Ajax-loader

Koncz Angela

Rate_positive 3 Rate_neutral 0 Rate_negative 0

12 napja velünk van 1 napja láttuk utoljára

Kívánságlista

Ezeket a könyveket szeretné a felhasználó elolvasni.


Igor Josifovic - Judith De Graaff - Urban ​Jungle
Urban ​Jungle is a book packed with green inspiration, plant styling ideas and handy plant information for anyone who wants to bring more greens into their homes and daily lives. This book will take you on an inspirational voyage through green homes across Europe showcasing how beautiful, individual, creative and sometimes even arty green living can be. Moreover, this book offers a plethora of easy-to-copy plant styling ideas for your home presented by a fine selection of international Urban Jungle Bloggers. Additional plant profiles and simple plant care tips will further strengthen your desire to add a new green friend to your home immediately. Lean back and backle up for a fantastic green journey!

Philip Kotler - Marketing ​menedzsment
Philip ​Kotler könyve alapmű mindazok számára, akik fejleszteni kívánják marketingismereteiket. A legkeresettebb marketingtankönyv Európában és Észak-Amerikában - a megelőző kiadások tapasztalatai alapján ugyanígy Magyarországon is - az ismeretanyag mélysége, a gyakorlati marketingproblémák megoldására irányuló szemlélete, és a kitűnő, olvasmányos stílusa miatt.

Philip Kotler - Kotler ​a marketingről
Jönni, ​látni, győzni a piacon Philip Kotler neve a marketing szinonimája. Világszerte nagy sikert aratott előadásain alapuló új könyve az ezredforduló marketingjének régóta várt, lényegre törő összefoglalása. Kötetünk a legújabb problémakörök - adatbázis-marketing, csúcstechnikai, piac-, kapcsolatmarketing, globálmarketing, internet-marketing - tömör összefoglalását tartalmazza. És persze Kotler megszívlelendő tanácsait, amelyeket az elmúlt évek tapasztalataiból sikeres világcégek tanácsadójaként szűrt le.

Philip Kotler - Gary Armstrong - John Saunders - Veronica Wong - Principles ​of Marketing
The ​11th edition of this popular text continues to build on four major marketing themes: building and managing profitable customer relationships, building and managing strong brands to create brand equity, harnessing new marketing technologies in the digital age, and marketing in a socially responsible way around the globe. Thoroughly updated and streamlined, "Principles of Marketing" tells the stories that reveal the drama of modern marketing, reflecting the major trends and forces that are impacting this dynamic and ever-changing field. Topics include: the marketing environment, managing information, consumer & business buyer behavior, segmentation, targeting, and positioning, branding strategies, distribution channels, advertising and sales promotion, direct marketing, and the global marketplace. An excellent tool for anyone in marketing and sales, whether self- or corporate- employed.

Philip Kotler - Nancy Lee - Vállalatok ​társadalmi felelősségvállalása
Philip ​Kotler, a marketing világának legnagyobb hatású véleményformálója ebben a könyvben a legjobb gyakorlati példákat, az élenjáró ötleteket mutatja be. Megmutatja, hogyan egyeztethetők össze a vállalat és a társadalom céljai, hogyan lehet elnyerni az alkalmazottak támogatását, kiválasztani a támogatásra érdemes ügyeket és a partnereket. A kötetet a Magyarországon eddig eredményesen megvalósult CSR- tevékenységeket bemutató fejezet zárja.

Philip Kotler - Marketing ​Management (angol)
This ​worldwide best-selling book highlights the most recent trends and developments in global marketing-with an emphasis on the importance of teamwork between marketing and all the other functions of the business. It introduces new perspectives in successful strategic market planning, and presents additional company examples of creative, market-focused, and customer-driven action. Coverage includes a focus on customer relationship management, partner relationship management, the Internet and its effects and uses, brand building and brand asset management, alternative go-to-market channels, and marketing around the globe. Chapter topics discuss building customer satisfaction, market-oriented strategic planning, analyzing consumer markets and buyer behavior, dealing with the competition, designing pricing strategies and programs, and managing the sales force For marketing managers who want to increase their understanding of the major issues of strategic, tactical, and administrative marketing-along with the opportunities and needs of the marketplace in the years ahead.

Covers_217838
Móricka ​és a többiek Ismeretlen szerző
elérhető
1

Ismeretlen szerző - Móricka ​és a többiek
Mórickának ​dicsekszik az egyik barátja: - Az én papám nagyon jó ember! - Nekem mondod? - fölényeskedik Móricka. - Két évvel ezelőtt még az én papám volt. Az anya félrehívja a tizennégy éves lányát: - Szexuális problémákról akarok veled beszélni... - Oké! - feleli a lány. - Szívesen segítek! Veronkának a Piroska és a farkas mesét olvassa fel a nagymama. - Látod, ezért kell szófogadónak lenni! - mondja a mese végén. - Ha Piroska szófogadó lett volna, nem ette volna meg a farkas. - Ezt csak hagyjuk! - legyint a gyerek. - Elvégre a nagymamát is megette...

Föld S. Péter - Ahogy ​azt Móricka elképzeli
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_205909
Éttermi viccek Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Éttermi viccek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Föld S. Péter - Nagyon ​rendőr viccek
A ​rendőrök - az "intézményük" fennállása óta - mindig is a viccek céltáblái voltak. A kötet az ő személyük köré rendezi a humorosnál humorosabb kis sztorikat, tréfákat, melyek közül jó néhány már ismerősnek tűnhet fel az olvasók előtt, míg más, vidám "helyzetleírás" bizonyára újnak hat majd. "A rendőr boldog vigyorral az arcán lép be az őrszobára. - Hát te meg minek örülsz annyira? - kérdi a kollégája. - Képzeld, IQ-teszten voltam. - Na és? - Hál' istennek, negatív!" - A könnyed kikapcsolódásra vágyó olvasók kereshetik.

Covers_187679
elérhető
1

Gipsz Elek - Rendőrviccek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_387681
Állat ​viccek Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Állat ​viccek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_180955
Arisztokrata ​viccek Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Arisztokrata ​viccek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pincér viccek - Pincér viccek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_161563
Mókás ​viccek Ismeretlen szerző
elérhető
1

Ismeretlen szerző - Mókás ​viccek
Honnan ​tudni, hogy rendőr küldte a faxot? Rajta van a bélyeg. Két rendőr gyorshajtásért megállít egy nőt. A nő rájuk mosolyog: -Nem lehetne ezt máshogy elintézni? - és kivesz a kocsiból egy üveg skót whiskyt, majd elkezdi letolni a bugyiját. A rendőrök elveszik az üveget és elhajtanak: -Ugye milyen jól választottunk, a bugyi úgy is szűk lett volna.

Lasz György - Rendőrviccek ​a javából
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hallók Ákos - Van ​egy jó viccem!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Köves Gábor (KÁGÉ) - Iskolások ​vicces könyve
Ez ​végre nem kötelező, de nagyon is ajánlott olvasmány több mint 500 röhögtető viccel, amelyre érdemes osztálytársaid figyelmét is felhívni, de persze ne az óra alatt. Ezzel az ajánló mondattal indult el néhány éve az azóta nagyon sikeressé vált Iskolások vicceskönyve sorozat. Az első kötetek teljesen elfogytak, ezért a kiadó - sokak kérésére - kissé átdolgozott formában, változatlan áron újra megjelenteti az első könyvecskét, Menkó László rajzaival.

Covers_192117
A ​legjobb állat viccek Ismeretlen szerző
elérhető
4

Ismeretlen szerző - A ​legjobb állat viccek
Két ​szú beszélget: -Mondja kolléga úr, miért nem jön át ebbe a remek bükkbe? -Nem tehetem, mert a feleségem cserben hagyott. Az egér és az elefánt együtt siet át az új hídon. Az egérke büszkén néz fel az elefántra: -Bumbó, hallod hogy dübörgünk?

Lucius Annaeus Seneca - A ​gondviselésről és más írások
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lucius Annaeus Seneca - Erkölcsi ​levelek
Hatvanhatodik ​éve körül járt Lucius Annacus Seneca, mikor úgy érezte, élete során már elég kegyben és kegyvesztettségben részesült; egyformán elege lett a császári udvar ragyogásából és intrikáiból; nem akarta szellemét már sem politikai gúnyiratokban, sem hízelgő magasztalásokban csillogtatni; befolyására éppúgy legyintett, mint befolyásával szerzett vagyonára. Nem írt már tragédiákat, hanem átélt; mint ahogyan politikai illúziói, úgy haltak el sorjában barátai, s nem mindegyik természetes halállal; tudta maga is, hogy veszélyes életet él, annál veszélyesebbet, minél több hajdani szál fűzi hozzá gyilkos neveltjét, a képmutató és kiszámíthatatlan bohócot. S ekkor ez az ellentmondásairól annyira igazságtalanul híres római még egy utolsó ellentmondásba bonyolódott: hogy biztonságát megőrizze, óvatosan, de félreérthetetlen szakított Neróval; pedig jól tudta, ha ezzel elodázza is, tulajdonképpen kihívja halálát, s miközben életösztöne azt diktálta, hogy a tovább élésre tegyen kísérletet - a halálra edzette magát. Epikureizmussal színezett sztoikus erkölcsfilozófiájának summáját, eszmei végrendeletét írta meg az időszámításunk szerinti 63. és 65. év között barátjához címzett leveleiben.

Lucius Annaeus Seneca - A ​nagylelkűségről
Szőke ​Ágnes fordításában olvashatjuk a császárkori szerző morális esszéjét. Az utószóban a fordító tömör összefoglalást ad Seneca koráról és a mű irodalomtörténeti problémáiról.

Lucius Annaeus Seneca - A ​lelki nyugalomról
A ​lelki nyugalomról írt, párbeszédekben előadott filozófiai-etikai traktátusában az a Seneca szólal meg, aki saját bőrén tapasztalhatta az üldöztetés, a száműzetés kínjait-keserveit, és aki - saját magából kiindulva - a sztoikus tanokban látja a lelki nyugalom megszerzésének és megőrzésének legjobb módszereit és mintáit. Bár a szerző gondolati mélységben messze elmarad a sztoa nagy görög klasszikusai mögött, remek stílusa, tömör, mégsem száraz előadásmódja révén a sztoikus nézetek legjobb, máig érvényes tolmácsolója lett. A kis könyvecske - minden olvasónak, fiataloknak is ajánlható.

Lucius Annaeus Seneca - Marcus Aurelius - Az ​emberség nagykönyve / Teremtő gondolatok
"Mi ​a legnagyobb az emberben? - Az emberségnél nincs hatalmasabb földön és égen - így tették roppant erejűvé az istenek az ember sokszor gyámoltalan és tanácstalan lényét: a magasból felruházták a szeretet jóságával, az élet igazi harmóniájával, a szelíd, bölcs belátással és előrelátással."

Lucius Annaeus Seneca - Menj, ​és légy ember!
"Elégedjünk ​meg ezzel az egyszerű ranggal: Ó, milyen jó ember". Ebben a könyvben minden benne van, ami a szeretetteljes és boldog élethez kell: emberismerettel és az egyenes élethez szükséges tudománnyal - a jóság és emberség tudásával - vértez fel bennünket. Tanácsokra vágyunk? Forduljunk Senecához. Bölcs útmutatásai kortalanok - méltó társul szegődnek a ma emberéhez is."

Lucius Annaeus Seneca - Marcus Aurelius - Óvakodj ​a haragtól! / Tanítások könyve
Seneca ​és Marcus Aureius legszebb írásai a szeretetről. A kötetben közölt két kiskönyvben a gondolkodás történetének két szellemóriása vall szeretetről, barátságról, megbékélésről, megbocsátásról, hűtlenségről, együttérzésről; vagyis "Isten által megszabott utunkról" - a feladatról, amely nem más, mint a boldog élet.

Lucius Annaeus Seneca - Az ​élet rövidségéről
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lucius Annaeus Seneca - Seneca ​leveleiből
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Csukás István - Csukás ​István nagy meséskönyve
Régi ​és új ismerősök, a kelekótya kóbormacskák: Mirr Murr és Oriza Triznyák, Cillancs, a kiscica, Róka Ricsi, Bumm Brumm Brúnó, vagy éppenséggel a Nadragulya utcát rettegésben tartó, hírhedt Settenkedő Tódor varázslatos világa tárul elénk.

Annabel Craig - Cliff Rosney - Természettudományi ​kisenciklopédia
E ​könyv­ teljességre törekvő bevezetés a természettudományok világába. A tematikus felépítésű enciklopédia kapcsolatot teremt a tudományos alapelvek és a mindennapi élet között. Élethű rajzok és karikatúrák százai mellett meglepő tények, fejtörők és kísérletek bizonyítják, hogy a tudomány nem csak hasznos, hanem szórakoztató is. Életrajzi és más adatok, táblázatok, kislexikon és tárgymutató egészítik ki a könyv­et.

Carol Varley - Lisa Miles - Földrajzi ​kisenciklopédia
Otthonunk ​a földgolyó átfogó bemutatását kínálja minden érdeklődő diáknak ez a könyv­. Áttekinti a Föld fejlődéstörténetét, kőzeteit és ásványait, hegyeit és vizeit, az időjárás és az éghajlat összefüggéseit. A legtávolabbi földrészeket is közel hozza olvasójához állat- és növényvilágukkal, lakosságukkal, gazdasági életükkel együtt. Naprakész világatlasz, bőséges adattár, kislexikon és könnyen kezelhető mutatórendszer teszi teljessé a földrajzi ismeretek e kincsestárát.

Rejtő Jenő (P. Howard) - A ​drótnélküli gyilkosság
"Már ​majdnem minden együtt volt a bűntényhez: a tettesek, a hatalmas örökség és az áldozat. Csak egy holttest hiányzott. Viszont gyilkosság hulla nélkül még a technika mai fejlettsége mellett is szinte elképzelhetetlen." Így a három tettes - "az örökké vidám, gyönyörű Jojo" valamint két testvére, Henry és Bob - kénytelenek voltak kitalálni a "drót", azaz a holttest nélküli gyilkosságot, hogy hozzájuthassanak fukar nagybátyjuk vagyonához. Sikerül is eltüntetni a nagybácsit a színről - eltűnését öngyilkosságnak álcázva. A három ál-gyilkos öröme azonban hamarosan ürömre fordul: a felbontott végrendelet kellemetlen meglepetéseket tartalmaz, ráadásul bácsikájuk tetemét megtalálják egy közeli tengeröbölben. Így menekülniük kell számos kalandot és megpróbáltatást átvészelve...

Robert Capa - Kissé ​elmosódva
„A ​valóságot megírni mindig nagyon nehéz, így hát az igazság kedvéért megengedtem magamnak, hogy néha egy kicsit túllépjek rajta vagy egy kicsit eloldalazzak mellette. Ennek a könyvnek minden eseménye és szereplője a képzelet szülötte, de van valami köze az igazsághoz is.” Ezekkel a szavakkal ajánlotta könyvét az olvasók figyelmébe 1947-ben a legendás fotóriporter, Robert Capa. Az eredetileg filmforgatókönyvnek készült írás valójában egy szerelmi történet, melyet át- meg átszőnek Capa második világháborús haditudósítói munkájának eseményei – pergő cselekményével, szellemes és humoros párbeszédeivel valóban filmvászonra kívánkozik. De sokat elárul az eleinte írónak készülő, világvándor fotósról is, akiről már életében tudták ismerői: bármily hihetetlen kalandokba keveredjék, bármennyire közel kerüljön is a halálhoz, számára a valóság még mindig nem elég érdekes. Vérbeli mesemondó volt, szellemes társalgó, csak úgy ontotta a remek sztorikat. Imádták őt a nők, hírességek vették körül, mint például nagy szerelme, Ingrid Bergman, vagy a barátai Steinbeck, Hemingway, John Huston, Billy Wilder és Picasso. A Kissé elmosódva című, stílusában itt-ott Rejtő Jenő-i ízeket felvonultató háborús memoárt a szerző több mint száz, fekete-fehér fotója illusztrálja. Robert Capa (1913-1954) magyar származású fotóriporter és haditudósító 1936-ban a spanyol polgárháborúban készített, A milicista halála című fotójával vált világhírűvé. 1941 és 1945 között az amerikai hadseregben volt haditudósító, az olasz- és németországi hadszíntereken, a szicíliai és normandiai partraszállásról készült híres felvételei a Life-ban és a Collier’sben jelentek meg. 1947-ben többekkel megalakította a ma is működő Magnum fotóügynökséget, melynek haláláig elnöke volt. Utolsó riportját az indokínai harcokról készítette. A vietnami Thai Binhben aknára lépve vesztette életét. Tekintélyes hagyatékából (felvételeinek száma 70 ezer körül mozog, s egyre újabbak kerülnek elő) 88 fotó ma a kecskeméti Magyar Fotográfiai Múzeum tulajdonában van.

Gordon Ramsay - Gordon ​Ramsay's Ultimate Cookery Course
'I ​want to teach you how to cook good food at home. By stripping away all the hard graft and complexity, anyone can produce mouth-watering recipes. Put simply, I'm going to show you how to cook yourself into a better cook.' Gordon Ramsay _Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course_ is about giving home cooks the desire, confidence and inspiration to hit the stoves and get cooking, with over 120 modern, simple and accessible recipes. The ultimate reference bible. it's a lifetime's worth of expertise from one of the world's finest chefs distilled into a beautiful book.

Paul Hollywood - How ​to Bake
The ​definitive book from Britain's favourite baker, with more than 120 delicious breads, biscuits, cakes, tarts, puddings and pies.

Nigella Lawson - Simply ​Nigella
Whatever ​the occasion, food – in the making and the eating – should always be pleasurable. Simply Nigella taps into the rhythms of our cooking lives. From quick and calm suppers (Miso Salmon, Cauliflower & Cashew Nut Curry) to stress-free ideas when catering for a crowd (Chicken Traybake with Bitter Orange & Fennel), or the instant joy of comfort food for cosy nights on the sofa (Thai Noodles with Cinnamon and Prawns), here is food guaranteed to make everyone feel good. Whether you need to create some breathing space at the end of a long week (Asian-Flavoured Short Ribs), indulge in a sweet treat (Lemon Pavlova, Chocolate Chip Cookie Dough Pots) or wake up to a strength-giving breakfast (Toasty Olive Oil Granola), Simply Nigella is filled with firm favourite recipes and guaranteed crowd pleasers. Simply Nigella is the perfect antidote to our busy lives: a calm celebration of food to soothe and uplift, containing 125 recipes to invigorate and inspire.

Kollekciók