Ajax-loader

Koncz Angela

Rate_positive 3 Rate_neutral 0 Rate_negative 0

216 napja velünk van 6 napja láttuk utoljára

Kívánságlista és stoppolások

Ezeket a könyveket szeretné a felhasználó elolvasni.

összes (58)

3
Merida, ​a bátor Ismeretlen szerző
4

Ismeretlen szerző - Merida, ​a bátor
Merida, ​a lázadó és vakmerő hercegnő, a skót királyság elsőszülöttje nem akarja, hogy szülei irányítsák az életét. Házasságról pedig hallani sem akar. A DunBroch királyság felé közeledő hajók azonban telis-tele vannak olyan hajthatatlan kérőkkel, akik egy rangos verseny keretében szeretnék elnyerni az ifjú hercegnő kegyeit. Merida nem hajlandó beadni a derekát, ezért felpattan Angus nevű lovára, és dühösen ellovagol. Az erdőbe érve egy különös öregasszony kunyhójához vezet az útja. Vajon a varázslatokban jártas boszorkány valóra váltja Merida álmait?

Merida
66

Ismeretlen szerző - Walt ​Disney - Merida, a bátor
Fergus ​király és Elinor királyné elsőszülött gyermeke, Merida nem akármilyen leányzó ám. A páratlan íjászlány egész nap az erdőt járja villámgyors lovával, Angusszal, miközben egyetlen célpontot sem téveszt szem elől. Nem csoda, hogy kellemetlenül érinti a hír, amikor megtudja, hogy össze akarják házasítani holmi semmirekellő jöttmentekkel. A szabadnak született Meridának eszében sincs fejet hajtani szülei akarata előtt, ezért egy varázslatokban jártas boszorkányhoz fordul segítségért.

Igor Josifovic - Judith De Graaff - Urban ​Jungle
Urban ​Jungle is a book packed with green inspiration, plant styling ideas and handy plant information for anyone who wants to bring more greens into their homes and daily lives. This book will take you on an inspirational voyage through green homes across Europe showcasing how beautiful, individual, creative and sometimes even arty green living can be. Moreover, this book offers a plethora of easy-to-copy plant styling ideas for your home presented by a fine selection of international Urban Jungle Bloggers. Additional plant profiles and simple plant care tips will further strengthen your desire to add a new green friend to your home immediately. Lean back and backle up for a fantastic green journey!

Philip Kotler - Marketing ​menedzsment
Philip ​Kotler könyve alapmű mindazok számára, akik fejleszteni kívánják marketingismereteiket. A legkeresettebb marketingtankönyv Európában és Észak-Amerikában - a megelőző kiadások tapasztalatai alapján ugyanígy Magyarországon is - az ismeretanyag mélysége, a gyakorlati marketingproblémák megoldására irányuló szemlélete, és a kitűnő, olvasmányos stílusa miatt.

Philip Kotler - Kotler ​a marketingről
Jönni, ​látni, győzni a piacon Philip Kotler neve a marketing szinonimája. Világszerte nagy sikert aratott előadásain alapuló új könyve az ezredforduló marketingjének régóta várt, lényegre törő összefoglalása. Kötetünk a legújabb problémakörök - adatbázis-marketing, csúcstechnikai, piac-, kapcsolatmarketing, globálmarketing, internet-marketing - tömör összefoglalását tartalmazza. És persze Kotler megszívlelendő tanácsait, amelyeket az elmúlt évek tapasztalataiból sikeres világcégek tanácsadójaként szűrt le.

Philip Kotler - Gary Armstrong - John Saunders - Veronica Wong - Principles ​of Marketing
The ​11th edition of this popular text continues to build on four major marketing themes: building and managing profitable customer relationships, building and managing strong brands to create brand equity, harnessing new marketing technologies in the digital age, and marketing in a socially responsible way around the globe. Thoroughly updated and streamlined, "Principles of Marketing" tells the stories that reveal the drama of modern marketing, reflecting the major trends and forces that are impacting this dynamic and ever-changing field. Topics include: the marketing environment, managing information, consumer & business buyer behavior, segmentation, targeting, and positioning, branding strategies, distribution channels, advertising and sales promotion, direct marketing, and the global marketplace. An excellent tool for anyone in marketing and sales, whether self- or corporate- employed.

Philip Kotler - Nancy Lee - Vállalatok ​társadalmi felelősségvállalása
Philip ​Kotler, a marketing világának legnagyobb hatású véleményformálója ebben a könyvben a legjobb gyakorlati példákat, az élenjáró ötleteket mutatja be. Megmutatja, hogyan egyeztethetők össze a vállalat és a társadalom céljai, hogyan lehet elnyerni az alkalmazottak támogatását, kiválasztani a támogatásra érdemes ügyeket és a partnereket. A kötetet a Magyarországon eddig eredményesen megvalósult CSR- tevékenységeket bemutató fejezet zárja.

Philip Kotler - Marketing ​Management (angol)
This ​worldwide best-selling book highlights the most recent trends and developments in global marketing-with an emphasis on the importance of teamwork between marketing and all the other functions of the business. It introduces new perspectives in successful strategic market planning, and presents additional company examples of creative, market-focused, and customer-driven action. Coverage includes a focus on customer relationship management, partner relationship management, the Internet and its effects and uses, brand building and brand asset management, alternative go-to-market channels, and marketing around the globe. Chapter topics discuss building customer satisfaction, market-oriented strategic planning, analyzing consumer markets and buyer behavior, dealing with the competition, designing pricing strategies and programs, and managing the sales force For marketing managers who want to increase their understanding of the major issues of strategic, tactical, and administrative marketing-along with the opportunities and needs of the marketplace in the years ahead.

Covers_217838
Móricka ​és a többiek Ismeretlen szerző
elérhető
1

Ismeretlen szerző - Móricka ​és a többiek
Mórickának ​dicsekszik az egyik barátja: - Az én papám nagyon jó ember! - Nekem mondod? - fölényeskedik Móricka. - Két évvel ezelőtt még az én papám volt. Az anya félrehívja a tizennégy éves lányát: - Szexuális problémákról akarok veled beszélni... - Oké! - feleli a lány. - Szívesen segítek! Veronkának a Piroska és a farkas mesét olvassa fel a nagymama. - Látod, ezért kell szófogadónak lenni! - mondja a mese végén. - Ha Piroska szófogadó lett volna, nem ette volna meg a farkas. - Ezt csak hagyjuk! - legyint a gyerek. - Elvégre a nagymamát is megette...

Föld S. Péter - Ahogy ​azt Móricka elképzeli
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Covers_205909
Éttermi viccek Ismeretlen szerző
1

Ismeretlen szerző - Éttermi viccek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Föld S. Péter - Nagyon ​rendőr viccek
A ​rendőrök - az "intézményük" fennállása óta - mindig is a viccek céltáblái voltak. A kötet az ő személyük köré rendezi a humorosnál humorosabb kis sztorikat, tréfákat, melyek közül jó néhány már ismerősnek tűnhet fel az olvasók előtt, míg más, vidám "helyzetleírás" bizonyára újnak hat majd. "A rendőr boldog vigyorral az arcán lép be az őrszobára. - Hát te meg minek örülsz annyira? - kérdi a kollégája. - Képzeld, IQ-teszten voltam. - Na és? - Hál' istennek, negatív!" - A könnyed kikapcsolódásra vágyó olvasók kereshetik.


Elérhető példányok

A felhasználónak nincsenek elérhető könyvei jelenleg.


Sikeres passzolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt rukkolásai, amelyek passzal végződtek.

Kim Fay - Sárga ​Babilon
1925-öt ​írunk: a műkincs-kereskedelem elsősorban a férfiak kiváltsága, de senki nem ismeri jobban e világot a fiatal Irene Blumnál. Igazságtalanul megtagadják ugyan tőle egy seattle-i múzeum vezető kurátori állását, de ő nem fogadja el a vereséget. Amikor a birtokába kerül egy térkép, amely talán az ősi khmer civilizáció történelmét rejtő réztekercsek nyomára vezethet, azonnal felismeri, hogy ez a felfedezés nem csupán szakmai hírnevét állíthatja helyre, de egyben az évszázad legnagyobb régészeti szenzációja is lehet. Feszültséggel és titkokkal terhes utazásra indul hát Seattle-ből Sanghajon és Saigonon keresztül a kambodzsai esőerdő mélyébe Különös társai akadnak egy kommunista műkincsrabló, egy elhivatott archeológus és egy jóképű, titokzatos múltú bártulaj személyében. Ahogy az expedíció tagjai egyre messzebb hagyják maguk mögött a civilizált világot, úgy jutnak egyre elképesztőbb felismerésekre, és úgy válik egyre veszélyesebbé az útjuk. Úgy tűnik, a földgolyó e részén mindenkinek akad valami titkolnivalója, ám az, amit végül felfedeznek, nem csupán a történelmet változtatja meg, de egyben saját életük legnagyobb rejtélyeit is megoldja.

D. Tóth Kriszta - Nagylánykönyv
Nagylánnyá ​válni kemény munka. Különösen egy olyan anyuka mellett, aki maga is állandóan próbál felnőni a gyerekéhez. A Nők Lapjában és a "Lolával az élet" című kötetben megismert, szeretnivaló angol-magyar család kalandjai a "Nagylánykönyv"-ben folytatódnak. D. Tóth Kriszta finom humorral és jól adagolt öniróniával veszi végig a szülői élet legfontosabb állomásait. Nem kerüli meg a konfliktusokat és nem hunyja be a szemét akkor sem, ha valami kellemetlen. És miközben Lola, az ötéves kisnagylány számára kinyílik a világ, édesanyja meghoz egy sor fontos döntést - nem utolsósorban a nagy újrakezdésről...

D. Tóth Kriszta - Lolával ​az élet
Anyának ​lenni a világ legnagyobb kalandja. A hagyományok, szokások és előítéletek miatt jó ideig csak áhítattal illett írni róla. Pedig anyának lenni tanulási, érlelődési folyamat is, tele kétségekkel, riadalmakkal és persze rengeteg boldogsággal. A Nők Lapja hasábjain két éve olvashatjuk D. Tóth Kriszta kislányáról, Loláról szóló történeteit. A könyv több ennél: nem egyszerűen a cikkek válogatott füzére, inkább Kriszta története. Nem babanapló, hanem kalandregény. Igaz történet, valós szereplőkkel, kíméletlen őszinteséggel, kedves humorral.


Sikeres happolások

A felhasználónak még nincs egyetlen lezárult happolása sem.


Saját könyvtárban

Ez a kollekció nem tartalmaz egyetlen könyvet sem: Saját könyvtár


Olvasta

Ezek a felhasználók olvasták már a könyvet.

Kim Fay - Sárga ​Babilon
1925-öt ​írunk: a műkincs-kereskedelem elsősorban a férfiak kiváltsága, de senki nem ismeri jobban e világot a fiatal Irene Blumnál. Igazságtalanul megtagadják ugyan tőle egy seattle-i múzeum vezető kurátori állását, de ő nem fogadja el a vereséget. Amikor a birtokába kerül egy térkép, amely talán az ősi khmer civilizáció történelmét rejtő réztekercsek nyomára vezethet, azonnal felismeri, hogy ez a felfedezés nem csupán szakmai hírnevét állíthatja helyre, de egyben az évszázad legnagyobb régészeti szenzációja is lehet. Feszültséggel és titkokkal terhes utazásra indul hát Seattle-ből Sanghajon és Saigonon keresztül a kambodzsai esőerdő mélyébe Különös társai akadnak egy kommunista műkincsrabló, egy elhivatott archeológus és egy jóképű, titokzatos múltú bártulaj személyében. Ahogy az expedíció tagjai egyre messzebb hagyják maguk mögött a civilizált világot, úgy jutnak egyre elképesztőbb felismerésekre, és úgy válik egyre veszélyesebbé az útjuk. Úgy tűnik, a földgolyó e részén mindenkinek akad valami titkolnivalója, ám az, amit végül felfedeznek, nem csupán a történelmet változtatja meg, de egyben saját életük legnagyobb rejtélyeit is megoldja.

Kollekciók