Ajax-loader

Gabriella

Rate_positive 0 Rate_neutral 0 Rate_negative 0

654 napja velünk van 1 napja láttuk utoljára

Kívánságlista és stoppolások

Gabriella még nem jelölt be egyetlen példányt sem, hogy elolvasná azt.


Elérhető példányok

A felhasználónak nincsenek elérhető könyvei jelenleg.


Sikeres passzolások

A felhasználónak még nincs egyetlen lezárult rukkolása sem.


Sikeres happolások

A felhasználónak még nincs egyetlen lezárult happolása sem.


Saját könyvtárban

Ezek a felhasználók jelezték, hogy megvan nekik a könyv.

összes (8)

Gilbert Delahaye - Márti ​a cirkuszban
Milyen ​más ez az éjszaka! Olyan különösen ragyognak a csillagok, olyan édesen alszanak a virágok, a fák. Márti szobájában a helyén pihen minden játék. A baba, a plüssmackó és a nyuszi még csak ásítoznak, Mártit viszont csodálatos álom kerítette hatalmába. Azt álmodja, hogy egy vándorcirkusszal járja a vidéket - bohócok, lovak, elefántok és akrobaták társaságában.

Stieg Larsson - A ​tetovált lány
Egy ​idős svéd milliárdos, Henrik Vanger negyven évvel ezelőtt elveszítette unokahúgát, akit gyermekeként szeretett. Nem tudja túltenni magát a fájdalmán, mert valaki azóta is, évről évre – mintha az őrületbe akarná kergetni –, minden születésnapján emlékezteti őt arra a tragikus napra. A nyomozás régóta eredménytelen, ezért a férfi felfogad egy vesztes sajtóper után állás nélkül maradt, rámenős újságírót, Mikael Blomkvistet, hogy próbálja meg kideríteni az igazságot, hiszen sokan élnek még a rokonságból, akik ott voltak aznap amikor Harriet eltűnt. Az öregúr meg van róla győződve, hogy a lányt meggyilkolták, és az elkövető egy családtag… Ezzel egy időben Vanger megbízásából egy neves magánnyomozó-iroda munkatársnője, a kivételes tehetségű hacker, Lisbeth Salander alaposan átvilágítja az újságírót. Mikael döbbenten értesül róla, hogy a lány még a legintimebb magánügyeiről is tud. Ám amikor úgy alakul, hogy közösen folytatják a nyomozást a régi rejtély után, igen hasznosnak bizonyul, hogy Lisbeth előtt senkinek a titkai nem maradhatnak rejtve. Stieg Larsson Millennium-sorozata, amelynek első kötetét tartja kezében az olvasó, minden idők egyik legnagyobb krimiszenzációja, világszerte milliók olvassák, és a belőle készült mozifilmek is hatalmas sikert arattak.

Misur Tamás - Juventus
A ​Juventus története elválaszthatatlan az olasz labdarúgás történetétől, a Juventus sikerei egybeforrtak az olasz futball diadalaival. A torinói sztárcsapat nyerte Itáliában a legtöbb bajnoki címet ( lapzártáig 27-et), a legtöbb Olasz Kupát ( lapzártáig 9-et, holtversenyben a Romával), és ez az egyetlen itáliai gárda, amely mindhárom európai kupában diadalmaskodott, miközben világbajnokok tucatját adta az olasz és a francia válogatottnak. 2009 októberében megjelenő könyvünkből többek között kiderül, hogy kik és miért alapították a Juventust, hogy mennyi mindent köszönhetnek Torinóban a magyar játékosoknak és edzőknek.

Nicholas Faith - Black ​Box
Nicholas ​Faith a brit Channel Four tévétársaság nagysikerű Black Box című filmsorozatának sugárzása után írta meg könyvét. Faith felkapott újságíró; bestsellerek szerzője, nagy példányszámban adták ki a konyak történetéről vagy a svájci bankok világáról írt tényregényeit is. Londonban él; a The Sunday Times ipari témákkal foglalkozó szerkesztője és a The Economist társszerkesztője. A kötet szakszerű fordítását Fazekas Andrásnak köszönhetjük, aki a magyar légiforgalmi irányítás munkatársa, és nemcsak műszaki szakfordítóként jegyzi a könyvet, hanem számos, a hazai olvasók számára hasznos információt jelentő lábjegyzettel látta el azt, és részletes függeléket állított össze a repülőgép-szerencsétlenségekről. A repülés a közlekedés figyelemreméltóan biztonságos módja. Faith a repülési baleseti kivizsgálók nyomába szegődött, hogy megfigyelje, amikor mégis valamilyen tragédia zajlik le a levegőben, utána hogyan szedegetik össze a bizonyítékokat itt a földön, majd ezek alapján hogyan igyekeznek rekonstruálni a légi szerencsétlenséget. A szerző négy fő okot tipizál, mikor sorra veszi, mi vezethet légi katasztrófához: a repülőgép meghibásodása, a kedvezőtlen időjárás, a nem megfelelő karbantartás és a pilóták hibája. A tragédiák elemzéséhez sajnos "gyakorlati példákat" is társít a szerző, hiszen a kötet az elmúlt fél évszázad legnagyobb visszhangot keltő repülőgép-szerencsétlenségeinek titkairól lebbenti föl a fátylat.

R. C. Smith - A ​harcosok
A ​nem is olyan távoli jövőben játszódó történetek klónozott emberekről, szuperrendőrökről és… szuperbanditákról szólnak. Ők mindnyájan halhatatlanok. Vagy mégsem..?

Stefan Brijs - Angyalgyár
Victor ​Hoppé, a különc viselkedésű, visszahúzódó genetikus egy komor, őszi napon váratlanul érkezik meg szülőfalujába, a belga-holland-német határnál fekvő Wolfheimbe. Nem egyedül jött; magával hozta csecsemőkorú hármasikreit is, akiket féltő gonddal óv a kíváncsi tekintetektől. A falucska lakói nem tudják az orvosról, hogy komoly kutatói életút áll mögötte, gyermekkoráról azonban annál több híresztelés kering falu-szerte. Wolfheim pletykás és igen babonás lakói azt beszélik, hogy a kis Victort születésekor megszállta a Gonosz, ezért anyja ellökte magától, és egynapos korától apácák nevelésére bízta. A pletykák azonban elcsitulnak, amikor Hoppé meggyógyítja a falu papját, s a falubeliek a titokzatos férfiban lassanként inkább csak a szenvedő apát látják: Hoppé doktor egymásra a megtévesztésig hasonlító ikrei ugyanis igencsak rossz bőrben vannak. Nem is csoda, hogy az orvos megszállottan fényképezi őket és dokumentálja fejlődésük minden állomását. Egyedül a nevelő fog gyanút, hogy a „kisangyalkák" körül valami nem stimmel, ám az asszonyt hamarosan rejtélyes baleset éri, s a szörnyű halálesettel tragikus események sora veszi kezdetét. Wolfheim polgárai nem is sejtik, hogy a tragédiák mögött Hoppé doktor és Isten párharca zajlik a tökéletes emberért...

Meir Schneider - Maureen Larkin - Dror Schneider - Az ​öngyógyítás kézikönyve
"Az ​öngyógyítás megköveteli azt az elhatározást, hogy alaposan magunkba nézzünk és megtegyünk mindent saját érdekünkben" - vallja a szerző. Azt tanítja, hogy a gyógyuláshoz elsősorban belső erő kell: hit, konok elszántság, idő, türelem és alázat. Más hozzáállás. Akinek sikerül, annak átértékelődik a világ. Hosszú és gyötrelmes út vezet idáig, de a fejlődés végtelen, melynek egyedül csak magunk szabhatunk határt. Meir Schneider, aki vakon született és 67 %-os látásteljesítményre tett szert az öngyógyítás útján, ma autót vezet. Különösen a gyógyíthatatlannak minősített izom-és idegsorvadásos betegségek javítása és a maradéklátás fejlesztése lévén ért el figyelemreméltó eredményeket, nemcsak az USA-ban, hanem egyebek között hazánkban is. A gyakorlatokat szemléletesen illusztráló kézikönyv magas szintű anatómiai igényességgel, holisztikus egységben tekinti át a testet, az egyes betegségek összefüggéseit és gyógyítását. Az öngyógyítás kézikönyve a szakemberek számára tankönyv, az érintetteknek hasznos gyakorlati útmutató. Használatukkal bizton számíthatunk javulásra a légzőszervi, szív- és keringési, izületi, gerinc, idegrendszeri megbetegedések, izom- és idegi eredetű sorvadás, bénulás, szklerózis multiplex, csontritkulás, testtartási rendellenességek, emésztőszervi és anyagcsere zavarok, pszichés és szembetegségek esetén... Magyar tanítványai öt éve osztoznak a sikerekben a Schneider-módszer alkalmazásával. A "Gyógyulj, hogy gyógyíthass!" című könyve után ez a remekmű valóban vérbeli alternatív enciklopédia.

Laura Marshall - Ismerősnek ​jelölt
Kívántad ​már, hogy bárcsak megváltoztathatnád a múltad? Maria ismerősnek jelölt a Facebookon. Csakhogy Maria több mint huszonöt éve halott. Vagy mégsem? Louise a negyvenes éveiben járó elvált anya, egyedül neveli négyéves fiát, és belsőépítészként a saját vállalkozását vezeti. Az egyedülálló szülők elfoglalt, küzdelmes életét éli. Egy napon szívdermesztő e-mailt kap. Maria, a volt osztálytársa ismerősnek jelölte a Facebookon. Csakhogy Maria több mint huszonöt éve halott. Vagy mégsem? Az 1989-es végzős középiskolás évfolyam osztálytalálkozóra készül, így Louise felveszi a kapcsolatot a volt osztálytársaival, hogy kiderítse, őket is bejelölte-e Maria... A múlt hirtelen nagyon is valóságossá válik, újra felszínre kerülnek a régi titkok, hazugságok, féltékenységek és elfeledett sérelmek. De vajon megjelenik-e Maria az osztálytalálkozón? Megoldódik-e a több évtizedes rejtély? Lélegzetelállító és felejthetetlen pszichothriller. Fantasztikus. A műfaj rajongói megőrülnek érte. Az Ismerősnek jelölt Laura Marshall első regénye. Világszerte több mint 500.000 példányban kelt el! "Fantasztikus pszichothriller váratlan fordulatokkal és a mindennapi életből vett élethelyzetekkel." (Amazon Reviewer)


Olvasta

Ez a kollekció nem tartalmaz egyetlen könyvet sem: Olvasmányok

Kollekciók