Ajax-loader

kollekció: Gasztronómia

“Utoljára egy kannibál törzs étlapján említették a nevét valami savanykás körettel kapcsolatban, azóta nyoma veszett.”
(Rejtő Jenő)


Pákozdi Judit - Burgonyából ​télen-nyáron
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Stahl Judit - Gyors ​muffinok
Évek ​óta várták már a sütni és enni szerető olvasók, hogy Stahl Judit kötetbe gyűjtse kedvenc muffinreceptjeit. A könyvben olyan gyorsan elkészíthető, népszerű finomságok szerepelnek, mint a marcipános, az oroszkrémes vagy a puncsos muffin. A csokis muffinok is szép számban képviseltetik magukat. És ezentúl nem probléma villámgyorsan máglyarakás muffint készíteni, jöhetnek vendégek az előre összeállítható gyümölcsös muffinlepényekre, és sosem kell félni, hogy a rétes megreped, ha valaki helyette túrós rétes muffint süt. Ez az ötletes, szellemes szakácskönyv ugyanis valóságos muffin-biblia, és minden benne van, amire egy megrögzött muffinrajongó csak vágyhat. Ahogy eddig, Stahl Judit receptjei most is pontokba szedett, jól követhető, praktikus leírások, és mindig garantálják a sikert.

Ferencsik István - Gyermekeink ​táplálása
A ​gyermek a legszentebb áldás az emberiség életében, a legnagyobb feladat a jövő, a boldog jövő felépítése számukra. Vajon e cél felé halad ma az emberiség? A tudatosan elhatározott és tervezett gyermekáldás fogadása, a létrejött élet logikus és ésszerű, de mindenképpen az évezredek alatt összegyűjtött tapasztalatok alapján történő alakítása, nevelése, táplálása az emberiség legfontosabb feladata, ami egyben a saját, közeli jövőnk alapja is.

Schobert Norbert - Norbi ​update zsebkönyv 2005
Kinek ​ajánlom? Azoknak a sikeresen lefogyott, egészségükre és alakjukra vigyázó sporttársaimnak, akik olvasták a "Norbi: A Norbi titok" és a "Norbi: A 2. titok" című könyveim az Update rendszer alapjairól és lelki hátteréről, de tömör, rövid útmutatót és kódlistát szeretnének a táskájukban maguknál hordani. Valamint azon súlyfelesleggel rendelkező sorstársaimnak, akik nem olvasták könyveim, nincs erre idejük, de gyors és hatékony szabályokat és könnyen betartható útmutatást szeretnének a mindennapokra, hogy megszabaduljanak 5 és 100 kg közötti zsírbörtönükből és nem akarnak lemondani kedvenc ételeikről. Schobert Norbert

Szendi Gábor - Paleolit ​táplálkozás
A ​hosszú élet titka táplálkozási szokásainkban keresendő! De vajon miért gondoljuk, hogy a tej és a tejtermékek nélkülözhetetlenül fontos részei étrendünknek? Tudjuk-e pontosan, milyen hatással vannak a gabonafélék az emberi szervezetre? Vajon tényleg a koleszterin, vagy inkább a szénhidrát tehető felelőssé a mind gyakoribb szívbetegségekért? Új könyvében a szerző rámutat, az úgynevezett civilizációs betegségek – a ráktól kezdve a diabéteszen át az autoimmun betegségekig – szinte egytől egyig összefüggnek a nyugati életmód utóbbi pár száz évben kialakult táplálkozási szokásaival. SZENDI GÁBOR kérdései és tudományos bizonyítékokkal alátámasztott válaszai évszázados elméleteket ingatnak meg mindennapi élelmeinkkel kapcsolatban, miközben evolúciós kutatások alapján igazolja, hogy az ember optimális táplálkozási módja a paleolit, azaz kőkori étrend, amely csak növényi eredetű szénhidrátokat, azaz zöldségeket és gyümölcsöket, valamint állati eredetű fehérjét és zsírokat tartalmazott. A szerző alapos vizsgálat alá veszi legáltalánosabb ételeinket: a tejet, a gabonaféléket, a burgonyát, valamint egyik legféltettebb kincsünket, a kenyeret. Részletesen elemzi a sófogyasztás és a D-vitamin-hiány kérdéseit, miközben kitér olyan fontos problémákra is, mint a csontritkulás, a mellrák, a különböző neurológiai betegségek vagy épp a depresszió lehetséges okaira és táplálkozással való kapcsolatára. Hatalmas tudományos anyagot feldolgozó új kötetében Szendi a napjainkban kibontakozó modern dietetika hazánkban eddig ismeretlen irányzatait foglalja össze a tőle megszokott élvezetes előadásmódban.

Oláh Andor - Kállai Klára - Vadnai Zsolt - Reformkonyha
Manapság ​egyre több a híve a reformtáplálkozásnak. Van, akit csak a különössége miatt érdekelt, de van, akit évek óta kínzó betegsége kényszerített arra, hogy tudatosan táplálkozzon. Sok betegség forrása a helytelen, mértéktelen evés-ivás. Nem mindegy hát, hogy mit, miért és hogyan eszünk. A szerzők saját tapasztalataik és életmódjuk alapján ajánlják a különösnek ható étrendeket azzal a céllal, hogy akik változtatni akarnak eddig életmódjukon, kész receptet kapjanak elhatározásukhoz. A könyv sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy rövid idő alatt két kiadást megért, és az olvasók továbbra is keresik, ezért vált szükségessé a harmadik kiadás.

Lajos Mari - Hemző Károly - 99 ​körítés és főzelék 33 színes ételfotóval
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Jean-Philippe Guggenbuhl - Salátáskönyv
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pelle Józsefné - Főzési ​tanácsadó
Naponta ​elhangzik a kérdés: mit főzzek ma? A választék nagy, a lehetőségek azonban változóak. Kevés az időnk, és költeni sem akarunk sokat, esetleg kicsi konyhában, kevés felszereléssel kell főznünk, de a család igényeit, ízlését, a kapható nyersanyagokat, főzni tudásunkat és még sok egyebet is figyelembe kell vennünk. Mindez nem kis gondot okoz. Mindenki szeretne a családjának olcsó, jó, tápláló és változatos ételeket készíteni, ünnepekkor pedig, ha együtt a család, esetleg vendégek jönnek, valami különlegesebb ételt adni. A fentiek szem előtt tartásával válogattam ki a rádióban több mint 10 év alatt elhangzott receptjeim közül azokat, amelyek a mai dolgozó nők, fiatal háziasszonyok, esetleg főzni szerető férfiak részére segítséget jelenthetnek, ötleteket adnak.

F. Nagy Angéla - Fiatalok ​főzőiskolája
A ​Magyar Nők Országos Tanácsa és a Kossuth Könyvkiadó kezdő fiataloknak kíván segítséget nyújtani különböző tanácsadó füzetek megjelentetésével. E, háztartásvezetéssel foglalkozó kötetünk is a füzetsorozat része. A Főzőiskola azoknak a kezdő háziasszonyoknak segít, akik még nem járatosak a háztartási munkákban, nem ismerik az alapvető háztartási műveleteket, a sütés-főzés tudományát. Nem recepteket tartalmazó szakácskönyv, hanem a háztartás szervezésével, a konyhai alapműveletekkel, a főzés módszereivel foglalkozik. A szerző részletes útmutatást ad a háztartás összes feladatáról. Ismerteti a konyha ésszerű berendezését, a vásárlást, a zöldségek, húsok előkészítését, a főzés különböző részleteit: a párolást, a sűrítést, a sütés-főzés aprólékos gyakorlati módszereit. Aki ezeket az alapműveleteket áttanulmányozza, az bármilyen szakácskönyv receptje alapján el tudja készíteni az ételt. Az utolsó fejezet, a "Gyermekkonyha", a csecsemő ételének higiénikus elkészítésével foglalkozik, és recepteket is tartalmaz.

Pelle Józsefné - Nyári ​ízek télire
Magunk ​és családunk érdeke, hogy a rendelkezésünkre álló zöldség- és főzelékfélékből, gyümölcsökből, fűszernövényekből télre is tartalékoljunk, azaz tartósítsunk. A gyári konzervek vagy mélyhűtött termékek jók, használatuk kényelmes, de a házi tartósítás mégis kifizetődő, hiszen a legtöbb családnak van valamilyen kedvező lehetősége a nyersanyag beszerzésére: sok minden kerül ki a saját kertekből, sokan kapnak ajándékot a rokonok, barátok, szomszédok kertjéből vagy újabban a nálunk is terjedő "szedd magad" mozgalom révén olcsón jutnak friss, kifogástalan minőségű zöldség- és gyümölcsfélékhez.

Boros_bea_a_100_legjobb_karcs%c3%bas%c3%adt%c3%b3_fog%c3%a1s
elérhető
4

Ismeretlen szerző - A ​100 legjobb karcsúsító fogás
Nem ​is olyan régen még az volt a kívánatos, hogy az ember „jó húsban” legyen. Nőknél a kerek arc, dundi vállak, bő keblek, széles csípő, nagy kerek tompor tartozott az eszményi testalkathoz. A férfiaknak tekintélyt kölcsönzött a pocak. És persze a gyermeket is akkor tekintették egészségesnek, ha dundi volt. Az egészséges bőrszín pedig a hófehér volt. Minél inkább visszafelé tekintünk a történelmünkben, annál inkább jellemző volt a szépségnek és egészségnek ez a fajta felfogása. (Gondoljunk csak a willendorfi Vénuszra, mely szobrocskát az ősember faragta több tízezer évvel ezelőtt, s benne megörökítette az eszményi nőideált.)

Lurz Gerda - A ​100 legjobb kínai recept
A ​receptek sorában olyan ételek találhatók, melyek otthon gyorsan, viszonylag egyszerűen elkészíthetők, nincs szükség szélsőségesen egzotikus alapanyagokra, sem egy kínai szakács tudományára.

Havas Dóra - Lila ​füge szakácskönyv
Az ​egyik legnépszerűbb hazai gasztroblog a Lila Füge - szerzője, Havas Dóra pedig az egyik legismertebb gasztroblogger. Kimondottan könnyen elkészíthető, fantáziadús, izgalmas, szerethető receptjeit ezrek olvassák naponta az interneten. Most végre csokorba gyűjtötte legújabb kedvenceit - 75 olyan ételt, melyek még sehol nem voltak olvashatók. A szerző utánozhatatlan, és oly népszerű stílusában megírt recepteket a blogtól megszokott, kiemelkedően magas színvonalú fotók egészítik ki ebben a látványos, tartalmas és jól használható szakácskönyvben.

Horváth Ilona - Szakácskönyv
Horváth ​Ilona népszerű szakácskönyvének XIV., - F. Nagy Angéla által - átdolgozott kiadása, megőrizve azokat az erényeit, amelyek eddig is kedveltté tették kezdő és gyakorlott háziasszonyok körében, korszerű, egészségesebb táplálkozás kívánalmainak megfelelő tájékoztatással is segíti az olvasót. Ismerteti a legújabb konyhatechnikai eljárásokat, az újfajta főzőedények használatát, a konzerv- és mirelitkészítmények, a félkész ételek, porok, ízesítők felhasználását és előnyeit. Az előkészítő eljárások ismertetése mellett sok jó tanácsot ad a korszerű otthoni és a szabadban való vendéglátás változatossá tételére is.

Dr. Karácsony Irén - D. Karácsony Irén - A ​reformkonyha örömei
Szívből ​ajánlom receptkönyvemet mindazoknak, akik - kisebb-nagyobb vagy talán már gyógyíthatatlannak tartott betegségüktől szeretnének megszabadulni; - korunk rettegett betegségeit - a rákot, a szívinfarktust az agyérbetegségeket szeretnék legyőzni; - fölös kilókkal küszködnek, és eddig kudarccal végződtek drága diétáik, vagy soha nem volt elég pénzük, idejük, hogy kipróbálják őket, - már régóta szívesen kipróbálták volna a reformtáplálkozást, de túlságosan idő- és munkaigényes, valamint költséges hobbynak tartották. Ajánlom tovább mindenkinek, aki - kellően kíváncsi ahhoz, hogy kipróbálja, hogyan lehet hús, fehér cukor és fehér liszt nélkül élni, sőt változatosan és jóízűen enni, és a táplálkozás által kitűnő közérzetet, testi szellemi frissességet szerezni. Melegen ajánlom - a fentieken kívül - recept-könyvemet azoknak a "sorstársaimnak" is, akik - inkább kevesebb, mint elég kosztpénzzel és még ennél is - kevesebb főzésre fordítható idővel rendelkeznek. Köszönet mindazoknak, akik már korábban kipróbálták, és azóta is használják receptjeimet, s ezzel támogattak és lelkesítettek. Külön köszönet illeti lányomat megértéséért és gondolatébresztő meglátásaiért, javaslataiért.

Nagy Sándoné - Péter Jánosné - A ​mi szakácskönyvünk kezdőknek és haladóknak
A ​MI SZAKÁCSKÖNYVÜNK minden háziasszony hasznos segédeszköze. Leveseket, húsos, zöldséges ételek receptjeit tartalmazza. Hagyományos és új elkészítési módokkal ismerteti meg a kísérletezőkedvű nőket és férfiakat. Egy fárasztó munkanap után, a családunk aktív segítségével készülő étel jelenthet aktív pihenést, kreatív tevékenységet, kedvelt foglalatosságot, amit az elkészült étel megkoronáz. Könyvünk kitűnő szakácskönyv, ami nélkülözhetetlen gyakorlati útmutató a konyhában.

Covers_269682
elérhető
0

Ismeretlen szerző - A ​100 legjobb recept szárnyasokból
Van-e ​ínycsiklandóbb, jobb étel a rántott pipicombnál? Hát a ropogós pirosra sült pecsenyekacsánál? Netán a paprikás csirkénél vagy a szalonnával tűzdelt fácánpecsenyénél? Más jó ételek vannak, de jobbak aligha! Parittyával, íjjal, hurokkal és más kezdetleges fegyverekkel vadászó őseink bizonnyal nem tekintették hőstettnek a különféle szárnyasok elejtését (hiszen nem kellett élet-halál harcot vívniuk a zsákmánnyal, mint a mamuttal, a barlangi medvével vagy a hegyes agyarú vadkannal), de a szárnyasokra való vadászat mindig is nagy ügyességet kívánt. A könnyedén szárnyra kapó, az első gyanús neszre a levegőégbe illanó eledel becserkészése, elejtése csak a legjobb vadászoknak sikerülhetett. Célba venni és eltalálni egy felröppenő vadkacsát, vadludat vagy gyöngytyúkot még a mai, modern tűzfegyverekkel is nehéz feladat. Óvatosság, kitartás és biztos kéz szükségeltetik hozzá. Horthy Jenő, kiváló vadászunk, könyvében leírja, hogyan kellett hideg éjszakákon gubbasztania a Hortobágy sáros gödreiben, hogy a reggeli röptükre induló vízi szárnyasok közül néhányat lepuffantso

Verő Juli - Hónapok, ​napok, ételek
Sok ​szakácskönyv segíti a háziasszony munkáját, ám mégis naponta tesszük fel a kérdést: mit főzzek ma vacsorára? Ételnaptárunk megkönnyíti a választást, hiszen az évszakokhoz igazodva minden napra két vacsorát ajánl. A mintegy 800 recept főként a kispénzűeknek segít. Egytálételek, amelyek hétköznapi alapanyagokból készültek, laktatóak és könnyen elkészíthetőek. Arra adnak ötleteket, miként lehet kis mennyiségű húst sajttal, liszttel vagy zöldségfélékkel dúsítani. A receptek megfogalmazása egyszerű, az ételeket így kezdő háziasszonyok, vagy éppen a konyhában segédkező férfiak is könnyen elkészíthetik. A hozzávalókat bármelyik hazai piacon beszerezhetjük.

Lajos Mari - Hemző Károly - 99 ​előétel 33 színes ételfotóval
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lajos Mari - Hemző Károly - 99 ​nyalánkság 33 színes ételfotóval
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tom Stone - Volt ​egyszer egy tavernám
Tom ​Stone egyetlen nyárra utazott Görögországba, hogy regényt írjon - aztán huszonkét évig maradt. Pátmosz kicsiny szigetén, ahol Szent János apokaliptikus jelenéseit látta, Tom beleszeretett a gyönyörű francia festőnőbe, Danielle-be. Miután befejezte könyvét, úgy döntött, még egy kicsit marad. Hét idilli esztendő múltán Krétára költöztek, ahol Tom angolt tanított köztisztviselőknek, Danielle pedig ikonokat festett turistáknak. A férfi szívét azonban végleg megigézte Pátmosz, így amikor egy ottani barátja telefonált, és arra biztatta, hogy nyárra társuljon be az ő tengerparti tavernájába, a Szép Helénába, Tom nem tudott nemet mondani. Emberpróbáló munka kezdődött el ezzel, és miközben Tom tavernája egyre sikeresebb, felkapottabb vendéglő lett, aközben egyre több harca, küzdelme akadt az agyafúrt, gyakran irigy görög szigetlakókkal. A szerző receptjeit, köztük a hagyományos görög tzatziki egyéni változatát, saját recínás csirkéjét és az utolérhetetlen muszakát is tartalmazó könyv legalább annyira szerelmi történet, mint egy modern Mark Twain módjára álmait külföldön hajszoló jámbor amerikai lélek nagyszabású, humorban bővelkedő és olykor keserédes kalandozása.

Dr. Fenyvesi Andrea - Kalóriaszegény ​ételek - süssünk főzzünk
Ön ​most egy olyan könyvet tart a kezében, amelyet a cukorbetegeknek és a fogyni vágyó egészségeseknek szántunk. E könyvben megtalálja a diétás céllal készülő ételek receptjeit, illetve azok pontos energia- és szénhidrát tartalmát. A könyvben lévő kalóriatáblázat segítséget nyújt az egészséges étrend összeállításában. Jó étvágyat hozzá!

Toró Elza - A ​100 legjobb saláta
Napjainkban ​egyre nagyobb területet hódítanak maguknak a saláták, hiszen elkészítésükhöz legtöbbször sem bonyolult konyhatechnikai műveletekre, sem túlzottan sok időre nincs szükség. Ráadásul az év minden szakában találhatunk salátázni valót, az elkészített saláták sokféleségének pedig fantáziánk tág teret enged.

Pelle Józsefné - Gyors ​ételek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Toró Elza - A ​100 legjobb fogyókúrás finomság
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nancy Verde Barr - Az ​utolsó falat
A ​huszonkilenc éves Casey Costello, egy reggeli tévéműsor előkészítő szakácsa több félresikerült párkapcsolat után egy életre leírja a férfiakat. Elvégre kinek van ideje ilyen bohóságokra? Casey örül, ha sikerül kézben tartania a zsebkendőnyi méretű előkészítő konyha lármás személyzetét, kedvében járni a hisztis sztárvendégeknek, megfelelni olasz anyukájának (aki szerint a főzés az élet minden problémájára megoldást jelent), illetve rájönnie, hogy Sally Woods – a gasztronómia nagyasszonya, és a reggeli tévéműsor rendszeres szakácsa – miért viselkedik olyan különösen, amióta megjelent a színen az új PR‑ügynöke. Amikor a szexi, fiatal ír séf, Danny O’Shea vendégszereplésre érkezik a műsorba, Casey elutasítja a férfi közeledését. Ám miután egy olaszországi forgatás idején Danny izgalmas meglepetést főz ki a lánynak, az érzelmek felpezsdülnek, akár a jóféle habzóbor. Az utolsó falat egy kulináris románc története: kalandos, izgalmas és ínycsiklandozó. Igazi csemege! Nancy Verde Barr 1980 és 1998 között vezető szakácsként dolgozott Julia Child mellett, aki minden idők legnépszerűbb szakácskönyv-szerzője volt Amerikában, és főzőműsorait milliók nézték. Ezen kívül Barr közreműködött a PBS tévécsatorna Baking with Julia (Süssünk Juliával!), valamint az ABC tévécsatorna Good Morning America (Jó reggelt, Amerika!) című műsorában. Írásai megjelentek a Gourmet, a Food and Wine, a Bon Appetite, a Parade, a Cook’s Magazine, illetve a Fine Cooking című gasztronómiai szakfolyóiratokban. Barr Massachusettsban él; eddig három díjnyertes szakácskönyve jelent meg.

Schobert Norbert - 100 ​kérdés a fitneszről
Schobert ​Norbi Kelet-Európa leghíresebb, és egyben legnépszerűbb fitneszmestere. Életvezetése és életigenlése már eddig is generációknak adott hitet ahhoz, hogy megváltoztassák életformájukat anélkül, hogy bármilyen gyötrelmen átesnének. Norbi új életet lehelt a tömegsportba, egy mozgalmat indított el, amelynek következtében százezrek kezdték el megreformálni életüket. A 100 kérdés a fitneszről című könyve a modern életvezetés bibliája lehet azoknak, akik hisznek a mozgás hatalmában és felszabadító erejében.

Save0470
elérhető
1

Ismeretlen szerző - Nyári ​gyümölcsök termesztése
A ​nyári gyümölcsök csoportjába kissé önkényesen azokat a gyümölcsfajokat soroltuk, amelyek érése a nyári időszakra esik, illetve ebben az időszakbn fogyaszthatók. Egy részüknek (pl. nyári alma, nyári körte) már a neve is utal a nyári jellegre, de tipikus nyári gyümölcsnek tekinhetők a szilva (ezen belül is főleg a ringlók csoportja), valamint a kajszi is. Bár egyéb gyümölcsfajok érése is - mint pl. a meggy vagy a málna - részben beleesik a nyári szezonba, mégsem tekinthetők tipikus nyári gyümölcsöknek. Az őszibarack középérésű fajtái is nyári gyümölcsök, mégis a teljes választék közel négy hónapig tartó érése alapján külön kategóriát képez. A nyári alma és nyári körte - kisebb jelentőségű, mint a téli társaik. A szakirodalom eddig nem is foglalkozott velük külön, csupán a téli fajták tárgyalásánál utal rájuk. Pedig a nyári alma és nyári körte termesztése más technológiát igényel, ami ezek eltérő biológiai ritmusából, vegetációs fázisainak a téli fajtákhoz viszonyított különbözőségéből adódik. A virágzás és gyümölcsnövekedés fázisai a gyümölcsérés ideje és kapcsolódása a termőrügy-differenciálódás idejéhez és menetéhez olyan speciális technológiát követel, amely lényegesen különbözik a téli fajtáktól. Növekedési erélyük, a téliektől sokban eltérő ágrendszerük, hajtásnövekedésük szakaszai szerint pedig - az előbbiekkel összefüggésben - bizonyos eltérések jelentkeznek az alkalmazható koronaformában, a hajtásnövekedés szabályozásában, a metszésben, a hajtáslekötözésben. Gyömölcseik érési ideje és módja a gyümölcsök konzisztenicája a téli fajtáktól teljesen eltérő szüretelési módót, manipulációt, szállítást és tárolást tesz szükségessé. Ez azután kihat az értékesítés megszervezésére és áttételesen az üzem nagyságára, valamint egyéb üzemszervezési kérdésekre is.

Vilma_hal%c3%a9telei
Vilma ​néni halételei Ismeretlen szerző
elérhető
0

Ismeretlen szerző - Vilma ​néni halételei
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

F. Nagy Angéla - Különleges ​konyha
A ​Különleges konyha új - bővített és korszerűsített - kiadása A család szakácskönyve folytatása. Megtalálható benne a francia hagymaleves, a sólet vagy a Bácher Iván hiányolta makói pecsenye elkészítésének leírása, hogy csupán néhányat említsünk a több száz recept közül. A receptek nehézségi fokát (egyszerűbb vagy bonyolultabb voltát) a receptcímek melletti jelzések mutatják. Az étrendek összeállítását a betűrendes címmutató segíti, az egyes receptleírásokat a részletes tárgymutató alapján találhatjuk meg.

Christine Leterme - Gyorsan ​elkészíthető ételek 2 személyre
Lepje ​meg barátait és családtagjait egy különleges étellel az A la carte sorozatból! Nem fognak csalódni, ráadásul az elkészítés sem okoz nehézséget. Ne a feje főjön a konyhában! Meglátja, ezekkel a fogásokkal könnyen meghitté varázsolhatja a közös étkezéseket!

Kollekciók