Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Ingryd
5.0/5

A ​sorozat köteteit olvasva egyre jobban bonyolódik az öt királyság sorsa. Sohasem lehet tudni, hogy hol lapul a gonosz. Izgalmas, kalandos és tartalmas fantasy történet. Iacopo Bruno illusztrációit egyszerűen imádom, fantáziadús és különleges.


Sillya
3.0/5

Mostanság ​élhetem a második gyerekkorom, mivel a middle grade és a fiatalabbaknak szóló könyvek egyre jobban megfognak. Sajnos ennek a sorozatnak az első két kötetét nem találtam sehol, ezért a harmadikkal kezdtem, de mivel kisebbeknek szóló sorozat, könnyen fel lehetett venni a fonalat.

A világfelépítése nagyon tetszett, kissé arabos beütésű birodalmat kaptunk az írótól és nagyon örültem, amikor a mindennapokba is betekintést nyerhetünk. A történetről viszont sajnos nem tudok sokat írni, mivel rettentő lassú a könyv. Inkább a mindennapokra és a karakterek érzelmeire, jellemére koncentrál a könyv, a történet csak a könyv második felében indul be igazán, de úgy éreztem, hogy mire beindulna, abba is maradt. Ennek ellenére gyorsan olvasható a könyv és élveztem a sivatag hercegnője kalandját. Samah nagyon gyorsan a szívemhez nőtt, mivel mindig is közel álltak hozzám a nyugodt és okos karakterek, és ő pontosan ilyen. Tetszett, hogy gyorsan vágott az esze és még a kritikusabb helyzetekben is mindig megfontoltan döntött. Ellenben az unokatestvérét Daishant és a nagy szerelmét Yuftent utáltam. Nem nagy kedvencem a szerelem első látásra sablon, de már olvastam olyat, ahol jól felépítették. Itt rémes volt, ráadásul Daishan hisztijeit nehezen türtem, mégis ő néha többet szerepelt, mint maga Samah. Sajnálom, hogy ennyi időt elpazaroltak egy felesleges karakterre és idegesítő szerelmi szálra.

Mindezek ellenére élveztem a könyvet és kellően felkeltette az érdeklődésem ahhoz, hogy folytassam a sorozatot és megismerkedhessek a többi birodalommal is.


anesz
4.5/5

Ez ​a rész is elbűvölő. bonyolódnak az események, ismerősök jelennek meg újra. Az illusztráció, az iniciálé, egyáltalán az egész külső nagy erőssége a sorozatnak, ami a fantáziadús mesét alátámasztja és kiemeli. Öröm kézbe venni ezeket a köteteket.


Light_House
4.5/5

Érdekes ​bepillantás volt a sivatag birodalmába pont a Homoki Vásár idején.
Jó volt újra találkozni Gunnarral.


Theana
4.0/5

Érdekes, ​kalandos, tartalmas (amennyire ez az volt) regény. Mást nem is vártam. ;)


Amethyst
3.5/5

Korrekt ​folytatása az első két történetnek. Ez idáig talán Samah volt számomra a legszimpatikusabb hercegnő: érett gondolkodású, higgadt, jó problémamegoldó, a történet során egyszer sem rohant fejjel a falnak. Folyamatosan bonyolódik az öt királyság sorsa, sosem tudni, hol lapul a gonosz, vagy magyarán éppen kinek az arcát öltötte fel. Daishan, a hős szerelmes karaktere nem nyerte el a tetszésemet, a regény szerint hiába felnőtt, viselkedése inkább emlékeztetett egy eszetlen csitrire, a hisztérikus kitörései kissé irritáltak, de talán az alkotó vele akarta kompenzálni a főhősnő higgadtságát.
Összességében tetszett, nem marad alul az első két regénnyel szemben, ha lehet, még jobban felfokozta a kíváncsiságomat a többi királyság iránt.


Kata511
5.0/5

Mint ​a többi könyv ebből a sorozatból, ez a rész is nagyon tetszett. Különösnek tartottam, amikor a Név Nélküli Herceg az egyik fejezetben egy álomba merült palotában volt. Nem tudtam elképzelni, hogy hol van és kivel beszélget. Hosszas gondolkodásba került, mire rájöttem…


Imagine
5.0/5

Nagyon ​tetszett. Nekem az összes rész közül eddig ez tetszett a legjobban. A rajzok nagyon jók úgy ahogy a történet is. Már csak az utolsó rész kell. =D


schesztiஐ
5.0/5

Még ​mindig nagyon kedves a szívemnek ez a sorozat!
A könyv gyönyörű – kívül-belül, a borító, az extra oldalak a színes képekkel a könyv közepén, az iniciálék, a rajzok…

Tetszik, hogy mindig van egy kis romantikus szál, de a főszerepet mindig az öt hercegnő, különleges világuk és titkuk kapják. Egyre több az összekapcsolódás, végre találkoznak egymással a testvérek.

Kalandok sora fűzi össze a köteteket, és nagyon szeretem, ahogy az írónő be- és "ki"vezet egy-egy könyvből. Szerencsére megvan a következő rész is, így gyorsan neki tudok esni, de hogy aztán mi lesz…


Foxy365
5.0/5

nagyon ​jó könyv csak mindenkinek ajánlani tudom. Különösen tetszett hogy nagyon jól bele lehet képzelni magunkat a történetbe. Köszönjük Tea Stilton:) hogy kiadattad és létre hoztad ezt a könyvet. Szeretünk.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

16.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók