Ajax-loader

kollekció: Ezotéria

“A harmónia a mindenség mélyén lapuló állandó melódia.”
(Rejtő Jenő)


Judy Hall - Varázslatos ​kristálymandalák
Judy ​Hall megmutatja, hogyan hozhatunk létre a különféle kristályokból többdimenziós energiahálókat, amelyek segítségével gyógyíthatunk és gyógyulhatunk, megtisztíthatjuk környezetünket, továbbá életünk számos területén elérhetjük kitűzött céljainkat. Az elismert kristályszakértő átfogó útmutatója számos kristálykirakási módot ismertet és több mint 50 rácsot mutat be a kirakások alapjaként. A könyvből megtudhatjuk, melyiket milyen céllal használhatjuk, például hosszú távú gyógyulásra, otthonunk harmonizálására vagy az általános jólét elérésére. A kristálymandalák erőteljes hatása annak köszönhető, hogy egyesítik a kristályok rezgését a szakrális geometriai formák energiájával. A természetben, például a napraforgó virágjában vagy a toboz spiráljában is felfedezhető formák belső energiával rendelkeznek. Ezeket erősíthetjük, ha a megfelelő kristályokat a formákat követve rakjuk ki. Mindegyik kirakásnak egyedi és harmonikus rezonanciája van, amit erősíthetünk, ha nemcsak egyetlen kőből, hanem több darabból álló formációt alkotunk. -Az alapalakzatok az egyszerű geometriai mintákat követik, így könnyedén elsajátíthatjuk a kristálykirakást. -A haladó alakzatokat gyógyításra és energetizálásra használhatjuk. -A személyes célú kirakások a szeretet, a bőség megteremtését és a csakrák harmonizálását szolgálják. Segítenek a saját életcél és életút megtalálásában és a spirituális fejlődésben. A számos fotót és illusztrációt tartalmazó könyv lépésre lépésre mutatja meg, hogy alakíthatjuk át életünket a szakrális formák és a kristályok varázslatos erejével!

B%c3%96lcsek_kisk%c3%96nyve
Bölcsek ​kiskönyve Ismeretlen szerző
0

Ismeretlen szerző - Bölcsek ​kiskönyve
Mester, ​kérdezhetek tőled valamit? fordult Szókratészhez a tanítvány. És szólt a Mester: Magadtól már megkérdezted?. Ha többet kívánsz tudni önmagadról, az életedről, engedd szólni, és tenni a benned élő mestert... Mi mindannyian meglátni és megoldani, megérteni és feloldani vágyunk. HUSZONKÉT MESTER kísér utunkon mély emberséggel, és tisztelettel. Csak két nap van egy évben, amikor semmit nem tehetsz. Az egyik a tegnap, a másik a holnap. Tehát csak a ma megfelelő nap arra, hogy szeress, hogy higgy, és elsősorban, hogy élj. (XIV. Dalai Láma)... SENECA, MARCUS AURELIUS, KUNG FU-CE, SZÓKRATÉSZ, TOLSZTOJ, TATIOSZ, MONTAIGNE, ELBERT HUBBARD, RALPH EMERSON, KIERKEGAARD, KALIMONASZ és mások időtlen üzenetei kortársaknak és az utókor emberének... Fejezetei: Kérdések önmagadhoz, Gyógyír az életre, Ha tudni szeretnéd, Tedd könnyűvé a szíved, Hűséggel tartozom a lelkemnek.

G. L. Carriger - The ​Omega Objection
Can ​a gentle giant with a trampled heart show a man who’s been running all his life that sometimes there are monsters worth running towards? A werewolf walks into a bar. Tank is working as a bouncer when he notices something odd about the new sexy-as-sin bartender. He’s odorless, he’s amazingly popular with shifters, and he’s terrified. A man without a smell. Isaac is trying to escape his past. He hides in San Francisco because everyone knows that there are no werewolves in the Bay Area. Until one walks into his bar. Can Tank figure out Isaac’s secrets in time to save him? And can Isaac forgive Tank for being a wolf in time to learn how to love? New York Times best selling author Gail Carriger (writing as G.L. Carriger) brings you the next in her charming gay werewolves series. The San Andreas Shifter books stand alone and do not have to be read in any particular order. But if you're a stickler this book is preceded by Bryan & Max's story, The Sumage Solution. Delicate Sensibilities? This book contains M/M sexy times, mild themes of dominance and submission, and horrible puns. If you get offended easily, then you probably will. San Andreas Shifter stories contain bad language, dirty deeds, and outright admiration for the San Francisco Bay Area. Not for the faint of heart/mouth/tongue.

G. L. Carriger - The ​Sumage Solution
Can ​a gentle werewolf heal the heart of a smart-mouthed mage? New York Times best-seller Gail Carriger, writing as GL Carriger, presents an offbeat gay romance in which a sexy werewolf with a white knight complex meets a bad-boy mage with an attitude problem. Sparks (and other things) fly. Max fails everything - magic, relationships, life. So he works for DURPS (the DMV for supernatural creatures) as a sumage, cleaning up other mages' messes. The job sucks and he is in no mood to cope with redneck biker werewolves. Unfortunately, there is something oddly appealing about the huge, muscled Beta visiting his office for processing. Bryan AKA Biff (yeah, he knows) is gay but he is not out. There is a good chance Max might be reason enough to leave the closet, if he can only get the man to go on a date. Everyone knows werewolves hate mages, but Bryan is determined to prove everyone wrong, even the mage in question.

Kerstin Gier - Smaragdgrün
Gwendolyn ​ist am Boden zerstört. War Gideons Liebesgeständnis nur eine Farce, um ihrem großen Gegenspieler, dem düsteren Graf von Saint Germain, in die Hände zu spielen? Fast sieht es für die junge Zeitreisende so aus. Doch dann geschieht etwas Unfassbares, das Gwennys Weltbild einmal mehr auf den Kopf stellt. Für sie und Gideon beginnt eine atemberaubende Flucht in die Vergangenheit. Rauschende Ballnächte und wilde Verfolgungsjagden erwarten die Heldin wider Willen und über allem steht die Frage, ob man ein gebrochenes Herz wirklich heilen kann ...

David Mitchell - Der ​Wolkenatlas
Sechs ​Lebenswege, die sich unmöglich kreuzen können: darunter ein amerikanischer Anwalt, der um 1850 Ozeanien erforscht, ein britischer Komponist, der 1931 vor seinen Gläubigern nach Belgien flieht, und ein koreanischer Klon, der in der Zukunft wegen des Verbrechens angeklagt wird, ein Mensch sein zu wollen. Und dennoch sind diese Geschichten miteinander verwoben. Mitchells originelle Menschheitsgeschichte katapultiert den Leser durch Räume, Zeiten, Genres und Erzählstile und liest sich dabei so leicht und fesselnd wie ein Abenteuerroman. „David Mitchell nimmt den Leser mit auf eine literarische Achterbahnfahrt. Und man wünscht sich, diese Reise möge nie enden.“ (A.S. Byatt)

Sharon Shinn - Troubled ​Waters
The ​author of the Twelve Hours series welcomes readers to a new fantasy world, where the elements rule. Zoe Ardelay receives astonishing and unwelcome news: she has been chosen to become the king's fifth wife. Forced to go to the royal city, she manages to slip away and hide on the shores of the mighty river. It's there that Zoe realizes she is a coru prime ruled by the elemental sign of water. She must return to the palace, not as an unwilling bride for the king, but a woman with power in her own right. But as Zoe unlocks more of the mysteries of her blood—and the secrets of the royal family—she must decide how to use her great power to rise above the deceptions and intrigue of the royal court.

Karl E. Krafft - Nostradamus ​- Europa jövendőjét látja
"Nostradamus ​neve a legendák borongó homályából világít felénk, ködösen elmosódott, nem egészen földi világból. Jóslatait is a mondaszerűség, az idegenség, a kísértetiesség varázsa veszi körül. Majd mindenki hallott már egyszer róla, - de csak ritkán hallott valaki biztosat Nostradamus és az ő jóslatai felől. De még a kevesek közül, kik olvasták jóslatait, alig volt egynek is kezében a hamisítatlan ősszöveg..."

Imre Viktória Anna - A ​tébolyult doktor
London, ​1867. Két évszázada lincselték meg a birodalom utolsó királyát. Az ok? Hagyta, hogy egy boszorkánymester sötétségbe borítsa a fővárost, majd átadta neki az uralkodói hatalmat. Így született meg a Brit Tanácsközösség, az okkultisták vezette diktatúra, amelyet alkimisták, mágusok és boszorkányok irányítanak, és ahol a londoniak nagy része falak közé zárt túsz. Egyre többen suttognak azonban arról, hogy új világrend van készülőben, és hogy a Tanács uralma hamarosan véget ér. Dr. Ambrose Campbell gyermekkora óta őriz egy titkot, amely nemcsak az egész életét köti gúzsba, de morzsánként fel is őrli az elméje épségét. Ez egyrészt megnehezíti a mindennapi munkáját, másrészt egyre kevesebb hajlandóságot érez rá, hogy feláldozza a Sinclair család maradékát – különösen azután, hogy személyesen is megismerkedik az egyik kiszemelt áldozattal. Mialatt Ambrose elhatározza, hogy egyszer s mindenkorra leszámol az őt kísértő szellemekkel, London hatalmi viszonyai lassan, de biztosan átalakulni látszanak. Hieronymus Bell a Tanács orra előtt vezeti tiltott ösvényre az alkimisták céhét, Leonard Spencer kettős játéka egyre veszélyesebbé válik, Philip Campbell pedig az eddigieknél is aljasabb módszerekhez nyúl, hogy elérje célját. Közösen állított csapdájuk készen áll, és türelmesen várja, ki lép bele elsőként. Épp csak azzal nem számolnak, hogy a Setét – és természetesen Lenore – ezúttal tartogat nekik néhány meglepetést.

Cameron Johnston - Az ​áruló isten
Egy ​várost elképzelhetetlen borzalmak fenyegetnek, ezért a leggyűlöltebb száműzöttjében kell megbíznia, máskülönben mindent elveszíthet. Edrin Walker tíz éve menekül démonok és adósságok elől. A becsületét vesztett mágus hazatér, hogy megbosszulja barátja kegyetlen halálát. Lynas olyan titokra derített fényt, ami végzetes lehet egész Setharistre nézve. Próbálta figyelmeztetni az Arkánumot, a várost uraló varázslókat, de nem járt sikerrel. Élve nyúzták meg, és Walker minden vágást érzett. Most a gyilkost keresi, és semmi sem állíthatja meg. Mágusok, halandók, démonok vagy akár istenek - Walker szénné égeti mindet, ha kell. Végül is, nem ez lesz az első eset, hogy megöl egy istenséget... "Sötét és gazdag fantasy ötletes mágiarendszerrel, amitől égnek áll a szőr az ember tarkóján." - Ed McDonald, az _Éjszárny_ szerzője

Swami Omkarananda - Ein ​Licht in unserer Zeit
Das ​vorliegende Buch ist ein Geschenk für alle suchenden Menschen. Es ist vom ersten bis zum letzten Satz ein eindringlicher Aufruf zum Erwachen, Erleben und Verwirklichen. Wohl stammt es von einem indischen Mönch, doch werden alle nationalen und konfessionellen Fesseln gesprengt. Swami Omkarananda führt uns nicht zu Dogmen oder theoretischen religionsphilosophischen Ansichten, sondern direkt zum einen Urquell des Lebens. Damit handelt es sich hier auch nicht um eine Art geistiges Erbauungsbuch, sondern um eine Aufforderung zum täglichen Gebet und zur täglichen Meditation, zur harten Arbeit an sich selbst. Die Selbstverwirklichung als Gottverwirklichung in unserem Leben ist das Grundthema, das in den neun Kapiteln des Buchs immer neue Variationen erfährt. Neben Abschnitten mehr allgemeiner Art stehen beispielsweise Anleitungen zur Meditation, und auch so aktuelle Themen wie Okkultismus, Yoga und Sexualität werden berücksichtigt. Der Leser findet in diesem Buch keine spezifisch östliche Weisheit und noch weniger eine Einführung in hinduistisches Denken. Wohl aber findet er jenes Wissen, das aus den Tiefen der wahren Gottbegegnung und der Gott-Inspiriertheit stammt.

Amy Harmon - The ​Bird and the Sword
Swallow, ​Daughter, pull them in, those words that sit upon your lips. Lock them deep inside your soul, hide them ‘til they’ve time to grow. Close your mouth upon the power, curse not, cure not, ‘til the hour. You won’t speak and you won’t tell, you won’t call on heav’n or hell. You will learn and you will thrive. Silence, Daughter. Stay alive. The day my mother was killed, she told my father I wouldn’t speak again, and she told him if I died, he would die too. Then she predicted the king would trade his soul and lose his son to the sky. My father has a claim to the throne, and he is waiting in the shadows for all of my mother’s words to come to pass. He wants desperately to be king, and I just want to be free. But freedom will require escape, and I’m a prisoner of my mother’s curse and my father’s greed. I can’t speak or make a sound, and I can’t wield a sword or beguile a king. In a land purged of enchantment, love might be the only magic left, and who could ever love . . . a bird?

Marnia Robinson - Cupido ​mérgezett nyila
Cupido ​nyila az agy primitív részébe fúródik, jóval azelőtt, hogy észbe kaphatnánk. Esélyünk sincs! Máris kirobbanó érzelmek közepette beszippant a szerelem. Egy ideig kötődünk új társunkhoz, majd előbb-utóbb valószínűleg elegünk lesz, elfásulunk, vagy egyenesen ingerültté tesz annak a puszta jelenléte is, akiért nemrég még odavoltunk. Megpróbáljuk megváltoztatni a párunkat, online keresünk vigaszt, vagy új szerelem után nézünk. Az ősi bölcsek már rég felfedezték ezt a biológiai csapdát, és javaslatot is tettek rá, miként kerülhető el: ha „megfelelő módon” szeretkezünk, helyreállíthatjuk az egyensúlyt, és így természetesen a harmónia is helyreáll a kapcsolatunkban. A Cupido mérgezett nyila a személyes tapasztalatokat, a neurológia legfrissebb felfedezéseit és a sokak által elfeledett ősi bölcsességeket izgalmas módon ötvözve szembemegy a divatos elképzelésekkel, és a szerelem, a szexualitás és a szex újszerű, üdítően gyakorlatias megközelítését kínálja.

K. F. Breene - Braving ​the Elements
Sasha ​has always known she was different, but now she also knows that the shadow men she’s seen all her life, are real. With a life goal of fitting in, Sasha hopes her strange abilities will finally make true friendship a possibility. Unfortunately, her magic doesn’t function like everyone else’s. What she thought would make her belong, sets her apart now more than ever. Stefan, all but promised to a different woman, has tried to keep his mind on his duties instead of the irresistible and free-spirited human. But when she is threatened, he can’t keep his distance anymore. He realizes he’ll stop at nothing to keep her safe, and more importantly, make her his. Just when one thing clicks into place, another spirals out of control. Stefan’s clan isn’t the only group that would benefit from an extremely rare type of magic. And their enemies will stop at nothing to get what they want. Braving the Elements is the second novella in K.F.Breene’s long awaited Darkness series. Sasha’s story is one of discovery, awareness, and understanding, and is jam packed with action, humor, sexual tension, and an overwhelming desire for final acceptance.

K. F. Breene - Demons
It’s ​been a long road, but Sasha has finally claimed her role as the least knowledge mage in history. She’s also acquired a new, incredibly grumpy bodyguard, and a spunky new BFF. With her team by her side, she learns the ropes of this new profession. Her experience level is about to be fast-tracked, however. On a routine trip to check out a perimeter breach, she encounters a hideous demon called by an experienced magic worker. It is this terrifying discovery that unlocks a deeper problem: Stefan’s troubled past and the reason he gravely mistrusts the Mata. While Sasha struggles to fight the physical demons, Stefan struggles to fight the demons of his past. If he fails, his future in Sasha will be lost.

K. F. Breene - On ​a Razor's Edge
If ​Sasha thought life would slow down after being captured, she was dead wrong. Having an extremely high level of magic, but not knowing how to use it, has become more than a little problematic. Struggling to get her power under control has everyone on their toes, waiting for something to blow up. And then there is the issue of loving Stefan, but not being able to mate him because she hadn't a clue how to lead, which is necessary if she wants to rule by his side. No, things have not gotten any easier. With the incoming visit of the Regional and his white mage, the pressure turns way up for both Sasha and Stefan. So many issues are riding on the balance, and one word from the authoritative pair could have Sasha back in her old life, still in danger, and without the resources to carry on. Sasha has to learn to battle while walking on a razor's edge.

K. F. Breene - Shadow ​Watcher
In ​the wake of ridding their territory of a menace, Sasha has only one pressing duty left: find more human magic workers. And while it is undoubtedly important on some grand scale, the task is, in itself, surprisingly uneventful. That is, until a strange predator takes an interest in her and Charles on their trek home one evening. In the space of twenty-four hours Sasha's life goes from mundane to being stalked and threatened. A new shifter has moved into town, and if the whispered rumors are to be believed, something even more sinister is lurking behind, watching and waiting for the right moment to spring. But that isn't the only element that turns Sasha's life upside down. She has one hell of a secret that will change her and Stefan's life forever. _This is one of two books requested by, and written for, the fans._

K. F. Breene - Sin ​& Chocolate
Some ​people are ordained for greatness… Those people usually have a lot of drama in their life. Drama I happily do without. I live in a forgotten corner of nowhere for a reason: there is safety in anonymity. I have enough problems just trying to get by. But when Kieran, a sinfully sexy demigod at the pinnacle of power, crashes into my life, suddenly my whole world is turned upside down. He’s harboring a deadly secret, one that could destroy all he holds dear. He thinks I’m the key to his salvation, and he wants me to help him claim vengeance. He also wants me with a passion that burns my body from the inside out. To ignore him is impossible, but to give in to my desires, even for a night, would thrust me into danger I might not survive. Can I resist the temptation?

K. F. Breene - The ​Council
With ​Sasha as the proclaimed Mage of high ranking power, she can't just slip under the carpet to a peaceful existance. Instead, she must present herself to the Council, a group of white mages who reside over the magical community, governing Stefan's people. There she must prove she has what it takes to be the mage of Stefan's clan, not something easily done. Stefan, too, has been noticed by the large faction of rulers. An alpha leader with a firm hold over his people, he has outgrown in his position, and it shows. Ties to a human mage with a vast well of power, though, has made him a target. Sasha is sought after, and those who want to harness her power will take her by force if necessary. With Dominicous' and Toa's help, Sasha and Stefan must face the trials coming up. Proving themselves is the easy part. Getting out with their lives becomes the challenge.

Shannon Mayer - K. F. Breene - The ​Culling Trials
_You ​Don’t Choose The Academy. The Academy Chooses You._ I had no idea how those words would change my life. Or how they’d changed my life already… Until the day the most dangerous man I’ve ever met waltzed onto my farm and left us a death sentence. In an invitation. My younger brother has been chosen for the prestigious, secret magical school hidden within the folds of our mundane world. A place so dangerous, they don’t guarantee you’ll make it out alive. If he doesn't go our entire family will be killed. It’s the same invitation my older brother received three years ago—the same place he mysteriously died. The academy has already killed one sibling. I’ll be damned if they take another. I do the only thing an older sister can: chop off my hair, strap on two bras to flatten the girls, and take my brother’s place. Magic and monsters are real. Assassins are coming for me, and the dead are prone to rise. What’s a girl faking it as a boy supposed to do? That’s right—beat the academy at its own game. Or die trying.

Sean Hayden - Origins
Being ​different is never easy, especially when you're a vampire. Ashlyn is far from normal. She was born a vampire, a trait that makes her utterly unique. Knowing this, her family strived to keep her existence a secret. Tragedy forces her from hiding and hunger drives her into the open. Unfortunately, living in a world that has accepted, embraced, and yet still fears the supernatural is never a good place to stand out. Especially when the one who notices you wants you dead. The only people who can save her want to use her as well, but she's left with little choice. Ashlyn joins the FBI and becomes torn between two worlds. She can either be a monster, or she can help destroy them.

Amy Sumida - Out ​of the Darkness
Seasons ​have returned to Faerie and the fey are not happy about it. There hasn't been anything but summer in the land of the fey for thousands of years, so long that most have forgotten what the seasons are. The nights grow longer and Faerie grows colder as winter approaches, and it falls upon Vervain to help the fey through these changes. As if that's not enough, a murderer is on the lose and everyone seems to think it's her. Can the Godhunter find her way out of the darkness or will Faerie be lost to her forever? Out of the Darkness is part of a series split. It can be read alone or together with Into the Void. It features a split cover which can be placed beside Into the Void to create a full picture.

Amy Sumida - Into ​the Void
The ​Void, the source of all souls, is a place very few gods remember anymore. It's also the one place Vervain Lavine needs to find if she wants to bring Odin back to life. There's only one god who can help her, a god who not only remembers the Void but has been there himself. Lucifer Morningstar, Satan, Beelzebub, the Devil, yeah that guy. He also happens to be her boyfriend's father. Maybe getting Odin back won't be so hard after all. Sure, no problem, if only the Godhunter's life wasn't going to Hell in a handbasket. First she ends up on an archangel watch list, then mermaids start washing up with beached whales, and finally some idiot god tries to start a zombie apocalypse. Vervain barely has time to breathe, how will she ever make it into the Void? Into the Void is part of a series split. It can be read alone or together with Out of the Darkness. It features a split cover which can be placed beside Out of the Darkness to create a full picture.

Amy Sumida - Oathbreaker
Vervain ​Lavine needs a little time to figure things out. Things like how to control the multiple beasts and magics inside her. Or how to lead a Pride of werelions who act more like a bunch of frat boys than grown men. She needs to work out her relationship with Trevor, the werewolf Prince bonded to her, and if his grandfather, Loki, is serious in his repentance or just up to more of his trickery. Demeter's still on the run, after her attempt on Trevor's life, and it'd be great if Vervain could figure out where she's hiding before the goddess tries to kill her too. She'd also like to know why a bunch of vampires keep following her around. What's all that about? Then there's Odin, leader of a faction of gods opposing Vervain in the God War. He needs her help and he's willing to pay for it but can she trust her enemy, a god referred to as the Oathbreaker? He's helped her in the past and she owes him but the way she feels around him is a complication that she just doesn't need... and one more thing for her to figure out. Yeah, the Godhunter could really use some time to think things through but it doesn't look like she'll get it.

Amy Sumida - The ​Tainted Web
Married ​life has proven to be complicated for Vervain Lavine. Maybe it's the pressure of being the last dragon-sidhe in existence, the hope of an entire race of faeries. Or maybe it's the fact that her husband lives in the Faerie Realm where he rules the Kingdom of Fire. Or then again, it could be because he married her after abducting her and stealing her memories of her four other lovers. That's a tough one. He did do a lot to make it up to her though, and she's forgiven Arach but that doesn't mean that the Godhunter is ready to hang up her fighting leathers in exchange for becoming a dragon mommy. Before she can decide what to do about the Faerie King, another problem arises in the form of a god who seems to be able to control the Internet. Internet crime takes on a whole new meaning under his influence and it becomes clear that his nefarious deeds must be stopped. But can the Godhunter find a way to destroy the God of the Internet before she's caught in his Tainted Web?

Amy Sumida - Of ​Gods and Wolves
Vervain ​Lavine finally has a moment to relax. She's defeated Aphrodite, taking back the magic that the goddess stole from humans. Now Vervain holds the powers of Love, Sex, War, and Victory inside her but she's not really sure if that makes her a goddess. She is fairly certain that she's still mortal but her new immortal boyfriend, Thor doesn't seem to be worried about it. What he is worried about is Vervain's bond to a werewolf Prince and the fact that said Prince is the first-born son of Fenrir, the Wolf God. Then there's the minor issue of a Harvest goddess whose daughter Vervain liberated and the angry Aztec god who hasn't been seen since the last time Vervain ruined his plans to launch the next world war. All valid arguments for concern but Vervain can't afford to waste her time worrying. When you're a mortal witch trying to keep up with gods, every moment is precious. So she tries to laugh off her anxieties instead, "Let them plan and plot against me. The best laid schemes of gods and wolves oft go awry."

Amy Sumida - A ​Taste for Blood
Vervain ​Lavine has been through Hell. Two Hells actually, one of which has banned her from ever returning. Despite all that, things are going pretty well for the Godhunter. At least they were until she turned on the news. Crops across America are dying, children in Hawaii are missing, and havoc is being wrecked upon her nightclub, Moonshine. It's obviously God messing with her again but which one is it this time? There's so many gods who want her dead these days. Then one wrong word sends her tumbling into the wrong realm, a strange place filled with stranger beings who seem to hold the answers to her past. With the promise of a new life lingering like the taste of blood on her lips, Vervain must decide what she values more, the life she's built with the men she loves, or the call of the blood.

Amy Sumida - Godhunter
There ​are some things that really annoy Vervain Lavine. Like when people call her Vivian; “Vervain's an herb, look it up.” Or when people don't get her movie quotes; “Why doesn't anyone appreciate culture anymore?” But what really bothers her, what gets her little witchy panties in a twist, is when gods manipulate humans. “They're not even really gods, just Atlanteans playing dress up!” Yeah, that's right, the gods are Atlanteans. Basically a bunch of refugees who decided to take over. It was a sweet deal for them, at least back when we believed in them and all. Not so much anymore. Nowadays, there ain't too many folks lining up at the altars to give their offerings, and gods are suffering for it. Without our sacrifices, the gods don't have enough juice to keep living in the manner to which they've grown accustomed. So they came up with a plan. It was so easy actually. All they had to do was get us to fight amongst ourselves, go to war. When our kind die, they suck up the energy like a temperature-resistant fat man drinking a milkshake line-up. Not such a bad idea, and it's worked for quite awhile. Up until Vervain found out. Now, don't get the wrong idea. Vervain's no Laura Croft. She can't bench press 200 lbs or shoot laser beams out of her eyes either. She does have magic on her side though and a few little tricks up her sleeve, or up her gloves rather. So she's not completely defenseless and she'll do whatever she has to in order to end this threat of divine proportions. Even if it means assassinating one god at a time. Her greatest annoyance is yet to come though, in the form of a gorgeous Viking God who swears he's on her side. If she can keep her eyes off his leather pants long enough, they might even stand half a chance.

Hailey Turner - A ​Ferry of Bones & Gold
When ​the gods come calling, you don’t get to say no. Patrick Collins is three years into a career as a special agent for the Supernatural Operations Agency when the gods come calling to collect a soul debt he owes them. An immortal has gone missing in New York City and bodies are showing up in the wake of demon-led ritual killings that Patrick recognizes all too easily from his nightmares. Unable to walk away, Patrick finds himself once again facing off against mercenary magic users belonging to the Dominion Sect. Standing his ground alone has never been a winning option in Patrick’s experience, but it’s been years since he’s had a partner he could trust. Looking for allies in all the wrong places, Patrick discovers the Dominion Sect’s next target is the same werewolf the Fates themselves have thrown into his path. Patrick has been inexplicably attracted to the man from their first meeting, but desire has no place in war. That doesn’t stop Patrick from wanting what he shouldn’t have. Jonothon de Vere is gorgeous, dangerous, and nothing but trouble—to the case, to the fight against every hell, and ultimately, to Patrick’s heart and soul. In the end, all debts must be paid, and Patrick can only do what he does best—cheat death.

Hailey Turner - All ​Souls Near & Nigh
You ​can’t bargain with death if you’ve already sold your soul. Special Agent Patrick Collins has been reassigned by the Supernatural Operations Agency to New York City. Navigating his new relationship with Jonothon de Vere, the werewolf he’s now soulbound to, is nothing compared to dealing with territorial disputes between the vampires and werecreatures who call the five boroughs home. But the delicate treaties that have kept the preternatural world in check are fraying at the edges, and the fallout is spilling into the mundane world. Manhattan’s club scene is overrun with the vampire drug known as shine and the subways have become a dumping ground for bodies. When the dead are revealed as missing werecreatures, Patrick and Jono find themselves entangled in pack politics twisted by vampire machinations. Learning to trust each other comes with problems for both of them, and the gods with a stake in Patrick’s soul debt aren’t finished with him yet. Bound by promises they can’t break, Patrick and Jono must find a way to survive a threat that takes no prisoners and is stalking them relentlessly through the city streets. Old and new betrayals are coming home to roost but the truth—buried in blood—is more poisonous than the lies being spun. Trying to outrun death is a nightmare—one Patrick may never wake up from.

Amy Sumida - Green ​Tea and Black Death
One ​sip from the Grayel has made Vervain Lavine immortal. She's finally truly a goddess but that doesn't mean she can't die, just that the task of killing her has become much harder for those gods who want her dead. That list seems to be getting longer and the latest name on it is Xi Wangmu, The Chinese Plague and Tiger Goddess. Xi Wangmu has come to Hawaii and she's brought Black Death with her. As the Godhunter races to catch a tiger by her toe, more and more obstacles are thrown in her way. From an unhappy alpha werewolf to the headaches of her human family, it looks like Vervain's going to need a little help this time. Being a goddess isn't all it's cracked up to be.

Kollekciók