Ajax-loader

Jenny ​James elszegődik titkárnőnek Brian Travoyhoz, aki volt rendőr, de öröksége folytán pénzhez jut és magánnyomozó-irodát nyit újonnan vásárolt házában. Brian elvált, van egy hétéves kislánya. Jenny furcsa dolgokat tapasztal a házban, pszichológushoz fordul, azt hiszi, vele van baj. A beszélgetés során szóba kerül Jenny tizenhétéves fia, Dale is, akiért az asszony megmagyarázhatatlan okokból erősen aggódik. A pszichológus fölveti: Dale esetleg sátánista.
Arthur Frost kerületi főügyész különös telefonokat kap, majd nyolcéves kislánya eltünik. Travoyhoz fordul, aki időközben magához vett egy nemrég szabadult zsebest, Jimet. Jim végzi a “kulimunkát”, figyeli például Frasert, akinek felesége gyanakszik férjére, hogy az megcsalja őt.
A sátánista emberáldozatot készülnek bemutatni, ehhez “előtanulmány” Frost kislánya. A gyereket végül visszaadják és zsarolni kezdik Frostot. Közben nyomoznak valamikori Nagymesterük, a szektaalapító lakhelye után – rá is bukkannak, és az nem más, mint Brian háza.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók