Ajax-loader

Matluka-Liktor Erzsébet

Rate_positive 2 Rate_neutral 0 Rate_negative 0

15 napja velünk van 8 napja láttuk utoljára

Kívánságlista és stoppolások

Ezeket a könyveket szeretné a felhasználó elolvasni.

Willem Poppeliers - Martin Broesterhuizen - Szerelem ​és szexualitás a kapcsolatok és generációk tükrében
Szexuális ​ingerekkel túlterhelt mindennapjainkban egyre nagyobb a káosz a szexualitás természetével és életünkben betöltött szerepével kapcsolatban. Ennek hatását látjuk a szexuális megnyilatkozásokban - vagy éppen elfojtásokban - az egyén, a párkapcsolatok, a család, és a társadalom szintjén is. Szerencsére ma már létezik olyan eszköz, amellyel rendet teremthetünk a káoszban. Willem Poppeliers, holland pszichológus freudi alapokon, ám azt más pszichológiai és terápiás irányzatok ismereteivel integrálva, megalkotta az emberi szexualitásnak születéstől halálig tartó fejlődési modelljét, valamint kidolgozta a Sexual Grounding Terápia rendszerét. Ebben a rendszerben a szexuális, illetve intimitást érintő problémák érthetővé és kezelhetővé válnak. A Sexual Grounding Terápiával lehetőséget kapunk rá, hogy visszanyerjük eredeti, egészséges szexualitásunkat, aminek eredményeként képesek leszünk egy elkötelezett kapcsolatban emberileg - így szexuálisan is - kiteljesedni, és ezt a tudást a felnövekvő generációknak stabil családokban átadni. „A Sexual Grounding Terápia célja, hogy szexualitásunkat annak teljes egészben, a ma tapasztalható túlhajszolt hedonizmus és torzulások nélkül éljük meg, és hogy ennek jogát önmagunk és az elkövetkező generációk számára megtartsuk. ” (Willem Poppeliers)


Elérhető példányok

Ezek a felhasználó ebben a pillanatban is elérhető könyvei. Ha egy könyvből többet tett fel, akkor az többször szerepel a listában.

Erich Kästner - Május ​35.
Május ​35-én az ember mindenre el lehet készülve. Így aztán semmi csodálatos sincs abban, hogy Ringelhuth gyógyszerészt és unokaöccsét, Konrádot az utcán megszólítja egy fekete ló, felmegy a lakásukra kockacukrot enni, majd az egész társaság bebújik az előszobaszekrénybe, és néhány óra múlva a Csendes-óceán szigetvilágába érkezik. Közben megtekintik Eldorádót, eljutnak a fordított világba, ahol a szülők járnak iskolába, s a gyerekek oktatják őket. A Csendes-óceánnál egy valódi törzsfőnök és egy pepita bőrű kislány látja vendégül őket. Sok-sok érdekes, mulattató kaland után hazatérnek, s nagyon csodálkoznak, hogy Konrád szülei nem hiszik el kalandjaikat. Persze, ők nem vették észre, hogy mindez május 35-én történt...


Sikeres passzolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt rukkolásai, amelyek passzal végződtek.

Megan Rix - Echo, ​gyere haza!
"Bárcsak ​lenne egy kutyám! Nem számít, hogy kicsi vagy nagy, lehet bármilyen színű vagy fajtájú, vagy akár keverék is. De legjobban egy hangjelző kutyát szeretnék." A 11 éves Jake új iskolába kerül, de nem szeret oda járni. Senki sem érti meg, milyen nehéz barátokat szereznie. Aztán találkozik Echóval, a kóbor kutyussal, akiből később hangjelzőt kutyát képeznek. Echóval az oldalán, Jake-nak megnő az önbizalma. De aztán valami szörnyűség történik, Jake és Echo elszakadnak egymástól. A bátor kiskutya vakmerő és veszélyes kalandok egész sorát éli át, miközben a hazafelé vezető utat keresi. Vajon sikerül Echónak visszatalálni Jake-hez? Megan Rix legújabb regényében ismét egy kisfiú és egy kutya életre szóló barátságáról olvashatunk.

John Tyerman Williams - Micimackó ​varázskönyve
John ​Tyerman Williams ebben az elmés és olvasmányos tanulmányban elvezet minket a 20. század egyik legjelentősebb alakjával, Micimackóval kapcsolatos titkok és rejtélyek forrásához, fellebbenti a fátylat arról, hogy milyen komoly kapcsolat van mackónk és az ősi misztériumok világa, a már-már elfeledett bölcsességek között. Asztrológia, alkímia, Tarot, Kabbala, az Arthur királyról szóló legendák, a druidák és a hermetikus filozófusok bölcsessége - ezek mind összefüggésbe hozhatók a Nagy Medvével, akiről lassanként kiderül, hogy korántsem az a Csekély Értelmű Mackó, akinek oly sokan hiszik, hanem Mágus, akinek az a szerepe, hogy átvezesse az emberiséget a 21. századba.


Sikeres happolások

A felhasználónak még nincs egyetlen lezárult happolása sem.


Saját könyvtárban

Ez a kollekció nem tartalmaz egyetlen könyvet sem: Saját könyvtár


Olvasta

Ez a kollekció nem tartalmaz egyetlen könyvet sem: Olvasmányok

Kollekciók