Ajax-loader
Missing

Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet - Könyvtár

8600 Siófok, Fő tér 2/A (Víztorony mellett) - térkép | link

A siófoki BRTK Könyvtár nyilvános közkönyvtár, a dél-balatoni körzet legnagyobb könyvtára. Szolgáltatásai – mint régióközpont – a vonzáskörzet lakóinak könyvtári igényeit is szolgálják. Gazdag könyv-, folyóirat-, és zenei állománnyal, számítógép parkkal, internethasználati-, másolási és nyomtatási lehetőséggel, ingyenes wifi használattal várják a látogatókat.

konyvtar-siofok.hu

+36 84 506 598

Leadóhely

A Happont átvételi pontként funkcionál, azaz a megadott időben leadhatod ott a könyvedet, majd a happoló érte mehet tőled függetlenül is. Az őrzési idő nagyon fontos!  

Hétfő: 9-18 óra
Kedd: szünnap
Szerda: 9-18 óra
Csütörtök: 9-18 óra
Péntek: 9-18 óra
Szombat: 8.30-13.30 óra

Az átadás céljából pontos címzéssel ellátott, nyitva tartási időben náluk leadott könyveket a földszinten, egy zárható háttérhelyiségben helyezik el és őrzik meg.

Őrzési idő: 10 nap

Találkahely

Erre a Happontra a nyitvatartási időben bármikor szervezhetsz személyes átadást, vagy akár randit is.  

Találkozhattok a könyvtár előtti parkban, az épület előtt is, de leginkább a szép, új könyvtárba hívnak benneteket, ahol kényelmesen, csodás körülmények között olvashattok, zenét hallgathattok, beszélgethettek, vagy akár internetezhettek is a rukkolás mellett, nyitva tartási időben.

Egyebek

Minden, ami még fontos lehet.  

A szabályok szerint a határidő lejárta után a happontra van bízva a könyv további sorsa, ha sem a happoló, sem a rukkoló nem jelentkezik érte a megadott időn belül.

Szűrés település szerint

Happontok ABC-sorrendben: Siófok