Ajax-loader

Tánczos Krisztina

Rate_positive 21 Rate_neutral 4 Rate_negative 3

3597 napja velünk van 2514 napja láttuk utoljára 2475 napja hibernálva van

Badge-stoppos-1 Badge-orjongo Badge-jomunkas Badge-onkentes Badge-hardrukkcafe_20

Kívánságlista és stoppolások

Ezeket a könyveket szeretné a felhasználó elolvasni.

összes (223)

F. E. Eckard Strohm - Atlantisz ​mestertudása
Milyen ​életfeladatokkal születtem? Mit oldottam meg ezekből, és mi az, amit még meg kell oldanom? Mi a duál és ikerlélek? Valóban létezett a legendás Merlin, Arthur Király és a Kerekasztal Lovagjai? Hogyan készült a hatalom kardja, "Excalibur"? Kiderült Stonehenge titka? Létezett-e Atlantisz, és ha igen, hol terült el? Hogyan gyógyítottak az atlantisziak? Milyen beavatásokon mentek keresztül Atlantisz papjai? Kik voltak Atlantisz Mestereinek Angyalai? A könyv szerzője válaszol mindezekre a kérdésekre, fellebbenti a fátylat Atlantisz további titkairól, sőt, ezen túlmenően további bizonyítékokat sorakoztat fel. Minden olvasónak lehetősége nyílik, hogy saját hétköznapjaiban önmaga is átélhesse az atlantiszi papság beavatási útját. A könyvhöz tartoznak a papi beavatások szimbólumai is egy tarotsor formájában, melynek használatát a szerző részletesen elmagyarázza. "Az első, valóban spirituális Tarot" - vélekednek a szerző szemináriumának résztvevői Dániában és Németországban.

Szilvásy Judit - Feng ​Shui
Szépség, ​térrendezés, belső harmónia, életérzés - ez mind Feng Shui. Az ősi kínai térrendezési elv több, mint egyszerű belsőépítészet, több, mint egy tetszetős otthon kialakítása. A Feng Shui életfilozófia, alapja a szüntelen energiaáramlás, amely - akár foglalkozunk vele, akár nem - körülvesz bennünket éjjel és nappal. Hatása alól nincs kibúvó, még akkor sem, ha épp másként gondoljuk. A Feng Shui segítségünkre lehet a hivatásunkban, otthonunk kedvező kialakításában, s természetesen nem utolsó sorban szerelmi életünkben is. E könyv Magyarországon először a lakás teljes harmóniájának létrehozását mutatja Feng Shui szempontból, majd a szerelem, a párkapcsolat szemszögéből ismerteti meg olvasójával a titkos tant, és annak jótékony hatását. Olvasóink továbbá bepillantást nyernek az otthontájolás, az energiaáramlás, a személyes jegyeket feltáró 9 Csillag Ki kínai asztrológiai számítás rejtelmeibe, hogy csupán néhányat emeljünk ki a könyv tágas kínálatából. E kötet közönsége fejezetről - fejezetre haladva gazdagodhat izgalmas ismeretekkel, gyönyörködhet fantasztikus képekben, végezheti el a leírt feladatokat, s közben lépésről-lépésre sajátítja el a Feng Shui tudományát. Jó tanulást, jó szórakozást kívánunk hozzá!

James Luceno - A ​gonosz útvesztője
A ​Cato Neimoidia bolygón Obi-van Kenobi és Anakin Skywalker a Sith-ek egyik aljas szövetségesének elfogására készülnek. Bár kudarcot vallanak, a vakmerő támadás során egy titokzatos tárgyra bukkannak, amelyről kiderül, hogy elvezetheti őket legfőbb célpontjukhoz, a régóta rejtőzködő Darth Sidioushoz. Ám az egész Galaxisra kiterjedő, árulással, bosszúval és megtorlással teleszőtt játszmában Sidious egy lépéssel mindig az üldözői előtt jár.

Greg Bear - Az ​álmok bolygója
Az ​ifjú Anakin Skywalkert átjárja az Erő. A Jedi Tanács úgy dönt, hogy a 12 éves fiút Obi-van Kenobi gondjaira bízza, hogy az Jedi lovagot neveljen belőle. Obi-van hisz benne, hogy Anakin a Kiválasztott, aki Egyensúlyt hozhat az Erőben – ahogy az ő mestere, Qui-gon Jinn is hitte. A kiképzés nehéz feladatnak ígérkezik, mert Anakin hajlik a fegyelmezetlenségre, és a rabszolgaság okozta lelki sebei sem gyógyultak még be teljesen… A mestert és fiatal padavanját a Zonoma Sekor bolygóra küldik egy rejtélyes ügy kivizsgálására. Obi-van és Anakin különös zavart éreznek az Erőben: a villámgyors hajóiról híres bolygó sötét titkok sokaságát tartogatja számukra. Titkokat, amelyek veszélyt jelenthetnek a mester és tanítvány kapcsolatára, és Anakin sorsát is váratlan irányba terelhetik…

Steven Barnes - A ​Cestus csapda
Amikor ​az Ord Cestus gazdasági válsággal küzdő kormánya azzal kezd fenyegetőzni, hogy gyilkos biodroidokat ad el a szeparatistáknak, Palpatine főkancellár diplomáciai küldöttséget meneszt hozzájuk, amelyet Obi-van Kenobi Jedi mester vezet. Feladatuk, hogy mindenáron megakadályozzák az Ord Cestus és a szeparatisták megállapodását – lehetőség szerint békés úton, de ha másképp nem megy, akár erőszak árán is. Mert a Köztársaság nem tűri az árulást, és szükség esetén a háborútól sem riad vissza. Milliók élete forog kockán, és Obi-van egyre inkább úgy érzi, hogy a Köztársaság veszedelmes, sötét útra lépett. Hogy megakadályozza a vérontást, és megmentse a Köztársaságot, Kenobinak minden erejét és bölcsességét latba kell vetnie…

John Jackson Miller - Kenobi
Sötétség ​telepedett a Galaxisra. A császár uralma alá vonta a Galaktikus Köztársaságot. Legfőbb támasza Anakin Skywalker, aki valaha a legígéretesebb ifjú Jedi lovag volt, de áldozatául esett az Erő sötét oldalának. Most Darth Vaderként szolgálja a császárt, az uralkodó parancsainak gátlástalan és könyörtelen végrehajtójaként. Ám a remény tovább él Vader fiának formájában. A csecsemőt Anakin egykori barátja és mentora, Obi-van Kenobi védelmezi. A távoli Tatuin bolygóra menekíti a gyermeket, ahol évekkel korábban Anakin bukása megkezdődött. Kenobi továbbra is azt hiszi, hogy megölte Anakint a Mustafaron, kettejük utolsó párviadalában. Felveszi új szerepét: távolról vigyáz a gyermekre és az azt befogadó családra. Csakhogy a bujkálás nehéz egy cselekvéshez szokott ember számára, és a Tatuin sivatagában is szép számmal akadnak olyanok, akiknek szükségük van egy Jedi segítségére...

Parádi Gabriella - Szilvásy Judit - Állati ​jó Feng Shui kézikönyv
Ma ​már egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Feng Shui. Számtalan tudományos könyv és album tárja elénk az évezredes múltra visszatekintő térrendező művészet titkait. Szilvásy Judit és Parádi Gabriella könyve azonban minden eddigi kiadványtól különbözik. Az Állati jó Feng Shui zsebkönyv ugyanis azoknak szól, akik elég bátrak ahhoz, hogy a humor, és néha az irónia szemüvegén át nézzék ezt a tudományt.

Arielle Ford - A ​lélektársad titka
Te ​is részese lehetsz a varázslatos utazásnak, amelynek során képessé válsz magadhoz vonzani, megteremteni, megtalálni lélektársadat. Elgondolkodtál-e már azon, mit kellene tenned, hogy megtaláld életed szerelmét? Olyan társról álmodsz, aki szeret, dédelget és rajong érted? A lélektársad titka megmutatja, hogyan vedd kezedbe szerelmi életed irányítását a vonzás törvényének segítségével. Bárki képes lehet rátalálni az igazira, ha minden szinten készen áll rá. Arielle Ford mindezt tapasztalatból tudja. Ő maga is a könyvben szereplő módszereket használta, amikor negyvennégy évesen bevonzotta az életébe lélektársát.

Chao-Hsiu Chen - Feng ​Shui a szépségért és az egészségért
A ​legtöbb ember szép és egészséges szeretne lenni, hogy jól érezze magát, hogy szeressék, hogy sikeres legyen. Ennek megvalósítása érdekében a Tajvanon élő szerző olyan gyakorlatokat állított össze, amelyek a kínai orvostudomány és a feng shui bölcsességein alapulnak. Kötete lehetővé teszi az ember és a természet kapcsolatának, a belső és külső szépség egységének mélyebb megismerését. Beavat az ősi feng shui titkaiba, amelyet a csi kung, az akupresszúra és a jóga elemei szőnek át. Segítségükkel minden nő maga ápolhatja szépségét - a sminkről hamarosan teljesen lemondhat, és mindazt elérheti, amire mindig is vágyott. Néhány gyakorlat a könyvből: arc- és bőrápolás; nyak-, mell- és deréktorna; hajerősítés; menstruációs panaszok megszűntetése; étkezés az öt elem szerint; változókori problémák kezelése.

Karen Kingston - Tértisztítás ​és feng shui
A ​feng shui tanításait a kínaiak közel ötezer éve ismerik és fejlesztik újabb tapasztalataik alapján. E kínai tudomány és művészet életközeli látásmódot kínál az anyagias és túlzottan gyakorlati szemléletmód helyett. Fölhívja a figyelmet a természetet tisztelő életmód előnyeire, ismeretében a tárgyak jelentéstartalma kibővül, sőt a környezetünkben ható erők szerepére is fény derül. A feng shui térrendezési tanácsait követve hangsúlyosabbá tehetjük a sorsunkat jelképező fontos elemeket. A tértisztítás szertartásos műveletei jobbítják környezetünk energiáit, biztosítják azok szabad áramlását. Jelen könyvünk e két terület rejtett összefüggéseit tárja föl. Ezek ismeretében mindenki kezébe veheti sorsa irányítását, visszaadhatja élete szentségét.

Lillian Too - Bőségteremtés ​feng shuival
A ​feng shui szakértő Lillian Too számára a bőségteremtés sokkal többről szól, mint csupán pénzcsinálásról - az életünket elmélyítő és kiterjesztő összes dolgot felölelő gazdagságról szól. A Kelet legjobb feng shui stratégiáit képszerűsítésekkel, mantrákkal, meditációkkal és más gyakorlati technikákkal együtt kínálva megmutatja, hogy az életet értelmessé tevő alábbi nyolc kulcsterületen hogyan találjunk bőséget: anyagi javak, kapcsolatok, családi élet, egészség, elismerés, személyes fejlődés, énkép, siker. Ez az elbűvölő könyv a feng shui királynőjétől megmutatja, hogyan váljunk - az élet szokatlan és mélyreható megváltoztatásával - a minket körülvevő világra mindinkább érzékennyé és hogyan vegyük körül magunkat boldogsággal és bőséggel, amit megérdemlünk.

Szilvásy Judit - Feng ​Shui nőknek - Feng Shui férfiaknak
"Ebben ​a könyvben különleges tematikával mutatom be a Feng Shui egy kis szeletét. Mint látható, a könyv két részből áll. Az egyik fele a nőknek, a másik a férfiaknak szól. Természetesen a nőknek is hasznos - sőt ajánlott - a férfiaknak írt oldalakat elolvasni, hiszen nem ugyanazt a témát magyarázom el kétféleképpen. A témaválasztás is más és más. Nagyon szeretném, ha mind a nők, mind a férfiak - akik eddig kétkedve fogadták a Feng Shuit - kicsit jobban belelátnának e filozófia működésébe." (a Szerző)


Elérhető példányok

A felhasználónak nincsenek elérhető könyvei jelenleg.


Sikeres passzolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt rukkolásai, amelyek passzal végződtek.

összes (19)

Guillermo Ferrara - Tantrikus ​szexleckék
A ​tantra vitális ösvény a teljes belső fejlődés felé a szexen, a szerelmen és a meditáción keresztül. Eredete az ősi Indiába nyúlik vissza, és szeretők számtalan generációjának megvilágosodásához mutatott utat. Megismerhették az élet titkát, beléphettek oda, ahol a boldogság nektárja lakik. A tantra gyakorlata erősíti az energiát és a kreativitást, valamint a párkapcsolatok stabilitását. Integráló módszer, amely minden tekintetben segíti a gyakorlók személyiségének fejlődését: szexualitás, intuíció, spiritualitás, táplálkozás... Guillermo Ferrara - akinek ismeretterjesztő tevékenysége több országban ismert - ebben a bőségesen illusztrált kézikönyvben lépésről lépésre végigvezet minket a gyakorlatokon. Megmutatja az utat, amely az isteni szex átéléséhez és teljesebb, érzékibb, kreatívabb létezéshez vezet.

Alan Dean Foster - Erőpróba
A ​felkelés sötét éveiben a reménytelenség idején Leia hercegnő és Luke Skywalker veszedelmekkel teli útra indul, hogy egy egész csillagrendszert nyerjen meg az új Köztársaság ügyének. Sem a szövetség legrátermettebb diplomatája, sem az ifjú Jedi-növendék nem számol azzal, ami az út végén várja őket: egy ezeréves titok, és Szith fekete lovagja, Darth Vader... A Halálcsillag felett megkezdett küzdelem a Mimban bolygó dzsungelének mélyén, Pomodzsema ősi sziklatemplomában folytatódik. De hogy befejeződik-e...

Joe Vitale - A ​Kulcs
Ha ​tisztában vagy azzal, hogy többre lennél képes, ám mégsem tudod megvalósítani a benned rejlő lehetőségeket, A Kulcs segítségével leleplezheted azokat a lélektani és tudatalatti korlátokat, amelyek visszafognak. A Kulcs feltárja a hiányzó titkot, amellyel magadhoz vonzhatod a gazdagságot, egészséget, sikert, boldogságot és minden egyebet, amire az életben vágysz. Az író és önfejlesztő-guru Joe Vitale A Titok legmélyére ásva tár eléd egy hatékony és eredményes módszert a gyarapodásra, amelyet életed bármely területén alkalmazhatsz.

Dr. Joseph Murphy - Tudatalattid ​csodálatos hatalma
Az ​"önsegélyező" irodalom immár klasszikus művét világszerte milliók forgatják azzal az igénnyel, hogy napi konfliktusaikban biztos fogódzókra leljenek. Mi vajon az Indiában tanító Murphy doktor átütő erejű sikerének titka? Az, hogy az ősi népi bölcsességet, a biztonságérzetet nyújtó vallást és a modern tudományt ötvözve a legáltalánosabb lelki zavarokra kínál gyógymódot. Módszertanának külön értéke, hogy a vegyipar segítsége helyett saját jótékony energiánkat vethetjük be a stresszhatások ellen. Olykor gyermekien naiv - szinte "tudománytalan" - gyakorlatokat is találunk a kötetben, ám számos kísérlet igazolja, hogy bonyolult lelki képletek megoldásában az egyszerű eszközök sokszor célravezetőbbek, mint a nyugtatók vagy az alkohol. Hol rejtőzik a Hatalom, mely várja, hogy végre szövetségesünk legyen a bajban? A titokzatos Tudatalattiban, annyi feszültség, gátlás és félelem ősforrásában. Ideje, hogy ezt a "Tudatalatti Birodalmat" tudatos énünk mellé állítsuk: éppen saját lelki békénk érdekében.

Dr. Rosta István - Magyarország ​technikatörténete
A ​könyv az 1996-ban megjelent Fejezetek Magyarország technikatörténetéből c. főiskolai tankönyv lényegesen átdolgozott és jelentősen bővített kiadása. Magyarország 1100 esztendejének általános technikai kultúráját foglalja össze. Olyan kultúrtörténet, amely szűkebb értelemben általános és komplex technikatörténetnek tekinthető. Egységes tankönyv a tanítóképzők hallgatói számára.

Covers_132342
Gyermekirodalom Ismeretlen szerző
18

Ismeretlen szerző - Gyermekirodalom
Ez ​a könyv kézikönyv: _Bevezetés a gyermek- és ifjúsági irodalomba._ A maga nemében magyar nyelven az első. Ajánljuk mindazoknak, akik a gyerekkönyvek világára kíváncsiak, és abban tájékozódni akarnak. De a tankönyv szerepét is betölti, elsősorban a pedagógus- és könyvtárosképzés számára készült. E munka tárgya elsősorban a magyar gyermekirodalom. De a világirodalom gyerekirodalma mindvégig háttértörténet a könyvben, jelenségek forrásvidéke, halhatatlan klasszikus alkotók embergalériája. (_Miért jó gyerekkönyv a_ Micimackó? _Miért szép_ A kis herceg?). A kötet nemcsak a klasszikus gyermekirodalmat mutatja be, hanem a modern idők gyermekkönyveit is. Szerkezete kifejezi azt, hogy az irodalom nemcsak az írók, a művek, hanem az olvasó ember/gyermek története is. A könyv első ciklusa a _Klasszikus gyermekirodalom_ címet viseli. Bemutatja a klasszikus gyermekirodalom történetét, műfajait: a gyermekverset, a mese világát, a meseregényt, a mondát és a történelmi elbeszélést, az ifjúsági regény műfaji változatait a robinzonádtól a sci-fi-ig, az irodalom és a művészet gyermekábrázolásait a Bibliától a 20. századig. A második rész a _modern gyermekirodalom_é. Jelenségeket mutat be az egyes műfajok körében (gyermekvers, verses mese, mese, gyermektörténet, ifjúsági regény) és gyermekkönyvtípusokat (a képeskönyvtől a képregényig, az ismeretterjesztő gyerekkönyvig). A harmadik ciklus címe: _A gyermek olvasó._ Ezekben a fejezetekben befogadás-lélektani, olvasásszociológiai, metodikai kérdésekről esik szó. (_Mi lesz veled, olvasó? Hogyan tanítsunk verset, mesét, regényt? Miként használjuk fel a drámapedagógia eszköztárát?_) Szó esik a gyermeksajtóról, az illusztrációról és a média világáról is. A szerzők irodalomtörténészek, írók, kritikusok, olvasáskutatók. Többségük főiskolán tanít. Gyermekirodalmat is.

Len Rogers - Marketing ​a kisvállalkozásban
A ​közhiedelemmel ellentétben a marketing nem egyszerűen értékesítési tevékenység. Van benne piackutatás, de ugyanakkor piacbefolyásolás, sőt piacteremtés is. Beletartozik a termék-, ár- és a helyismeret, a reklám, a járulékos szolgáltatás, vagyis a vevőcsábítás sok-sok trükkje. A vállalkozónak mindenképpen törnie kell a fejét, de hogy merre induljon el, abban megbízható kalauza lesz sorozatunk új kötete. Akinek pedig ez az idegen szó, hogy marketing még mindig gyanús, gondolja meg: nem sokkal gyanúsabb, hogy kisvállalkozások és világcégek egyaránt vagyonokat költenek rá? Len Rogers nemzetközi vállalkozási és vezetési tanácsadó; számos marketing és értékesítési szakkönyv szerzője; vendéglátóipari, hirdetési és vezetőképző tanfolyamok előadója.

José Silva - Ed Bernd Jr. - A ​sikeres üzletember
Ebbõl ​a könyvbõl bárki megtanulhatja, hogyan érheti el a sikeres emberek teljesítményét. A hazánkban is népszerû Agykontroll-program jól bevált technikái felszabadítják elménk rejtett potenciáit, s ezáltal megnövelhetjük üzleti sikereinket. A lehetõség bármikor nyitva áll azok elõtt, akik élni tudnak vele. Miként használhatjuk fel elménk erõit az ügyfelekkel való eredményesebb kapcsolatteremtésre, a döntéshozó és problémamegoldó képességek megnövelésére, a visszautasítástól és a kudarctól való félelem legyõzésére? Mindezekre a kérdésekre választ találunk ebben az elsõsorban üzletkötõknek és menedzsereknek írott könyvben, s ha alkalmazzuk a benne foglalt gyakorlatokat, fellendítjük üzleti vállalkozásunkat.


Sikeres happolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt happolásai, amelyeket átvett. Reméljük rerukkolja azokat, amiket elolvasott. :)

összes (21)

Szilvásy Judit - Feng ​Shui épületek - életek - Feng Shui séta Budapesten
Egy ​különleges könyvet tart a kezében az olvasó, mely a Feng Shuit, azaz az ősi kínai térrendezés filozófiáját, ezúttal középületek tükrében mutatja be. Minden, amit látunk, érzelmeket, indulatokat vált ki belőlünk, ezért nagy felelősség, milyenné formáljuk környezetünket, ami aztán visszahat ránk, minket alakít. Egy harmonikus környezetben kiegyensúlyozottá válunk, egy diszharmonikus pedig zaklatottá tesz. Ha odafigyelünk épületeink formájára, elrendezésére, olyan városképet tudunk kialakítani, amelyben mi is boldogabban élünk. Egy épület olyan, mint egy ember... mondja a Feng Shui. Egyik módszere, a Repülőcsillag Iskola segítségével, kiszámíthatóak energiapályái, így az is megfejthető, miért működik jól vagy rosszul egy vállalkozás. Ismerjük meg ezt a technikát és építsünk céltudatosan, jó energiával rendelkező épületeket!

Szatmári Nóra - Ezoterikus ​kalendárium 2015
Az ​Ezoterikus kalendárium 2015 az ILLIA & Co. Könyvkiadó Kft. egyedi tervezésű határidőnapló-kínálatának egyike, ahol a hagyományos naptár funkciót egyedi tartalmak egészítik ki. Leírás: A 2015. évi Ezoterikus kalendárium az 5. kiadása ennek a különleges határidőnaplónak, mely könyv is egyben. Több mint 400 oldalon tartalmaz asztrológiai előrejelzéseket és számmisztikai naptárakat. A Holdfázisok pontos adatai segítik az egész évre szóló Holddiétát, a napi angyali útmutatások emelik a hétköznapok energiáját. A szervóra táblázat használatával a szervezet belső órájához igazodva tudunk figyelni jobban egészségünkre. A jubileumi arany kiadás ezúttal szimbólummágiával is kiegészül. A megszokott napi bontású naptár-funkciót kiegészítik a spirituális tartalmak, amelyek segítségünkre lehetnek a mindennapok során, hiszen a szokásos feljegyzések mellett láthatjuk, hogy melyik napot mely bolygó uralja, így tanácsot kapunk ahhoz, hogy mit tegyünk, vagy mit kerüljünk, illetve melyik nap mely kristállyal tehető harmonikusabbá.

Anita Cortesi - Gyermekhoroszkópok
"Aki ​asztrológiával foglalkozik, sohasem mondhatja, hogy már mindent tud. Hosszú évek folyamán gyűjti tapasztalatait az egyes jegyek jellemzőiről. Az élet nagyon gazdag anyagot kínál ehhez: saját tapasztalatok, mások történetei, közös élmények, film, zene, képek, művészet, állatok, virágok. A gyermekek ehhez egyszerű és világos anyagot nyújtanak. Nekik még nincs annyi lehetőségük a különböző bolygókonstellációk kifejezésére. Még a társadalmi kötöttségek sem hatnak rájuk olyan erősen, mert a jelenben élnek. A felnőttekkel szemben kifejezésmódjuk teljesen közvetlen: - egy Kos ascendenssel rendelkező fiú szobájának ajtajára kiragaszt egy papírt: ez az én birodalmam - egy Rák Holddal rendelkező kislány 14 éves koráig biztosan a kedvenc babáival alszik - egy jó fényszögben álló Ikrek Merkúrral a gyermek bárkivel szóba elegyedik Szeretném Önöket bátorítani, figyeljék a gyermek viselkedését, nagyon sok tapasztalatot szerezhetnek vele az asztrológia szimbólumrendszerén keresztül."

James Redfield - Carol Adrienne - A ​mennyei prófécia
Az ​útmutató személyiségünk fejlesztéséhez és életcélunk megvalósításához nyújt segítséget azoknak a Felismeréseknek az alapján, amelyeket már bemutatott A mennyei prófécia, James Redfield könyve.

F. E. Eckard Strohm - Atlantisz ​angyalai
A ​szerző egy mindeddig ismeretlen világba - Atlantisz angyalainak világába kalauzolja el olvasóit. Az Akasha-krónikából - az emberiség közös emlékezettárából - nyert tudás révén hitelesen ábrázolja Atlantisz első korszakát. A könyv különlegessége, hogy gyakorlati kézikönyvként is használható. Gyakorlatain keresztül kapcsolatba léphetünk az angyalokkal, segítségükkel a mindennapi életünkben is útmutatást kaphatunk, valamint bepillantást nyerhetünk az esszénusok és az atlantiszi papok életébe.

R. Rozmis Éva - Babaételek
Természetesen ​az "elválasztás" kezdetén szinte minden szülő az egyszerűbb megoldást választja és bébiételell eteti csemetéjét.Ez a könyv azoknak nyújt segítséget akik otthon szeretnék elkészíteni gyermekük első szilárd tálálékát.

Bodnár Péterné - Babakonyha
Egy ​hézagpótló, praktikus, új konyhatechnikát is alkalmazó, modern bébi-recepteskönyvet tart a kismama. A csecsemők, kisdedek étkeztetése sok gondot okoz a lelkiismeretes édesanyának. Sokféle ízletes, tápláló bébiételt kínálnak az üzletek, de sajnos egyre kevesebben engedhetik meg magukat, hogy rendszeresen ezzel táplálják gyermeküket. Ez a könyv segít abban, hogyan készítsük el egyszerűen, gyorsan, gusztusosan és olcsón azokat az ételeket, amelyekre a babának szüksége van. Ne sajnáljuk rá az időt, megéri.

Bártfai László - Babaszakácskönyv
Mit ​egyen a gyerek, ha éhes? Erre a látszólag egyszerű kérdésre néha nehezebb válaszolni, mint hinnénk. Legyen tápláló, ízletes, egészséges, nem baj, ha gyorsan kész, és lehetőleg egye is meg a gyerek; ne legyen túl egyhangú, fűszeres és legfőképp ne legyen mindig ugyanaz! Szóval nekünk, gyakorló szülőknek, nem mindig könnyű. Nincs annál rosszabb érzés, mint amikor hiába főzünk, és csemeténk nem eszi meg az elé tett finomságokat! A család kedvenc szakácsa, Bártfai Laci bácsi - közismertebb nevén Bajusz -, most megpróbál segíteni nekünk abban, hogy gyermekeink ne csak éhen ne maradjanak, hanem élvezzék az evést. Rengeteg receptet és hasznos tanácsot gyűjtött össze nekünk Laci bácsi, melyekből kedvünkre válogathatunk, a 6 hónapos kortól adható ételektől kezdve egészen a 3 éves (és afeletti) korig.


Saját könyvtárban

Ez a kollekció nem tartalmaz egyetlen könyvet sem: Saját könyvtár


Olvasta

Ez a kollekció nem tartalmaz egyetlen könyvet sem: Olvasmányok

Kollekciók