Ajax-loader

Rusó Viki

Rate_positive 0 Rate_neutral 0 Rate_negative 0

325 napja velünk van 289 napja láttuk utoljára

Kívánságlista és stoppolások

Rusó Viki még nem jelölt be egyetlen példányt sem, hogy elolvasná azt.


Elérhető példányok

A felhasználónak nincsenek elérhető könyvei jelenleg.


Sikeres passzolások

A felhasználónak még nincs egyetlen lezárult rukkolása sem.


Sikeres happolások

A felhasználónak még nincs egyetlen lezárult happolása sem.


Saját könyvtárban

Ezek a felhasználók jelezték, hogy megvan nekik a könyv.

Maggi McCormick Gordon - A ​házi szabás-varrás könyve
A ​házi szabás-varrás tudnivalói lépésről lépésre, 600 színes fényképen Könnyen követhető útmutatók tanítanak meg a ruhakészítés és a háztartásban előforduló varrómunkák legszükségesebb fogásaira Ami a kezdéshez kell Eszközök-Felszerelések-Kelmék-Kiegészítők A varrás alapjai Szabásminták-Anyagismeret-A varrógép ismerete-Öltések-Varratok-Ferde illesztés-Összehúzások és hajtások-Szegőpántok Ruhakészítés Szűkítők és berakások-Alátétek-Ruhaujjak-Kézelők és hasítékok-Gallérok-Derékpántok-Felhajtások-Zsebek-Cipzárak-Gombok és gomblyukak-Bélések-Átalakítások Lakberendezési kellékek Lepedők és ágytakarók-Párnák és párnahuzatok-Paplanok és paplanhuzatok-Steppelés-Függönyök és sötétítők

E. Richard Churchill - Louis V. Loesching - Muriel Mandell - 365 ​egyszerű tudományos kísérlet
A ​kötet az év minden napjára kínál a gyerekeknek egy-egy vidám, mégis tanulságos kísérletet, melyek révén elsajátíthatók a természettudományos alapismeretek.

Michele Angelico - Ókori ​civilizációk
Amikor ​az ősemberek közösségekbe tömörültek, megszülettek az első civilizációk. Az őskori emberek számára könnyebb volt a földművelés, az állattartás, illetve a védekezés is, miután csoportokat alkottak. Az ókorban Kína, Európa, vagy a Közel-Kelet területén egyaránt kialakultak fejlett civilizációk, amelyek nagy különbségeket mutattak. Ezek a civilizációk eltűntek a történelem forgatagában, de örökségük velünk maradt -mindannyian a leszármazottaik vagyunk. Gyönyörű rajzok és tanulságos szövegek segítenek felfedezni a sumér és akkád civilizációt, a babiloniak hatalmának kiterjedését, az első kínai dinasztiák születését, a fáraók ókori királyságát, az olmék kultúrát vagy a nagy perzsa birodalom megalapítását... A könyv elbűvölő történelmi utazást kínál a 8 évesnél idősebb olvasók számára az ókori civilizációk világában.


Olvasta

Ez a kollekció nem tartalmaz egyetlen könyvet sem: Olvasmányok

Kollekciók