Ajax-loader

Ki ​ölte meg Kennedy amerikai elnököt? Az oroszok? A maffia? A kubaiak? A texasiak? Egy magányos elmebeteg? Ezekre a kérdésekre hiába keressük a választ már évtizedek óta.

Amikor Columbo hadnagynak egy rablógyilkosság ügyében kell nyomoznia, még nem is sejt, hogy szörnyű sötét titkok várnak majd rá. Saját garázsában holtan találták Paul Druryt, a népszerű Drury-show házigazdáját. Kétszer fejbe lőtték, elvették ékszereit, tárcáját és kifosztották az íróasztalát. Az ügy kivizsgálását a Los Angelesi Rendőrség legügyesebb nyomozójára bízták. Columbo hamar rájön, hogy a rablógyilkosság csak látszat. Döbbenten tapasztalja, hány embernek állhatott érdekében, hogy megszabaduljon az arrogáns sztártól. Gyanús a volt felesége, Alicia. Bűnös lehet Bobby Angela, a népszerű countryénekesnő is. Vagy éppen Jessica O’Neill, a híres filmsztár.

Columbo következő felfedezése még megdöbbentőbb: valaki azért ölte meg Paul Druryt, hogy megakadályozza a Kennedy-gyilkosság évfordulójára tervezett műsort, amelyben a sztár Kennedy elnök valódi gyilkosát készült leleplezni. A tervezett műsorral kapcsolatos összes anyag és Drury számítógépének teljes tartalma azonban megsemmisült.

Talán ez is a gyilkos műve? Mielőtt Columbo hadnagy megoldja az ügyet, először egy másik rejtély végére kell járnia. Ki lőtte le 1963-ban Kennedy elnököt?

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók