Ajax-loader

A ​könyv szerzői azoknak a szakembereknek a köréből kerültek ki, akik a juhtenyésztés elméletével és gyakorlati feladataival napi rendszerességgel foglalkoznak. A mű a legfrissebb tudományos eredményeket és a gyakorlati tapasztalatokat ötvözve ad választ a juh tartásának és tenyésztésének minden kérdésére. Az ábécébe szedett címszavak a következő gondolatkörök szerint rendszerezve kereshetők meg:
– Alapfogalmak
– Értékmérő tulajdonságok
– Juhhústermelés, húsminőség
– Tejtermelés, tejkezelés, tejfeldolgozás
– Gyapjútermelés, -kezelés, gyapjúminőség
– Jelentősebb magyarországi fajták és genotípusok
– A fajtatiszta tenyésztés és keresztezés szerepe az árutermelésben
– Biotechnológia, molekuláris genetika a juhtenyésztésben
– A juhok szaporítása – reprodukció
– Juhok takarmányozása
– A juhok elhelyezése, tartástechnológiája, az istállók berendezése
– A juhok viselkedése, bánásmód
– Juhok egészségtana
– A juhtartás gazdasági kérdései

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók