Ajax-loader

Weisz-Cucoli Alexandru-Iorgu

Rate_positive 1 Rate_neutral 0 Rate_negative 0

3254 napja velünk van 639 napja láttuk utoljára

Badge-jomunkas Badge-onkentes

Sikeres passzolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt rukkolásai, amelyek passzal végződtek.


John Medina - Agyunk ​csodás titkai
Az ​emberek többsége nem is sejti, mi történik valójában az agyában. Pedig a kutatók olyan felfedezéseket tettek, amelyeket minden vállalatigazgatónak, szülőnek, tanárnak és tanulónak ismernie kellene, hogy jobban ki tudja használni a saját szellemi képességeit. Mire letesszük ezt a könyvet tudni fogjuk, hogyan is működik az agyunk valójában, és miképpen hozhatjuk ki belőle a legtöbbet.

Marcello D'Orta - Ha ​nem volna nagyapám, ki kéne találni
„Azt ​hiszem, a nagyapám az egész életéből egyvalamit sír vissza: a fiatalságát. Szimpatikus, vicces ember, de egy kicsit szomorú is, mert olyan régóta vár már fiúunokára, akit róla lehetne elnevezni, de hiába, a családban mindenki nő. Az én nagyapám Élő Legenda! …mesélte, hogy a dédnagypapa regimentvilágbajnok volt szuronyrohamban. A nagyapám nagyon bátor. Bagózik, mint egy török, iszik, mint a kefekötő, és a nagyanyámmal él.”

Stephen W. Hawking - Leonard Mlodinow - Az ​idő még rövidebb története
Stephen ​Hawking világszerte ismert sikerkönyve Az idő rövid története mérföldkő volt a tudományos ismeretterjesztés történetében. Ennek csak egyik oka a szerző lebilincselő stílusa, a másik viszont az általa tárgyalt lenyűgöző témák: a tér és az idő természete, Isten szerepe a teremtésben, a Világegyetem története és jövője. Kétségtelen tény viszont, hogy a könyv megjelenése óta sok olvasó jelezte Hawking professzornak, hogy milyen nehézséget okozott a könyvben szereplő legfontosabb fogalmak megértése.Ezért született meg Az idő még rövidebb története. A szerző szerette volna korábbi könyve mondanivalóját még érthetőbbé tenni olvasói számára - és egyúttal kiegészítette azt a legújabb tudományos megfigyelések és felfedezések ismertetésével.

66_h%c3%adres_magyar_reg%c3%a9ny
5

Ismeretlen szerző - 66 ​híres magyar regény I-II.
53 ​híres író 66 híres regényének bő kivonata és rövid méltatása olvasható e kötetben. Az Etelka, a Tariménes utazása, a Fanni hagyományai, A falu jegyzője, az Özvegy és leánya, a Két választás Magyarországon, az Isten rabjai, az Árvácska, a Rezeda Kázmér szép élete, az Aranysárkány, az Iszony, az Ábel a rengetegben, Az elsodort falu, a Fekete kolostor, a Prae, a G.A.cúr X.-ben, éppúgy szerepel benne, mint például az Optimisták, a Fekete vőlegények, A szent, az Iskola a határon, vagy a Tóték és a Hideg napok.

Kollekciók