Ajax-loader
Missing

Békés Megyei Könyvtár

5600 Békéscsaba, Kiss Ernő utca 3. ( A Csabagyöngye Kulturális Központ szomszédságában.) - térkép | link

Nyilvános könyvtárként működnek. Kölcsönzőtér és olvasóterem felnőttek számára, gyermekkönyvtár, zenei könyvtár valamint olvasóterem is található náluk. Nyitvatartási időben napijeggyel vagy beiratkozás után kölcsönözhetsz könyveket, de van lehetőséged a helyben olvasásra is. Szolgáltatásaik között szerepel: fénymásolás, digitalizálás, internetezés, a zenei könyvtárukban található audió és videó anyagokba való betekintés, könyvtárközi kölcsönzés, készítenek születésnapi újságot, van Európai Információs Pontjuk, a British Council révén rendelkeznek rengeteg idegen nyelvű olvasnivalóval is.

konyvtar.bmk.hu

+36 66 530-200

Leadóhely

A Happont átvételi pontként funkcionál, azaz a megadott időben leadhatod ott a könyvedet, majd a happoló érte mehet tőled függetlenül is. Az őrzési idő nagyon fontos!  

Nyitva tartás:

Hétfő: 8.00 -16.00
Kedd-péntek: 9.00 -19.00
Szombat: 14.00 -18.00
Vasárnap: Zárva

60 napig őrzik meg a leadott könyveket, majd visszaadják a rukkolónak. A részletekről érdeklődjetek a happont telefonszámán. Egy szekrényben, elkülönítve tárolják a könyveket, az elérhetőségeket egy füzetben vezetik. A könyvtár nyitvatartási idejében a kölcsönzőpultnál lehet leadni és keresni a könyveket. A küldeményeket rakjátok bele egy borítékba, vagy tegyetek bele egy cetlit, amire írjátok rá a feladó és a címzett teljes nevét, így könnyebb lesz azonosítani.

Őrzési idő: 60 nap

Könyvtranszfer

Könyvek szállítását is vállalja a Happont. Nézd át a részleteket a további információkért!  

Transzfert beiratkozott olvasóik részére vállalnak a megyén belül, a részleteket beszéljétek meg a könyvtár munkatársaival.

Találkahely

Erre a Happontra a nyitvatartási időben bármikor szervezhetsz személyes átadást, vagy akár randit is.  

Találkapontként az egész könyvtár rendelkezésére áll a hozzájuk betérőknek, a nyitvatartási időben bármikor szervezhettek személyes átadást, vagy akár randit is. Ügyeleti időben, amíg várakoztok, lehetőségetek van napilapok olvasására. Szívesen nyújtanak teret és lehetőséget minden happoló és rukkoló számára.

Egyebek

Minden, ami még fontos lehet.  

A szabályok szerint a határidő lejárta után a happontra van bízva a könyv további sorsa, ha sem a happoló, sem a rukkoló nem jelentkezik érte a megadott időn belül.

Szűrés település szerint

Happontok ABC-sorrendben: Békéscsaba

Marker_official Békés Megyei Könyvtár

5600 Békéscsaba, Kiss Ernő utca 3.

Marker_normal Jaminai Közösségi Ház

5600 Békéscsaba, Orosházi út 101.

Marker_official Live Sport Pub

5600 Békéscsaba, Jókai utca 51.

Marker_normal Munkácsy Mihály Emlékház

5600 Békéscsaba, Gyulai út 5.

Marker_normal SZIE GAEK Békéscsabai Könyvtára

5600 Békéscsaba, Bajza u. 33.