Ajax-loader

A ​Maffia menedzser messzemenõen kerüli az elméleti fontoskodást. Gyakorlatban bevált vezetési módszereket ismertet, melyek az elmúlt évszázad során eredményesnek bizonyultak a Hallgatag Birodalom felépítésében és sikerében. Szó sincs azonban arról, hogy ezek bûnözõi menedzsment-technikák lennének. Sokkal inkább az emberi természet mély megértését tükrözik. Azt a józan belátást, hogy világunk olyan, amilyen, és aki illúziókat táplál, az keserû csalódással fizet — és még többel.

A Maffia menedzser a vezetés és az önmenedzselés kemény mûfajának akár bibliája is lehetne, ugyanakkor helyenként sajátos paródiája is. Tanácsai lényegre törõk, elgondolkoztatóak, néha pedig egyenesen felháborítóak:
Mindig van elég, hogy legyen mit birtokolni, kipréselni, ellopni — feltéve, ha mindenben te vagy az elsõ!
Ne aggódj a holnap miatt! Holnap nyerhetsz hatszáz milliót — vagy elüthet egy autó. Vagy nyerhetsz hatszáz milliót és elüt egy autó.
A legváratlanabb helyeken számíts ellenségre: az ágyad alatt, az ágyadban – és önmagadban.
A szerzőről

Lee Wallek az elmúlt 29 évben egy Chicago környéki vállalkozás elnök-vezérigazgatója. Most, hogy elérkezett nyugdíjba vonulásának ideje, tömör stílusban közzéteszi tapasztalatait. Ez a Maffia menedzser megszületésének története. A könyv mottója AI Capone rövid és lényegre törõ tanácsa: Jó szóval és egy stukkerral többre mész, mint csupán jó szóval … Ez van.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

23.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók