Ajax-loader

Zoltán Szabópál

Rate_positive 50 Rate_neutral 2 Rate_negative 1

2802 napja velünk van 1667 napja láttuk utoljára 1672 napja hibernálva van

Badge-stoppos-1 Suli_300 Badge-orjongo Badge-jobbmunkas Badge-jomunkas Badge-onkentes Badge-hardrukkcafe_20

Kívánságlista és stoppolások

Ezeket a könyveket szeretné a felhasználó elolvasni.

összes (533)

Ismeretlen szerző - Fedezd ​fel a világot! - A Tejútrendszer és más galaxisok
A ​sorozat befejező kötete tovább fürkészi az Univerzum titkait. Lenyűgöző illusztrációk segítségével mutatja be a Tejútrendszert, a 10 milliárd évnél is idősebb, ősi csillagokból álló gömbhalmazokat, kitérve az elveszett bolygók és a sötét anyag rejtélyére. Felsorakoztatja a galaxisok típusait, ismerteti a galaxisok közötti kölcsönhatást, végül pedig áttekintést ad az Univerzum egészéről. A könyv segít abban, hogy eligazodjunk az éjszakai égbolton, bemutatja, hogy miként szerepelnek a térképen az égitestek, és hogyan mozognak, miközben a Föld forog.

Ismeretlen szerző - Fedezd ​fel a világot! - Az Univerzum és a csillagképek
A ​sorozat ötödik kötete eredeti illusztrációk segítségével érzékelteti az emberi gondolkodás számára felfoghatatlanul hatalmas világegyetem méretét és arányait. Űrteleszkópok által készített, látványos fényképek és rajzok segítségével mutatja be a csillagképeket, amelyekhez különböző skálák és színkép-jelmagyarázatok társulnak a könnyebb megértés végett. Emellett számos érdekességet is tartalmaz: felsorakoztatja az univerzum rekordereit, a legnagyobb csillagképtől egészen a legparányibb csillagig.

Ismeretlen szerző - Fedezd ​fel a világot! - Csillagászat - A Naprendszer
A ​sorozat tizenegyedik kötetében feltárulnak a Naprendszer titkai. A könyv bemutatja a Föld közvetlen szomszédságában keringő bolygókat, a bolygók csillagászati, geológiai, topográfiai és egyéb sajátosságait. Felsorakoztatja a Naprendszer megismerésére törekvő ember legfontosabb eredményeit, kitérve a csillagászat és az űrkutatás történelmi jelentőségű pillanataira. Az olvasó éppúgy megismerheti a Naprendszer legnagyobb bolygóját, mint a kozmikus viszonyok között parányoknak számító aszteroidákat.

Ismeretlen szerző - Fedezd ​fel a világot! - Az Atlanti- és az Indiai-óceán
A ​106 millió négyzetkilométernyi kiterjedésű Atlanti-óceán a Föld felszínének ötödét teszi ki. A 15. kötetből az olvasó megismerheti az Atlanti-óceán tengereit és élővilágának jellegzetes képviselőit a zord Északi-tengertől a napsütötte Karib-tengerig. Fényképek és térképek segítségével mutatja be az Afrika keleti partvidéke és Ausztrália között hullámzó Indiai-óceánt, kitérve a térség népeire, természeti kincseire és gazdasági jelentőségére.

Ismeretlen szerző - Fedezd ​fel a világot! - Amerika élővilága
A ​16. kötetet Amerika színes és gazdag élővilágának szentelte a kiadó. A könyv fotók és rajzok által mutatja be a tágas kanadai erdőségekben kóborló állatokat, a szélfútta préri lakóit, a parti síkságok és a délnyugati sivatagok bioszféráját. Megeleveníti az Andok vadonját és a Karib-tenger egzotikus szigeteit, valamint képet ad a hatalmas amazóniai esőerdő páratlanul gazdag élővilágáról.

Rüdiger Dahlke - Belső ​utazás
Ez ​a könyv összefoglalja azokat a vezetett meditációs módszereket, amelyeknek Nyugaton nagy hagyományuk van, és amelyeket a szerző tanfolyamain és a pszichoterápiában alkalmaz. Olvashatunk ellazító meditációkat, a mindennapi élet problémáit feldolgozó és gyógyító meditációkat, amelyek felhasználási lehetőségeit a könyv minden oldalról bemutatja. Külön foglalkozik a transz és a mély ellazulás hatásmechanizmusával. Az általános meditáció mellett találhatunk gyerekeknek szólókat is. Az egymásra épülő meditációkból álló ciklus segítségével megbékélhetünk testünk problémáival, annak lelki leképeződéseivel és helyrehozhatjuk a környezetünkkel való kapcsolatunkat.

Pierre La Mure - Moulin ​Rouge
Toulouse-Lautrec ​élete - aki gyermekkorában nyomorékká vált, s aki csak mérhetetlen akaraterejének és szívósságának köszönhette, hogy kivételes művészi képességeit ki tudta bontakoztatni - valóban hálás téma a regényírónak. S Pierre la Mure kezén nem sikkad el az a lehetőség, amelyet témája nyújt: színes meseszövés, jó karakterábrázoló készséges, éles szeme, amely felfedezi a századvégi párizsi élet jellegzetes vonásait, együttérzése, melyen nyomon kíséri könyve hősének küzdelmes fejlődését - mindez biztosítja, hogy az olvasó érdeklődése nem lankad. A Montmartre, a műtermek, az éjszakai mulatók életét - amelynek művészi ábrázolása oly döntő hangsúllyal szerepel Toulouse-Lautrec életművében - a könyv szerzője a regényíró eszközeivel állítja elénk. De eközben módot talál arra is, hogy az akkori párizsi művészeti élet egyes kiemelkedő alakjai - Vincent von Gogh, Oscar Wilde, Yvette Guilbert, Sarah Bernhardt, Emile Zola és mások - itt-ott felbukkanjanak a könyv lapjain.

Arthur Golden - Memoirs ​of a Geisha
A ​seductive and evocative epic on an intimate scale, that tells the extraordinary story of a geisha girl. Summoning up more than twenty years of Japan's most dramatic history, it uncovers a hidden world of eroticism and enchantment, exploitation and degradation. From a small fishing village in 1929, the tale moves to the glamorous and decadent heart of Kyoto in the 1930s, where a young peasant girl is sold as servant and apprentice to a renowned geisha house. She tells her story many years later from the Waldorf Astoria in New York; it exquisitely evokes another culture, a different time and the details of an extraordinary way of life. It conjures up the perfection and the ugliness of life behind rice-paper screens, where young girls learn the arts of geisha - dancing and singing, how to wind the kimono, how to walk and pour tea, and how to beguile the most powerful men.

Christopher Moore - Biff ​evangéliuma
Jézus ​születésének történetét jól ismerjük. Csakúgy, mint bölcs tanításait, dicső cselekedeteit és isteni önfeláldozását a harmincadik születésnapját követően. De Isten Fiának gyermekkoráról és felnőtté válásának történetéről senki nem tud semmit - Biffet, a Messiás legjobb haverját kivéve, akit most az Úr parancsára feltámaszt egy Raziel nevű botcsinálta angyal, hogy írja meg a saját evangéliumát. Úgyhogy Biff egy szállodai szobába zárva nekiáll elmesélni az elveszettnek hitt évek történetét. Senkit és semmit nem kímélve végre kipakol a maga sajátos stílusában (persze, hogy nem véletlenül törölték ki őt az evangéliumokból), és megosztja velünk, hogy hogyan is történt minden valójában, a betlehemi jászoltól egészen a Golgotáig. Biff evangéliuma tele van izgalmas kalandokkal, szerelemmel, varázslattal, gyógyítással, kung-fúval, halottkeltéssel, démonokkal és dögös csajokkal. De bármi is történjen velük, egy biztos: Biffet nem olyan fából faragták, hogy csak úgy szó nélkül hagyja a legjobb barátját keresztre feszíteni. Nem. Ő harcolni fog a végsőkig.

Az_ego_k%c3%b6nyve
elérhető
76

Osho - Az ​ego könyve
Az ​ego nem más, mint a valódi éned ellentéte. Az ego nem te vagy. Az egót a társadalom találta ki; ezzel csapnak be, hogy nyugodtan játszadozhass tovább vele, mint valami játékszerrel, és soha ne gondolkozz el azon, hogy mi is a valóság. Ezért mondom folyton, hogy amíg nem szabadulsz meg az egódtól, addig képtelen leszel megismerni önmagad. (...)

Rhonda Byrne - The ​Secret - A Titok
Nemzedékről ​nemzedékre örökítették, mohón sóvárogtak utána, elvesztették, ellopták, hihetetlen pénzekért adták-vették. Az évezredes Titok tudói olyan történelmi nagyságok voltak, mint Platón, Galilei, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein és még sok más feltaláló, teológus, tudós és elismert gondolkodó. De most végre fellibben róla a fátyol. ""Ha megismered a Titkot, megtudod, hogyan érhetsz el és tehetsz magadévá bármit, amit csak szeretnél. Igaz valód tárul fel előtted. Rájössz, hogy micsoda nagyszerű dolgok várnak rád az életben." - a Bevezetésből _A Titok_ filmes változatáról a www.thesecret.tv internetes honlapon olvashatsz angol nyelven.

Csukás István - Pom ​Pom meséi - Madárvédő Golyókapkodó
Van-e ​még valaki, aki nem ismeri Pom Pomot? Ha igen, akkor most igazán megismerheti. Ő és meséinek kacagtató, jószívű, csetlő-botló hősei most összegyűltek, hogy újra és újra megnevettessenek és elgondolkodtassanak bennünket. Itt van Szegény Gombóc Artúr, a Radírpók, Festéktüsszentő Hapci Benő, a bátor Tintanyúl, Madárvédő Golyókapkodó, és eljöttek a civakodó cipőikrek is.


Elérhető példányok

A felhasználónak nincsenek elérhető könyvei jelenleg.


Sikeres passzolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt rukkolásai, amelyek passzal végződtek.

összes (24)

Stephen King - Állattemető
Dr. ​Louis Creed, a fiatal orvos kitűnő állást kapott: a Maine-i Egyetem rendelőjének lett a vezetője, ezért Chicagóból az idilli New England-i tájban álló, magányos házba költözik családjával - feleségével, Rachellel, ötéves lányukkal, Ellie-vel és másfél éves kisfiukkal, Gage-dzsel. Boldogan, a szép jövő reményében veszik birtokba új otthonukat... Az első gondra az út túloldalán, velük átellenben élő öregember, Jud hívja föl a figyelmüket: a tájat kettészelő országúton éjjel-nappal olajszállító tartálykocsik dübörögnek, halálos veszélynek téve ki a háziállatokat és az apróságokat. Nem véletlenül van a közelben egy nyomasztó légkörű, ódon temető az elgázolt háziállatok számára... Az első trauma akkor éri Louist, amikor egy baleset áldozatául esett, haldokló fiú a rendelőben dadogó szavakkal óva inti az állattemetőn túli veszedelemtől. Nem sokra rá egy tartálykocsi elgázolja Ellie imádott macskáját, és az öreg Jud - jó, vagy rosszakaratból? - az állattemetőn túli, hátborzongató vidékre, a micmac indiánok egykori temetkezőhelyére viszi Louist, s ott földelteti el vele az állatot. Másnap a macska visszatér - de ocsmány jószág lett belőle: lomha, ijesztően bűzlő és gonosz. Aztán néhány békés hónap után a kis Gage elszabadul szüleitől, és szaladni kezd pici lábain az országút felé...

Stephen King - A ​sárkány szeme
Egyszer ​régen, valamelyik másik világban, Delainben élt Roland király. Nem volt különösebben jelentős uralkodó, de béke és nyugalom honolt a birodalmában. Telt-múlt az idő, a király haja őszbe csavarodott, s bizony gondoskodnia kellett utódról. Nőül vett egy kedves, jólelkű ifjú nemeshölgyet, Sashát, kitől két fia született, Peter és Thomas. A fiúk csepredtek, tanultak, elsajátították mindazt, amit a hercegeknek kell, hogy majdan az idősebbikből jó király váljon, s a fiatalabb mindenben támasza legyen. Hanem ott élt az udvarban Roland fő tanácsadója, Flagg, a nagyhatalmú varázsló, maga a megtestesült gonosz. Ő bizony nem akarta, hogy béke és nyugalom legyen - feltett széndéka volt, hogy feldúlja a birodalmat, háborút és viszályt szít, mert csak akkor érezte jól magát. Intrikált és ármánykodott, merényletet követett el a fiatal királyné ellen, rontást hozott az emberekre. Sasha halála után ő vette a kezébe a hercegek nevelését. Peter határozott jellemű, daliás ifjúvá serdült, akire a kevésbé jó képességű, előnytelen külsejű Thomas mindig féltékeny volt. Ezt használta ki a sötét lelkű Flagg aljas terve megvalósításához: csapdát állít Peternek, eltávolítva ily módon az útból, s midőn a gyenge Thomas lesz a király, ő kedvére mozgathatja, mint egy bábot, s megvalósíthatja a baljós álmát, a káoszt... Nem véletlen, ha ismerős neveket fedez föl a történetben, Kedves Olvasó, mert Stephen Kingnek ebben az izgalmas, fordulatos fantasymeséjében kissé mintha a Setét Torony világában járnánk, ahol a jó és a gonosz erők vívják igazából soha véget nem érő harcukat... Európa Könyvkiadó, 2006

Covers_22084
Démonhercegnő Ismeretlen szerző
4

Ismeretlen szerző - Démonhercegnő
Aldyr ​Dou'narr, a nyughatatlan drow-mágus már hónapok óta rója Asslanthas rengetegét. A gnómok fogságában elszenvedett megpróbáltatások kisebb pihenőre kényszerítik, a kegyetlen téli évszak viszont már a sarkában lohol. Mielőbb maga mögött kell hagynia a fehér óriásokként útját álló Godor'o'Gharam bérceit, ha a majd' fél évig lappangó éjszakát már emberlakta vidéken akarja tölteni. Álmában sem gondolná, hogy Mystrea démonhercegnő fogja rövidesen megismertetni vele a rettegést, a halálfélelmet, a gyűlöletet és a szerelmet... Jarry Hekkir kalaposmesternek szörnyű bánata van. A felesége és fia után most a kislányát is széttépte a városban garázdálkodó farkasember. S a fenevad ráadásul épp az idős mesterben öltött testet... Malruth Gordon kiment a szorult helyzetéből egy kicsiny manót, és hamarosan rádöbben, milyen kevés is tud lenni egyetlen kívánság... Shard Hargonnak még épp sikerül lenyelnie aranygyűrűit, mielőtt az orkok fogságába kerül. A gond csak az, hogy az emberi gyomor nem igazán fogadja be az ork ételeket...

Covers_17123
Kalandorok Ismeretlen szerző
3

Ismeretlen szerző - Kalandorok
Brutális ​gyilkosság történik egy világtól elzárt fogadóban. A jelekből ítélve a tettes egy farkasember. Lord Marston, a birtok ura és Olaf Pyrrus, Alsteriol isten vizsgáló-papja közösen kezdenek nyomozásba. Azonban az ügy sokkal bonyolultabb, mint gondolják, s ezen az éjszakán az elátkozott fogadóban elszabadul a pokol... John Caldwell újabb kedves ork karaktert mutat be, Tülökorrú Tirpót, aki minden bizonnyal elkápráztatja az olvasót éleseszűségével... Robert Knight tündér harcosnője, Elmbruth ezúttal egy víz alatti városban kutat egy neves varázsszer, a Lélektükör után... Jeffrey Stone Fürge Calvere ádáz démonokkal csatázik a sivatagban... Harold Spock főhőse, Al'thegu, az apró termetű mágus halálos küldetésre indul a Vámpírfogú Gwadar földjére, hogy megszerezze a Szent Tükröt... `Vért ontva őrködjetek a vér felett` - vallja Antoine Boucicault Raoul Renier kisregényében, ahol egy szélsőségesen dekadens, végletekig elfajzott család utolsó nagy küzdelmébe nyerhetünk bepillantást... Egy krimi izgalmasságú fantasy regény, három képzelet gazdag és fordulatos kisregény és több mint féltucatnyi meghökkentő, szórakoztató novella csábítja Önt egy szokatlan utazásra a fantázia és a kalandok világába! Ne féljen, ezúttal sem fog csalódni a kötet ismert íróinak képzeletgazdagságában!

Covers_75565
Démonok Ismeretlen szerző
3

Ismeretlen szerző - Démonok
Lord ​Faide mindent elkövet, hogy hű sámánjai és varázslói mágiájának segítségével elfoglalja ellenségei várát. Ám nem is sejti, hogy miközben ő az utolsó ostromra készül, a világ primitív őslakosai az emberek elpusztítására szövetkeznek. És amíg az iszonyatos démonok hatásosak az emberek között, kudarcot vallanak az idegen lények ellenében... Robert Knight hőse életét veszti egy csatában. Ám számára az igazi szörnyűségek még csak ezután következik. Egy démonlord feltámasztja, hogy élőhalottként még egy esélyt adjon neki a valós életre... Vérszívó vámpír tartja rettegésben Pogron város lakosait. Néhány vakmerő kalandor elhatározza, hogy leszámol a szörnyeteggel. Ám még nem is sejtik, mennyi kínos meglepetés vár rájuk... Aldyr elf herceg egy ősi kushon temető után kutat, hogy kirabolja a rég elfeledett varázsló kriptáját. Csakhogy ezt a sírt lidércek és démonok védelmezik... Fürge Calcer elvesztette egy ujját és a gyűrűjét; mindenéből kiforgatták. Azt hiszi, ennél mélyebbre már nem süllyedhet, ám kénytelen rádöbbenni, hogy a megaláztatás mélységének nincsenek alsó határai...

Covers_17124
Holtak ​serege Ismeretlen szerző
2

Ismeretlen szerző - Holtak ​serege
A ​visszavonuló barbár seregek fáznak, éheznek, hiányos a felszerelésük. Sokan megfagytak a kemény télben. A mikádó meghalt, és a varázstudó banyák többsége is elpusztult már. Egy közeli kolostor a célpontjuk, hiszen ezt a helyőrséget csupán maroknyian védik. De hogy miféle ördögi mágia segít a védőknek, azt a barbárok későn tudják meg... Massarle, az árva cselédfiú végre úgy érzi, megtalálta élete értelmét a danessai fejvadászok, az Árnyak között. Több éves elmélyült gyakorlás után mestervizsgát tehet, s talán a vágyálma is beteljesedhet. Az Istenek azonban nem ezt az utat jelölték ki számára... A varázslattal felgyorsított Tülökorrú Tirpó végre gyermeket nemz asszonyának. Ám a belevaló ork poronty helyett egy undorító, lenszőke hajú, gödrös arcú, kék szemű csecsemő jön a világra, amit az orkok Goblinfattyúnak neveznek el... Ork seregek ostromolják az aunok erődítményét. A vár úrnője hajlandó tárgyalni, hogy időt nyerjen, s az idő az orkok szempontjából is fontos. De hogy kinek fontosabb?... Öt fantasztikusan izgalmas, fordulatos kisregény és több mint fél tucat remekbeszabott novella hívja Önt egy meglepő utazásra, a fantázia és a kalandok világába! Ne hagyja ki!

Covers_18125
Sárkányok Ismeretlen szerző
4

Ismeretlen szerző - Sárkányok
Nem ​sokkal Leon Silver megjelenése előtt három félisten vívja gigászi küzdelmét Cherubionban. Melan emberei egy ősi fegyverraktárra bukkannak, ahol kifogyhatatlannak tűnő muníció és technikai felszerelés hever gazdátlanul. Elterelő hadműveletként a Technokrata hatalmas offenzívát indít Monarakh ellen, s megkezdődik a fegyverek és technikai eszközök elszállítása. Kezdetben minden remekül alakul, ám még a tranzakció közepén sem tartanak, amikor Choler részéről olyan ellencsapás éri őket, hogy a technokrata seregek csaknem összeroppannak. Ez idáig Melan helikopterei egyenlő eséllyel szállhattak szembe Choler wyverjneivel, ám valami egészen mással találják szembe magukat. Gigászi sárkányok jelennek meg az égen, elképzelhetetlenül hatalmas szörnyetegek, amik mancsuk egyetlen csapásával az égből a helikoptereket és közönséges fegyverekkel szinte sebezhetetlennek tűnnek... A Káosz-ciklusból megismert Ywerd az apja parancsára útra kél varázstudó társával, hogy egy fontos feladatot hajtson végre. S amikor sárkányhitű papok keresztezik útját, még nem is sejti, mibe keveredik... _Négy fantasztikusan izgalmas, fordulatos kisregény és tucatnyi novella hívja Önt egy meglepő utazásra, a fantázia és a kalandok világába! Az írások ezúttal a címadó témakör köré csoportosulnak. Sárkányok - földön és égen! Ne hagyja ki!_

Elfm%c3%a1gia
Elf ​mágia Ismeretlen szerző
3

Ismeretlen szerző - Elf ​mágia
Gwynda, ​a nekromanta varázslónő és társai kiválasztottak az elfek között; ők felügyelik a titkos munkálatokat, amelyeket a törpe bányászokkal végeztetnek a Fennsíkon, hogy megtalálják az ősi Nép varázsló-királyainak kincseit. Ám amikor a kis csapat visszatér a telepre Elfengadból a Tavaszi Megtisztuló Szertartás után, a telepet feldúlva, társaikat és a törpe munkásokat legyilkolva találják. A nyomokból kiderül, hogy a támadók vérszomjasabbak bármiféle lénynél, akiket az elfek csak ismertek; kegyetlenebbek még az embereknél is. Az elfek régi ellenségei ők, a féldémoni quatterek, akikről évszázadok óta azt hitték, hogy kihaltak... Ám most visszatértek; erősebben, vérszomjasabban és nagyobb számban, mint valaha. Bosszúért lihegnek, az utolsó szálig kis akarják irtani az elfeket... Meg kell állítani őket, s ez a feladat Gwyndára és társaira vár. John Caldwell új regénye csak a történetben és a fordulatokban tartogat meglepetéseket; a stílus, a feszültség és a humor a megszokott. A regény mellett számos novella és kisregény is helyet kapott e kötetben, melyek remek és változatos szórakozást nyújtanak. Jonathan j. Ashwood vándora vad elfekkel viaskodik, Anthony Sheenard útonállói egy törhetetlen varázskardot próbálnak mágiával elpusztítani, Colin J. Fayard bűtor kocsmárosa emberré szeretné tenni gyengéd érzelmei tárgyát, Allen Newmen hőse pedig a fejébe veszi, hogy megöl egy angyalt.


Sikeres happolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt happolásai, amelyeket átvett. Reméljük rerukkolja azokat, amiket elolvasott. :)

összes (28)

Pálfalvi Nándor - Az ​oroszlán barátai
- ​Enyém az egész erdő, - harsogta az oroszlán -, én vagyok az erdő királya! - Nincs is koronája! - mondta Zsuzsika. - A királynak pedig koronája van. - Én vagyok az erdő királya! - bömbölte egyre az oroszlán és királyhoz egyáltalán nem illő bolondos bakugrásokkal száguldozott a fák között.

Lawrence David - Peter Lord - Nick Park - Csibefutam
Ki ​mondta, hogy a csirkék nem tudnak repülni?!Tepsiék farmján egyhangú az élet - legalábbis a csirkék számára: vagy tojsz eleget, vagy vacsora lesz belőled. Ám ezek a jószágok, ha tollas is a hátuk, semmi esetre sem tyúkeszűek! Hogy ne legyenek sütnivalók, szökni készülnek a Rozsda nevű tyúk vezetésével, akinek közismerten van elég sütnivalója. És amikor a kerítésen túlról vitorlázva megérkezik Rocky, a cirkuszi kakas, a csirkék magvas gondolatra jutnak. Végtére is szemesnek áll a világ: ők bizony kirepülnek!Ez a könyv a Wallace & Gromit alkotóinak új filmjét meséli el: merész szökési kísérletek, fordulatokban bővelkedő és ellenállhatatlanul mulatságos kalandok az elbűvölő csibetársaság felvonultatásával.

Susanna Davidson - Bálnák ​és delfinek
Lenyűgöző ​információkat fogsz találni minden bálna- és delfinfajtáról, ideértve azt is, hogyan lélegeznek, úsznak, vadásznak és táplálkoznak. Fedezd fel, hogyan tudnak a delfinek a sötét vízben tájékozódni, hogyan tudnak a mélyvízi bálnák merülni, és milyen gyorsan tudnak úszni...

Diana Kimpton - Ellie ​nyomozásba kezd
Ellie ​nem kis bajba került, amikor édesapja, a király patanyomokat talál gondosan ápolt pázsitján. Őfelsége úgy véli, Ellie lovagolt a királyi kertben. A hercegnőnek be kell bizonyítania, hogy ártatlan a dologban. Úgy dönt, személyesen fogja nyakon csípni a tettest. Ennek egyedüli módja nem más, mint nekivágni egy hosszú és kockázatos éjszakai kalandnak...

Thomas Brezina - Te ​vagy a kedvenc ellenfelem
Egy ​váratlan vendég néha felér egy tragédiával! Hogy? Ezentúl egy család vagyunk? S Apu ráadásul odavan az új Anyuért... És az a csaj? Ezt nem gondolják komolyan, hogy a tesóm lesz!? És a többi gyerek? Brrr... Vagy mégis? A FIÚK KIZÁRVA! a legmulatságosabb könyvsorozat!

Thomas Brezina - Micsoda ​lökött família!
Használati ​utasítás lányok részére: Ugyan melyikőtök ne szeretne tévésztár lenni? Ezt természetesen úgy képzelitek: menő cuccok, szuper frizura, csúcs alakítás - egyszóval: ragyogás. Igen ám, de a Családi boldogság című adás erőszakos műsorvezetőnője ragaszkodik ahhoz, hogy a Schnabel-Meierbeer família életének minden intim pillanatát, titkát kifürkéssze. Tinka lelkiismerete nem egészen tiszta; Lizit szétveti a méreg; a fiúk meg szinte lubickolnak a "hírnévben". Mit lehet itt tenni? A lányok megint csak kénytelenek boszorkány tudományukkal befolyásolni kissé az események alakulását...

Ross Campbell - Nehéz ​évek
Hogyan ​szeressük kamasz gyermekünket? Az Életre szóló ajándék szerzőjének második kötete a kamasz gyermek szüleinek, tanárainak nyújt segítséget. Megtudhatjuk, hogyan működik a kamasztársadalom, és milyen hatással van a gyermekre, mit kezdhetünk a dühöngő kamasszal, melyek a kamaszkori depresszió tünetei és mit tehetünk ellene, valamint hogyan segíthetjük a serdülőt fokozatosan önállóságra.

Szász Imre - Maszat ​és társai
Maszat ​bejön a szobába, és felül a karosszékbe. De hát ki is ez a Maszat? Egy pulikutya. Róla és rokonságáról: bátor komondorokról, hűséges kuvaszokról, okos pulikról, hosszú lábú agarakról, fürge vizslákról, ügyes foxikról, apró pincsikről, hatalmas dán dogokról, életmentő bernáthegyiekről és még sok másféle kutyáról szól ez a könyv.


Saját könyvtárban

Ez a kollekció nem tartalmaz egyetlen könyvet sem: Saját könyvtár


Olvasta

Ez a kollekció nem tartalmaz egyetlen könyvet sem: Olvasmányok

Kollekciók