Ajax-loader

DOrsi

Rate_positive 21 Rate_neutral 1 Rate_negative 0

2087 napja velünk van 1867 napja láttuk utoljára 1829 napja hibernálva van

Badge-orjongo Badge-jobbmunkas Badge-jomunkas

Kívánságlista és stoppolások

DOrsi még nem jelölt be egyetlen példányt sem, hogy elolvasná azt.


Elérhető példányok

A felhasználónak nincsenek elérhető könyvei jelenleg.


Sikeres passzolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt rukkolásai, amelyek passzal végződtek.

összes (21)

Jeanne Bendick - Kellemes ​kanyarót!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kiszel Vilmos - Varga Ágnes - Csillagmesék
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Megay László - Hány ​perced van?
Hány ​perced van? Van akinek úgy tűnik, sok - van, akinek úgy - kevés van csak belőle. Mi ez? - kérdezem. A pénz vagy az idő - vágod rá gondolkodás nélkül. - Ez is fogy, az is fogy - mondod. - A pénzemet elrabolhatják tőlem, az időmet is. Igen, a pénz elfogy, de az idő is? A pénzt megszámlálhatod, kézbe veheted, de az időt is? No, ezen már lehetne kicsit töprengeni. Ismerkedjünk az idővel, az idő mérésével, régi és új órákkal, naptárakkal könyvünkben, amelynek végén még egy napórát is találsz. Ha követed a rajzos útmutatást, megtudod: hány óra van. Csak egy madzag kell hozzá, ragasztó, no meg a nap.

Berkes Péter - Várható ​időjárás
"A ​Meteorológiai Intézet jelenti. Várható időjárás ma estig..." -halljuk a bemondó jól ismert hangját, ha reggel kinyitjuk a rádiót. De mi is a meteorológusok munkája? Miért és hogyan figyeli az ember a szél járását, a felhők keletkezését s a természet számtalan más, titokzatos működését - erről szól ez a szépen illusztrált képeskönyv.

Romankovics András - Olvasóiskola
A ​füzet azoknak a különböző életkorú gyerekeknek készült, akik az olvasókönyvi szövegek egy részével önállóan nehezen boldogulnak. Ajánlható tehát a kicsit nehézkesen olvasó 2. osztályosoknak, a feltűnően lassan haladó, esetleg az olvasási zavar tüneteit is mutató 3. osztályosoknak, de hasznos lehet az átlagosnál jobban haladó 1. osztályosoknak (a második félévben) iskolai és otthoni feldolgozásra is. Használhatja bármelyik olvasási programmal tanuló kisiskolás, mert az e füzetben szereplő rövid szövegek a jelenleg használatos olvasókönyvekben nem(igen) fordulnak elő.

Megay László - Három ​torony, egy város
Mintha ​játékkockából várat építenénk, úgy építi fel játékosan a szerző szemünk láttára az ősi várost: Sopront. Meséből és a história köveiből. Rak bele várat, városfalat, kaput, házat, templomot - annak rendje s módja szerint. És persze sok-sok tornyot: vártornyot, lakótornyot, templomtornyot - ahonnan a tüzet, az ellenséget lesték, ahol félreverték a harangokat, ha kellett. Sopron címerébe is bevonultak a tornyok, mint sok más városéba, igaz csak három a sokból. Ezért adta a szerző ezt a címet kötetének, amelyet Rékassy Csaba gyönyörű rajzai illusztrálnak.

Keszeli Ferenc - Kajla ​Fülöp kalandjai
Egyszer ​volt, hol nem volt, volt egyszer egy izgő-mozgó, mindenre kíváncsi, erdő-mező világát éber szemmel bebarangoló kedves kis nyuszi, kajla fülű Kajla Fülöp, s volt egyszer egy nálánál valamivel idősebb, tehát icivel-picivel okosabb "négylábú gesztenye", vagyis egy tüskés sünmalac: Etüske. Róluk, barátságukról és kalandjaikról szólnak Keszeli Ferenc fordulatos, sok mulatságos helyzetkomikummal és nyelvi humorral, szellemes szójátékkal fűszerezett történetei, melyeknek külön erényük, hogy az állatmese "időtlen" műfaji keretét mai tartalommal, a mai gyermek tapasztalatainak, élményeinek, érdeklődésének megfelelő témákkal töltik ki.

Gedai István - Tinó ​helyett ezüstpénz
Valamikor ​régen honfoglaló őseink még nem használtak pénzt, ha fizetniük kellett, helyette tárgyakat, állatokat adtak cserébe. Államalapító István királyunk volt az első, aki magyar pénzt veretett, s attól fogva a dénár, később-István után- a dukát, a forint, a korona lett a törvényes fizetőeszköz. A magyar pénzek történetét, egy-egy érme kalandos sorsát bemutató érdekes kötetet Rékassy Csaba rajzaival és Szelényi László fotóival adjuk közre.


Sikeres happolások

A felhasználónak még nincs egyetlen lezárult happolása sem.


Saját könyvtárban

Ez a kollekció nem tartalmaz egyetlen könyvet sem: Saját könyvtár


Olvasta

Ez a kollekció nem tartalmaz egyetlen könyvet sem: Olvasmányok

Kollekciók