Ajax-loader
Missing

Pan-Optika Kft

9400 Sopron, Várkerület 75 (A Pannonia Med Hotel mellett.) - térkép | link

„A könyv ajándékozása vázánál, pohárnál jobban megrögzíti a baráti érzést, mert emelkedettséget fűz a barátság fogalmához.” (Humboldt)

Az olvasás és a szemüveg gyakran összefonódó fogalmak, hisz mit sem ér egy jó könyv, ha nem látjuk a betűket. Ha elhappoltad legújabb olvasmányodat, itt segíthetnek, hogy az olvasása is örömteli és kényelmes legyen, akár a kislámpa fényénél is az éjszakába nyúlóan. Az üzletben szemüvegek, nagyítók, kontaktlencsék széles választékával várják a kedves könyvbarátokat.

„A könyvbarát megválogatja könyveit, a könyvbolond felhalmozza.” (Nodier)"

www.panoptika.hu

+36 99 340-422

Leadóhely

A Happont átvételi pontként funkcionál, azaz a megadott időben leadhatod ott a könyvedet, majd a happoló érte mehet tőled függetlenül is. Az őrzési idő nagyon fontos!  

Nyitva tartás:

Hétfő – péntek: 9.00-17.30
Szombat: 9.00-13.00

A munkatársak a nyitvatartási időben adják ki és veszik át a könyveket. A leadott könyveket lehetőleg tekerjétek be folpackkal, hogy látszódjon a borító, és az átlátszó csomagolás mögött egy kis cetlin szerepeltessétek a leadó és az átvevő nevét, valamint a 30 napos megőrzési idő miatt a leadás dátumát is.

Őrzési idő: 30 nap

Egyebek

Minden, ami még fontos lehet.  

A szabályok szerint a határidő lejárta után a happontra van bízva a könyv további sorsa, ha sem a happoló, sem a rukkoló nem jelentkezik érte a megadott időn belül.

Szűrés település szerint

Happontok ABC-sorrendben: Sopron

Marker_normal Pan-Optika Kft

9400 Sopron, Várkerület 75

Marker_official Passage Kávézó

9494 Sopron, Színház utca 3.