Ajax-loader

Majoros Anikó

Rate_positive 22 Rate_neutral 0 Rate_negative 0

2922 napja velünk van 26 napja láttuk utoljára

Badge-stoppos-1 Badge-jomunkas Badge-onkentes

Kívánságlista és stoppolások

Ezeket a könyveket szeretné a felhasználó elolvasni.

összes (42)

Mechthild Scheffer - Az ​eredeti Bach-virágterápia
A ​Bach-virágterápia célkitûzése a lelki harmónia megteremtése, így minél jobban kibontakozhat és stabilizálódhat a személyiség. Ennek közvetett hatása a nagyobb ellenálló képesség a lelki zavarokkal és a lelki problémákon alapuló testi zavarokkal szemben. Ám helytelen lenne a hatást közvetlenül összefüggésbe hozni a testi tünetekkel. A Bach-virágterápia elsősorban inkább a lelki egészség megteremtését szolgálja. A Bach-virágkoncentrátumok így a testi betegségek megelőzésére és a szakszerû orvosi vagy pszichológiai kezelés kiegészítésére szolgálnak, de nem helyettesíthetik azokat. A felhasználók, oktatók és a kezeléseket végzők számára készült alapmû széles körû áttekintést nyújt dr. Edward Bach, a lélekterápia virágenergiával felfedezőjének teljes szellemi-spirituális és pszichológiai-gyakorlati munkásságáról.

Szabó Norbert - Dr. Várhelyi Gábor - Bach-virágterápia ​a mindennapokban
A ​288 oldalas könyv átfogó képet nyújt a Bach-virágterápiáról. A kötetben a harmincnyolc virág színes fotókkal illusztrált részletes leírása mellett megismerheti Dr. Bach életét, munkásságát valamint rendszerének elméleti hátterét is. A teszt, a tünettár és még számos hasznos információ az eszenciák gyorsabb és hatékonyabb alkalmazását teszi lehetővé. A módszerrel most ismerkedőknek és a terápiát már ismerőknek egyaránt értékes segítség a könyv.

Elisabeth Haich - Beavatás
A ​misztikus önéletrajzi regény keretbe foglalja az óegyiptomi nagy beavatást és válogatást ad Ptanhotep főpap tanításaiból, amelyek az univerzum, az emberi lélek és a sors okkult törvényeibe engednek bepillantást. A történet fiatal hősnője számtalan lélegzetelállító lelki kalandon át ismeri fel belső vezetőjét, reinkarnációs élményében azonosítja őt háromezer évvel korábbi tanítójával, a tisztánlátó főpappal, akitől annak idején mint a fáraó elszánt de éretlen lánya kicsikarta a beavatást. Az első kötetben elkezdődött tanítás folytatását és azt, hogy élettapasztalatok híján milyen sorsra jut a fáraólány, ebből a második kötetből ismerheti meg az olvasó. A misztika egész területét átfogó, és a karma, valamint a reinkarnáció törvényeit érzékletesen megjelenítő gondolatok, élmények és tapasztalatok egész tárháza nyílik meg előttünk.

Ismeretlen szerző - Varróiskola ​kezdőknek és haladóknak
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Bill Mascull - Business ​Vocabulary in Use - Advanced
Business ​Vocabulary in Use Advanced is for students and professionals looking to expand their business vocabulary. Bringing learners up-to-date with the language they need for business today, this book explains words and expressions and also provides practice of using the new language. This second edition reflects recent developments in technology, global relations and financial practice and covers a range of topics from Competitive Strategy to Globalisation. It also helps learners develop skills in key areas including working in international teams.

Bill Mascull - Business ​Vocabulary in Use - Intermediate
Business ​Vocabulary in Use is designed to help intermediate and upper-intermediate learners of business English improve their business vocabulary. It is for people studying English before they start work and for those already working who need English in their job. Apart from improving your business vocabulary, the book also helps you to develop the language needed for important business communication skills. You can use the book on your own for self-study, or with a teacher in the classroom, one-to-one or in groups.

Johanna Spyri - Ilse Binting - Heidi
Heidi ​számára az élet a havasi legelőn egyáltalán nem unalmas. Vidám napokat tölt itt barátjával, a kecskepásztor Péterrel, hancúroznak a virágos réten vagy a kecskegidát, Ugrubugrit pátyolgatják. A kislány esténként legszívesebben a kályha mellett üldögél a nagyapóval, aztán besurran illatos szénaágyába. Boldog és szabad. Ezért aztán villámcsapásként éri a hír: el kell utaznia a nagyvárosba, hogy egy beteg kislány, Klára tanulótársa, kis "társalkodónője" legyen. Az ottaniak azt szeretnék, ha örökre ott maradna... A csodaszép Klasszikus történetet Ilse Binting dolgozza fel, és Danuele Winterhager pasztellszínekben pompázó rajzai hozzák még közelebb az ifjú olvasókhoz.

Armin Täubner - Virágorigami
Anyagok ​és eszközök Hajtogatás lépésről lépésre Virágdíszek minden alkalomra Orgonalila virágok A boldogság virága Tavirózsák Rózsaszín álomvirág Tavaszi virág Csillagvirág Nefelejcs Keleti varázs Fekete-fehér virág Tavaszi napsugár Fénylő virágok Karácsonyi gömb Karácsonyi színekben Rózsavirág

Enid Blyton - Noddy ​- Nagy mesekönyv 1.
Három ​kedves történetet _(Csináld magad, Noddy!; Noddy és az új taxi; Ki a legjobb barát?)_ olvashatsz Noddyról és arról, hogyan is telik az idő Játékvárosban. Kísérd el Noddyt Fülenagyhoz, aki mindig segít kis barátjának, derítsük ki együtt, kik akarják Noddy helyét átvenni a taxizásban, és hogy vajon miben mutatkozik meg, ki az igaz barát? Móka, napsütés, vidámság! Ilyen az élet Játékvárosban!

Enid Blyton - Kapaszkodj ​a kalapodba, Noddy!
Hűvös, ​szeles időre virradnak Játékváros lakói, és Fülenagynak is csak nőnek a gondjai. Hogy felvidítsa őt, Noddy egy bulit szervez, ám éppen a partira igyekszik, mikor kifogy a benzin a kicsi kocsijából. Vajon hogyan fog így odaérni?

Gill Harvey - Ken Haines - Bábkészítés
Egyszerű, ​olcsó alapanyagokból életre kelthető bábok a kesztyűbábtól az ujjbábokon át a pálcabábig. Néhány régi zokni, műanyag palack vagy újságpapír felhasználásával eredeti, ötletes és vidám figurákat készíthetünk.

Fecskek%c3%b6sz%c3%b6nt%c5%91
Fecskeköszöntő Ismeretlen szerző
7

Ismeretlen szerző - Fecskeköszöntő
Hogyan ​kerülnek egymás mellé fecskék és macskák, trombiták és udvari bohócok, fényképezkedő zsiráfok, kubai gyerekek, fókaaltatók és gyerekaltatók, Villáné és Kanál úr meg a Lángfaló-csodaló? A költészetben minden lehetséges, a halak repülhetnek, fésülködhetnek az elefántok, fénye van a sötétségnek, ha a költő úgy akarja, ha így játszik a szavakkal. A fecskeköszöntő verseit öt világrész élő és klasszikus költőiből, népköltészetéből T. Aszódi Éva válogatta össze. Száztizenhét költő szerepel a kötetben: Goethe és Puskin, Lewis Carroll és Edward Lear, Morgenstern és Majakovszkij, García Lorca, Ho Si Minh, Tvardovszkij és Rodari - hogy csak néhányat említsünk... A verseket Babits Mihály, Dsida Jenő, József Attila, Kosztolányi Dezső, Radnóti Miklós, Szabó Lőrinc, Hajnal Anna, Jékely Zoltán, Nemes Nagy Ágnes, Tandori Dezső, Weöres Sándor és még sok más költő tolmácsolásában olvashatják a gyerekek. A színes illusztrációkat és a művészi grafikát Würtz Ádám készítette.


Elérhető példányok

A felhasználónak nincsenek elérhető könyvei jelenleg.


Sikeres passzolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt rukkolásai, amelyek passzal végződtek.

összes (9)

Szerdahelyi István - Kevés ​szóval eszperantóul
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Vavyan Fable - Jégtánc
Jade ​baja elég korán meggyűlik "mintaszerű" szüleivel, akik elvárják tőle, hogy felnőttként - velük ellentétben - mindent elérjen ezen a világon. Beleveti magát inkább a nagybetűs Életbe, s nem is bánja meg, mert olyan tanítómestereket, mint Tilton, a méltósággal halódó szaxofonos, meg Bárd, a hótkomoly zsaruféle, manapság már csak az utcán találni... Abban a homályos zónában, ahol Jade küzd a megélhetésért, az embernek állítólag két választása van mindössze: a törvények szerint játszik, vagy figyelmen kívül hagy minden szabályt. Létezik-e harmadik út? A Jégtánc hősnőjének erre a kérdésre kell választ találnia. Míg szól a zene. Mielőtt kűrje véget ér...

Balázs Árpád - Csontfurulya, ​madársíp
A ​Zenelesen és a Kis zenei ábécé után ez a harmadik könyv teszi föl a koronát arra a zenei ismeretadásra, amit Balázs Árpád magára vállalt. Az első két könyv a hang-ritmus-dallam bűvös alaphármasától az énekes és zenei műfajokig juttatta el az olvasót. Ahogyan a cím is jelzi, ez a kötet a hangszerekkel ismertet meg, a kőkorszaki furulyától, sőt "csontzenekartól" a "zenegyártó" számítógépekig. Szó esik sok csodáról: víziorgonáról és zengő kövekről, indiai szitárról és modern gitárról, ráadásul mindez a sok csoda rögtön meg is jelenik Gaál Éva remekbe szabott rajzaiban.

Paulo Coelho - Tizenegy ​perc
A ​szerző új regényében, mely szinte egy időben 33 nyelven jelenik meg, egy fiatal brazil lány életét meséli el. Maria egy gyerekkori csalódás után úgy érzi, soha életében nem fogja megtalálni az igaz szerelmet. Egy váratlan találkozás révén eljut álmai városába, Genfbe, ahol mesés gazdagságot és hírnevet remélve kezd táncosnőként dolgozni. Hamar ráeszmél, hogy a hírnevet nem adják ingyen, és nemsokára az utcán találja magát, ahol prostituáltként kell megélnie. Az igaz érzelmekről rég letett ugyan, de a szexualitás új és új utakra csábítja mindaddig, amíg egy fiatal festő fel nem lobbantja benne a szerelem tüzét. Választás elé kényszerül: vagy végleg feloldódik a testiségben, vagy megtalálja saját "belső fényét", és a szent szerelemben keresi meg a szex helyét. Coelho újabb világsikerű művében a szerelem szentségéről és a benne rejlő szexualitásról ír, tabuk nélkül, szenvedéllyel, a tőle megszokott spirituális emelkedettséggel.

Paulo Coelho - A ​portobellói boszorkány
Athena ​- eredeti nevén Sherine Khalil - egy erdélyi cigányasszony szerelemgyereke, akit az árvaházból egy tehetős és befolyásos libanoni házaspár fogad örökbe három hónapos korában. Hamar kiderül, hogy különleges képességekkel van megáldva: jelenéseket él át, nagy történelmi, politikai eseményeket lát előre. Fordulatos, élményekben és meglepetésekben gazdag életútja során a legkülönbözőbb helyszínekre, munkahelyekre és emberi kapcsolatokba kerül.

David Zindell - The ​Diamond Warriors
The ​world of Ea is an ancient world settled in eons past by the Star People. However, their ancestors floundered in their purpose to create a great stellar civilisation on the new planet: they fell into moral decay. Now a champion has been born who will lead them back to greatness, by means of a spiritual - and adventurous - quest for Ea's Grail: the Lightstone. His name is Valashu Elahad, and he is destined to become King. Blessed (or cursed?) with an empathy for all living things, he will lead his people into the lands of Morjin, into the heart of darkness, wielding a magical sword called Alkadadur, there to recover the mythical Lightstone and return in triumph with his prize. But Morjin is not to be vanquished so easily... This is the fourth and final volume of the epic Ea Cycle. The battle will be fought, mysteries unravelled, the courage of Valashu tested to its limit. The reason the Valari came to Ea from the stars will be made known.

Edward Rutherfurd - London ​(angol)
London ​has perhaps the most remarkable history of any city in the world. Now, its story has a unique voice. In this epic novel, Edward Rutherfurd takes the reader on a magnificent journey across sixteen centuries from the days of the Romans to the Victorian engineers of Tower Bridge and the era of Dockland development today. Through the lives and adventures of his colourful cast of characters, he brings all the richness of London's past unforgettably to life.

Agatha Christie - Partners ​in Crime
Tommy ​and Tuppence Beresford are restless for adventure, so when they are asked to take over Blunt's International Detective Agency, they leap at the chance. Their first case is a success - the triumphant recovery of a pink pearl. Other cases soon follow - a stabbing on Sunningdale golf course; cryptic messages in the personal columns of newspapers; and even a box of poisoned chocolates, But can they live up to their slogan of 'Any case solved in 24 hours'?


Sikeres happolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt happolásai, amelyeket átvett. Reméljük rerukkolja azokat, amiket elolvasott. :)

összes (10)

Eszpe
Eszperantó-magyar ​szótár Ismeretlen szerző
5

Ismeretlen szerző - Eszperantó-magyar ​szótár
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Johanna Spyri - Heidi
Az ​ifjúsági irodalomnak vannak nemzedékről nemzedékre olvasott, örökéletű művei. A múlt században élt svájci írónőnek, Johanna Spyrinek Heidije ilyen "örök" lányregény. Főhőse egy svájci kislány, aki a maga egyszerű jóságával, tiszta szívével nemcsak megállja a helyét árvaságában, hanem szeretetével és életörömével megváltoztatja maga körül az embereket. A napsütötte havasi legelők ragyogásában, ahol szegénységgel, betegséggel, magánnyal küszködő emberek viselik nehéz sorsukat, Heidi embersége, bizalma és hite megteremti az erény és jóindulat szép rendjét. AZ életszeretetnek és humanizmusnak ezt a kivételesen szép eposzát ma sem lehet meghatódás nélkül olvasni.

Szerdahelyi István - Kevés ​szóval eszperantóul
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Princz Oszkár - Eszperantó ​nyelvkönyv
A ​szerző népszerű nyelvkönyvének új, bővített kiadása, magántanulóknak, csoportoknak alapszinttől a felsőfok kapujáig. A könyv felépítése hagyományos: röviden tárgyalja az összes fontos nyelvtani jelenséget, az olvasmányok és társalgási szövegek felölelik a legfontosabb témaköröket, melyek a szövegértéshez és az alapvető beszédkészséghez szükségesek. A gyakorlatok segítik az elsajátított tananyag rögzítését és automatizálását. A megoldások helyességének ellenőrzését a gyakorlatokhoz megoldókulcs segíti.

Covers_85067
Magyar-eszperantó ​szótár Ismeretlen szerző
4

Ismeretlen szerző - Magyar-eszperantó ​szótár
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kodály Zoltán - 333 ​olvasógyakorlat
A ​Kodály módszer alkalmazásához komponált gyűjtemény. A szolmizációs hangjegyírást a kíséret nélküli énekléssel párosító Kodály módszer a gyermekek zeneiskolai tanításával kezdődően fejleszti a zenei nevelés legfontosabb alapelemeit: a zenei írás-olvasást és a ritmusérzéket.

Balázs Árpád - Csontfurulya, ​madársíp
A ​Zenelesen és a Kis zenei ábécé után ez a harmadik könyv teszi föl a koronát arra a zenei ismeretadásra, amit Balázs Árpád magára vállalt. Az első két könyv a hang-ritmus-dallam bűvös alaphármasától az énekes és zenei műfajokig juttatta el az olvasót. Ahogyan a cím is jelzi, ez a kötet a hangszerekkel ismertet meg, a kőkorszaki furulyától, sőt "csontzenekartól" a "zenegyártó" számítógépekig. Szó esik sok csodáról: víziorgonáról és zengő kövekről, indiai szitárról és modern gitárról, ráadásul mindez a sok csoda rögtön meg is jelenik Gaál Éva remekbe szabott rajzaiban.

Benczik Vilmos - Kaszab Andor - Eszperantó-magyar ​diáklevelezés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.


Saját könyvtárban

Ezek a felhasználók jelezték, hogy megvan nekik a könyv.

Eszpe
Eszperantó-magyar ​szótár Ismeretlen szerző
5

Ismeretlen szerző - Eszperantó-magyar ​szótár
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Szilvási László - Sikeresen ​az eszperantó nyelvvizsgáig
Szilvási: ​Sikeresen az eszperantó nyelvvizsgáig! tankönyvhöz A tananyag begyakorlásához ad nagyon hatékony segítséget mind a tanfolyamok, mind az egyéni tanulók számára. Változatos, bőséges, komplex feladatsorok minden leckéhez – a füzet végén teljes megoldókulccsal! A könyvével megegyező formátum, 80 oldal.

Johanna Spyri - Heidi
Az ​ifjúsági irodalomnak vannak nemzedékről nemzedékre olvasott, örökéletű művei. A múlt században élt svájci írónőnek, Johanna Spyrinek Heidije ilyen "örök" lányregény. Főhőse egy svájci kislány, aki a maga egyszerű jóságával, tiszta szívével nemcsak megállja a helyét árvaságában, hanem szeretetével és életörömével megváltoztatja maga körül az embereket. A napsütötte havasi legelők ragyogásában, ahol szegénységgel, betegséggel, magánnyal küszködő emberek viselik nehéz sorsukat, Heidi embersége, bizalma és hite megteremti az erény és jóindulat szép rendjét. AZ életszeretetnek és humanizmusnak ezt a kivételesen szép eposzát ma sem lehet meghatódás nélkül olvasni.

Princz Oszkár - Eszperantó ​nyelvkönyv
A ​szerző népszerű nyelvkönyvének új, bővített kiadása, magántanulóknak, csoportoknak alapszinttől a felsőfok kapujáig. A könyv felépítése hagyományos: röviden tárgyalja az összes fontos nyelvtani jelenséget, az olvasmányok és társalgási szövegek felölelik a legfontosabb témaköröket, melyek a szövegértéshez és az alapvető beszédkészséghez szükségesek. A gyakorlatok segítik az elsajátított tananyag rögzítését és automatizálását. A megoldások helyességének ellenőrzését a gyakorlatokhoz megoldókulcs segíti.


Olvasta

Ezek a felhasználók olvasták már a könyvet.

Eszpe
Eszperantó-magyar ​szótár Ismeretlen szerző
5

Ismeretlen szerző - Eszperantó-magyar ​szótár
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Szilvási László - Sikeresen ​az eszperantó nyelvvizsgáig
Szilvási: ​Sikeresen az eszperantó nyelvvizsgáig! tankönyvhöz A tananyag begyakorlásához ad nagyon hatékony segítséget mind a tanfolyamok, mind az egyéni tanulók számára. Változatos, bőséges, komplex feladatsorok minden leckéhez – a füzet végén teljes megoldókulccsal! A könyvével megegyező formátum, 80 oldal.

Johanna Spyri - Heidi
Az ​ifjúsági irodalomnak vannak nemzedékről nemzedékre olvasott, örökéletű művei. A múlt században élt svájci írónőnek, Johanna Spyrinek Heidije ilyen "örök" lányregény. Főhőse egy svájci kislány, aki a maga egyszerű jóságával, tiszta szívével nemcsak megállja a helyét árvaságában, hanem szeretetével és életörömével megváltoztatja maga körül az embereket. A napsütötte havasi legelők ragyogásában, ahol szegénységgel, betegséggel, magánnyal küszködő emberek viselik nehéz sorsukat, Heidi embersége, bizalma és hite megteremti az erény és jóindulat szép rendjét. AZ életszeretetnek és humanizmusnak ezt a kivételesen szép eposzát ma sem lehet meghatódás nélkül olvasni.

Kollekciók