Ajax-loader

Flóra Sz Gy

Rate_positive 62 Rate_neutral 5 Rate_negative 0

3899 napja velünk van 134 napja láttuk utoljára

Badge-stoppos-1 Buek_2013_300 Rukkaracsony_300 Silly_walk_300 Poe_300 Meetoff_300 Badge-rozsasandor Badge-orjongo Badge-jobbmunkas Badge-jomunkas Badge-early_bird Badge-onkentes Badge-aktivista Badge-hardrukkcafe_100 Badge-hardrukkcafe_20

Kívánságlista és stoppolások

Ezeket a könyveket szeretné a felhasználó elolvasni.

összes (260)

Hanscarl Leuner - A ​katatím imaginatív pszichoterápia alapjai
Hanscarl ​Leuner orvos, analitikus, pszichoterapeuta évtizedeken át kutatta a képzeletben felbukkanó szimbólumok kapcsolatát az egyén tényleges életsorsával és konfliktusaival. Eközben fedezte fel az irányított képélmény terápiás hatékonyságát, és fejlesztette ki a módszer tudományos kutathatóságát biztosító ún. standard motívumokat. A kezelési technikát kezdetben szimboldrámának, majd katatím képélmény pszichoterápiának nevezték; ma mindkét elnevezés használatos. Leuner tovább kísérletezve a katartikus érzelmi folyamatok mélyítésével, a hallucinogén anyagok alkalmazása felé fordult. Nagy számban végzett megfigyeléseket neurotikus páciensekkel. A kísérletes pszichózis elismert szakértője lett és kidolgozta a hallucinogénekkel elősegített terápia alapelveit (Pszichoterápia modell-pszichózisokban, 1959). 1960-ban pszichoterápiás klinikát alapított a göttingeni egyetemen, amely ennek a módszernek a központja lett. A hallucinogének alkalmazásának azonban voltak mellékhatásai - és sajnos mellékhajtásai is -, amelyek miatt hamarosan az egész irányzat a törvényi tiltásnak esett áldozatul. A katakím képélmény módszer viszont töretlenül fejlődött, és főleg a német nyelvterületen elismertté vált. Nemzeti és nemzetközi társaságok alakultak, kidolgozták a képzési rendszert, és alkalmazását befogadta a német egészségbiztosítás is. Leuner az 1970-es években sok energiát fektetett egy légzési feedback rendszer kidolgozásába, amely a pszichoszomatikus pácienseknél segíti a mély relaxáció elérését; vagyis a modern biofeedback-technikák előfutáraként is tisztelhetjük. Ebben a könyvben a katatím imaginatív pszichoterápia (KIP) képzés alapszintjének standard motívumai, az alkalmazás elméleti és gyakorlati aspektusai találhatóak, számos eset-példával illusztrálva. Röviden a haladó szint is bemutatásra kerül, ennek részletes leírását a közeljövőben tervezzük megjelentetni.

Frank J. Kinslow - Az ​azonnali gyógyulás titka
Az ​utóbbi pár év során számos újszerű önsegítő módszer látott napvilágot, lerakva egy új világnézet alapjait. Frank J. Kinslow Kvantumszinkronizációja a legújabb a sorban, amely a gyengéd érintéssel dolgozik, csöndesen aktiválva az idegrendszert, hogy spontán és természetes módon hozzon létre olyan környezetet, amelyben mély gyógyulás mehet végbe. Ez a bámulatos módszer könnyen alkalmazható, és semmiféle előképzettséget nem igényel – bárki megtanulhatja! És ami a legelképesztőbb, hogy nem csupán a kezelésben részesülő tapasztal mély gyógyulást, de a Kvantumszinkronizációt kezdeményező személy közérzete is azonnali és hosszan tartó javulásnak indul. Kis könyv ez – óriási lehetőségekkel! Meg fogod tanulni azt a pár egyszerű lépést, amely kifinomítja a tudatodat, és meggyógyítja a testedet és a lelkedet. Azt is meg fogod tanulni, hogyan gyógyítsd meg mások testét és lelkét. Nos, készen állsz? Érzed magadban a várakozást, a küszöbön álló felfedezés örömét? Amit ennek az egyszerű kis könyvnek a lapjairól meg fogsz ismerni, az a saját, személyes utazásod lesz. Jelentőségét akkor fogod megérteni, ha olvasás után a cselekvés útjára lépsz. A többi már könnyen megy. Csak lapoznod kell egyet, és az életed örökre megváltozik.

Krista Federspiel - Ingeborg Lackiner Karger - A ​lélek egészségkönyve
"A ​lélek egészségkönyve" a lehető legteljesebben foglalja össze mindazt, amit a lelki egészségről és a lelki betegségekről tudni kell, és tudni lehet. A szerzők - Krista Federspiel tudományos újságíró, Ingeborg Lackinger Karger pszichoterapeuta és nőorvos- érdemben foglalkoznak az új, nemzetközileg elismer irányzatokkal és széleskörűen bemutatják a kezelési eljárásokat: nem kevesebb, mint 120 terápiát vesznek górcső alá. A könyv megbízható, tárgyilagos és szakmailag alapos áttekintést nyújt, és ugyanakkor a pácienseket érdeklő, sőt mélyen érintő gyakorlati kérdésekre is válaszol. A szerzők célja meggyőzni a szenvedőt, hogy ne szégyelljen segítséget igénybe venni, hiszen a pszichoterápia arra való, hogy az érintett megint jól - kiegyensúlyozottnak és teljes embernek - érezze magát. A szerzőpáros, valamint 40 tagú tanácsadói és szakértői gárdájuk további érdeme, hogy rámutatnak az obskúrus kultikus közösségek és szekták "gyógyító tevékenységének" káros, sőt veszélyes voltára. Badiscshe Zeitung " A lélek széles mező"- ezért rajta kezdettől fogva nem csupán költők és fantaszták, pszichológusok és orvosok, hanem mágusok és sarlatánok is. A könyv tanácsot keresőknek nyújt tájékoztatást, eligazítást, támogatást,és vállalkozása sikeresnek mondható. Dicséretes a szerzők kritikus szemlélete, jóleső az a semlegesség, tárgyilagosság és mértéktartás, amellyel az elismert módszereket éppúgy elfogulatlan vizsgálat tárgyává teszik, mint az alternatív, "nem szakmabeliek" általi alkalmazottakat. Natur (München)

Vianna Stibal - ThetaHealing
Fedezd ​fel a ThetaHealing alaptankönyv legújabb, átdolgozott kiadásának segítségével, hogyan válik lehetővé az agy théta-állapotára hangolódva a mély érzelmi és fizikai gyógyulás! Azt követően, hogy az orvosok rákos daganatot találtak a combcsontjában, Vianna Stibal a modern és az alternatív gyógyászat eszközeihez fordult, ám ezek sorra kudarcot vallottak. Vianna végül a théta-állapotban végzett intuitív leolvasás technikáját alkalmazta önmaga kezelésére. Megdöbbentette az eredmény, ahogy a Teremtő meggyógyította, és miután maga is beépítette ezt a technikát a klienseivel végzett munkába, egymást követték a csodás gyógyulások. Lelkesedését csak fokozta, hogy a több ezer klienssel folytatott munka során azt tapasztalta, hogy módszere másnak is megtanítható, könnyen elsajátítható. A könyv bemutatja: - hogyan változtathatjuk meg a minket megbetegítő, negatív gondolatainkat, hitrendszerünket; - miként kapcsolódhatunk a létezés hét síkjának segítségével a mindenség legmagasabb szintű szeretetéhez és energiájához; - milyen módszerrel fejlesszük ki azon képességeinket, hogy testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztaljunk az életünkben. Vianna Stibal művész, író, tanár és intuitív leolvasó. Montanai (USA) székhelyéről kiindulva azon munkálkodik, hogy gyógyító paradigmáját az egész világon terjessze. ThetaHealing instruktorai és konzulensei több mint 180 országban működnek. Vianna a világ minden pontján vezet szemináriumokat a ThetaHealing technikáiról, amelyek fajtól, hittől és vallástól függetlenül bárki számára elérhetők.

Dr. Les Parrott - Leslie Parrott - Kapcsolatklinika
Életünk ​legértékesebb kincsei a kapcsolataink. A pszichológus szerzők a személyközi kapcsolatok lélektani vizsgálatának legfrissebb eredményeit alkalmazva olyan kérdésekre keresik a választ, mint: - Kik vagyunk, és mit viszünk magunkkal kapcsolatainkba? - Hogyan formálja kapcsolati mintáinkat a család, amelyben felnőttünk? - Hogyan építhetünk ki tartós barátságokat? - Hogyan találhatunk szerető társra? - Hogyan vészelhetjük át a szakításokat? - Hogyan lehet őszinte és hiteles az Istennel való kapcsolatunk? A könyvben található önismereti tesztek segítenek az egészséges és jól működő kapcsolatokhoz szükséges készségek elsajátításában. A szerzők az amerikai Seattle Pacific University-n működő Kapcsolatfejlesztő Központ igazgatói. Les Parrott a klinikai pszichológia professzora, Leslie Parrott házasság- és családterapeuta. A magány arra való az életünkben, hogy megismerjük Istent, a közösség pedig arra, hogy jobban megismerjük önmagunkat. A helyes önismeret és a kapcsolatképesség tehát kéz a jézben járnak. Éppen ezért tudom melegen ajánlani ezt a könyvet, amely közérthető módon, könnyed stílusban tárja elénk a dinamikus emberi kapcsolatok legfontosabb alapelveit. (Bolyki László, zenész) Nap mint nap megsebezzük a kapcsolatainkat. S nap mint nap megsebeznek minket a kapcsolataink. Parrotték azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy segítsenek bennünket gyógyulni - és gyógyítani. Teszik mindezt sok történettel, olvasmányos stílusban - mégsem felületesen. Kapcsolatainkkal átfogóan, igényesen szembesítenek, és a végső célt sem veszítik szem elől: az üdvösséget. Pontosabban: a másik üdvösségre segítését. Ahogyan József Attila írja: "Hiába fürösztöd önmagadban, / Csak másban moshatod meg arcodat." Igazi mosakodókönyvet tart kezében az Olvasó. Érdemes kinyitni a csapot. (Süveges Gergő, újságíró)

Csiszár Miklós - Nora Igloi Syversen - Női ​igazságok
Hatékony ​és természetes lehetőségek a női problémák megoldására fiatal lányok, érett nők, leendő kismamák, anyák és menopauza után lévő hölgyek számára. A női problémák hormonális és lelki hátterének – hazánkban még újdonságnak számító – természetes megközelítése sok nő számára jelenthet hatékony lehetőséget egészsége javításában. A megjelenő könyv nemcsak a női szervezet és a menstruációs ciklus jobb megértésében, de a természetes megoldások kialakításában is hasznos segítséget nyújt. A közérthető és olvasmányos stílusban megírt könyv célja, hogy segítséget nyújtson mindazoknak, akik menstruációs zavartól, miómától, emlőcsomótól, makacs túlsúlytól, endometriózistól, petefészekcisztától, meddőségtől, nemivágy-csökkenéstől, valamint kimerültségtől szenvednek, esetleg babát szeretnének, vagy éppen a változókor időszakát élik meg. Ajánljuk e könyvet minden fiatal hölgynek és érett nőnek, akikben él a vágy a boldog és teljes értékű életre, és mindazoknak, akik segíteni szeretnének nekik. “Orvosi tapasztalattal és természetes módszerekkel a változtatni akarókért!”

Anna Cavelius - Dr. Detlef Pape - Dr. Beate Quadbeck - Hormonképlet
Fogyjunk ​a hormonok segítségével! Elég a felesleges kilók elleni küzdelemből! A hormonok jelentik a jó alak kulcsát. Döntő e szempontból a nők hormonális bioritmusa és hormontípusa. Könnyebb fogyni, ha együttműködünk a testünkkel, mintha ellene dolgoznánk. Láthatatlan karmesterek: hogyan befolyásolják az anyagcsere-, a stressz- és a nemi hormonok a nők életét, és miért tükröződik az alakon a jelátvivő anyagok, például az ösztrogének szintjének ingadozása. Inzulinképlet: valamennyi női hormontípusnak más az anyagcsere-súlypontja. Az inzulindiéta és a "Karcsúsító álom" elve szerint készült receptek a megfelelő időben látják el a szervezetet a megfelelő tápanyagokkal. Mozgásképlet: jóga a hormonok egyensúlya érdekében, kitartást igénylő és erősítő edzés az alakformálásért és a jó közérzetért - természetes összhangban a női hormontípusokkal. Stresszcsökkentő képlet: odafigyelési és lazító gyakorlatok segítik a stresszhormonok, például a kortizol kordában tartását és az éhségrohamok elkerülését.

Verena Kast - Apák ​- lányok, anyák - fiúk
"Az ​meglett ember, akinek / szívében nincs se anyja, se apja / ki tudja, hogy az életet / halálra ráadásul kapja / s mint talált tárgyat visszaadja / bármikor - ezért őrzi meg, / ki nem istene és nem papja / se magának, sem senkinek." Ennél a József Attila-idézetnél nehéz lenne pontosabban és szebben megfogalmazni Verena Kast könyvének mondanivalóját. A neves svájci pszichoterapeuta az önálló személyiség születéséről ír, arról a küzdelemről, amely a szülőkről való leváláshoz vezet, és arról a bátorságról, hogy merjünk másoktól különbözni, merjünk újra meg újra elszakadni, és új dolgokba fogni. Hogy merjük a saját életünket élni.

Joseph O'Connor - Robin Prior - NLP ​és Párkapcsolatok
Ön ​hogyan kezeli kapcsolatait? Aktív szerepet vállal bennük, vagy hagyja, hogy maguktól alakuljanak ki? Mit gondol, vajon azt kapja a kapcsolataitól, amit megérdemel? Gondolkodott már azon, hogy miért van sokkal kevesebb férfi olvasó ebben a témában? A tudomány eredményeinek köszönhetően ma többet tudunk a nemek közti vonzalom természetéről, mint valaha, ugyanakkor a párkapcsolatok jelentős hányada már röviddel a kialakulásuk után zátonyra fut. Vajon a természet űz rossz tréfát velünk, amikor egymás felé tereli a nőt és a férfit, hogy szoros kötelékben éljék le egymás mellett az életüket, ugyanakkor olyan hajlamokkal ruházza fel őket, amelyek ezt eleve lehetetlenné teszik?

Lajkó Károly - Viselkedésünk ​és lelki egyensúlyunk
A ​lelki természetű betegségek és a környezeti stresszek közötti összefüggés meglehetősen bonyolult és nem is minden esetben nyilvánvaló dolog. Az összefüggés felismeréséhez a viselkedésszabályozás törvényszerűségeit kell megismernünk. Ehhez nyújt segítséget Lajkó Károly új könyve, amely hasznos olvasmány mindazoknak, aki úgy érzik, hogy életük valamilyen okból elviselhetetlen, akik évek óta tartó orvosi vagy természetgyógyászi kezelés ellenére sem látnak kiutat betegségükből, akik tudják, hogy pánikbetegségben, depresszióban vagy különféle fóbiákban szenvednek, de még nem kapták meg a gyógyuláshoz szükséges segítséget. Mindezek mellett a pszichológia iránt érdeklődőknek olyan szemléletmód elsajátítását teszi lehetővé, amely alapján jobban tudnak boldogulni magánéletükben és a munkahelyükön egyaránt. "

Covers_300040
3

Ismeretlen szerző - Velence ​és Veneto tartomány
A ​"Velence és Veneto tartomány című kötetünk (...) a Garda-tó és az Adriai-tenger közt elterülő szépséges tartományt és mozgalmas történelmi hátterű, páratlan székhelyét egy kötetben mutatja be. Az együttes bemutatás magától értetődőnek tűnik annak a szoros kölcsönhatáson alapuló viszonynak az ismeretében, amely Velencét évszázadok hosszú során át Veneto tartományhoz fűzte. (...) A kötet szerkesztésekor felfrissítettük a legkülönbözőbb kulturális és praktikus tudnivalókat. A bevezető tanulmányok elmélyítik ismereteinket a térséget egybeforrasztó kulturális és történelmi folyamatokról. A fejezeteken belüli mintegy harminc keretes szövegben különleges érdekességekről, szórakoztató furcsaságokról, jellegzetességekről olvashatunk. A bőséges képanyag kettős szerepet tölt be: a fotók, térképek egyrészt megkönnyítik a helyekhez és látnivalókhoz való eljutást, másrészt élénkebbé, látványosabbá teszik magát a kiadványt." (Touring Club Italiano) A könyvben 250 színes fénykép, 54 féle szebbnél szebb útvonalterv, valamint 86 térkép és hasznos áttekintőrajz található. A kötet végén szálláshelyek, éttermek, látnivalók címjegyzékét és rendezvénynaptárt is talál az olvasó.

Sean Covey - A ​kiemelkedően eredményes fiatalok 7 szokása
Képzelj ​el egy személyes GPS-t az életedhez amelyik lépésről lépésre mutatná az utat: hogyan juthatsz el a mostani helyzetedből addig a pontig, ahová valóban érdemes megérkezned. Az álmaid, a terveid, a céljaid talán nem is olyan elérhetetlenek... Sean Covey világsikerű könyve, A kiemelkedően eredményes fiatalok 7 szokása tizenévesek és fiatal felnőttek milliói számára jelentett iránytűt ahhoz, hogy valóban sikeres legyen az életük. Kézikönyvet arról, amit a fiataloknak tudniuk kell a helyes énképről, az egészséges kapcsolatokról, a csoportnyomásról, az elvek vállalásáról és arról, hogy miképp valósíthatják meg a céljaikat. Mindezt élvezetes stílusban tálalja, sok történettel, vicces retró rajzokkal és híres emberek inspiráló gondolataival . Ma rengeteg kihívással kell szembenéznie egy tizenévesnek. Szuper, hogy megismerhetik a 7 szokást. Nagy segítség abban, hogy értelmes és elégedett életük legyen. - MICHAEL PHELPS olimpiai bajnok úszó.


Elérhető példányok

Ezek a felhasználó ebben a pillanatban is elérhető könyvei. Ha egy könyvből többet tett fel, akkor az többször szerepel a listában.

1221964-buddha-a-story-of-enlightenment-by-deepak-chopra--a_3
elérhető
29

Deepak Chopra - Buddha
A ​regény nem hivatott a buddhizmus tanait terjeszteni. Cselekményes formában, belülről ábrázol egy különleges folyamatot, amelyet még egyetlen kötet sem tudott igazán bemutatni - mostanáig: Milyen érzés lehetett átélni a kétségbeesés ilyen mélységeit és az önkívület ilyen magasságait? Mit jelenthet lemondani a szerelemről a lelki tökéletesedés érdekében? Milyen lehet egyetlen testben birtokolni a világ átalakításához elegendő bölcsességet? Az erős színekkel festett szereplőknek, a végig fenntartott feszültségnek, a meseszerű vagy éppen véres fordulatoknak köszönhetően végigizguljuk egy fiatalember útját, amint magányos gyermekből megvilágosodott buddhává válik. A szokatlan szereplők, a kitalált epizódok, a merész szóhasználat vagy a modern igényekhez alakított, akciódús cselekmény olvastán lesz, aki kezdetben számon kéri a tan tiszteletét, a történet mögött azonban hamar kibomlik a szépséges filozófia - egyetlen epizód sincs, amelyik csak a szórakoztatás kedvéért született volna. Bár már ismerjük a történetet, nehéz kivonni magunkat a hatása alól. Nemesen egyszerű, megrendítő, szívszorító, mégis végtelenül szórakoztató mese ez egy lélek útjáról. Egy igazi regény a spirituális irodalom nagymesterétől.

Thomas Schäfer - Hogyan ​válik a munka hivatássá?
A ​párkapcsolaton kívül gyakorlatilag nincs még egy életterület, amelyet olyan szoros összefüggésbe hoznánk életünk értelmével, mint a foglalkozásunkat. Ha családi gyökereinket felismerve és megbecsülve élünk, fejlesztjük képességeinket és egyúttal az erkölcsi értékrendre is tekintettel vagyunk, a munkából hivatás válhat, hiszen a szakmai tevékenység és a lelki fejlődés szoros kapcsolatban áll egymással. Ha ugyanis magunkban nem helyeseljük a munkánkat, folyamatosan gondokkal és összeütközésekkel vagyunk kénytelenek szembesülni. A munkával járó stresszt is csak akkor vagyunk képesek kellőképpen feldolgozni, ha tudjuk, hogy szakmai tevékenységünkkel lelkileg összhangban állunk. Thomas Schäfer saját családállítási praxisából származó példák segítségével mutatja be, hogyan érvényesíthetők és kamatoztathatók a szakmai életben az egyéni szükségletek, képességek és meggyőződések. Ha az ember a saját lelkére hallgat, a legváltozatosabb szakmai kihívásokra is megoldást talál, legyen szó akár munkahelyi terrorról, munkanélküliségről, munkahelyváltásról, nyugdíjazásról, cégalapításról, önállóságról vagy munkahelyi összetűzésekről általában. Gondolatébresztő meglátások ezek, amelyek segítenek felismerni és megélni saját hivatásunkat.

Lux Elvira - Szexuálpszichológia
A ​neves szexuálpszichológus évtizedekkel korábban megjelent tankönyvének átdolgozott, népszerű kiadása. Főbb témái: nemi státusz-nemi szerep, partnerválasztás, a szexuális magatartás, frigiditás és impotencia. Függelékben a terápia gyakorlata.

Eőry Ajándok - Akupresszúra
A ​kezeken, éppen az ujjak végén nagyon sok érző idegvégződés van, és sok akupresszúrás vezeték itt végződik vagy kezdődik. Ujjainkkal tulajdonképpen - az akupresszúra során - a saját vezetékrendszerünket kapcsoljuk rá a betegre. A beteg nemcsak nyomást érez, hanem bőrfeltöltődésünkön keresztül megkapja azt a töltéstöbbletet, amivel rendelkezünk, vagy leadhatja nekünk azt a töltésfelesleget, amivel rendelkezik (tudniillik jang és jin vezetékek egyformán találhatók az ujjakon). A szerző ebben az új kiadásban ismerteti az iskoláskorban végzett iskoláskori rövidlátás megelőzésére alkalmas masszázstechnikát és az ezzel a módszerrel kapott 3 éves kísérlet eredményét. Az akupresszúrás pontos -a betegségnek megfelelően- nyomásra fájdalmat jelezhetnek. Ezen alapszik az ún. "rákpont" diagnózis. Ezek a pontok éles, késszúrásszerű fájdalma, nyomásérzékenysége a rákos folyamat korai jelzésének fogható fel. Ismeretében az akupresszúra nem gyógyítja a rákbetegeket, csak időben jelzi az onkológiai vizsgálat szükségességét.

Aryana Havah - Egy ​földönkívüli lény vallomásai
Egyedülálló, ​misztikus, szokatlan, ám újszerűségéből fakadóan fenséges világba vezet el bennünket ez az olvasmány, amelyből az emberiséget évezredek óta foglalkoztató kérdésekre kapunk válaszokat: kik vagyunk, honnan jövünk, és merre tartunk. Egyes információk érdekesek, mások fájdalmasak lehetnek, némelyek talán az értékrendünket fogják felborítani – ám a történetben egyre jobban elmerülve, megértjük, hogy ezek a dolgok mélyen elrejtve, bezárva, a kiszabadulás pillanatára várva, bennünk voltak. Dávid, az Inua bolygóról érkezett különleges gyermek egy elbűvölő utazásra visz minket, melyben feltárul előttünk Földünk múltja, jelene és jövője, földi küldetésük valódi célja…


Sikeres passzolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt rukkolásai, amelyek passzal végződtek.

összes (124)

Barbara Wood - Lélekláng
Szelénét ​titokkal övezett születése percétől nagy feladatra szemelték ki az istenek. Csodálatos gyógyító képességekkel megáldott gyönyörű teremtés, aki hihetetlen és hátborzongató kalandok árán leli meg hivatását, deríti fel származása rejtélyét, és egyesül újra, örökre, első és egyetlen szerelmével, akitől hosszú évekre elszakította a végzet. Szelénét sorsa a szíriai Antiochiából Magnán, Babilonon és Jeruzsálemen keresztül az egyiptomi Alexandriáig és a császári Rómáig űzi. Minden új város új ismeretekkel, újabb tudással gazdagítja, de új megpróbáltatásokat és veszélyeket is rejt a számára. Csodákra is képes gyógyító tehetsége nem csak tiszteletet és hálát vált ki, hanem félelmet és irigységet is. Szelénét azonban semmi sem térítheti le útjáról, mert tudja, hogy az út végén várja az igazság, a hivatás és a szerelem. A hősnő hányadtatásai során föltárul az olvasó előtt az ókori keleti birodalmak ragyogóan színes és fényűző, egyszersmind kegyetlenséggel és borzalmakkal terhes világa, és egyúttal nyomon követheti az ókori kuruzslás és orvoslás páratlanul izgalmas, a legjobb krimik feszültségével és fordulatosságával vetekedő történetét is.

C. H. Spurgeon - Isten ​ígéreteinek tárháza
Ez ​a könyv az év minden napjára ad útmutatást, biztatást. 1834-1892-ig élt a prédikátor fejedelme. Charles Haddon Spurgeon az angliai Kelvedon/Essex faluban született, elsőként egy 17 gyermekes családban. Prédikátor apja istenfélelemre nevelte. 16 éves korában Jézus Krisztusban új életre jutott, elnyerve bűnei bocsánatát. Fiatal élete egész hevével, odaszánásával lépten-nyomon bizonyságot tett Isten megváltó, hívogató szeretetről; két évvel később már egy kis gyülekezet lelkésze lett. Önszorgalomból megtanulta az ógörög és héber nyelvet, bibliamagyarázatokat tanulmányozott, mindenekelőtt Kálvin írásait. 20 évesen egy londoni gyülekezet lelkipásztorának hívták meg. Igehirdetései annyira hatással voltak egyre növekvő hallgatóságára, hogy Londonban a legnagyobb csarnok sem volt elegendő a tömeg befogadására. Felépítették a 7000 férőhelyes "Metropolitan Tabernacle" imaházat , ahol Spurgeon 30 éven át mindig telt ház előtt hirdette a Szentírás titkait. A Biblia volt életének és mondanivalójának középpontja és egyedüli mércéje. Térden állva kérte el és kapta Istentől, amit mély átéléssel adott tovább hallgatóinak. Prédikációit példákkal illusztrálta és egészséges, nemes humorral fűszerezte. Spurgeon 40 éven át megalkuvás nélkül, szenvedélyesen szolgálta Megváltóját. Igehirdetéseit, könyveit sok nyelvre lefordították, keresztények között az egész világon ismerik és szeretik.

Susan Quilliam - Optimális ​szereplés
A ​testbeszéd a személyes szereplés alapja is, ha megismerjük saját testbeszédünket, egyúttal mentális és érzelmi állapotunkkal is tisztában leszünk; ezután pedig tudatosabban sikerül majd kiépítenünk az emberekkel való jó kapcsolatainkat. A szerző ezúttal is - mint mindegyik kötetében - a kérdés-felelet fonalára fűzi gazdag, árnyalt mondanivalóját (hogyan árulkodnak a gesztusaink arról, miként működik agyunk; van-e arra mód, hogy testbeszéddel motiváljuk magunkat; hogyan kapcsol ki a testünk, amikor erre van szüksége stb.). Szó esik a testbeszéd szerepéről a harag hárításában, a bizonytalanság megszüntetésében, a veszély felismerésében, az idő érzékelésében, a kreativitás kifejlesztésében.

Paul Yonggi Cho - A ​szeretet növekedése
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Karinthy Frigyes - Tanár ​úr kérem
„A ​Karinthy-spektrum minden színe egyetlen világról ad hírt, az eltévedt és hazatapogatózó ember világáról. Elfelejtett valamit, miközben állandóan beszámolt valamiről, felejtett valamit, amit még okvetlenül el akar mondani; Ő így mondja, - Nem mondhatom el senkinek. Elmondom hát mindenkinek -." Márai Sándor

Fekete István - Tüskevár
Egy ​vakáció története elvenedik meg a regény lapjain, mégpedig egy olyan vakációé, amilyenről minden fiú álmodik. Két pesti diák -Tutajos és Bütyök - a Kis-Balaton sás- és nádrengetegében tölti a szünidőt, Matula Gergelyt, az öreg pákászt bízzák meg a fiúk nevelésével. Gergő bácsi, aki úgy ismeri a nádak, sások, tocsogók és tavak vadregényes vidékét, mint a tenyerét, szárnya alá veszi a városi gyerekeket, és kijáratja velük a természet és valóság nehéz, de sok örömet, igaz élményt tartogató nyári iskoláját. Halászat, vadászat, egy kis híján tragikus kimenetelű nyári vihar, a török időkbeli Tüskevár felfedezése, egy leheletfinoman bontakozó gyerekszerelem - csak úgy rohannak a napok. Mire a vakáció véget ér, a két fiút szinte kicserélték, búcsújuk a berektől fájó, de nem végleges: a téli szünidőben visszajönnek. A két fiú története az író Téli berek című regényében folytatódik.

Jane Matthews - Dobd ​a lúzert és találd meg az igazit!
Ha ​rádöbbensz, hogy állandóan rossz pasikba zúgsz bele, ideje, hogy elolvasd ezt a könyvet. Az intuitív, interaktív és a valós helyzetekhez illő tanácsokat tartalmazó könyvből kiderül, miért vonzottad a lúzer pasidat az életedbe, és miért vendégeskedik nálad tovább a kelleténél. Ami lényegesebb, megtudhatod belőle, hogyan szabadulhatsz meg tőle és hogyan tehetsz szert kellő önbizalomra, hogy újra kezd az életed a megfelelő férfival.

Mantak Chia - Maneewan Chia - Gyógyító ​szerelem
Ajánljuk ​minden nőnek, minden korosztályból - legyen bár egyedülálló, házas, vonzódjon akár a saját, akár az ellenkező nem iránt -, akit komolyan érdekel, hogyan gyarapíthatja és használhatja fel szexuális energiáját. Az ebben a könyvben ismertetett útmutatót és gyakorlatokat első ízben tárjuk érthető nyelven a nyugati olvasók elé. A taoista meseterek ezeket a titkokat évezredeken át csak a királyi család és az ezoterikus körök kiválasztott tagjainak tanították. A szerzők két fontos gyakorlatot tanítanak a nőknek szexuális energiájuk fejlesztéséhez és finomításához. A petefészek légzés, amely lerövidíti a menstruációt, enyhíti az esetleges görcsöket, és több életerőt (Chi/Qi) gyűjt a petefészekbe, ami gyarapítja a szexuális (vonz)erőt. Az orgazmikus felhúzás, amely nem csak egyedül, hanem partnerrel is gyakorolható. Amikor ezeket a gyakorlatokat elsajátítjuk, egész testünket átjárja a gyönyör - ez az élmény messze felülmúlja a hétköznapi hüvelyi orgazmust, és pazarlás helyett gyarapítja az életerőnket. Két másik előkészítő gyakorlatot is találhatunk a könyvben. Az ún. tojásgyakorlatok izmokat, mirigyeket, inakat és idegrendszert erősítő hatása rendkívüli mértékben javítja mind a nemi, mind a mindennapi élet minőségét.


Sikeres happolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt happolásai, amelyeket átvett. Reméljük rerukkolja azokat, amiket elolvasott. :)

összes (132)

Dr. Gyökössy Endre - Szeress ​mégis
Gyökössy ​Endre meglátásai, bátorításai, tanácsai az esztendő minden napjára Amióta Jézis itt járt a földön, tudjuk: mit jelent igazán szeretni. Addig is szerettek az emberek és nélküle is szeretnek, ma is, de mindig csak megokolva: szeretlek, mert... Mindig csak kiméricskéve - szeretlek addig, amíg... De Jézus óta lehet próbálgatni azt az egészen másféle szeretetet, amivel Ő szeretett itt ezen a földön: a MÉGIS-szeretetet. Szeretlek mégis! Szeretem őt annak ellenére, hogy a másik nem szeretetreméltó, annak ellenére, hogy nem viszonozza a szeretetet - sőt!

McMenemy Kerényi Gabriella - Végleges ​fogyás fogyókúra nélkül
Ezt ​a könyvet azoknak a nőknek ajánlom, akik olyan sokat szenvedtek és szenvednek az önsanyargató fogyókúráktól, bűntudattal teli habzsolásoktól, mint amennyit én szenvedtem. Annak ellenére, hogy én már nyolc éve megszabadultam ettől a kényszeres tevékenységtől, amely váltakozva hol hízást, hogy fogyást okozott, még mindig úgy gondolok „megmenekülésemre”, mint egy csodára, pedig most már értem minden mozgatórugóját ennek a szenvedélybetegségnek, amely oly sok nőtársamat sújtja, és amelyet – azóta tudom – KÉNYSZERES EVÉS-nek hívnak.

Maurice E. Wagner - Vagyok-e ​valaki?
Énképünknek ​egyedül a szeretet biztosíthat szilárd alapot - írja a pasztorálpszichológus szerző. A szülők feltétlen szeretete elengedhetetlen az egészséges önértékelés kialakulásához, de végső soron csak a "függőleges dimenzióban" találhatjuk meg földi kapcsolataink értelmét. Az az ember, aki az életet adó és megváltó szeretetre alapozza énképét, meg fogja állni a helyét, "mert tudja, hogy ő valaki, s így nem igyekszik folyton valakivé válni".

C. Diane Ealy - Női ​kreativitás
A ​kreativitás minden emberben benne rejlik, akkor is, ha nem hasznosítja, nem tud róla. A férfiak és a nők alkotó folyamatai azonban különböznek. A nők számára maga a folyamat a fontos, míg az erősebb nem képviselői inkább ennek eredményeit tartják szem előtt, s ennek minőségén mérik le a teremtő energia áldásos tevékenységét. Az eddigi kreativitásokkal ellentétben, amelyek a férfiak adottságait vizsgálták elsősorban, Diane C. Ealy a nők szempontjait veszi górcső alá: a női természet mibenlétét, a kritika hatásait, a maximalizmust,a gátlásokat, a düh szerepét vizsgálja. Hangsúlyozza a bizalom, az elfogadás, az álmok, a fantázia és szenvedélyeink megismerésének fontosságát. Könyvünket azonban nem csupán a nőknek ajánljuk, hiszen minden férfiban benne rejlik a női princípium (ahogy ez fordítva is), a ennek megismerése, a két nem adottságainak ötvözése mindannyiunkat sikeresebbé s boldogabbá tehet.

Susan Grossman - London
London ​gyorsan változó város, új látnivalókkal lep meg naponta, de egyben olyan város is, amely mélyen és élénken érzékelteti a történelmet. Útikönyvünk megkísérel olyan tájékoztatást adni, amivel egy londoni látná el a fővárosba látogató barátját. Minden megtalálható benne a legújabb múzeumoktól az üzletek, szállodák, éttermek választékáig. Nem találjuk meg viszont, hogy hol fogyaszthatunk Erzsébet korabeli díszvacsorát, és hiányozni fognak a történelmi tények, adatok felsorolásának oldalai. Ezzel szemben megismerhetjük a brit fővárost, ahogy a lakók látják.

Giannina Facco - Padovai ​Szent Antal
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lukin László - Ugrin Gábor - Ének-zene
Középiskolai ​ének-zene tankönyv az ókor zenéjétől a XX. század nagy zeneszerzőiig.

Dr. Gyökössy Endre - A ​szeretet nyelvét tanuljuk
A ​szeretet nyelvét úgy kell megtanulni, mint egy idegen nyelvet! Mert itt van belül, csak meg kell tudni mutatni. Az Északi-sark alatt is vulkán van! Óriási jéghegyek alatt vulkán. És léteznek jéghegy-emberek. Kívülről jéghegy, belülről tele vannak forrósággal. Tudom, hogy tele van a szívük szeretettel, csak épp úgy nem tudják megmutatni, ahogy nem tudnak japánul, mert nem tanulták meg ezt a nyelvet, mert nem tanulták meg kimutatni és elfogadni a szeretetet. Ó, hány és hány férj és feleség szenved ezen a földön azért, mert a szeretet nyelvét nem tudják beszélni, mutatni, továbbadni! De soha nem késő, akár ma el lehet kezdeni. Álljon itt, ebben a könyvecskében az első nyelvlecke!


Saját könyvtárban

Ez a kollekció nem tartalmaz egyetlen könyvet sem: Saját könyvtár


Olvasta

Ez a kollekció nem tartalmaz egyetlen könyvet sem: Olvasmányok

Kollekciók