Ajax-loader

kollekció: Gasztronómia

“Utoljára egy kannibál törzs étlapján említették a nevét valami savanykás körettel kapcsolatban, azóta nyoma veszett.”
(Rejtő Jenő)


Pákozdi Judit - Burgonyából ​télen-nyáron
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ferencsik István - Gyermekeink ​táplálása
A ​gyermek a legszentebb áldás az emberiség életében, a legnagyobb feladat a jövő, a boldog jövő felépítése számukra. Vajon e cél felé halad ma az emberiség? A tudatosan elhatározott és tervezett gyermekáldás fogadása, a létrejött élet logikus és ésszerű, de mindenképpen az évezredek alatt összegyűjtött tapasztalatok alapján történő alakítása, nevelése, táplálása az emberiség legfontosabb feladata, ami egyben a saját, közeli jövőnk alapja is.

Schobert Norbert - Norbi ​update életmódrendszer lényege
Kinek ​ajánlom? Azoknak a sikeresen lefogyott, egészségükre és alakjukra vigyázó sporttársaimnak, akik olvasták a A NORBI-TITOK és a 2. TITOK című könyveim az update-rendszer alapjairól és lelki hátteréről, de tömör, rövid útmutatót és kódlistát szeretnének a táskájukban maguknál hordani. Valamint azon súlyfelesleggel rendelkező sorstársaimnak, akik nem olvasták könyveim, nincs is erre idejük, de gyors és hatékony szabályokat és könnyen betartható útmutatást szeretnének a mindennapokra, hogy megszabaduljanak 5 és 100 kg közötti zsírbörtönükből, miközben nem akarnak lemondani kedvenc ételeikről. Őszinte szívvel kívánok sok sikert! _Schobert Norbert_

Szendi Gábor - Paleolit ​táplálkozás
A ​hosszú élet titka táplálkozási szokásainkban keresendő! De vajon miért gondoljuk, hogy a tej és a tejtermékek nélkülözhetetlenül fontos részei étrendünknek? Tudjuk-e pontosan, milyen hatással vannak a gabonafélék az emberi szervezetre? Vajon tényleg a koleszterin, vagy inkább a szénhidrát tehető felelőssé a mind gyakoribb szívbetegségekért? Új könyvében a szerző rámutat, az úgynevezett civilizációs betegségek – a ráktól kezdve a diabéteszen át az autoimmun betegségekig – szinte egytől egyig összefüggnek a nyugati életmód utóbbi pár száz évben kialakult táplálkozási szokásaival. SZENDI GÁBOR kérdései és tudományos bizonyítékokkal alátámasztott válaszai évszázados elméleteket ingatnak meg mindennapi élelmeinkkel kapcsolatban, miközben evolúciós kutatások alapján igazolja, hogy az ember optimális táplálkozási módja a paleolit, azaz kőkori étrend, amely csak növényi eredetű szénhidrátokat, azaz zöldségeket és gyümölcsöket, valamint állati eredetű fehérjét és zsírokat tartalmazott. A szerző alapos vizsgálat alá veszi legáltalánosabb ételeinket: a tejet, a gabonaféléket, a burgonyát, valamint egyik legféltettebb kincsünket, a kenyeret. Részletesen elemzi a sófogyasztás és a D-vitamin-hiány kérdéseit, miközben kitér olyan fontos problémákra is, mint a csontritkulás, a mellrák, a különböző neurológiai betegségek vagy épp a depresszió lehetséges okaira és táplálkozással való kapcsolatára. Hatalmas tudományos anyagot feldolgozó új kötetében Szendi a napjainkban kibontakozó modern dietetika hazánkban eddig ismeretlen irányzatait foglalja össze a tőle megszokott élvezetes előadásmódban.

F. Nagy Angéla - F. Nagy Angéla - Fiatalok ​főzőiskolája
A ​Magyar Nők Országos Tanácsa és a Kossuth Könyvkiadó kezdő fiataloknak kíván segítséget nyújtani különböző tanácsadó füzetek megjelentetésével. E, háztartásvezetéssel foglalkozó kötetünk is a füzetsorozat része. A Főzőiskola azoknak a kezdő háziasszonyoknak segít, akik még nem járatosak a háztartási munkákban, nem ismerik az alapvető háztartási műveleteket, a sütés-főzés tudományát. Nem recepteket tartalmazó szakácskönyv, hanem a háztartás szervezésével, a konyhai alapműveletekkel, a főzés módszereivel foglalkozik. A szerző részletes útmutatást ad a háztartás összes feladatáról. Ismerteti a konyha ésszerű berendezését, a vásárlást, a zöldségek, húsok előkészítését, a főzés különböző részleteit: a párolást, a sűrítést, a sütés-főzés aprólékos gyakorlati módszereit. Aki ezeket az alapműveleteket áttanulmányozza, az bármilyen szakácskönyv receptje alapján el tudja készíteni az ételt. Az utolsó fejezet, a "Gyermekkonyha", a csecsemő ételének higiénikus elkészítésével foglalkozik, és recepteket is tartalmaz.

Szovátai Vass - Mediterrán ​ételek
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és hétköznapok ételeinek választékát.

Szovátai Vass - Kínai ​ételek
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és hétköznapok ételeinek választékát.

Boros_bea_a_100_legjobb_karcs%c3%bas%c3%adt%c3%b3_fog%c3%a1s
elérhető
3

Ismeretlen szerző - A ​100 legjobb karcsúsító fogás
Nem ​is olyan régen még az volt a kívánatos, hogy az ember „jó húsban” legyen. Nőknél a kerek arc, dundi vállak, bő keblek, széles csípő, nagy kerek tompor tartozott az eszményi testalkathoz. A férfiaknak tekintélyt kölcsönzött a pocak. És persze a gyermeket is akkor tekintették egészségesnek, ha dundi volt. Az egészséges bőrszín pedig a hófehér volt. Minél inkább visszafelé tekintünk a történelmünkben, annál inkább jellemző volt a szépségnek és egészségnek ez a fajta felfogása. (Gondoljunk csak a willendorfi Vénuszra, mely szobrocskát az ősember faragta több tízezer évvel ezelőtt, s benne megörökítette az eszményi nőideált.)

Lurz Gerda - A ​100 legjobb kínai recept
A ​receptek sorában olyan ételek találhatók, melyek otthon gyorsan, viszonylag egyszerűen elkészíthetők, nincs szükség szélsőségesen egzotikus alapanyagokra, sem egy kínai szakács tudományára.

Sabine Kieslich - Kínai ​konyha
Egyszerűen ​jó Kínai konyha A kínai konyha hazánkban is egyre népszerűbbé válik. A legkülönfélébb ízlésű emberek is megtalálhatják az igényüknek megfelelő fogásokat. A változatos hozzávalókból, fűszerekből készült ételek otthon is elkészíthetők. Különösebb felszereltségre sincs szükség, elég egy wok; de ha nincs, az se baj: bármilyen serpenyő vagy lábos is megteszi. Könyvünk sokféle leves, hús-, hal- és szárnyasétel, zöldséges fogás receptjét tartalmazza, melyekkel nemcsak családtagjainak, de vendégeinek is örömet okozhat.

Nicole Seeman - Raphaele Vidaling - Nosztalgikus ​receptek gyermeklelkű felnőtteknek
Több ​mint 50 recept felnőtteknek gyerekkort idéző hozzávalókból.

Pelle Józsefné - Gyors ​ételek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Muffin001
elérhető
2

Jutta Renz - Muffin
Ajánljuk ​mindazoknak, akik nem tudnak betelni a kis amerikai süteményekkel. A könyvben eredeti amerikai öntetek és mázak leírása, valamint egy praktikus lista található, melyből megtudhatjuk, melyik alapanyag mivel helyettesíthető, ha éppen nincs kéznél. Az áttekinthető receptmutatóból egy szempillantás alatt megállapíthatjuk az étel legfontosabb tulajdonságait. Minden recepthez részletes és könnyen érthető leírás tartozik.

Bártfai László - Házi ​kenyerek és péksütemények
Hogy ​mi miért sütünk otthon kenyeret és péksüteményt? Mert csodálatos illatuk betölti az otthonunkat, barátságosabbá varázsolja az estéinket. Nagyon könnyű elkészíteni és kevés időt vesz igénybe. Változatos, mert tudunk sütni kalácsot, fánkot, pogácsát, pizzát, tortillát, zsemlét, kiflit, kenyeret és sok más finomságot is. Ezerféle ízű lehet, mert tehetünk bele akár mézet, mandulát, mazsolát, narancsot, de még túrót, olívabogyót is! Egészséges, mert készíthetjük rozslisztből, kukoricalisztből, teljes kiőrlésű lisztből, süthetjük világosra, barnára, amilyenre csak akarjuk, a variációk végtelenségének csupán a fantáziánk szab határt! A recepteket megtanulni szinte csak egy pillanat, ráadásul lényegesen olcsóbb, mint ha vásárolnánk. Ilyen finomat meg úgysem kapnánk. Egyszóval: Jó sütést és jó étvágyat! ...és még mindig van egy érvünk: végre használhatjuk a kedves mamától ajándékba kapott kenyérsütő gépet!

F. Nagy Angéla - Különleges ​konyha
A ​Különleges konyha új - bővített és korszerűsített - kiadása A család szakácskönyve folytatása. Megtalálható benne a francia hagymaleves, a sólet vagy a Bácher Iván hiányolta makói pecsenye elkészítésének leírása, hogy csupán néhányat említsünk a több száz recept közül. A receptek nehézségi fokát (egyszerűbb vagy bonyolultabb voltát) a receptcímek melletti jelzések mutatják. Az étrendek összeállítását a betűrendes címmutató segíti, az egyes receptleírásokat a részletes tárgymutató alapján találhatjuk meg.

Christine Leterme - Gyorsan ​elkészíthető ételek 2 személyre
Lepje ​meg barátait és családtagjait egy különleges étellel az A la carte sorozatból! Nem fognak csalódni, ráadásul az elkészítés sem okoz nehézséget. Ne a feje főjön a konyhában! Meglátja, ezekkel a fogásokkal könnyen meghitté varázsolhatja a közös étkezéseket!

Tobai Róbert - Legényételek ​egy serpenyővel
Ezek ​a receptek azért a háziasszonyokhoz is szólnak, de amiért született, annak oka a férfiemberben rejlik. Kevés mosogatás, remek étel: nos, ezek ilyen receptek - egy serpenyőben elkészül minden. És nem is akárhogy!

Horváth Ildikó - Szabó Sándorné - Saláták
Mindenki ​ízlését igyekszünk kielégíteni szakácskönyvsorozatunkkal, melyekben kitűnő, ízletes fogások találhatók. Nem kell gyakorlott szakácsnak lenni a receptek elkészítéséhez, a viszonylag egyszerű alapanyagok felhasználásával bárki könnyedén finom ételt főzhet a saját, a családtagok és a vendégek megelégedésére. Reméljük, az ételcsoportok szerint összeválogatott receptgyűjteményeink gazdagabbá teszik az ünnepek és hétköznapok ételeinek választékát.

Romváry Vilmos - Fűszerek ​könyve
A ​fűszerek azok a csodák, amik ízletesebbé, illatosabbá, színesebbé és sok esetben egészségesebbé teszik ételeinket. Nem újkeletű dolog használatuk, hiszen már az őskorban is előszeretettel ízesítettek, illatosítottak velük; akkoriban nagyon értékes árucikknek számítottak. Később aztán az Indiában termesztett fekete borsot például különleges és értékes mivolta miatt, fizetőeszközként is használták. Napjainkban is fontos szerepet játszik a világ összes konyhájában, akárcsak a többi fűszer. A gasztronómia minden kultúra kiemelkedő eleme, és a legtöbb konyha, karakteres ízvilágát elsősorban az általa használt fűszereknek köszönheti. Kötetünkkel segítünk eligazodni a fűszerek birodalmában, és tanácsokat, ötleteket adunk azok felhasználására. Megismertetjük Önökkel jellemzőiket, felhasználási lehetőségeiket, előkészítésüket és tárolásukat. Készítünk belőlük pácokat, mártásokat, fűszerkeverékeket, fűszeres eceteket és fűszeres italokat is. A könyv hasznos konyhai tanácsokkal is ellátja az olvasót, de eligazítást nyernek a diétázók is. Szépségápolási tanácsokat is olvashatunk melyeknek fűszereplői szintén a fűszerek. Bízunk benne, hogy minden kérdésükre választ találnak kötetünkben.

Monspart Éva - Salamon Magda - Főzzünk ​másképp is!
Reméljük, ​aki könyvünket olvassa, kedvet kap a főzéshez, és rájön, hogy ő tulajdonképpen mindig is tudott (volna) főzni, csak még soha senki nem mondta neki, hogy a betű szerinti recepteknél sokkal fontosabb az egyéni képzelőerő, rugalmasság, jókedély. Ezért ne vigyük be a konyhába konzervativizmusunkat. Ez a könyv ugyanis éppen a bennünk levő újra, jobbra való hajlamot kívánja kibontakoztatni. Könyvünk címe mellé odaírhattuk volna azt is, hogy ételek azoknak, - akik nem akarnak túl sok húst enni, - akik nem szeretik a nehéz kosztot, - akik nem akarnak elhízni, - de szeretnek és szeretnének enni.

Lurz Gerda - A ​100 legjobb recept szabadtűzön
Varázslatos ​hangulata van, amikor este körülüljük a tábortüzet, jókat beszélgetve, nótázva, jólesően melegedve a barátságos lángok mellett. Pattognak, szikrát vetnek a zsarátnokok, s a felszökő lángnyelvekbe bámulva hatalmába kerít bennünket a tűz misztériuma. Előkerülnek a borosflaskók, és valaki rákezd egy régi, nagyon régi történetre... Hallgatjuk, s közben évezredek peregnek visszafelé, belemerülünk az ősi múltba. A tűz villódzó fénye titokzatos, imbolygó árnyékokat vetít a fákra, a sátor oldalára. Közelebb húzódunk, megfogjuk egymás kezét... Aztán, amikor a történetnek vége, s a tűz lassan kihuny, már csak a vörösen izzó parázs fénye világít. "Olyan, mintha egy éjjeli nagyvárost látnánk repülőgépről!" - mondja valaki, s ez visszarepít bennünket a huszonegyedik századba. Felderülnek az arcok, megélénkülnek a parazsat körülülők. Az előre elkészített nyársakat most a parázs fölé tartjuk, hamarosan vidáman serceg a szalonna zsírja, s a csípős füstszagba belevegyül a sülő hagyma illata...

Covers_100768
124 ​recept tejtermékekből Ismeretlen szerző
elérhető
1

Ismeretlen szerző - 124 ​recept tejtermékekből
Krónikások ​feljegyzéseiből maradtak ránk - már az ókorból - azok a tejfelhasználási és tejkészítési eljárások, amelyek bizonyítják, hogy a tej az emberiség egyik legősibb tápláléka. Azt, hogy sikerét értékeinek köszönheti, jelenleg a tudományos alaposságú vizsgálatok bizonyítják. Az emberi szervezet számára fontos A1-, B1-, B2-, D-vitaminokat, ásványi sókat, aminosavakat tartalmazó tejtermékeket azonban nemcsak táplálkozásbiológiai hasznuk, hanem élvezeti értékük és rendkívüli változatosságuk miatt is ajánlatos az étrendbe iktatni. Receptfüzetünk ételleírásait az egészségesen és ugyanakkor változatosan, jóízűen enni szeretők számára gyűjtöttük össze.

Képes Ilona - Nagy ​szójáskönyv
"Az ​elmúlt évtizedben forradalmi változás következett be az európai konyhaművészetben. Főszereplője a Csoda volt, amit szójaként ismerünk. Kínában és Japánban évezredek óta ismerik, népi eledel. Európába már a XVIII. században áthajózott, de szédületes karrierje csak most kezdődött. Kiderült, hogy minden más ételnél jobbak az adottságai. Az emberi szervezet számára fontos vitaminokat, ásványi sókat nagy mennyiségben tartalmazza. Ugyanakkor káros anyagokat alig juttat a szervezetbe. Ebből a könyvből mindent megtudhat a szójáról, amit tudni érdemes. Történetét, tulajdonságait, fajtáit, feldolgozásának és elkészítésének módozatait."

Pelle Józsefné - Csemegék ​könyve
Részlet ​a könyvből: "Ha fáradtak, idegesek vagyunk, egy kis rágcsálnivaló megnyugtat: az ünnepi ebédet megkoronázza, a köznapit ünnepivé teszi a "meglepetés" ; a váratlan vendég vagy a meghívott vendégek kínálására is jó, ha kéznél van az előre elkészíthető, sokáig frissen maradó vagy a gyorsan, percek alatt tálalható finomság. És ugyan melyik szülő tudja gyermekétől hosszabb időn keresztül megtagadni a nyalakodást? A köztudatban a "csemege" édességet jelent, pedig ez tévedés. A hagyományos, és kétségtelenül ízletes sütemények mellett vannak kalóriaszegény, nagyon finom, cukor nélküli vagy alig édes, gyümölcsből vagy gyümölccsel készült és sós csemegék is."

Ursula Calis - Mikrohullámú ​1×1
A ​mikrohullámú készülék ma már nélkülözhetetlen segítség a háztartásban. Ezzel a gyakorlatias tanácsadóval nehézség nélkül használhatja a modern konyhai technológiát. Ursula Calis, ez az élelmezéstudós és elismert mikrohullám-szakember e könyvben közérthető stílusban, könnyedén vezeti az Olvasót a mikrohullám...

Nagy Elvira - Fűszerek ​könyve
A ​kiadvány hasznos információkat nyújt azoknak a háziasszonyoknak, akik szívesen kísérleteznek a legkülönbözőbb fűszernövényekkel a sütés-főzés során. A kötet emellett számos, a hétköznapokban is remekül felhasználható receptajánlatot tartalmaz.

Péter Jánosné - Húsos ​és halas saláták
A ​saláták fogyasztása egyre népszerűbb. Száraz húsokkal keverve egytálételként fogyasztható. Laktató ételt készíthetünk fantáziával az otthon található zöldségekből, maradék húsféleségekből. A húsos saláták finomak, gyorsan elkészíthetőek és nem hizlalóak. Kimutatott dolog, hogy a fogyókúra nem az éhezéssel egyenlő. Ha nagyon éhesek vagyunk és végre valamilyen ételhez jutunk, egyszerűen nem tudjuk, mikor hagyjuk abba, mikor elég. Amikor befejezzük az étkezést akkor tör ránk a lelkiismeret furdalás és a rossz közérzet a megterhelt gyomrunk miatt. Ezért inkább kevés kalóriát tartalmazó ételt készítsünk magunknak és családunknak. Ilyen ételek a húsos saláták. A húsos saláták egészségesek és finomak.

Halász Katalin - Rédei Éva - Sütés-főzés ​mikrohullámon
Az ​emberek három csoportra oszthatók. Az elsőbe tartoznak azok, akiknek nincs mikrohullámú készülékük. A másodikba azok, akiknek van, de még nem tudják használni. A harmadik csoportba pedig azok, akik örömmel használják, mert tudják, hogy hogyan kell sütni, főzni a mikrohullámú készülékben. Ebbe a csoportba tartozik hamarosan Ön is, ha megveszi ezt a könyvet.

100_legjobb_m%c3%a9zes
elérhető
2

Ismeretlen szerző - A ​100 legjobb mézes finomság
Minden ​medve szereti a mézet -- ezt már az óvodások is tudják, és tudták már jóval azelőtt, hogy Micimackó erről bárkinek énekelt volna. Sőt mi magunk is nagy mézkedvelők vagyunk -- ezt a titulust tehát a mackók nem sajátíthatják ki maguknak. Tudjuk azt, hogy történelem előtti őseink már sok-sokezer évvel ezelőtt is bolondultak ezért a csemegéért, s akár életük veszélyeztetésével is igyekeztek hozzájutni: ötven méter magasba is felmásztak az égbetörő fákon, hogy megvámolják a vadméhek odújában rejtegetett, aranyosan csillogó folyékony kincset. S ugyanezt teszik ma is a világ messzi tájain élő természeti népek, a még mindig kőkorszaki viszonyok közt élő, civilizálatlan bennszülöttek.

Pákozdi Judit - 150 ​Hagymaétel
Valljuk ​be őszintén, hogy a hagymát, konyhánk e szerény szereplőjét nem nagyon becsüljük. Magától értetődő mozdulattal süllyesztjük kosarunkba a piacon, hogy ugyanilyen természetességgel tesszük nyersen, sütve vagy párolva majd minden ételünkbe. Legfeljebb hiánya tűnne fel, de erre nemigen kerül sor, hiszen hagymánk van bőven. Sok ízletes, kitűnő ételünk aromáját a jóféle vöröshagyma adja meg, s bátran élünk a fokhagymával is, de az apró fejű, finom gyöngyhagymát többnyire csak üveges konzerv formájában ismerjük, nem beszélve a zsenge újhagymáról, meg a harsány zöld metélőhagymáról, amelyek kizárólag hideg falaltok kísérőjeként kerülnek asztalunkra. A póréhagyma néhány éve ugyan megjelent a piacokon, de nem nagyon tudunk mit kezdeni vele, és ismeretlen számunkra az a temérdek különféle nagyságú, formájú, színű és ízű hagymaféle, amit a világ különböző tájain termesztenek. Csak a franciák mintegy húszféle hagymát ismernek és használnak. Nincs még egy olyan növény, amelyhez annyi legenda, mitikus történet, vallási hidedelem fűződne, mint a vöröshagymához és a fokhagymához. Halász Zoltán Hagymahistóriájában olvashatjuk, hogy eredetük az írott történelem kezdetére nyúlik vissza. A vöröshagyma az egyiptomi sírkamrák hieroglifái között a növekedés, a termékenység szimbólumaként jelenik meg. A rómaiak megfosztották rangjától, s nem kis megvetéssel beszéltek róla, hiszen míg a kiváltságosok a messzi Keletről hozott drága fűszereket használtak, addig a vöröshagyma a köznép életízesítőjévé vált. A mohamedánok sem becsülték nagyra. Létezését egyenesen a sátánnak tulajdonították, azt tartván, hogy amikor a gonoszt kiűzték a Paradicsomból, eszeveszetten menekült, és ahová a jobb patájával lépett, ott vöröshagyma, ahova pedig a bal patájával, ott fokhagyma termett. Talán levének kéntartalma miatt rokonították a hagymát az ördöggel, akinek lehelete az ő hitük szerint - csakúgy mint a magyar néphitben - "kénköves".

Scan0014
A ​100 legjobb gyors étel Ismeretlen szerző
elérhető
3

Ismeretlen szerző - A ​100 legjobb gyors étel
mai ​háziasszonyoknál szállóigévé vált az a mondás, hogy `nincs időm főzni`. Márpedig főzni kell, -- lehet bármilyen csodálatos a munkahelyi salátabár, az iskolai büfé, hazafelé menet a nyugati típusú, szórakoztatóhelynek is beillő gyorsétkezde, a családi asztal körüli meghitt hangulatot, a `nagyitól tanult békebeli falatokat`, a családi történeteket felidéző étkeket nem pótolja semmi. És jó egymás keze alá dolgozni a konyhában, amíg apa kicsontozza a húst, anya készíti a mártást, a nagyobb gyermekek megtisztítják a zöldséget, vagy szeletelik a kenyeret, a legkisebbek nagy gonddal kinyalogathatják az el nem mosott tejszínhabos tálat. Íme egy módja a gyors ételkészítésnek.

Schobert Norbert - A ​karcsúság receptjei
A ​fitnessguru, Schobert Norbi receptkönyve megfelelő kiegészítője korábban megjelent köteteinek. Ebben a könyvben 100 darab Update 1-es kódú recept áll található. Az ezek alapján elkészíthető ételekkel tökéletesen táplálható a test, állandóan biztosítva az energiát a testnek. Az olvasó bárhol felütheti a színes illusztrációkkal teli könyvet: csak egészséget és karcsúságot támogató, akár éjszaka is - normál mértékben - ehető ételek leírását találja. Íme, ízelítő a tartalomból: málnás joghurtdesszert, palacsintavariációk, ribizlihab, brokkolis-sajtos hús, fóliás káposztás hús, sült tengeri hal hagymaágyon, sajtos csirkemell, gombás túrókrémmel töltött paradicsom, vega vitamámor, sajtos sonkás gombaleves, szilvaleves.

Kollekciók