Ajax-loader

Aspermayerné Becsi Éva

Rate_positive 4 Rate_neutral 0 Rate_negative 0

2379 napja velünk van 372 napja láttuk utoljára 1704 napja hibernálva van

Badge-stoppos-1 Badge-jomunkas

Kívánságlista és stoppolások

Ezeket a könyveket szeretné a felhasználó elolvasni.

összes (30)

1083091_5
Walt ​Disney - Jégvarázs Ismeretlen szerző
43

Ismeretlen szerző - Walt ​Disney - Jégvarázs
Elsa, ​Arendelle királynője különleges képességgel van megáldva. Amihez hozzáér, az menten jéggé változik. Anna, a félelmet nem ismerő hercegnő Kristoffal, a hegyi emberrel és Svennel, a hűséges rénszarvassal indul a hegyekbe, hogy megtalálja világgá szaladt nővérét. Útjuk során számos kalandban van részük, miközben trollokkal és egy mókás kis hóemberrel is megismerkednek.

Vekerdy Tamás - Kicsikről ​nagyoknak 1.
A ​neves pszichológus könyve a kezdetektől az iskoláskor küszöbéig kíséri el a gyereket – és vele együtt a szülőt – azon az érdekes, izgalmas, olykor fárasztó, mégis nagyon szép felfedezőúton, amelynek során a kicsiből nagy lesz. Segít felismerni a buktatókat, és megmutatja, hogyan tehetjük ezt az időszakot olyanná, hogy a gyermekünk érzelmileg és értelmileg minél kiegyensúlyozottabban fejlődhessen. Tanácsai hozzásegítenek ahhoz, hogy a kisgyerekkor ne csak a gyermeket, de a szülőt is életre szóló élményekkel gazdagítsa. „Csak a sokat és jól játszó kisgyerek tud majd jól és elmélyülten gondolkozni.”

Csukás István - Csukás ​István nagy meséskönyve
Régi ​és új ismerősök, a kelekótya kóbormacskák: Mirr Murr és Oriza Triznyák, Cillancs, a kiscica, Róka Ricsi, Bumm Brumm Brúnó, vagy éppenséggel a Nadragulya utcát rettegésben tartó, hírhedt Settenkedő Tódor varázslatos világa tárul elénk.

Radvány Zsuzsa - Boci-boci ​tarka - Mondókák
Legismertebb ​mondókák találhatók ebben a kis leporellóban,gyönyörű illusztrációkkal. Már születéstől lehet mondogatni a picibabáknak.

Bartos Erika - Bogyó ​és Babóca rokonai
Sárga ​a szárnya, sárga a ruhája, hét fekete pöttye van. Hogy ki ő? Ő Kata, Babóca távoli katica-rokona. Egy kis szigeten él, és nagyon sok mindenben hasonlít Babócára. Ezek után persze Bogyó sem akar rokon nélkül maradni. Vajon talál magának egy távoli csiga-rokont? Immár a nyolcadik Bogyó és Babóca kötet!

Vlagyimir Szutyejev - Vidám ​mesék
Szerencsés ​egybeesés, ha a grafikus író is egyben, és egyik kezével ír, a másikkal rajzol. Egy Szutyejev esetében majdnem szó szerint így van. "Amikor kigondolom a meséket, mindig a jobb kezemben tartom a tollat, a balban pedig a ceruzát vagy az ecsetet. Ez így nagyon kényelmes: a jobb kéz írja a mesét, ezalatt a bal vidám képeket rajzol." Szutyejev kedves, rövid, vidám és tanulságos meséi, mulatságos figurái közkedveltek a gyerekek körében.

Ismeretlen szerző - Az ​állatok - 1-3 éves gyerekeknek
A ​gyerekek biztosan örömmel veszik kézbe ezt a színes képeskönyvet, és játszva tanulják meg segítségével a szavakat.

Horváth Mónika - Tanya
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Karafiáth Orsolya - Merre ​repül a pillangó?
A ​18 hónapos kisgyerekek finommotorikus mozgása már nagyon fejlett. Ennek a színes és kedves kiadványnak köszönhetően ez a képességük most még tovább fejlődhet, ha ujjukkal követik merre repül a pillangó. Karafiáth Orsolya versikéi és a könyvben szereplő színes figurák játékosan vezetik be a kicsiket a természet apró zugaiba.

Vlagyimir Szutyejev - A ​három kiscica
A ​legkisebbeknek készült színes lapozó a Vidám mesék c. kötetből jól ismert, az egyik legnépszerűbb mese feldolgozása.

Vlagyimir Szutyejev - Kispipi ​és Kisréce
A ​legkisebbeknek szóló színes lapozó a _Vidám mesék_ című kötetből jól ismert, az egyik legnépszerűbb mese feldolgozása.

Ismeretlen szerző - Lépésről-lépésre ​- A szavak - 24-36 hónapos korig
A ​legkisebbeknek nagyon fontos, hogy a szavakat a saját ritmusuk szerint tanulják meg. A Lépésről lépésre sorozat ehhez nyújt segítséget. A sorozat köteteit kedves képekkel illusztráltuk, így a gyerekek játékosan fedezhetik fel környezetüket. A könyvet 24-36 hónapos korú gyermekeknek ajánljuk.


Elérhető példányok

A felhasználónak nincsenek elérhető könyvei jelenleg.


Sikeres passzolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt rukkolásai, amelyek passzal végződtek.

Ismeretlen szerző - Gyakorlókönyv ​a francia írásbeli nyelvvizsgához
A ​vizsgára jelentkezők gyakran kérdezik tőlünk: mit és milyen könyvből tanuljanak a francia állami nyelvvizsgára? Érezhetően csalódottak, amikor azt válaszoljuk: a francia nyelvet kell tanulniuk, a forgalomban lévő korszerű tankönyvekből, és meg kell ragadniuk minden lehetőséget arra, hogy franciául olvassanak, francia beszédet halljanak. Folytassák ezt mindaddig (és remélhetőleg azután is), amíg nyelvi készségeik el nem érik azt a szintet, hogy spontán módon (felkészülési idő nélkül), folyamatosan, megfelelő szókinccsel és nyelvhelyességgel képesek nem lesznek kommunikálni a mindennapi élet általános helyzeteiben, témáiban. Nesze semmi, fogd meg jól!? Korántsem. Sajnos - vagy inkább szerencsére -, valóban ez az egyedül üdvözítő megoldás: a nyelvet kell elsajátítani, nem a nyelvvizsgát, a nyelvvizsgára való készülés nem helyettesíti a nyelvtanulást.

Dominique Bellemin - Staub Valéria - Gyakorlókönyv ​a francia szóbeli nyelvizsgához
A ​könyv nagy segítséget nyújt az "A" típusú nyelvvizsgára való felkészüléshez. Szerzői az ELTE ITK munkatársai, a téma legjobb ismerői. A gyakorlókönyv három nagyobb fejezetre oszlik:1. Képleírások.2. Szituációs feladatok.3. Hallás utáni szövegértés-feladatok.Ezen belül találhatunk benne alap-, közép- és felsőfokú állami nyelvvizsgára szánt szövegeket. Mindegyik feladatfajtához mellékelünk megoldásmintákat is, illetve a hallás utáni szövegértés-feladatok minden kérdéséhez megadjuk a válaszokat.A könyv szerencsésen fogja kiegészíteni Nathalie Duplaissy-Staub Valéria Gyakorlókönyv a francia írásbeli nyelvvizsgához című könyvét.

Kropog Erzsébet - Mándics Dezső - Molnár Katalin - 5000 ​feladat biológiából
Ez ​a feladatgyűjtemény a Művelődési és Közoktatási Minisztérium által hivatalosan elismert Biológia II.-III.-IV. tankönyv és a Biológiai Album képanyaga alapján készült. Így tanulásra kiválóan alkalmas, mert csak olyan feladatokt tartalmaz, amelyeknek ténybeli alapja a tankönyvekben és az albumban megtalálható. Megkönnyíti az ismeretek ellenőrzését, mert témakörönként és a teljes gimnáziumi, 3 éves tananyag végén összefoglaló feladatlapok megoldásával ellenőrizhető a tudásszint. Hasznos: a diáknak, ha dolgozatra, versenyre, érettségire vagy felvételire készül, a szülőknek, ha ellenőrizni kívánják gyermekük előremenetelét, a tanárnak, ha dolgozatokat vagy gyakorlófeladatokat akar összeállítani.

Tóth Ágnes - Dr. Undi Flóra - Anatómia
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.


Sikeres happolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt happolásai, amelyeket átvett. Reméljük rerukkolja azokat, amiket elolvasott. :)

Bram Stoker - Stephanie Spinner - Dracula ​(Step-Up Classic Chillers)
He's ​evil. He's powerful. He's thirsty for blood. He's none other than the vampire, Count DRACULA! STEP UP CLASSIC CHILLERS™ are wonderfully scary yet easy to read. They're adapted from some of the best books ever written. Read them all... if you dare! (rövidített és szerkesztett kiadás képekkel a Random House-tól)

Duncan Shelley - Az ​elme gyilkosai
„Megdöbbentő ​történet. Úgy tűnik, regényt olvasunk, közben folyton él bennünk a nyugtalanító érzés, hogy mindez valóság, kegyetlen realitás. Nem szeretnénk, ha így lenne – de Shelley könyvét olvasva nem szabadulhatunk az érzéstől, hogy mi is résztvevői vagyunk ennek a játszmának.” (Nemere István)


Saját könyvtárban

Ez a kollekció nem tartalmaz egyetlen könyvet sem: Saját könyvtár


Olvasta

Ez a kollekció nem tartalmaz egyetlen könyvet sem: Olvasmányok

Kollekciók