Ajax-loader

A ​Világ országait bemutató könyvünk második, javított és bővített kiadását tartja kezében a Tisztelt Olvasó. Korunk felgyorsult világgazdasági és geopolitikai folyamatai elengedhetetlenné teszik, hogy négy év után – egy újabb olimpiai esztendőben – naprakész ismeretekhez jussunk Földünk országairól. A kötet terjedelme a korábbinak több mint másfélszeresére nőtt. Az adatokat újabb érdekességekkel (pl. népességnövekedés, infláció, kereskedelem stb.) egészítettük ki, az országok természetföldrajzi és gazdasági ismertetése történeti leírással bővült. Az államok zászlói mellett a címerek is láthatók, sőt a függő területek (külbirtokok, autonóm országrészek) zászlói és címerei is szerepelnek a könyvben. Az egyes országok és területek nemzetközi betűjelzéseit (olimpiai, internetes, gépkocsi) is feltüntettük. A szemléletes térképek mellett az új kiadást színes fényképek teszik látványosabbá.
Az egyes országokat és a különböző függő területeket földrészenként és azokon belül régiónként tárgyalva mutatjuk be. A kötet végén névmutató segíti az országok és külbirtokok megtalálását.

“Nem részletezem tovább: remek segédkönyvre adadtam. Fantasztikusan érdekes olvasmány. Tudom, hogy nem mindannyian közvetítenek olimpiai megnyitót, de így még jobb, mert izgalmak nélkül, saját örömükre forgathatják.”
Vitray Tamás

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók