Ajax-loader

Kiadóknak ajánljuk

A Rukkola.hu könyvcserélő oldal elindított egy 100%-os biztonságot nyújtó használtkönyv értékesítési lehetőséget. 

Miben rejlik a biztonság?

Abban, hogy a vásárlás bankkártyával történik a Barion rendszer használatával. A vásárlás összegét a rendszer a teljesítésig visszatartja, így a kiadó akkor kapja meg a pénzét, ha a vásárlóhoz megérkezett a könyv és azt visszaigazolja. Tehát a kiadó biztos lehet benne, hogy az eladás pillanatától a pénz megvan, azt a kiadó biztosan megkapja, illetve a vásárló is nyugodt lehet, hogy a pénzt akkor kapja meg a kiadó ha elküldte a könyvet.

Kik használhatják a rendszert?

Egyéni felhasználok mellett természetesen a kiadók is használhatják a rendszert, így lehetőségük van arra, hogy a készleten lévő példányokat meghirdessék és értékesítsék.

Igényel-e külön reklámot a könyv, ha értékesítésre felkerül a rendszerbe?

A meghirdetett könyvhöz külön reklámot nem kell létrehozni, hiszen amint a könyv a rendszerbe kerül, arról üzenetet kapnak azok a felhasználok, akik kedvelték vagy megjelölték a könyvet.

Hogyan jut el a könyv a vásárlóhoz?

A megvásárolt könyveket minden esetben postán keresztül kell az eladónak eljuttatni. Ennek összegét meg kell adni a könyv eladásakor, amit a vevő a könyv megvásárlásával együtt kifizet. Nincs utánvételre lehetőség.

Mennyi jutalékot számol fel a Rukkola? 

Prémium tagsággal rendelkező felhasználok esetében csak 1%-os banki költség kerül levonásra. Egyszerű felhasználoként 11%-ot von le jutalékként a Rukkola. Azok a kiadók, akik visszajeleznek, hogy igénybe vennék a rendszert, azoknak 3 hónapos ingyenes prémium tagságot biztosítunk. 

Mennyi könyvet lehet feltölteni eladásra?

Prémium tagsággal rendelkezők egyidőben 50 darab könyvet tölthetnek fel eladásra, tagsággal nem rendelkezők pedig csak 10 darabot. Dolgozunk egy olyan speciális megoldáson, ami a kiadók számára nyújt megfelelő lehetőséget akár több könyv feltöltésére is.

Milyen további lehetőségeket kínál a Rukkola a kiadóknak?

Ingyenes elhelyezzük a kiadó bannerjét a Rukkola oldalán, amennyiben élni szeretne a rendszer használatával.