Ajax-loader
Dr_redeky_marcell

Dr. Rédeky Fogorvosi Praxis

8360 Keszthely, Jegenye u. 26/b. (A szomszéd mellett, a fúratlan kút tövében :)) - térkép | link

A Keszthely zöldövezeti részén elhelyezkedő fogászati rendelő és panzió ideális helyet biztosít a könyvcserékhez. Ingyenes parkolás, csendes váró és diszkrét iroda. A változó műszak miatt érdemes érkezés előtt telefonálni. A fogászat várójában boltolhatók a könyvek, aki “kedvet kap” közben a fogászati szolgáltatásokat 10% kedvezménnyel veheti igénybe, ha pedig már nem tudna hazautazni, a panzióban megszállhat. Még az is lehet, hogy kávét is kap, csak szóljon Ildinek az irodában.

www.fogorvoskeszthely.hu

+36 83 314-598

Leadóhely

A Happont átvételi pontként funkcionál, azaz a megadott időben leadhatod ott a könyvedet, majd a happoló érte mehet tőled függetlenül is. Az őrzési idő nagyon fontos!  

Nyitva tartás:

Hétfő: 12.00 – 16.00
Kedd: 7.00 – 13.00
Szerda: 12.00 – 18.00
Csütörtök: 7.00- 13.00
Péntek: 7.00 – 11.00

Egyéb időpont telefonos egyeztetéssel!

Nyitvatartási időben leadhatod megőrzésre a könyvet, amennyiben a te és happolód neve a csomagoláson egyértelműen fel van tüntetve. Ha bármilyen probléma felmerülne a könyv leadásakor, hivatkozzatok Rédeky Marcellre.

Őrzési idő: 7 nap

Találkahely

Erre a Happontra a nyitvatartási időben bármikor szervezhetsz személyes átadást, vagy akár randit is.  

Egyebek

Minden, ami még fontos lehet.  

A szabályok szerint a határidő lejárta után a happontra van bízva a könyv további sorsa, ha sem a happoló, sem a rukkoló nem jelentkezik érte a megadott időn belül. Hét nap elteltével a leadott, de át nem vett könyvek re-rukkolásra kerülnek.

Szűrés település szerint

Happontok ABC-sorrendben: Keszthely

Marker_normal Dr. Rédeky Fogorvosi Praxis

8360 Keszthely, Jegenye u. 26/b.