66 eddig még közreadatlan receptet tartalmaz.
Ismeretlen szerző - Dr. Oetker - Római tál
A mutatós edényben az egészséges és vitaminkímélő főzés ötlete ugyan már 2000 éves, de aktuálisabb, mint valaha. Első "Római tál" című könyvünk sikere is megmutatta, hogy manapság egyre többen fedezik fel újra a jó, öreg agyagedényt, és egyre többen keresnek hozzá új recepteket. Ezért bocsátjuk közre most második könyvünket, amely 66 eddig még közreadatlan receptet tartalmaz.
Ismeretlen szerző - Dr. Oetker - Római tál
A mutatós edényben az egészséges és vitaminkímélő főzés ötlete ugyan már 2000 éves, de aktuálisabb, mint valaha. Első "Római tál" című könyvünk sikere is megmutatta, hogy manapság egyre többen fedezik fel újra a jó, öreg agyagedényt, és egyre többen keresnek hozzá új recepteket. Ezért bocsátjuk közre most második könyvünket, amely 66 eddig még közreadatlan receptet tartalmaz.
Szalontai Leila - Az arab konyha remekeiből
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.
Szalontai Leila - Az arab konyha remekeiből
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.
Szalontai Leila - Az arab konyha remekeiből
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.
Raphaele Vidaling - Anna Pavlowich - Leszámolás a nagyi főztjével
Több mint 50 mutatós és ízletes recept, melyek kreativitása és ötletessége messze nem hasonlít a hagyományos ételekre.
Raphaele Vidaling - Anna Pavlowich - Leszámolás a nagyi főztjével
Több mint 50 mutatós és ízletes recept, melyek kreativitása és ötletessége messze nem hasonlít a hagyományos ételekre.
Raphaele Vidaling - Anna Pavlowich - Leszámolás a nagyi főztjével
Több mint 50 mutatós és ízletes recept, melyek kreativitása és ötletessége messze nem hasonlít a hagyományos ételekre.
Szalayné Kónya Ibolya - Napi 1200 kalória az ideális testsúlyért
E könyvben szereplő könnyen kivitelezhető receptek segítségével, valamint a hasznos, praktikus és abszolút gyakorlatias tanácsok betartásával az Ön testsúlycsökkentése úgy lesz sikeres, hogy közben a szervezetét nem éri egészségkárosodás, valamint megtanul egy olyan táplálkozási módot, mely segít majd az elért testsúly megtartásában is. Sok sikert! Kezdje el! Megéri! Hiszen nem azért élünk, hogy együnk, hanem azért eszünk, hogy éljünk. Ennek az életnek a minőségére pedig nekünk kell vigyáznunk, ha kell, akkor pl. egy fogyókúra beiktatásával.
Szalayné Kónya Ibolya - Napi 1200 kalória az ideális testsúlyért
E könyvben szereplő könnyen kivitelezhető receptek segítségével, valamint a hasznos, praktikus és abszolút gyakorlatias tanácsok betartásával az Ön testsúlycsökkentése úgy lesz sikeres, hogy közben a szervezetét nem éri egészségkárosodás, valamint megtanul egy olyan táplálkozási módot, mely segít majd az elért testsúly megtartásában is. Sok sikert! Kezdje el! Megéri! Hiszen nem azért élünk, hogy együnk, hanem azért eszünk, hogy éljünk. Ennek az életnek a minőségére pedig nekünk kell vigyáznunk, ha kell, akkor pl. egy fogyókúra beiktatásával.
Szalayné Kónya Ibolya - Napi 1200 kalória az ideális testsúlyért
E könyvben szereplő könnyen kivitelezhető receptek segítségével, valamint a hasznos, praktikus és abszolút gyakorlatias tanácsok betartásával az Ön testsúlycsökkentése úgy lesz sikeres, hogy közben a szervezetét nem éri egészségkárosodás, valamint megtanul egy olyan táplálkozási módot, mely segít majd az elért testsúly megtartásában is. Sok sikert! Kezdje el! Megéri! Hiszen nem azért élünk, hogy együnk, hanem azért eszünk, hogy éljünk. Ennek az életnek a minőségére pedig nekünk kell vigyáznunk, ha kell, akkor pl. egy fogyókúra beiktatásával.
Stéphanie de Turckheim - Aimée Langrée - Ínyenc fogások az őrület szélén álló anyukáknak
Valójában sokkal könnyebb táplálni a gyerekeket, mint hinnénk. Még akkor is, ha számításba vesszük azt a hihetetlen képességüket, amivel visszautasítják, eldobják, szétszórják az ennivalót. Nem varázsige kell ide, hanem ennek a könyvnek a több mint 50 könnyű receptje, ami tényleg beválik a gyerekeknél.
Stéphanie de Turckheim - Aimée Langrée - Ínyenc fogások az őrület szélén álló anyukáknak
Valójában sokkal könnyebb táplálni a gyerekeket, mint hinnénk. Még akkor is, ha számításba vesszük azt a hihetetlen képességüket, amivel visszautasítják, eldobják, szétszórják az ennivalót. Nem varázsige kell ide, hanem ennek a könyvnek a több mint 50 könnyű receptje, ami tényleg beválik a gyerekeknél.
Stéphanie de Turckheim - Aimée Langrée - Ínyenc fogások az őrület szélén álló anyukáknak
Valójában sokkal könnyebb táplálni a gyerekeket, mint hinnénk. Még akkor is, ha számításba vesszük azt a hihetetlen képességüket, amivel visszautasítják, eldobják, szétszórják az ennivalót. Nem varázsige kell ide, hanem ennek a könyvnek a több mint 50 könnyű receptje, ami tényleg beválik a gyerekeknél.
Stéphanie de Turckheim - Aimée Langrée - Ínyenc fogások az őrület szélén álló anyukáknak
Valójában sokkal könnyebb táplálni a gyerekeket, mint hinnénk. Még akkor is, ha számításba vesszük azt a hihetetlen képességüket, amivel visszautasítják, eldobják, szétszórják az ennivalót. Nem varázsige kell ide, hanem ennek a könyvnek a több mint 50 könnyű receptje, ami tényleg beválik a gyerekeknél.
Ismeretlen szerző - Egzotikus konyha
Halmos Monika, Nagy Elvira, Pelle Józsefné, Géczi Zoltán és Boda Zoltánné válogatott receptjeit tartalmazza ez a könyv. Válogasson Ön is kedvére!
Ismeretlen szerző - Egzotikus konyha
Halmos Monika, Nagy Elvira, Pelle Józsefné, Géczi Zoltán és Boda Zoltánné válogatott receptjeit tartalmazza ez a könyv. Válogasson Ön is kedvére!
Ismeretlen szerző - Egzotikus konyha
Halmos Monika, Nagy Elvira, Pelle Józsefné, Géczi Zoltán és Boda Zoltánné válogatott receptjeit tartalmazza ez a könyv. Válogasson Ön is kedvére!
Ismeretlen szerző - Egzotikus konyha
Halmos Monika, Nagy Elvira, Pelle Józsefné, Géczi Zoltán és Boda Zoltánné válogatott receptjeit tartalmazza ez a könyv. Válogasson Ön is kedvére!
Gudrun Ruschitzka - Tepsis sütemények
Vannak, akik a klasszikus sütiket szeretik, és maradnak az almás piténél és a meggyes vagy barackos lepénynél, mások kíváncsiak az újra, például a pörkölt mandulás és a túrós almás süteményre. Egy azonban biztos: ha egy egész tepsivel sütünk, mindenkinek jut elég.
Gudrun Ruschitzka - Tepsis sütemények
Vannak, akik a klasszikus sütiket szeretik, és maradnak az almás piténél és a meggyes vagy barackos lepénynél, mások kíváncsiak az újra, például a pörkölt mandulás és a túrós almás süteményre. Egy azonban biztos: ha egy egész tepsivel sütünk, mindenkinek jut elég.
Gudrun Ruschitzka - Tepsis sütemények
Vannak, akik a klasszikus sütiket szeretik, és maradnak az almás piténél és a meggyes vagy barackos lepénynél, mások kíváncsiak az újra, például a pörkölt mandulás és a túrós almás süteményre. Egy azonban biztos: ha egy egész tepsivel sütünk, mindenkinek jut elég.
Gudrun Ruschitzka - Tepsis sütemények
Vannak, akik a klasszikus sütiket szeretik, és maradnak az almás piténél és a meggyes vagy barackos lepénynél, mások kíváncsiak az újra, például a pörkölt mandulás és a túrós almás süteményre. Egy azonban biztos: ha egy egész tepsivel sütünk, mindenkinek jut elég.
Horváth Ildikó - Szabó Sándorné - Wokban készült ételek
Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és a hétköznapok ételeinek választékát.
Horváth Ildikó - Szabó Sándorné - Wokban készült ételek
Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és a hétköznapok ételeinek választékát.
Horváth Ildikó - Szabó Sándorné - Wokban készült ételek
Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és a hétköznapok ételeinek választékát.
Horváth Ildikó - Szabó Sándorné - Wokban készült ételek
Mindenki ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és a hétköznapok ételeinek választékát.
Ismeretlen szerző - Pizza
A Nápolyban született pizza hírneve mára széltében-hosszában bejárta a világot. Az étel az eredeti - a vékony kenyértésztára halmozott sajt, hagyma, olajbogyó, szardella vagy gomba egységében rejlő - egyszerűségét felülírva gyakran rendkívül változatos összetevők kifinomult kompozíciójává vált.A pizzák kizárólag rendkívül forró sütőben érik el végső ropogós felületüket. Legyen az gyors és egyszerű pizza, amelyre a konyhaszekrényben talált alapanyagok kerülnek, vagy különleges alkalomra készített, tengeri finomságokból született remekmű, ez a könyv az izgalmas receptek széles választékát kínálja. Elsajátíthatjuk a különleges töltött kenyerek fortélyait is, amikben a tésztakéreg ínycsiklandó aromájú, zöld fűszerekkel gazdagított töltelékeket rejt. Ugyancsak találunk ötleteket színpompás, friss zöldségekből és krémes sajtokból készülő pitékhez, amelyeknek a tésztája tökéletes aranybarnára sül.
Ismeretlen szerző - Pizza
A Nápolyban született pizza hírneve mára széltében-hosszában bejárta a világot. Az étel az eredeti - a vékony kenyértésztára halmozott sajt, hagyma, olajbogyó, szardella vagy gomba egységében rejlő - egyszerűségét felülírva gyakran rendkívül változatos összetevők kifinomult kompozíciójává vált.A pizzák kizárólag rendkívül forró sütőben érik el végső ropogós felületüket. Legyen az gyors és egyszerű pizza, amelyre a konyhaszekrényben talált alapanyagok kerülnek, vagy különleges alkalomra készített, tengeri finomságokból született remekmű, ez a könyv az izgalmas receptek széles választékát kínálja. Elsajátíthatjuk a különleges töltött kenyerek fortélyait is, amikben a tésztakéreg ínycsiklandó aromájú, zöld fűszerekkel gazdagított töltelékeket rejt. Ugyancsak találunk ötleteket színpompás, friss zöldségekből és krémes sajtokból készülő pitékhez, amelyeknek a tésztája tökéletes aranybarnára sül.
Ismeretlen szerző - Pizza
A Nápolyban született pizza hírneve mára széltében-hosszában bejárta a világot. Az étel az eredeti - a vékony kenyértésztára halmozott sajt, hagyma, olajbogyó, szardella vagy gomba egységében rejlő - egyszerűségét felülírva gyakran rendkívül változatos összetevők kifinomult kompozíciójává vált.A pizzák kizárólag rendkívül forró sütőben érik el végső ropogós felületüket. Legyen az gyors és egyszerű pizza, amelyre a konyhaszekrényben talált alapanyagok kerülnek, vagy különleges alkalomra készített, tengeri finomságokból született remekmű, ez a könyv az izgalmas receptek széles választékát kínálja. Elsajátíthatjuk a különleges töltött kenyerek fortélyait is, amikben a tésztakéreg ínycsiklandó aromájú, zöld fűszerekkel gazdagított töltelékeket rejt. Ugyancsak találunk ötleteket színpompás, friss zöldségekből és krémes sajtokból készülő pitékhez, amelyeknek a tésztája tökéletes aranybarnára sül.
Ismeretlen szerző - Pizza
A Nápolyban született pizza hírneve mára széltében-hosszában bejárta a világot. Az étel az eredeti - a vékony kenyértésztára halmozott sajt, hagyma, olajbogyó, szardella vagy gomba egységében rejlő - egyszerűségét felülírva gyakran rendkívül változatos összetevők kifinomult kompozíciójává vált.A pizzák kizárólag rendkívül forró sütőben érik el végső ropogós felületüket. Legyen az gyors és egyszerű pizza, amelyre a konyhaszekrényben talált alapanyagok kerülnek, vagy különleges alkalomra készített, tengeri finomságokból született remekmű, ez a könyv az izgalmas receptek széles választékát kínálja. Elsajátíthatjuk a különleges töltött kenyerek fortélyait is, amikben a tésztakéreg ínycsiklandó aromájú, zöld fűszerekkel gazdagított töltelékeket rejt. Ugyancsak találunk ötleteket színpompás, friss zöldségekből és krémes sajtokból készülő pitékhez, amelyeknek a tésztája tökéletes aranybarnára sül.
Friedrich W. Ehlert - Rotraud Degner - Marianne Kaltenbach - Monika Kellermann - Saláták és előételek
Nagy képes szakácskönyv a hagyományos és a reformkonyha híveinek ízletes, friss változatos saláták és előételek receptjeivel; receptenkénti utalással az ételek kalória-, zsír-, szénhidrát-, és fehérjetartalmára; főzőiskolával és felhasználási útmutatóval.
Friedrich W. Ehlert - Rotraud Degner - Marianne Kaltenbach - Monika Kellermann - Saláták és előételek
Nagy képes szakácskönyv a hagyományos és a reformkonyha híveinek ízletes, friss változatos saláták és előételek receptjeivel; receptenkénti utalással az ételek kalória-, zsír-, szénhidrát-, és fehérjetartalmára; főzőiskolával és felhasználási útmutatóval.
Friedrich W. Ehlert - Rotraud Degner - Marianne Kaltenbach - Monika Kellermann - Saláták és előételek
Nagy képes szakácskönyv a hagyományos és a reformkonyha híveinek ízletes, friss változatos saláták és előételek receptjeivel; receptenkénti utalással az ételek kalória-, zsír-, szénhidrát-, és fehérjetartalmára; főzőiskolával és felhasználási útmutatóval.
Friedrich W. Ehlert - Rotraud Degner - Marianne Kaltenbach - Monika Kellermann - Saláták és előételek
Nagy képes szakácskönyv a hagyományos és a reformkonyha híveinek ízletes, friss változatos saláták és előételek receptjeivel; receptenkénti utalással az ételek kalória-, zsír-, szénhidrát-, és fehérjetartalmára; főzőiskolával és felhasználási útmutatóval.