Ajax-loader

Elsie (elsie@freemail.hu)

Rate_positive 13 Rate_neutral 0 Rate_negative 0

710 napja velünk van 1 napja láttuk utoljára

Badge-stoppos-1 Badge-jomunkas

Kívánságlista és stoppolások

Ezeket a könyveket szeretné a felhasználó elolvasni.

összes (217)

Wesselényi Miklós - Teendők ​a lótenyésztés körül
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Philippe Karl - Lókiképzés
A ​Magyar Állattenyésztők Szövetsége őszinte örömmel, és teljes szakmai támogatásával ajánlja a kedves olvasó kezében lévő kiadványt, valamint a Lovaskultúra sorozat valamennyi kötetét, a magyar lovas ágazat jobbításáért tenni akaró, minden lószerető, lovas barát számára. A szakkönyvre, a szaktudás terjesztésére talán soha nem volt akkora szükség, mint most, amikor a hagyományos magyar lovaskultúrát ismét Európa és a világ versenypályáin mutathatjuk be. A mai lovas generációnak minden lehetőséget meg kell ragadnia a legszélesebb szakmai ismeretek elsajátítására annak érdekében is, hogy újból legyenek lótenyésztő, lóval foglalkozó famíliák, ahol a szaktudás már ismét apáról fiúra száll. - (Fekete Balázs a MÁSZ elnöke). Philippe Karl, aki 13 évig volt a saumur-i elit lovasiskola, a Cadre Noir belovaglója, az egyik legnagyobb kritikusa annak a díjlovas világnak, aminek célja a ló mielőbbi versenyeztetése, hatalmas pénzdíjakat kiíró versenyeken. A szerző a ló anatómiai, fiziológiai és etológiai tulajdonságai alapján magyarázza meg a lovaglás fontos törvényeit, szabályait. Olykor a Német Lovas Szövetség lovaglásra és hajtásra vonatkozó irányelveiből kiindulva hívja fel a figyelmet az újkori lovaglásban tapasztalható hiányosságokra, problémákra, ok-okozati összefüggésekre. Minden esetben ad elméleti tájékoztatást, végrehajtási ajánlást, és javításra, megoldásra vonatkozó javaslatot. Az "Egy rendszer és annak hatásai" című fejezet "A lovaglás fejlődése a történelem folyamán" című alfejezetében magyar vonatkozatásról is olvashatunk: a Federico Capriilinek tulajdonított mai ugróülés Széchenyi Dénes és Kégl Károly nevéhez fűződik.

Bagoly_ilona__horv%c3%a1thn%c3%a9_czentye_ibolya__k%c3%a9sz_barnab%c3%a1s_-_lovassportok__versenyek
Lovassportok, ​versenyek Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Lovassportok, ​versenyek
Lovassportok, ​versenyek című kötetünkben a versenylovakról, a versenyekről és lovassportokról olvashatunk. Betekintést nyerhetünk a versenyek négylábú sztárjainak életébe - köztük Kincsemnek, Imperiálnak és Man O'Warnek -, és nyomon követhetjük pályafutásukat a kezdetektől egészen a csúcsig. Lovas versenyekre is ellátogatunk, és egy képzeletbeli nézőtéren ülve szemtanúi lehetünk egy díjugrató-, fogathajtóversenynek és a legnehezebbnek számító militarynak (lovastusának). Természetesen a fontosabb szabályokra is fényt derítünk. Sorra vesszük a világ leghíresebb lóversenyeit, többek között ellátogathatunk az angliai Epsom Derbyre. Ezek mellett híres és különleges lóversenypályákat, valamint a lovas világjátékokat is bemutatjuk az olvasónak. A lovas játékok, sportok közül egyebek közt a lovaspóló, a rodeó, a lovas íjászat, a lovas birkózás, a spanyol lovasiskola s a lovas vadászat rejtelmeibe pillanthatunk be.

Ősi János - Aranyménes
Ősi ​János a Lovagkirály-trilógiával (A Lovagkirály keresztje; Kard és kódex; A Lovagkirály öröksége) 2014 és 2016 között többször is megfordult a történelmi regények toplistáinak élmezőnyében. Negyedik regénye a második világháború világába kalauzol bennünket. A valós történelmi tényeket alapul vevő fikció a német majd az orosz megszállás és pusztítás szorításában vergődő egykor legendás, büszke révbérpusztai ménesen, néhány kamasz helytállásán és a helyiek szenvedésén keresztül szemlélteti az embert próbáló 1944-45-ös esztendők eseményeit, Közép-Magyarországon, a Dunánál, ahol a front találkozott. De vajon hogy jönnek a képbe az argentin gaucsók, a pentelei "Hitler-szarkofág", a diamantei özvegy zsidó textilkereskedő lánya, Rebeca Fernández és Lucifer a zabolázatlan csodacsikó?

Debby Sly - Lovak ​képes enciklopédiája
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

John Hickman - Patkolás
A ​mű a patkolás történetének rövid ismertetésével kezdődik, amelynek nyomai egészen az időszámítás előtti időkig nyúlnak vissza. Ezután bemutatja a ló mellső és hátsó lábának belső felépítését, hogy a patkolókovács jobban értse mesterségének alapjait. A kovácsszerszámok részletes ismertetése után a különböző patkótípusok leírása következik. A patkókészítés fejezet számtalan gyakorlati tanácsot tartalmaz, csaknem valamennyit illusztrálva is, a munka különböző fázisaiban. A könyv útmutatást ad a ló testfelépítésének és mozgásának bírálatához, hogy ennek alapján megfelelő patkó kerüljön a patára. Ezzel összefüggésben leírja, hogy hogyan kell leszedni a régi patkót, megfaragni a patát és felilleszteni az új patkót. A további fejezetek a pataápolással foglalkoznak. A pata által okozott sérülések, a pata betegségeinek leírása zárja a könyvet.

Covers_433078
Carousel ​7. Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Carousel ​7.
A ​vidámparkot felújítják, s a munkálatok során Dino és Mandy egy föld alatti alagútra bukkan. Furcsamód az egyik járat a saját szobájába vezet! Van tehát Mandynél valami, amit az a különös ember akar megkaparintani magának, aki a titkos folyosón úgy rájuk ijesztett! Zingara asszonyság segítségével Mandy sok mindent megért a múlt és a jelen eseményeinek kapcsolatáról, s hogy miért lehet szüksége valakinek a jósnő varázsgömbjére!

Pataki Balázs - Magyar ​népi fogatok
A ​Magyar Állattenyésztők Szövetsége őszinte örömmel, és teljes szakmai támogatásával ajánlja a kedves olvasó kezében lévő kiadványt, valamint a Lovaskultúra sorozat valamennyi kötetét, a magyar lovas ágazat jobbításáért tenni akaró, minden lószerető, lovas barát számára. A szakkönyvre, a szaktudás terjesztésére talán soha nem volt akkora szükség, mint most, amikor a hagyományos magyar lovaskultúrát ismét Európa és a világ versenypályáin mutathatjuk be. A mai lovas generációnak minden lehetőséget meg kell ragadnia a legszélesebb szakmai ismeretek elsajátítására annak érdekében is, hogy újból legyenek lótenyésztő, lóval foglalkozó famíliák, ahol a szaktudás ismét apáról fiúra száll. Fekete Balázs a MÁSZ elnöke Pataki Balázst, könyvünk szerzőjét kétéves korában a vassurányi faluvégen lelték meg szülei, mert elszökött otthonról, hogy gyönyörködhessen a 12 km-re fekvő Szombathelyen látható, díszes kumet szerszámba fogott, hatalmas, hidegvérű lovak látványában. A lovak iránti vonzalma azóta is töretlen. 1966 óta aktív résztvevője a magyar lovaséletnek. Volt méngondozó, technikus, agrármérnök, lótenyésztési felügyelő, kutató, tenyésztésszervező, versenybíró, egyetemi oktató. Bejárta az ország különböző tájait (Nyugat-Dunántúl, Észak-Magyarország, Tiszántúl, Közép-Dunántúl), és tanulmányozta a különböző fogatolási módokat, a korabeli paraszti gazdálkodás helyi sajátosságait. 1968 óta a Hortobágyi Lovasnapok, 1970 óta az Országos Mezőgazdasági Kiállítások lovasprogramja lebonyolításában támaszkodnak szakértelmére, valamint sok más lovasrendezvény szervezésében is. Könyvében több mint negyven év tapasztalatát összegzi, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik az eredeti forráshoz visszanyúlva, méltó módon szeretnék megőrizni lovas hagyományainkat. Ehhez röviden bemutatja a magyarság pásztorkultúráját, részletesen a népi fogatokat, a kordék, taligák, kocsik, szekerek funkcióját, tájanként változó stílusjegyeit. A kiegészítő felszerelési tárgyak használatához, ápolásához, tárolásához és a hagyományőrző rendezvényeken való illő megjelenéshez is ad ötleteket.

Bíró Sára - A ​lovak világa
A ​lovak története szinte összeforrott az emberiségével. Háziasításuk, megszelídítésük igazán forradalmi változtatásokat indított el. Hiszen a lovak kezdettől fogva, gyorsabbak voltak nálunk, és teherhordásban se igen vehettük fel velük a versenyt. Ezen kívül egy érző lélek, igazi társ volt évezredeken át. Ha ma azt halljuk: az én autómnak lelke van, egyáltalán nem lepődünk meg rajta. Gondoljunk bele, mennyivel inkább igaz ez a lovak esetében! A lovaknak köszönhetően az emberek egyre nagyobb területet voltak képesek bejárni, felfedezni, felderíteni, és belakni. A híreket lovas-futárok szállították, így az eseményekről hamarabb lehetett tudomást szerezni. A kerék feltalálásával aztán minden egy csapásra megváltozott! A terhek és lovak méretei is nőttek, és az emberiség által létrehozott építmények és megművelt földek is. Minden küzdelmünkben ott voltak, őseink hátukon ülve foglalták el a hazát, és vették birtokukba e földet. Bele gondolni is rémes, hol tartanánk nélkülük! A 20. században a robbanómotoros gépek, és járművek leváltották a lovakat, hogy ez mennyire volt szerencsés változás, azt majd az idő mutatja meg. Annyi azonban bizonyos, hogy szeretettel és tisztelettel tartozunk hűséges segítőtársainknak,a lovaknak! A könyv első harmadában általános információk olvashatók, majd a lovak fajtáiról ad a szerző ízelítőt.

Josée Hermsen - Lovak ​enciklopédiája
A ​kötet a lovakkal foglalkozóknak, a hobbilovasoknak és a lótartóknak egyaránt fontos segédkönyve: a világon megtalálható több, mint 200 ló- és pónifajta közül bemutatja a legfontosabbakat. Összefoglalja az egyes fajták legjelentősebb és legjellemzőbb tulajdonságait, és megismertet a lovak gondozásának mindennapi teendőivel. A sportlovaglás kedvelői elsajátíthatják a különböző lovassportok - díjugratás, díjlovaglás, fogathajtás, westernlovaglás, lovaspóló - alapelemeit. A különböző betegségek és rendellenességek megismerése pedig sokat segíthet mindazoknak, akik saját ló tartására vállalkoznak.

Istenes Csilla - Lovakról
"Angol ​lovasként kezdtem, később pedig kitárult számomra a lovas világ: megismerkedtem a westernlovaglással. A western-lovaskultúrával való ismerkedésem során azt tapasztaltam, hogy a világ más tájain sok tekintetben mások a lovas szokások, mint amit én korábban tapasztaltam. Ezen, természetesen nem kell meglepődnünk, mert több más egyéb dologban is elég, ha csak lakóhelyünket, vagy országunkat elhagyjuk legtöbbször más-más szokásokat találunk. Ha elég nyitottak vagyunk az új iránt és tágítjuk lovas ismereteink körét, akkor olyan tudás birtokában juthatunk, amely nagymértékben segítheti a lóval való munkánkat, a lovak megértését, legyen az akár díjugratás, díjlovaglás, fogathajtás vagy éppen hobby lovaglás. Talán még az sem elképzelhetetlen, hogy rátalálunk egy addig ismeretlen, de hozzánk közelálló lovaglási stílusra ... mondjuk a westernlovaglásra? A könyv első része nem csak westernlovasoknak íródott, hanem minden olyan lovas számára, aki nyitott az új iránt. Mindazok számára, akik szeretnék a lóhoz és a lovagláshoz fűződő viszonyukat elmélyíteni. Akik szeretnék sport-, vagy szabadidős társukat jobban megismerni, megérteni, ezáltal teljesítményüket növelni. Akik szeretnék a „lónyelvet” megtanulni, hogy barátjukkal, a lóval az ő saját egyszerűbb nyelvén tudjanak kommunikálni. Akik tudni szeretnék, hogy mit lehet és kell elvárni lovuktól, és akik tudni szeretnék, hogy mit „illik” ezért neki cserébe adniuk. Egyszóval minden olyan lovas emberhez szól, aki önzetlenül szereti lovát. A könyv második része, bár elnevezése szerint westernlovasoknak írodott, a szabadidő lovasok táborának is adhat sok hasznos tanácsot, és írányvonalat, hiszen a szabadidő lovaglás (tereplovaglás) elvárásaihoz, „stílusához” az ismert, nagy stílusok közül a westernlovaglás áll a legközelebb. Ez a rész bővelkedik lovas alapelvekkel, szaktanácsokkal, így egyéb stílusok űzői is sok hasznos információt találhatnak benne. Hiszen „nincs különböző lovaglás, csak jó és rossz lovaglás van”! A Szerző

Joanna Kulmowa - Gyű ​te, Amália!
Mihez ​kezdjen Amália, a szelíd konsfisló és derék öreg kocsisa, Ármin ha idő előtt nyugdíjba küldik őket, és a helyüket taxik veszik át? Hát ha még ez a lovacska emberi szóval beszél? Sok mindennel próbálkoznak, Amália még csodálatos módon szárnyakat is növeszt, de a kicsinyes, földhözragadt embereknek nincs szükségük rá, mindig mást kívánnak tőle, mint amit adni tudna és szeretne. Szegény ábrándos kedélyű kancának rá kell ébrednie, hogy a világnak nem kell a csoda, csak zavarja, feszélyezi a hétköznapok tülekedőit, az álmosokat és a közömbösöket. A lengyel írónő tündéri leleménnyel és költőiséggel kelti életre nem mindennapi hőseit, és teremti meg a történet mesei hangulatát.


Elérhető példányok

Ezek a felhasználó ebben a pillanatban is elérhető könyvei. Ha egy könyvből többet tett fel, akkor az többször szerepel a listában.

Marieluise von Ingenheim - Az ​álmok kastélya
Sissy ​ötvenévesen és nagymamaként is elbűvölő, gyönyörű asszony, még akkor is, ha mély gyászában csak fekete ruhában mutatkozik. Rudolf trónörökös halála után végképp nem tudja elviselni a Burg nyomasztó légkörét. Azt reméli, hogy a Korfu szigetén felépített kastélyban megtalálhatja lelki békéjét, ám mire elkészül a csodapalota, Sissy rádöbben, hogy az álmok sohasem valósulnak meg. Űzi-hajtja a nyugtalanság, beutazza egész Európát, de sehol nem találja a helyét. Ráadásul a kijelölt trónörökös, Ferenc Ferdinánd sorsa is nyomasztja. A fiatalember szembeszáll Ferenc József akaratával, szerelemből kíván nősülni, s ehhez a királyné segítségét kéri. Erzsébet a pártjára áll...

Covers_215618
elérhető
0

Robert Sherry - Parazita
...Kijutva ​a kastélyból, elindult a bokrok között. A nyílt terepen, mintha még a Manhattan utcáin nyüzsgő autók zaját is hallotta volna. Minden lépés után egyre jobban érezte az árulókat. Ez egyik tíz méterrel jobbra feküdt egy terepjáróban. Közéjük tartozott, de már nem volt rá szükség és megállították a szívműködését. Halott! De az utolsó perceiben fontos adatokat mondott el valakinek. Mindegy, nem érdekes. Még egy áruló volt a közelében. Egy ember, aki nem közülük való, de sokat tud, s most az új generációba determinált emberi egyedet rejtegeti. Igen, érzi az élőket. Egyre közelebb jutva a házhoz már a szagukat is felfogta. Az áruló ideges, ezért izzad, és teste még ammónia szagot is kibocsát. Már tudta, hogy jön Swadas, már tudta, s ott állt a verandán, kezében egy konyhakéssel. Nyugodtan ment felé, s az öreg hátrált. Swadas keresztüllépett a szúnyoghálós faajtón, s máris a konyha felé vette az irányt, ahová Jay Moore vonult. Semmisítsd meg! És a valamikori James Swadas elindult, hogy végrehajtsa a feladatot.

Déry Tibor - Két ​asszony / Szerelem / Niki
A ​klasszikus magyar írót a ma felnövekvő generáció alig (esetleg régi filmjeinek felújítása révén) ismeri. E kötetben a híres kutyaregény mellett még két olyan kisregény kap helyet, amely emberségre, jóságra, az egymásrautaltság nemes eszményére, annak gyakorlására mutat példát a remek irodalom olvasása közben.


Sikeres passzolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt rukkolásai, amelyek passzal végződtek.

összes (12)

Pierre Franckh - Kívánjunk ​sikeresen!
Ki ​ne szeretné saját maga alakítani az életét vagy időben megkapni azt, amire éppen szüksége van - társat, autót, lakást! Pierre Franckh hét gyakorlati szabály segítségével mutatja meg, hogy ez nem csupán vágyálom - mindenki kifejlesztheti magában az élet kínálta ajándékok elfogadásának képességét.

Agatha Christie - Paddington ​16.50
Az ​idős, törékeny Miss Marple maga már nem játszhat detektívesdit - amikor azonban tudomására jut, hogy barátnője, vonaton utaztában, egy gyilkosságnak lett szemtanúja, nem nyughat nyomozóösztöne. S az a "csekélység", hogy a mondott időben a vasútvonalon semmiféle bűnesetről nem érkezett jelentés, nem gátolja a találékony öregkisasszonyt abban, hogy kiderítse: mégiscsak történt gyilkosság, s hogy a feltételezett áldozat feltételezett holtteste vajon hová tűnhetett.

Stephen King - Borzalmak ​városa
Ben ​Mears, a sikeres író visszatér a Jerusalem's Lot nevű, isten háta mögötti kisvárosba, hogy „kiírja” magából itt szerzett gyermekkori traumáját: az 1930-as években a komoran a helység fölé magasodó Marsten-házba vonult vissza egy véres kezű gengszter, aki egy nap - látszólag minden indok nélkül - agyonlőtte feleségét, majd felkötötte magát. A gyermek Ben Mears egyszer beszökött ide, és meglátta a gengszter lógó hulláját, amely még évtizedek múltán sem indult oszlásnak... Az írónak azonban nem a nyugodt alkotómunka jut osztályrészül. Az álmos kisvárost mindinkább a megmagyarázhatatlan rettegés keríti hatalmába. Találnak egy akasztott kutyát, eltűnik két gyerek, s egyik este egy talpraesett kisfiú, Mark Pétrie a szobája ablakában megpillantja az egyik – időközben eltemetett – gyermek vigyorgó arcát. Mark már-már enged a kísértet bűverejének, de azután egy keresztet tart feléje, aminek láttán a jelenés agonizálni kezd, és füstté válik. Ben, Mark és még néhány, mindenre elszánt helybéli megindítja élethalál-harcát a Marsten-ház titokzatos lakói ellen…

Harold Pinter - The ​Birthday Party
Stanley ​Webber is visited in his boarding house by strangers, Goldberg and McCann. An innocent-seeming birthday party for Stanley turns into a nightmare. The Birthday Party was first performed in 1958 and is now a modern classic, produced and studied throughout the world.

867792_5
Rakott ​ételek Ismeretlen szerző
11

Ismeretlen szerző - Rakott ​ételek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Michael Crichton - Élesben
Egy ​fiatal lány belehal a szakszerűtlenül végzett abortuszba. A gyanú azonnal arra az orvosra terelődik, akiről köztudott, hogy titokban vállal magzatelhajtást. Boston katolikus hagyományai és szigorú törvényei látszanak győzedelmeskedni, mikor a törvényszegő orvos rács mögé kerül. De a lesittelt orvos jó barátjának, dr. Berrynek néhány dolog szemet szúr. Neki már az is hihetetlen, hogy egy kiváló tehetségű kolléga ekkorát hibázzon. Furcsállja azt is, hogy valójában – nincs bizonyíték. Dr. Berry versenyt fut az idővel, midőn magánnyomozásba kezd: tulajdonképpen ki végezte el a tiltott műtétet? S véletlen-e, hogy a tragédia éppen az egyik legtekintélyesebb bostoni orvos lányával, Karen Randall-lel történt? A szerző eddigi műveinek mindegyike átütő siker lett: Vészhelyzet című regénye a nálunk most újra látható tévésorozatban, az Őslénypark filmen és regényben, a Szörnyek szigete filmen és regényben.

Michael Moore - Stupid ​White Men
Remember ​when everything was looking up? When the government was running at a surplus, pollution was disappearing, peace was breaking out in the Middle East and Northern Ireland, and the Bridge to the 21st century was strung with high–speed Internet cable and paved with 401K gold? Well, so much for the future. Michael Moore, the award–winning provocateur behind Roger & Me and the bestseller Downsize This!, now returns to size up the new century – and that big, ugly special–interest group that's laying waste to the world as we know it: stupid white men. Whether he's calling for United Nations action to overthrow the Bush Family Junta, calling on African–Americans to place 'whites only' signs over the entrances of unfriendly businesses, or praying that Jesse Helms will get kissed by a man, Stupid White Men is Mike's Manifesto on Malfeasance and Mediocrity. So if you're feeling the same way and you're wondering what's going to give out first – the economy, Dick Cheney's pacemaker, or your new VW Beetle – here's the book for you.

Jim Thompson - Svindlerek
Roy ​Dillon látszólag kisstílű, de nagyon sikeres svindler. Az anyja, Lilly Dillon a maffiának dolgozik. A szeretője, Moira Langtry a testét gond nélkül bocsátja áruba. Ők hárman olyan háromszöget alkotnak, ahol nem a szerelem (vagy a szeretet) a közös nevező, hanem a kapzsiság, a mohóság és a perverz vágyak. Jim Thompson klasszikus regénye szolgált alapul Stephen Frears 1990-ben készült Svindlerek című filmjéhez, amelynek forgatókönyvét Donald E. Westlake írta. „Ha valaki a pokolba akar kirándulni, olvasson Jim Thompsont.” The New Republic


Sikeres happolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt happolásai, amelyeket átvett. Reméljük rerukkolja azokat, amiket elolvasott. :)

Gabriella Eld - Játékok ​unatkozó felnőtteknek
Cadie ​Gerwulfé az egyik legveszélyesebb adottság a világon. Ám addig, amíg viseli a kesztyűt, nincs mitől félni. Amikor Herr Wulf megkéri Alaskát és Igort, hogy vigyázzanak egy napig különc unokagyerekére, a fiúk ijedtség nélkül mondanak igent. Elvégre mi baj lehet egy dacos tizenhat évessel? Ám a dolgok gyorsan visszájukra fordulnak, amikor kiderül, hogy Cadie-nek esze ágában sincs együttműködni a két idegennel, akiknek a nyakába sózták. Alaska és Igor számára megelevenedett rémálom kezdődik, halálból visszatért szeretteikkel, hús-vér tükörképekkel és démoni bestiákkal, amikor védencük lehúzza a kesztyűjét, és olajra lép. Csak egy dolgot tudnak biztosan: Cadie nem juthat ki az Impériumba, mert akkor mindennek vége. De ezt megakadályozni egy megelevenedett rémálomban, ahol mindenki ellened játszik, nem a legkönnyebb feladat.

Gabriella Eld - Talpig ​feketében
Az ​Impérium legfőbb alapszabálya: az Adottsághasználókat el kell távolítani a társadalomból. Amikor Igor Blankenschwiftet a katonai rendőrök elkapják az utcán, bilincsbe verik és megkínozzák, tudja, hogy óriási bajban van. Akár a rábízott, titkos küldemény, akár az addig sikeresen rejtegetett adottsága az ok, menekülnie kell, erre pedig az egyetlen esélye egy öngyilkos akció. Alaska Jones tizennégy napja ki sem lépett a lakásából, amikor egy feketébe öltözött idegen beesik az ablakán. Egyvalamit biztosan tud: ha a katonai rendőrség utoléri, Igor halott ember lesz, és őt is gondolkodás nélkül magával rántja. Mindezek tetejébe érkezik a fenyegetés, amely rengeteg ember pusztulását ígéri, és veszélyesebb, mint ahogy azt a két Adottsághasználó fiú a legmerészebb álmaiban gondolta volna…


Saját könyvtárban

Ezek a felhasználók jelezték, hogy megvan nekik a könyv.

Gabriella Eld - Játékok ​unatkozó felnőtteknek
Cadie ​Gerwulfé az egyik legveszélyesebb adottság a világon. Ám addig, amíg viseli a kesztyűt, nincs mitől félni. Amikor Herr Wulf megkéri Alaskát és Igort, hogy vigyázzanak egy napig különc unokagyerekére, a fiúk ijedtség nélkül mondanak igent. Elvégre mi baj lehet egy dacos tizenhat évessel? Ám a dolgok gyorsan visszájukra fordulnak, amikor kiderül, hogy Cadie-nek esze ágában sincs együttműködni a két idegennel, akiknek a nyakába sózták. Alaska és Igor számára megelevenedett rémálom kezdődik, halálból visszatért szeretteikkel, hús-vér tükörképekkel és démoni bestiákkal, amikor védencük lehúzza a kesztyűjét, és olajra lép. Csak egy dolgot tudnak biztosan: Cadie nem juthat ki az Impériumba, mert akkor mindennek vége. De ezt megakadályozni egy megelevenedett rémálomban, ahol mindenki ellened játszik, nem a legkönnyebb feladat.

Gabriella Eld - Talpig ​feketében
Az ​Impérium legfőbb alapszabálya: az Adottsághasználókat el kell távolítani a társadalomból. Amikor Igor Blankenschwiftet a katonai rendőrök elkapják az utcán, bilincsbe verik és megkínozzák, tudja, hogy óriási bajban van. Akár a rábízott, titkos küldemény, akár az addig sikeresen rejtegetett adottsága az ok, menekülnie kell, erre pedig az egyetlen esélye egy öngyilkos akció. Alaska Jones tizennégy napja ki sem lépett a lakásából, amikor egy feketébe öltözött idegen beesik az ablakán. Egyvalamit biztosan tud: ha a katonai rendőrség utoléri, Igor halott ember lesz, és őt is gondolkodás nélkül magával rántja. Mindezek tetejébe érkezik a fenyegetés, amely rengeteg ember pusztulását ígéri, és veszélyesebb, mint ahogy azt a két Adottsághasználó fiú a legmerészebb álmaiban gondolta volna…


Olvasta

Ez a kollekció nem tartalmaz egyetlen könyvet sem: Olvasmányok

Kollekciók