Ajax-loader

A ​Magyar Örökség és Kossuth-díjas művésznő, Bangó Margit alkotói pályája – saját szavaival élve – párhuzamos vágányokon robog, amióta első szakácskönyve megjelent. A szakácskönyvek írásában hasonló örömét leli, mint az éneklésben és teszi mindkettőt a rá jellemző módon: világszínvonalon.
Első három szakácskönyve egyenként első helyen végzett a nemzetközi Gourmand World Cookbooks Awards versenyen és nem nehéz megjósolni, hogy a mostani kötete, a “Vadat, halat s mi jó falat” című könyve követi elődei sikerét mind a közönség, mind a szakmai megítélésben.
A mostani sorrendben a negyedik szakácskönyv elsősorban a vad és halételekre fókuszál, de más ételkülönlegességek és ínycsiklandozó étkek is helyet kaptak a 35 új recept sorában. A közvetlen stílusban közreadott receptek útmutatásával még a konyhaművészetben kevésbé járatosak is sikerrel elkészíthetik a kötetben szereplő ételeket, ám a könyvet nem csak a receptek miatt, hanem a gyönyörű fotókért is érdemes és hasznos lapozgatni.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók