Ajax-loader

Tóth Dorottya

Rate_positive 5 Rate_neutral 0 Rate_negative 0

11 napja velünk van ma itt járt

Badge-jomunkas

Sikeres passzolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt rukkolásai, amelyek passzal végződtek.


Jörg Hagemann - szerelem.com
Julian ​ablaka egy gyönyörű lány szobájának ablakára néz... Hogyan lehetne kapcsolatba lépni vele...? Kifigyeli: Lisának modemes számítógépe van, s titkos "Juli"-ként őrült e-mail-dumát indít el, amelyben az egyik nem tudja, kivel levelezik, a másik nem tudja, mihez is kezd majd, ha véletlenül SZEMÉLYESEN összefut Vele a suliban...

Susanne Keller - Szerelem ​és más félreértések
Alex ​a vonaton megismerkedik egy helyes sráccal, Silvannel. Csak ne szállna le olyan hamar! A lány élete amúgy épp ekkortájt jut holtpontra: a szülei Chilébe utaznak, mert a faterja ott kapott állást, a barátnője meg elköltözött... Alexet és Silvant később újra összehozza a véletten, a srác ugyanis Alex unokatestvérének a bandájában játszik. A kérdés már csak az, hogy ki az az "Aline", akiről mindenki beszél? Alexnak nincs kedve ezen filózni. Főleg, mióta azt a fantasztikus nyári délutánt együtt töltötte Sitvannel a tónál...

Vinkó József - Az ​ember harmadik bőre
A ​kötet minden egyes darabja önmagában is élvezetes olvasmány, ám a 17 riport együttese ennél többet is ad: bepillantást enged a XX. század végének gondolkodásmódját és kultúráját meghatározó író-, és művészegyéniségek alkotáslélektani problémáiba éppúgy, mint magánéletébe, s akaratlanul is tükrözi a századvég szellemi erjedését.

Ismeretlen szerző - Walt ​Disney - Arielle és Ficánka kincset keres
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ursula K. Le Guin - A ​Szigetvilág varázslója
Óceánföld ​és Gont sziget helyét hiába is keresnénk a megsárgult középkori pergameneken, hiszen egyike azoknak a csodálatos és tűnékeny képzeletbeli tájaknak, melyek csak az írók és az újraálmodott középkori mítoszok képzeletvilágában léteznek. Le Guin talányos történetének középpontjában egy falusi bronzkovács fiának a sorsa áll, akit barátai csak Hókának becéznek, s akinek korán felfedezik mágikus képességeit, de ő nyers és pallérozatlan, titokzatos erejét már nem csupán gyerekes játékokra szeretné felhasználni. Így kerül az egyszerű halandók által megközelíthetetlen kútfői mágusiskolába, ahol viszont éppen alacsony származása miatt számos megaláztatást kell elszenvednie a könnyedén sziporkázó, látványos varázsmutatványokra képes főúri csemetékkel szemben. Hogy tehetségét és erejét bizonyítsa, vakmerő bátorsággal egy olyan varázslatba kezd, mely a fiatal nővérek számára szigorúan tiltott. A fiú, akit később Karvaly néven ismer meg az egész Szigetvilág, megidézi az árnyat, mely ettől a pillanattól elszabadul, és nincs az a varázsló, aki meg merne vele küzdeni. Karvalyt egész ifjú életén át üldözi ez az arcát soha fel nem fedő lény, s később súlyos árat kell fizetnie azért, hogy megtudja, ki is ez a félelmetes erő.

Grandpierre K. Endre - Aranykincsek ​hulltak a Hargitára
Ez ​a könyv egy új sorozat, a Magyar titkok első kötete. Őseredetünkről mond merőben új dolgokat. Meghökkentőket is legtöbbünknek, hiszen az elmúlt évtizedekben mást tanultunk-tanítottak az iskolában. Nem ábrándos elképzelésről van szó, hanem az írott források és a történelmi tények elemzéséről és egybevetéséről - több évtizedes kutatómunka alapján. A Magyar titkok következő kötete Mátyás király titokzatos haláláról szól, egészen új megvilágításban láttatva az egykori dolgokat; ugyancsak megalapozott vizsgálódásokra építve.

Kollekciók