Ajax-loader

Betti

Rate_positive 0 Rate_neutral 1 Rate_negative 1

3222 napja velünk van 2369 napja láttuk utoljára 2330 napja hibernálva van

Santa_300 Meetoff_300 Badge-orjongo Badge-jobbmunkas Badge-jomunkas Badge-early_bird Badge-onkentes Badge-aktivista Badge-hardrukkcafe_100 Badge-hardrukkcafe_20

Kívánságlista és stoppolások

Ezeket a könyveket szeretné a felhasználó elolvasni.

összes (363)

Andreas Moritz - A ​csodálatos máj- és epehólyagtisztítás
Adrenas ​Moritz bestsellerének ebben az átdolgozott verziójában a betegségek gyakori mégis kevéssé ismert okára mutat rá: az epekövekre, melyek elzárják a májat. Évente 20 millió amerikai szenved epefelfúvódásban. Az esetek többségében a kezelés abból áll, hogy egyszerűen eltávolítják az epehólyagjukat. Ennek költsége évente 5 milliárd US dollár. Mégis, ez a tünetekre irányuló kezelési mód nem szünteti meg a betegségek okát. Sok esetben még akutabb panaszokhoz vezet. A fejlett ipari országok felnőtt lakosságának jó része és mindenekelőtt azok, akik krónikus betegségekben szenvednek: szívbetegségekben, arthritisben, diabetesben, rákban, vagy szklerózis multiplex-ben, epekövek százait, ha nem ezreit hordozzák a májukban (túlnyomórészt a megkeményedett epéből kialakult kövecskéket), melyek elzárják a májból kivezető epecsatornákat. Ez a könyv hozzásegít a májban és az epehólyagban lévő epekövek kialakulásának mély megértéséhez és rámutat arra, hogy miért okai ezek a kövek világunk legelterjedtebb betegségeinek. Megadja az olvasó számára azt a szükséges tudást, hogy felismerje az epekövek létezését és a tőlük való fájdalommentes megszabadulás módját, otthoni körülmények között. Könnyen követhető útmutatást kaphatunk arról is, hogyan kerülhető el az új kövek képződése. A csodálatos máj- és epehólyag tisztítás hatékonyságát és erejét széles körben elért nagy sikerei igazolják. A májtisztítás emberek ezreinek hozott jobb egészséget és vitalitást.

Jason Fry - Star ​Wars: A klónok háborúja - Rajongói kézikönyv
"A ​háborútól megosztott galaxisban……a békés világoknak választaniuk kell, ki mellé állnak…… vagy megszállás vár rájuk." A könyvben több száz lenyűgöző filmbeli jelenet és részletes ismertető található A klónok háborúja című filmből.

Nagy Éva - Kuka, ​a buzgó kukásautó
Kedves ​kis mesekönyv színes rajzokkal illusztrálva kisgyermekek számára.

Luis Vélez de Guevara - A ​sánta ördög
Don ​Cleofás, a szerelmi légyotton rajtakapott deák, háztetőkön át menekül hölgye bosszút lihegő rokonai elől, s a madridi éj leple alatt hamarjában egy padlásszobában húzza meg magát. Körös-körül mindenütt lombikok, tégelyek, tudományos műszerek. Egyszer csak fájdalmas sóhajtozás üti meg a fülét. Kiderül, hogy az egyik palackba egy kotnyeles kis ördögöt zárt a szoba tudós gazdája, egy csillagász. Don Cleofás kiszabadítja, és hálából a Sánta Ördög - mert mankón biceg a mulatságos, fürge kis manó - leemeli a házak tetejét, és lehetővé teszi megmentőjének, hogy bepillantson az emberek életébe. Azután egy kalandos andalúziai utazás - és Vélez szellemes, szatirikus kópéregényéből (1641) teljes pompájában és fonákságában tárul föl a XVII. század közepének Spanyolországa.

Jakucs László - Szerelmetes ​barlangjaim
___Jakucs ​Lászlónak, századunk kétségtelenül legeredményesebb barlangkutatójának új könyve olyan izgalmas, mint egy kalandregény. ___A szerző felidézi első találkozásait a barlangokkal, majd a mind nagyobb szabású kutatási vállalkozásait is, amelyek eredményeként csodálatos barlangóriások felfedezőjévé vált. Bekalandozza Európa leggigantikusabb rejtőzködő folyómedrét, a Timavó sötét alvilági kanyonját. Megismertet a kutatásban alkalmazott tudományos elvek fortélyaival és a barlangvilág ékszereivel, a színes cseppkőcsodákkal is. Felfedezőként mutatja be a Sátorkőpusztai-kristálybarlang csillogó termeit. A Bükk hegység mélyében egy titokzatos népi monda nyomán jut el a vesszedelmes mélységekbe, majd a felfedezők szemével mutatja be az Alpok legnagyobb jégbarlangjának titkait. Elkísérhetjük őt a tengerek romantikus kék grottáiba, Capri szigetére és az adriai Bisevóba. Újra átélhetjük az aggteleki Béke-barlang, a bükki Pénzpataki-barlang és az aggteleki Alsó-barlang feltárulásának izgalmas napjait. A könyv minden kontinensek legbonyolultabb föld alatti útvesztőjébe, a 178 km-es ukrajnai Optimista-barlangba is elvezet, ahol a szerző és három tanítványa feltárták és fel is térképezték a varázslatos kristálylabirintus egy új szakaszát, a Szegedi-barlangot.

Joe Weider - A ​testépítés bibliája
Ez ​a vaskos alapmű minden idők legátfogóbb testépítéssel foglalkozó könyve. Anyaga szorosan kapcsolódik a Weider Edzésrendszer elveihez, melyet a sportág modern történetének minden egyes testépítője követett és követ ma is. Rendszeremet a harmincas években alkottam meg, és a mai napig csiszolgatom, és folyamatosan újabb és újabb elvekkel egészítem ki. Biztos vagyok benne, hogy a Weider Szisztéma a XXI. században is fejlődni fog, mivel nagyobb motivációt érzek a sport szolgálata iránt, mint bármikor korábban. Épp ezért, olvasóim bátran támaszkodhatnak a könyvben leírtakra."

Kepes György - A ​látás nyelve
"Kepes ​Györgynek a kiváló magyar származású muvészetteoretikusnak és festőmuvésznek e könyve 1944-ben jelent meg először Chichagoban. Műve ma is a modern vizuális nyelv problémáinak legizgalmasabb és leghasználhatóbb összefoglalását tartalmazó kézikönyv." Bőséges képanyaggal.

Moholy-Nagy László - Az ​anyagtól az építészetig
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kurt Wehlte - A ​festészet nyersanyagai és technikái
Az ​olvasónak bizonyára ismerősen cseng a könyv címe, hiszen a Festészeti technikák 1993-as első megjelenése óta több kiadást ért meg a Balassi Kiadónál. Azonban "a szakkönyvek sorsa, hogy elavuljanak" - írta a könyv szerzője, Wehlte professzor. Nem utolsósorban ezért dolgozta át a kiadó a megújult kiadás számára a könyvet, amely számot ad az utóbbi évtizedekben megjelent nyersanyagokról, és a kor megváltozott festéstechnikai kívánalmainak is megfelel. A pigmentés kötőanyag-kémia területén is külön technológiai részletezést igényelnek az új előrelépések. A bőséges anyag tartalmi és formai feldolgozásával kapcsolatos megfontolások eredményezték a könyv új felosztását. A pigmentek lexikális jegyzékét kibővítettük az első kiadás óta megjelent fontos újdonságokkal. A "festészet bibliájának" új grafikai szerkesztése is azt a célt szolgálja, hogy a régi és az új olvasóknak egyaránt megkönnyítse a fontos információk megtalálását. Az újdonságként a jelen kiadásban szereplő lapszéli margináliák segítenek a gyors áttekintésben, emellett tartalmaznak fogalommagyarázatokat és az olvasást kiegészítő információkat is. Ez az átdolgozott, bővített kiadás továbbra is alapvető, megbízható és immár korszerű ismereteket nyújt a festéstechnológia területén.

Covers_58395
11

Ismeretlen szerző - Díszítőfestés ​világszerte
E ​könyv gazdag tárházát adja azoknak az ötleteknek, amelyekkel a különböző korok és népek emberei bútoraikat és más használati tárgyaikat szebbé tették. Minden fejezet egy-egy népi vagy művészeti hagyományt mutat be, eredetével és hatásával, fejlődésével és különféle mintaváltozataival. Az egyes részekben lépésről lépésre mutatja be, miként dolgozhatunk valamely stílusirányzat szellemét követve. Megtudhatjuk, hogyan építsünk fel egy mintát, hogyan keverjük a színeket, és milyen ecsetvonásokkal dolgozzunk. A példák a kicsitől a nagyig, az egyszerűtől a bonyolultig, kezdőknek és haladóknak sorakoztatják az ötleteket. Aki már fogott ecsetet a kezébe, vagy csak felmerült benne a gondolat, a Díszítőfestés világszerte című könyv lapjain megtalálja az ihlető forrást és a felbecsülhetetlen értékű tanácsokat.

Klösz György - Fényképek ​/ Photographs
Klösz ​Györgyről, elsősorban a Corvina Kiadó gondozásában először 1979-ben megjelent, és azóta több kiadást megért Budapest Anno... című kötet alapján mind a nagyközönség, mind a magyar fotókutatás úgy tudta és tudja, hogy Budapest fényképésze volt. Emellett ismertek voltak vidéki kastélyfelvételei, és a közelmúltban napvilágot látott számos, a millenniumi kiállítás alkalmával készült fényképe is.Mintegy 4000 különböző Klösz-felvételből kellett kiválasztani azt a 188-at, amelyeket ebben a kétnyelvű, angol-magyar, albumban bemutatunk. Érdekes feladat volt. A Klösz-pálya sokoldalúságát jelzik a valamennyi időszakból és valamennyi nagy képsorozatból válogatott képek. Arra törekedtem, hogy a képsorozatok nagyságrendjét is tükrözze a válogatás. Budapestről készült a legtöbb Klösz-felvétel, de ezen belül vannak például a villamosokról készült felvételek is, amelyek egyszerre két témát ölelnek fel. Szerettem volna olyan képeket megmutatni, amelyek bámulatba ejtik az olvasót. Szerettem volna megajándékozni a meglepetésnek és az örömnek azzal az érzésével, amelyet én éreztem, amikor újabb és újabb gyönyörű és sohasem látott Klösz-leletekre bukkantam. Viszonylag kevés portré szerepel a válogatásban. A Klösz-műterem nem volt a legkiválóbb a portrékészítésben, ezért inkább csak jelzésszerűen szerettem volna érzékeltetni, hogy ez volt a 19. századi fényképészeti műtermek napi rutinfeladata. Ezek közül a képek közül vagy a mesterieket válogattam, vagy olyanokat, amelyeken a kor jelentős személyiségeinek némelyike látható. Lugosi Lugo László

Covers_160605
Vas ​megye népművészete Ismeretlen szerző
8

Ismeretlen szerző - Vas ​megye népművészete
Jelen ​kötetünk minden eddiginél kiterjedtebb kutatómunka és gazdagabb anyag feltárása alapján tesz kísérletet Vas megye népművészeti örökségének áttekintésére. A feldolgozó munka néprajzkutatók szerzői alkotóközösségének eredményeként, restaurátorok, illusztrátorok tevékenységének bevonásával, mintegy félezer fényképfelvétel felhasználásával az alábbi tematikus tagolásban kerül bemutatásra: Vas megye; Történelem, táj és ember - Az épített környezet; Település, népi építészet -Az otthon népművészete; Lakáskultúra, bútorművesség - Tárgyak között; A háztartás és a gazdaság eszközei - Népi textília; Szőttesek és hímzések - Népviselet; Hogyan öltözködött a vasi köznép? - Mesterségek dicsérete; Céhek, kézművesség - Népszokások, népi vallásosság - Faragó emberek, pásztorművészet - Vas megye népművészeti öröksége - Irodalomjegyzék


Elérhető példányok

A felhasználónak nincsenek elérhető könyvei jelenleg.


Sikeres passzolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt rukkolásai, amelyek passzal végződtek.

összes (58)

Charlotte Roche - Nedves ​tájak
Kritikusai ​szerint a könyv nem más, mint színtiszta pornográfia, a megbotránkoztató sorok közül azonban egy rémült és magányos fiatal lány segélykiáltása hallatszik, aki szeretetre és megértésre vágyik. Talán ennek is köszönhető, hogy a Nedves tájak közel egy éve vezeti a német sikerlistákat, és csak az első félévben több mint egymillió (!) példányt adtak el belőle! "Nem olyan egyszerű a női nemi szervet tisztán tartani. Rengeteg hibát követhetünk el, ha nem figyelünk oda eléggé. Az hiszed, elegendő, hogy egy kis vízzel és egy falat szappannal megmosod? Vigyázzunk! Túlontúl sűrűn azért ne mossuk! Nehogy már megsemmisítsük a fontos pinaflórát! Nehgy már elveszítsük a szexben annyira kívánatos punciízt és illatot! Ügyeljünk erre! Én már régóta kísérletezem a mosdatlan pinával. Az a célom, hogy enyhén, de azért bódítóan árassza illatát a bugyin keresztül, de még farmeren és a vastag sínadrágon át is. Ha a férfiak nem vennék észre, semmi vész, a tudatuk alá hatol, az ösztöneikbe ivódik. Elvégre állatok vagyunk valamennyien: párosodni akarunk. a hímek leginkább a punciszagú nőstényeket kívánják meg. Könnyű egy kapcsolatot elkezdeni. Csak bele kell szimmantani a levegőbe, és érezni az édes illatot. Hasonló szerepre találták fel a parfümöket. Azt halljuk állandóan, hogy a parfüm erotikus hatással van a másik nem képviselőire. Nem értem, miért nem veti be minden nő a maga egyedi, sajátos illatát. (...) Én a nedveimet úgy használom, mint más ember a parfümöt. Ujjamat a pinámba dugom, és a nedvet rákenem a fülcimpámra, azután eldörzsölöm. Már az üdvözlő puszinál csodát tesz." Charlotte Roche könyve igazi beavatási szertartás. Sokkoló utazás a szexualitás és a testnedvek birodalmába. Vigyázat! Csak 18 éven felülieknek!

Terry Brooks - Hook
Vajon ​méltóak vagyunk-e gyermekeink szeretetére? Vajon jól gazdálkodunk-e azzal a rövidke idővel, amíg fiaink és lányaink számára mi vagyunk a "csoda", a biztonság és bölcsesség, ügyesség és erő jelképe? Vajon őrzünk-e még valamit gyermek-önmagunkból, amikor képzeletünk szárnyán akadálytalanul repülhettük át mese és valóság határvonalát? Ezekkel a kérdésekkel szembesül Peter Banning, az elfoglalt amerikai üzletember, akinek - bár nagyon szereti gyermekeit - soha egy perc ideje nincs rájuk. A kampókezű Hook kapitány el is határozza, hogy megleckézteti őt. Ám ezúttal emberére akad, hisz Peter Banning valójában a legendás Pán Péter, aki soha nem nő fel egészen. Visszanyert varázserejével harcol, hogy elrabolt gyermekei előtt helyreállítsa megingott becsületét.

Benoit Duteurtre - A ​kislány és a cigaretta
"Azt ​figyeli meg és írja le, amit lát. Mintha azt akarná mondani: mitévők legyünk, ha nincs remény megváltoztatnunk ezt a szerethetetlen világot? Ne hagyjuk magunkat becsapni. Lássunk és tudjunk. Tudjunk és lássunk" – nem kisebb pályatárs írta ezeket a sorokat néhány éve a fiatal és egyre népszerűbb Benoît Duteurtre-ról, mint Milan Kundera. Az új, szatirikus Duteurtre-regény mintha nem arról szólna, amit írója lát. Színhelye egy meghatározhatatlan város, amely mintha az Egyesült Államokból és Európából lenne összegyúrva. A legkülönfélébb nevű és származású emberek járnak-kelnek benne (többek között a George Bush sugárúton), akiket a közös fizetőeszközön kívül (eurodollar) két nagy eszme tart össze: a dohányzás gyűlölete és a gyermekek felsőbbrendűségébe vetett hit. Egyik bizarr fordulat a másikat követi, Duteurtre azonban higgadt komolysággal, logikus következetességgel és továbbra is kérlelhetetlen éleslátással viszi végig elképesztő ötleteit. E miatt aztán sikerül is valóban borzongatóvá varázsolnia ezt a nem is annyira utópisztikus társadalmat, amely a gyermeki gügyögést választja filozófiául.

Mark Twain - Ádám ​és Éva naplója
A ​világhírű amerikai író két esszéjét - Ádám naplója, Éva naplója - szerkesztői lelemény társította igen találó módon a kitűnő francia művész, Jean Effel rajzaival. Mindketten sajátos humorral, mély emberséggel ábrázolják az első emberpár ismerkedését egymással, környezetükkel, a világ jelenségeivel. Jean Effel rajzai remekül egészítik ki a szellemes Mar Twain-i szöveget: mondanivalójá kiemelik, humorát felerősítik. A naplóforma különösen alkalmas arra, hogy feltárja a női és férfimentalitás legmélyebb titkait, s a kétféle látásmód különbözőségét finoman ütköztesse.

Janet Ahlberg - Allan Ahlberg - Kis ​kukac könyv
Mindig ​voltak kukacok a Földön, vagy még inkább benne, az idők kezdete óta. Amikor dinoszauruszok trappoltak nagy dérrel-dúrral és ölre mentek egymással, a kukacok nagy bölcsen kitértek az útjukból.

Károlyiné Baka Gyöngyi - Hengerbucska ​és Hátraszaltó
Felnőni, ​felnőtté válni annyi, mint felejteni. Ez az élet rendje. Szomorú rend, de mit tehetnénk? Szerencsére itt van ez a könyv. A Hengerbucska (ami köztudottan bűbáj: bucskázz át a fejeden, és újra kisgyerek leszel), meg a Hátraszaltó (ami szintén bűbáj: elvégezve ismét úgy érted, látod, szagolod a világot, ahogyan jó). Kedves szülők, dobják sarokba a nevelési tanácsadókat, és egyéb, húdekomoly felnőtt vacakságot. Ez a könyv elmondja mindazt, amire szükségük lehet, hogy újra értsék a gyerekeket.

Regős István Attila - Bababóka
Bababóka ​leginkább egy hétköznapi babakocsihoz hasonlít. Négy kereke van, s igazán méltóságteljes jelenség. Ám ha jobban szemügyre vesszük, Bababóka mesebeli lény is, akárcsak két barátja, Takaróka és Borozsda. Nagyon szomorúak, hiszen gazdáik felnőttek, és elfelejtették őket. Vajon megmenekülnek-e Határországból, ahol a felejtés az úr, és vajon maradt-e számukra hely az egykori kisfiú és kislány szívében? Regös István Attila elsőkötetes meseíró könyvéből varázslatos mesevilág bontakozik ki, ahol végül minden jóra fordul és a szeretet diadalmaskodik. A kötetet Szűcs Édua vidám rajzai illusztrálják.

Stefan Zweig - A ​tegnap világa
Számadás ​egy korszakról, mely a benne élő nemzedékre súlyos megpróbáltatásokat mért, de technikai és kulturális csodáival, társadalmi változásaival elkápráztatta szemtanúit. S önvizsgálat is ez a könyv, egy humanista európai polgár önvizsgálata, aki szüntelenül és megbolydult lélekkel keresi a választ arra, hogy miféle erők juttathatták az emberiséget történelmének egyik mélypontjára, s hogy a „világ elborulásában” mekkora volt az írástudók felelőssége, s mit tehettek volna a két világégés ellen. A tegnap világa azonban nemcsak ennyi: korrajz és kultúrtörténet is, minden egyes fejezete önmagában is megálló, remekművű esszé. A pálytársakról és barátokról, a Rilkéről, Hofmannsthalról, Rolland-ról, Verhaerenről írt portrék, a Ferenc József-i „régi szép idők” Bécséről, kultúrájáról vagy a Párizsról és Londonról szóló részek összefüggő, egységes kompozícióvá szerveződnek az írói fegyelem, a szerkeszteni tudás eredményeképpen. A könyv izgalmas olvasmány, a szó legjobb értelmében. Izgalmas, mert aktuális mindaddig, amíg az emberiségnek van mit siratnia, van miért nosztalgiát éreznie, és van miért féltenie a jövőt.


Sikeres happolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt happolásai, amelyeket átvett. Reméljük rerukkolja azokat, amiket elolvasott. :)

összes (79)

Feliksz Lev - Miért ​van levél a fákon?
Az ​egyszerű kérdésre nem is olyan egyszerű a felelet. De azért lehet a bonyolult jelenségeket is könnyed, természetes egyszerűséggel megmagyarázni. Feliksz Lev könyve ezt példázza. A kisgyermek elsődleges rácsodálkozására felel könnyed, természetes egyszerűséggel, és eközben szinte észrevétlenül vonja be a biológiai jelenségek és fogalmak világába. Szó esik a levegő összetételéről, a fotoszintézisről, a levél felépítéséről. Megismertet a levegő és a napfény szerepével a növényvilágban, bemutatja a mikroszkóp használatát. A szórakoztató olvasmány a természet szeretetére és a tudományos összefüggések felismerésére neveli olvasóit.

11
35

Ismeretlen szerző - Walt ​Disney - Susi és Tekergő
A ​színes képekkel gazdagon illusztrált mesekönyv egy úri kutyalány és egy hajléktalan csavargó kutyafiú egymásra találásának történetéről szól.

M. C. Beaton - Agatha ​Raisin és az elültetett kertész
Vakációjáról ​visszatérve Agatha Raisin döbbenten tapasztalja, hogy új jövevény tűnt fel a faluban, egy nő, aki mindjárt be is férkőzött a vonzó agglegény, James Lacey kegyeibe. A szépséges Mary Fortune minden tekintetben különb Agathánál, a kertben pedig egyenesen verhetetlen, és Carsely kertészeti kiállításának közeledtével Agathát ez egyre inkább nyomasztja. Így amikor Maryt holtan, virágcserépbe ültetve találják, Agatha megragadja a lehetőséget, hogy gyökerestül kiássa a falubeliek titkait, és besározza a szerencsétlen áldozatot. Ám Agathának is megvan a maga piszkos kis titka… A skót írónő regénye – mint valamennyi Agatha Raisin könyv – izgalmas krimi, nagyszerű szatíra a londoni és a vidéki életről, remek karakterekkel és pergő, fordulatos cselekménnyel. Az amatőr detektív kiválóan megrajzolt figuráját kritikusok és rajongók egyaránt megszerették; a sorozat már a 21. kötetnél tart.

Barbara Ring - Peik
Hennemann ​Pável Benedikt - ilyen hosszú és komoly neve van annak a szőke, norvég kisfiúnak, akiről ez a könyv szól. Hogy miért nevezik akkor Peiknek? Hát azért, mert Ondursen fuvaros túl cifrának és nehézkesnek találta a Pável Benediktet, és Peiknek szólította kis barátját. Márpedig Ondursen fuvaros Peik legjobb barátja, és amit ő mond vagy tesz, az a legbölcsebb dolog. Ennyire ragaszkodik Peik Ondursenhez. Már-már úgy tűnik, hogy az árvaságra jutott Peik végképp Ondursenhez kerül, amikor levél érkezik Peik ismeretlen nagybácsijától, aki magához akarja venni a fiút. És a hatéves Peik gőzhajóra száll, és elindul Hennemann professzorhoz a messzi Krisztiániába. Vajon megbarátkozik-e a bogaras öregúr nyughatatlan kis unokaöccsével? Vajon pótolni tudja-e Peik számára az elveszített Ondursent Hennemann professzor? Hogyan alakul Peik élete Krisztiániában? Barbara Ring bájos humorú, szívhezszóló gyermekregénye beszámol Peik életének minden öröméről és bánatáról, egészen addig, amíg a kisfiú igaz otthonra nem lel Hennemann professzor házában.

Janikovszky Éva - Már ​óvodás vagyok
"Amikor ​Dani először ment óvodába, nagyon örült annak, hogy már óvodába mehet, csak még annak nem tudott eléggé örülni, hogy ott is kell maradni." Mert így van ez, hogy az ember örül is meg nem is. Akkor is így van, ha az ember történetesen még kicsi. Hiszen nagyszerű dolog az - rang és tisztesség! -, hogy valaki már óvodás! Viszont mégiscsak: nincs ott Anyu, csak az óvó néni, idegen a hely, idegenek a gyerekek, és nem lehet hazaszaladni. Hát így kezdődik. De szerencsére felülkerekedik a kiscsoportosban is az "óvodásöntudat" - és ezzel elkezdődik az óvodai élet, a maga mindennapi kis történéseivel, örömeivel és szorongásaival. Janikovszky Éva vidám, okos, nagy gyermekismeretre valló könyvét - amely számos külföldi kiadást is megért - Réber László derűs, színes illusztrációi egészítik ki.

Covers_213954
1

Ismeretlen szerző - A ​varázskucsma és más mesék
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Duncan Shelley - Az ​igazság napja
Az ​emberi elme a legfőbb, mi több, az egyedüli háborús hadszíntér. Minden háború elsődlegesen szellemi síkon zajlik, és a fizikai erőszaknak csak látszólag a test a célpontja. Az ön józan esze, az intelligenciája, a tehetsége és a jövője ellen folyik a harc. Ebben a háborúban a puskagolyó a hazugság, a páncél a titok, és az orgyilkos a szaktekintély, aki a „mindent jobban tud, mint ön”. Az elnyomás forrása egy titkos társaság, amelyről a szakirodalom sehol sem tesz említést. Julius Andan 25 éven át hűen szolgálta ezt a társaságot, majd a fennálló rendszer első árulója lett. Vallomása, A világ a színfalak mögött, eszközöket ad önnek, amikkel védekezni és győzni tud ebben a háborúban, amelytől a Föld minden lakója szenved. Milyen témákat vet fel Julius Andan? A civilizáció születése, a hatalom, a vallás, a tudomány, az oktatás, a gazdaság, az orvostudomány stb. Nos, tegyük fel magunknak a kérdést: Ezek mennyiben érintenek engem?

Steve Jackson - Ian Livingstone - Titán
Eleddig ​harcoltál a pokol innenső küszöbén, most gyere és ismerd meg e világ eddig kimaradt részeit! Minden kalandvágyó kötelező könyve! A Titánban megtalálsz mindent, amit valaha is tudni szerettél volna, mindent a világ viharos történelméről, a teremtéstől a korai civilzációkig, a Varázslók pusztító Háborúján keresztül a jelen rombolásáig és anarchiájáig, ahol a Jó és a Rossz közti egyensúly bármely pillanatban felborulhat... * Részletes leírások és térképek a Titán három fő kontinenséről: Allansiáról, Kakhabadról és Khulról. * Az összes isten, félisten és démon! * A Jó és a Rossz haderői és fajai * A Vízalatti Királyságok * Titán naptár * Lebilincselő háttéranyagok a mindennapi életről: kocsmák és fogadók, étel, ital, ruhák! Egy egész bánya információ található a könyvben. Ellenőrizd, hogy legyen egy példányod belőle, mielőtt nekivágsz az újabb KJK kalandodnak.


Saját könyvtárban

Ez a kollekció nem tartalmaz egyetlen könyvet sem: Saját könyvtár


Olvasta

Ez a kollekció nem tartalmaz egyetlen könyvet sem: Olvasmányok

Kollekciók